What about the world today?
It’s all about power then


"Kijövök a homályból. Kijövök az árnyékból. Kijövök a ködből. Kijövök. A hamvakból emelkedek fel. Elfuthatsz, de nem bújhatsz el. Egy lélegzet a bőrödön, megérkeztem. Itt vagyok. Egy erő, amivel el kell számolni. Egy penge, amivel szórakoztál. Itt vagyok. Egy játék, ami soha nem fogsz megnyerni. Ez a sírod, halld, ahogy csalogat. Itt vagyok."

You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Reagan Blair
Társadmin
Castiel Doyle
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hello Brother
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots

NincsA legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s donePoszeidón haragja

A kaland utóhatása Empty
Yesterday at 4:12 pmHard To Believe

A kaland utóhatása Empty
Yesterday at 2:58 pmTwo Princes

A kaland utóhatása Empty
Yesterday at 12:57 pmSikátor

A kaland utóhatása Empty
Pént. Ápr. 09, 2021 2:04 amImogen Ward

A kaland utóhatása Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 10:29 pmDaisy & Bluebelle törmelékekkel teli szobája

A kaland utóhatása Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 7:21 pmJenna Coleman

A kaland utóhatása Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 5:26 pmPartnerkeresõ

A kaland utóhatása Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:27 pmWalker lakás

A kaland utóhatása Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:23 pmElhagyatott, omladozó épület & kilátó

A kaland utóhatása Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 8:59 amKépzeletek tere

A kaland utóhatása Empty
Szer. Ápr. 07, 2021 2:02 pmThe monsters are inside us

A kaland utóhatása Empty
Kedd Ápr. 06, 2021 7:44 am
I was feeling Epic
April ℘ top 10

7 Hozzászólások - 22%
4 Hozzászólások - 13%
4 Hozzászólások - 13%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%

Share
 
A kaland utóhatása
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásA kaland utóhatása EmptyKedd Dec. 29, 2020 12:56 am

2020. december 30.
Nem emlékszünk semmire

A kaland utóhatása

Szerda hajnalban, mikor a nap első sugarai felbukkantak, egy teljesen új világ köszöntött be. Az utolsó láng is elaludt, amit még a pusztítás okozott, majd előbukkant az első, zöld hajtás a hamuból. A világ fellélegzett. Készen állt arra, hogy újra magába szippantsa az életet és otthont nyújtson megannyi embernek. De a pusztítás nyomot hagyott rajta, beteg volt – és ezúttal szüksége volt az emberek segítségére.
Azon emberek, lények segítő kezére, akiknek otthon adott évezredek óta. Az emberek, akik magukhoz tértek a hosszúnak tűnő álmukból, értetlenül néztek körbe a világban. December 30. volt. Néhány napot teljesen elfelejtettek.
Mindenki próbált rájönni arra, mi történt, de hiába kerültek elő videó felvételek, egyiken sem látszott, ki okozza a pusztítást. Mintha egy láthatatlan erő lett volna az. Senki sem tudta, mi történt. Az emberek előtt továbbra is rejtve volt a természetfeletti létezése, ahogyan eddig.
S habár sokan nyomozni kezdtek a történtek után, hisz úgy vélték, olyan nincs, hogy senki se emlékezzen rá; néhányan inkább eszközöket ragadtak magukhoz, hogy megpróbálják kicsit lakhatóvá tenni otthonaikat, kedvenc kávézójukat, vagy épp a sarki boltot, ahová minden nap betértek. Az összefogás csodálatos látványt nyújtott. Kereső csapatokat alakítottak ki az eltűnt személyek után és voltak, akik ételt vagy italt osztottak azoknak, akiknek szüksége volt rá. Az oktatásban szünetet rendeltek el a világhelyzetre való tekintettel. Néhányan pedig arra lettek figyelmesek, hogy az áramellátás akadozott, így azt igyekeztek helyreállítani.
A természetfelettiek közül néhány faj furcsán kezdte érezni magát és még csak nem is sejtették, miért. Talán nem is érdekelte őket, csak tették, amit tudtak: néhányan ugyanis közülük is segédkezett a városok újjáépítésében, vagy épp a kereső csapatban találták meg a számításaikat.
A világ lassan, de elkezdett éledezni ezen a szerdai reggelen…

Useri tudnivalók
Az első és legfontosabb, amit mindenképp ki kell emelnünk: senki sem emlékszik arra, mi történt az elmúlt napokban. 25-re még igen, de 26-27-28-29-re nem! (Aki részt vett a Kulcsok Őrzői felvezetőkalandban, azoknak a 25. is homály!) 30-án tért mindenki magához.
A játéktér megváltozott: a lehető legtöbb topic új nevet visel, jelezve, hogy mennyire került lerombolt, lepusztult állapotba. Ezt mindenki vegye figyelembe és e szerint játsszon! A városok újjáépítése, a városlakók összefogására most nagy szükség lesz, hogy újra visszaálljon a rend! Ha ilyesmiben töröd a fejed, ajánljuk figyelmedbe a csapatépítő programunkat: Állítsuk helyre a rendet!.
Tehát december 30-án a játéktér újra megnyílik. Amennyiben a futó játékok lezáródnak, úgy az új játék az adott helyszínen szintén az új felállásban nyitható majd!
Ne felejtsétek el, néhány faj furcsán érezheti magát a történtek után.

A vérfarkasok  hőemelkedéstől szenvedhetnek, agressziójuk nagyobb és úgy érezhetik minden pillanatban, mintha épp most akarna előbújni a farkasuk, pedig nincs is telihold!
A vámpírok és hibridek érzékei még inkább felfokozódnak, miközben a hőmérsékletük egyre fokozódik, valamint tévképzetek gyötörhetik őket, akárcsak, mintha egy vérfarkas megharapta volna őket - pedig erről szó sincs!
A boszorkányok szintén rosszullétre panaszkodhatnak, lázzal, tévképzetekkel, miközben a mágiájuk meg-megzavarodik (hol működik, hol nem).
Az eretnekek és az egyszem tribrid, aki létezik: a rá vonatkozó hatásokat vegyesen tapasztalhatja.
Senki sem emlékszik ugyan az elmúlt napokra, arra, mi történt, de ha netán valaki utánaolvasott a lovasoknak még régebben, annak feltűnhet, hogy olyan tüneteket produkálnak, mint a Betegség járványa. (De erről szó sincs!)
Más fajok nem tapasztalnak semmiféle utóhatást, vagy kellemetlen érzést, miután magukhoz tértek!
Fontos tudni, hogy a fentebbi fajok apró változáson esnek át, de ez hosszabb folyamatot igényel. A későbbiek során újabb információt kaptok majd róluk!

Reméljük, hogy aki nem vett részt most a kalandban semmilyen formában, az legközelebb jelentkezik! A kaland utóhatása 2909147992

A tűz is pusztít, de a hamuból sokszor szebb virágok keletkeznek, mint amilyenek előtte voltak, ha hagyjuk őket kibomlani.We are heroes in the darkest times


we're gonna keep moving, surviving


The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
A kaland utóhatása QeBDzLH
Legfelsőbb szint:
The Survivor
Ez az én történetem :
A kaland utóhatása KC5fXfj
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
A kaland utóhatása Y2FzamG
Titulus :
Ϟ Kalandmester
Zenedoboz :
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
102

A kaland utóhatása Empty
 

A kaland utóhatása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal