Ebben a hónapban nem osztottunk ki ilyen fajta jutalmat.
Akik említésre méltók még
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
C szint: Kalmithil
Legfelsőbb szint: The Survivor
Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
2021. májusában összesen 0 reag született, így a hónapot 4756 reaggal zártuk.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
2021. márciusában összesen 33 reag született, így a hónapot 4721 reaggal zártuk.
A lassú, laza hónapra való tekintettel minden írót megjutalmaztunk, aki akár csak egyetlen reaggal is hozzájárult az oldalhoz. Reméljük, a következő időszakban fellendül minden és mindenki újra!
A Zafír toll tulajdonosai: ilyen tollat most nem osztottunk ki
Akik szintet léptek
@"VALAKI" ℘ xx szint -> xx szint
A staff nevében: Isaac Lestrange 2021. március 28.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
2019. márciusában vezettük be ezt a fajta jutalmazást - szerettük volna megköszönni az aktív tagjainknak a reagokat, és azt, hogy a fórumunk közösségének lelkes játékosai. Eleinte csupán a három dobogós helyre kerültek ki az emberek, azonban idővel kibővült egy negyedik hellyel is, ahol a még említésre méltókat is ugyanúgy kiemeltük, hisz attól, hogy valaki egy-két reaggal kevesebbet írt, mint a top 3 írók, az közel sem jelentette azt, hogy ők kevésbé lettek volna a fórum megbecsült tagjai. Közel 2 éven keresztül arany, ezüst, illetve bronz érmet zsebelhettek be a játékosok, azonban eljött az idő, hogy mindezt lecseréljük. Egy idő után ugyanis unalmas mindig ugyanazt nézni, nem igaz? A lentebb található, különleges tollakat zsebelhetitek be ezentúl! Ezentúl egyfajta statisztikát is láthattok minden hónapban, mikor kikerülnek a top írók. (Ezt eddig csak a háttérben, magunknak vezettük.) Éppen ezért álljon itt az a reagszám, amivel a 2020-as évet zártuk:
4343
Ennél már csak sokkal jobb lehet, ugye? Mindenkinek jó játékokat, és jó írást kívánunk az elkövetkezendő időszakra is!
Gyémánt, smaragd és rubin
Az első három hely mindig is kiemelkedő, avagy különleges hely volt.
Zafír toll
Aki lecsúszik az első három helyről, az viszont még mindig be tud zsebelni egy Zafír tollat, ami majdnem annyira jó, mint bármely másik.