Hétf. Május 31, 2021 3:25 am
| Rosea Ajánlott Play by: Peyton List |
Státusz Szabad Csoport Dryad Rang Tanács tag Tartózkodási hely Denver Foglalkozás A Tanács tagja Kapcsolatok Kapcsolatok
|
Ahogyan én látlak... ℘ Te vagy Elinoire jobbkeze és egyben a Tanács legfőbb tagja is. Neked van a legnagyobb ráhatásod a történésekre, emiatt sokan nem kedvelnek. Sokan azt gondolják, hogy csak azért lettél te a Tanács vezetője, mert jóban voltál már akkor is Elinoire-al, mikor még nem volt a klán vezére. ℘ Rhanis-t különösen szemmel tartod, hisz ő egy olyan driád, aki annak idején elég sokat vétett a természet ellen. Csak azért nem száműzte Elinoire a klánból, avagy Denverből, mert úgy gondolta, itt felügyelet alatt tudjátok tartani. Az egyik Tanács tag, Dion amolyan beépített emberként működik és sokat kémkedik neked Rhanis után. ℘ Sokat gondolkozol azon, hogy beszervezd Willow-t a Tanácsba, de egyelőre még nem terjesztetted fel ezt a klán vezér felé. Adott képességek Nem rendelkezel vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|