Dominik Parker Gillian Isgar Jefferson Schilling Killian Knight Silas Tatia Petrova Victor Dorian Raphael Roth Kyra Knightley Remington Blackwood Larissa Langford Amara Alaric Saltzman Meredith Fell Hayley Marshall. Lionel A. Langford Roman Flours Asher Maron Francesco Di Pasqua Daphne Wood
Törlésre kerültek, mert nem jeleztek vissza az AC-be:
Kai Parker. Raymond Nelson Ursula Gecko Venus Juno Deborah Kingston
Időkorlát túllépés miatt törlésre kerültek
Sławomira Sokołowski Eva Sinclair Kara Hansen Josette Laughlin Dante King Lina Free Kira Marshall Cassidy Hemingway. Desdemona Stuart
Haladékot kaptak
Chelsea Jenson (április 15.) Kol Mikaelson (április 15.)
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
C szint: Kalmithil
Legfelsőbb szint: The Survivor
Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Törlésre (saját kérésre vagy egyéb ok) kerülnek a mai nap folyamán
Lorenzo St. John Nathaniel Storm Carmen Callaway Arianna Benetton Tatia Petrova. Freya Mikaelson Rebekah Mikaelson. Heather Blanchard Jenna Flynn Mia Stevens Kain Jarrett Kanen S. Rammsteiner Oleg Vladislav
Haladékot kaptak
Eva Sinclair Kara Hansen
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Jade Clemons Jo Laughlin Lena Queenly Hannah Campbell Hagen Rumancek Elise Johnson Alexander J. Fraser Gwendolyn Lyra Fraser Kirk Wood
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
Jade Clemons Jo Laughlin Hannah Campbell Hagen Rumancek Lena Queenly
Akiknek lejárt a határideje és nem kértek haladékot, törlésre kerültek (vagy egyéb ok)
Adelina J. Lockhart Helena Wright Chad Jenkins
Haladékot kaptak
Elise Johnson (december 8.) Sławomira Sokołowski (december 9.)
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
Akiknek lejárt a határideje és nem kértek haladékot, törlésre kerültek
Marie Hockstetter Sofia hemmingway Deborah Williams (lejárt a határidő és a másik Deborah elkészült az 1 hét alatt)
Haladékot kaptak
Jade Clemons Jo Laughlin Aoibhinn Neil Katherine Pierce
Akinek hamarosan lejár a határideje...
Lola Russo (11.09.)
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
Anthony Strayed Dolores Cortez Katherine Pierce MacKayla A. Lane Seiya Rutherford Seth Silver- Tom Firglade Vanessa Cooper Ezra C. Ravenwood Heather Blanchard
Akiknek lejárt a határideje és nem kértek haladékot, törlésre kerültek
Aline L. Maddox Dwight Martin Eleanor Faith
Akinek ma jár le a határideje
Marie Hockstetter Deborah Kingston (haladékot kapott és az jár le ma)
Akinek hamarosan lejár a határideje...
Pippa Remain Sofia Hemmingway
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
Francesco Di Pasqua (2017. október 24.) Deborah Kingston (2017. október 23.)
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
Még pm-re várunk (az AC végéig, utána törlésre kerülnek)
Dolores Cortez Anthony Strayed
Törlésre került egyéb ok miatt
kattas
Akiknek hamarosan lejár a határidejük
Daniel Birschbach Daphne Cavanaugh Deborah Crane Deborah Kingston Francesco Di Pasqua
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
Felszólítás, figyelmeztetés, amiért nem készültek még el
Dolores Cortez Raphael Lester Anthony Strayed
Akik haladékot kaptak
Aaron Boone (jövőhéten elkészül) Ursula Gecko (a hétvégén megíródik) Christian E. Gray (két héten belül elkészül) Freya Mikaelson (két héten belül elkészül)
Törlésre került
Heaven Delarosa
Hamarosan lejár a határidõ
Debora Montes
Figyelmeztetésben részesült(ek) egyéb ok miatt
kattas (nem megfelelő név - október 9-e éjfélig van lehetősége módosítást kérni, mielőtt törölnénk)
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :