Kedd Okt. 08, 2019 12:09 am
| Felicity Carstairs Szabad / Regisztrált / Foglalt
Play by: Crystal Reed Kor: 25-28 év Faj: Ember, esetleg vadász Beállítottság: Heteroszexuális Szerepkör: Ellenség, majd később barát (?) Kapcsolatok: Én, rajtam kívül pedig bárki
A történetünk strangers in your head
Kedves Felicity! Nem túlzok, ha azt mondom, tönkretettem az életedet. Legalábbis olyan veszteséget okoztam neked, amit aligha fogsz tudni valaha kiheverni. A húgod, aki alig volt fiatalabb nálad: megöltem évekkel ezelőtt, pont akkor, miután vámpírrá változtam. Akkoriban még nem tudtam egy kicsit sem kontrollálni az éhségemet és bár ez nem mentség, csupán ezért halt meg a húgod a kezeim között. Te láttad az egész esetet is, de arra már nem volt lehetőséged, hogy elkapj. Talán a rendőrséget is hívtad, vagy csak hívtad volna, mikor is felbukkant egy vadász és leállított engem, bár a húgod számára már késő volt. Végignézted, ahogy a vadász több golyót belém ereszt, aztán elhurcol magával. Talán azt hiszed, meghaltam... és hogy elnyertem a jogos büntetésemet a húgod halála miatt. De nem. Mi van, ha újra szembekerülsz velem? Mit fogsz tenni? Bosszút óhajtasz állni rajtam? Nyilván. Vagyis gondolom, gyűlölsz. De csak akkor vagy képes szembeszállni velem, ha vadász vagy... Nem szabnék meg ezen kívül többet, hiszen kiindulási alapnak szerintem ennyi tökéletes. A későbbi kapcsolati vonatkozások majd alakulnak, eleinte nyilvánvalóan ellenségekként kezdjük, később pedig ki tudja, miféle szintre emelkedik majd a viszonyunk. Voltaképpen a név módosítható, a PB-nek viszont örülnék, hisz szerintem csinos és szép a kisasszony, ugyanakkor remek gifjei is akadnak! Ha megérkeztél, mindenképp dobj meg egy üzenettel és dugjuk össze a fejünket a történetünket illetően! Apropó, a játék amit fentebb alapul vettem: ezen a linken olvasható. Gyere, várlak, Felicity!
as if you don't remember
| | Damien Blanchard
D szint:
Milk tooth Ez az én történetem : Az életem ennyi titkot rejt : 83
Titulus : ✘ Bad Vampire
Másik felem : Ennyi éve vagyok a világon : 32
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ✘ Mr. Perfect Matthew Daddario
Tartózkodási helyem : ✘ Denver
Keresem : ℘ ℘ ℘ : Az álarc mögött : ✘ Elif fe
|