Szomb. Aug. 01, 2020 3:35 pm
| Wyatt Holden Szabad / Dobott hirdetés / Foglalt
Play by: Chris Evans Kor: 30 év körül Faj: Boszorkánynak örülnék a legjobban, de szabadon választott! Beállítottság: Hetero? Bi? Szerepkör: A lakótársam Kapcsolatok: Én, plusz egyéni kapcsolatokat nyugodtan alakíts ki!
A történetünk strangers in your head
Kedves Wyatt! Valójában minden vagy, csak nem épp kedves. Jobban mondva, a mosolyod a legtöbbször csalóka és a jól felépített álarcod mögött... igazából fogalmam sincs, ki vagy. Furcsán viselkedsz velem általában. Nem rég lettem a lakótársad és annyi biztos, hogy az öcsém, Thomas intézte el nekem, ha már haza nem mehetek. Ám ez valójában hosszú történet... és az is, nekem miért kell Mystic Fallsban maradnom. Okom van rá. De mégis... milyen veled együtt élni? Úgy érzem, állandóan az okokat keresed, hogy a hasznodra váljak. Jobban mondva... azt hiszem, ki akarsz használni. Csak én nem engedem neked. Fizetem a lakbért neked és úgy érzem, ezzel le is van tudva a dolog. De te ennél többet akarsz. Nem tudom, képes vagy-e az erőszakig elmenni, de remélem, hogy nem. Ugyanis... egy lassan kibontakozó baráti szálat óhajtanék a két karakter között. Ha boszorkány leszel, akkor pedig talán a segítségemre is lehetsz a későbbiekben, bár ez a része még elég képlékeny. Mindenesetre, nem szabok meg túl sok dolgot, így hát... akinek szimpatikus vagyok legalábbis egy kicsit, az csapjon le Wyattre! A PB-nek örülnék, ha maradna, a név... ha van jobb ötleted, akkor az esetlegesen módosítható. További ötletekre pedig nyitott vagyok! Lehetsz felőlem démon is, vagy amit csak szeretnél. Csak gyere!
as if you don't remember
| | Ashley Becker Nephiel angyali kiválasztott
E szint:
Rahmiel Ez az én történetem : Az életem ennyi titkot rejt : 25
Titulus : ℘ Blue Bird
Másik felem : A lelkem zárt ajtói mögött : Ennyi éve vagyok a világon : 32
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ Emily VanCamp
Tartózkodási helyem : ℘ Who know?
℘ ℘ ℘ : Az álarc mögött : ℘ Eliffe
|