Vas. Május 30, 2021 4:41 pm
| Sierra Kötött Play by: Madelaine Petsch |
Státusz Szabad Csoport Siren Rang Szirén Tartózkodási hely Pokol vagy Mystic Falls, leginkább Foglalkozás Megalkotóra bízva Kapcsolatok Katherine Pierce, Elena Gilbert, Kai Parker |
Ahogyan én látlak... ℘ Mielőtt szirén lettél, New Yorkban éltél. Néhány száz évvel ezelőtt történt a halálod - megerőszakolt egy őrült zaklató, majd megölt. Ám a segélykiáltásod eljutott Arcadiushoz, aki hajlandó volt visszaadni az életedet azért cserébe, hogy neki dolgozz. Bár azóta más a felállás. Te vagy az a szirén, aki valamiért nagyon is felnéz Katherinere. Tetszik neked mindaz, amit elért, s mindaz, amit tenni óhajt. Segítettél neki mindenben eddig, amiben csak kért. Most elsődleges feladatod az, hogy Elenát irányítsd, ha kell. Te voltál az, akinek hála annyi szenvedést átélt az a lány... s tudod, hogy még fog is. A fejében talán már annyi kárt tettél, amely nem helyrehozható. Mintha már semmi sem az lenne, ami egykor volt a számára. A barátait gyilkosnak hiszi, olyannak, akik az ő életére akarnak törni. De ezt élvezed. Hiszen nálad a hatalom, a kezedben az élete. ℘ Ez történt 1 év leforgása alatt. Most pedig... Katherine, hosszú idő után parancsot adott neked arra, hogy visszaadd Elena emlékeit, megszakítva ezzel a köteléket köztetek. Azt akarta, hogy Elenára rázúduljon minden: bűntudat, megbánás, a megannyi dolog, amit elkövetett a szerettei ellen. (Stefant majdnem megölte, Damonnal elhitette, hogy őt ölte meg, és így tovább.) ℘ Jelenleg Katherine mellett vagy többnyire és várod, hogy újabb parancsot adjon. Mindezek mellett még mindig él benned a vágy, hogy szórakozz; talán jobban bele akarsz folyni a dolgokba, mintsem azt látni véli más. Adott képességek Nem rendelkezik vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|