A családját sosem ismerhette meg, mert a 16. születésnapja környékén a házukban vérfürdőt rendezett egy vámpír. Az akkor érthetetlen tragédia után Jeanette nagynénje vette szárnyai alá, akivel azóta is szoros kapcsolatot ápolnak, hiszen ő az utolsó élő rokona.
Ez az én történetem
It's only been a lifetime
- Mr Simpson, kérem foglaljon helyet. - Üde mosollyal kínálja a helyet az irodájába belépő férfinak, aki még csak a harmadik alkalmat tölti nála. Melissa pszichológusként dolgozik New Orleansban, és bár kitűnően végzi a munkáját, nem mindig érzi tehermentesnek. A családját ért tragédia vette rá, hogy erre a pályára lépjen, illetve a nagynénje, Jeanne, aki szintén az elmék fürkészésével kereste a kenyerét, amíg nyugdíjba nem vonult. Segíteni akart másoknak, hátha valamit visszaadhat a világnak abból, amit tőle hihetetlen kegyetlenséggel elvettek. Még mindig emlékszik a vérben úszó házra, a gyilkosságra, amit a hatóság emberei végül egyszerű rablótámadásnak könyveltek el. Mintha nem látták volna a nyakukon a harapás nyomokat. Még mindig düh fogja el, amiért akkor hülyének nézték. Azóta nagyot fordult vele a világ, és miután elég idős lett hozzá, magánnyomozásba kezdett. Legendák, városi mítoszok után kezdett el kutatni, abból pedig New Orleansban bőven akad. Tinédzser korában egy árva szót sem hitt volna el a komolytalan barátainak, akik ezekkel a történetekkel riogatták, de azóta egyre inkább meggyőződésévé vált, hogy a természetfeletti létezik. És a családját azok irtották ki. A vele szemben helyet foglaló is egy ilyen potenciális gyanúsított, magánnyomozó ismerősén keresztül sok furcsaságot és érdekességet megtudott róla. Talán ő az? Ő volt ott akkor, sok-sok évvel ezelőtt, és ő marcangolta szét az egyetlent, ami valaha számított neki? Visszafogott nyeléssel küzdi le magában a feltörekvő haragját. - Mondja, hogy érzi magát? Elmúltak a rémálmok? - Mr Simpsont vérengzős rémképek kergették, amikről olyan részletességgel tudott beszélni, hogy Melissa gyomra nem egyszer felfordult az előző két találkozásuk alkalmával. Az álmaiban embereket tépett szét a körmeivel, a szívüket kivályta a helyéről, és aztán megette, hogy hatalmasabbnak érezhesse magát. Igen, az előtte ülő, vézna, holtsápadt alak, aki valamilyen oknál fogva mindig az esti időpontokat részesítette előnyben… A pszichológia több magyarázatot is felsorolna. Skizofrénia, pszichopátia, egy elnyomott trauma visszatérő motívumai. De Melissa fejében más gondolatok körvonalazódtak. Úgy érezte, végre a jó nyomra lépett, a hálójába tévedett egy vámpír. - Nem mondhatnám. Miss Ashton, inkább azt mondanám, sokkal rosszabbakká váltak.
but tonight you're a stranger or some silhouette
Vendég
Vendég
163
C szint: Kalmithil
Hétf. Május 11, 2020 1:13 am
Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime
Melissa Ashton
Üdv a fórumon!
Elnézést a megvárakoztatásért, igyekszem rövidre fogni emiatt az elfogadót. Nagy örömömre kezdenek talán elszaporodni az emberek, ugyanis szerintem még mindig ez az egyik legérdekesebb faj, s rengeteg lehetőség van velük. A pszichológia engem mindig érdekelt, hasonló karakteren én is nem egyszer gondolkodtam már, így ez a karakter is nagyon érdekesnek hat számomra. Rövid, tömör lapot olvashattam, mégsincs valahogy hiányérzetem, mert benne volt minden fontos információ, a többit pedig szerintem mindenki szívesebben olvassa majd játéktéren. Sőt, nekem egy játékötlet is beugrott olvasás közben az egyik felemmel, majd pm formájában zargatni is foglak vele! A választott pbre még gyorsan kitérnék - utána nem rabolom tovább az idődet -, mert teljes illik az általad lefestett karakterhez, nagyon passzol hozzá ez az arc.
Foglald le a lefoglalni valót, s érezd jól magad nálunk!