Vas. Május 30, 2021 1:33 pm
| Amber Fairburn Ajánlott Play by: Blake Lively |
Státusz Szabad Csoport Vampire Rang Az Ellenállás tagja Tartózkodási hely Denver Foglalkozás Megalkotóra bízva Kapcsolatok Bastien DeFaria, Astrid Fray, ...
|
Ahogyan én látlak... ℘ Egykor az Ötök Testvérisége oldalán küzdöttél nap, mint nap az olyan teremtmények ellen, mint te és az Ellenállás. Végül a sorsod úgy alakult, hogy egy vámpírcsapat elkapott és megkínzott téged. Azt akarták, hogy sose felejtsd el őket, az arcukat... mindezért azért tették, hogy belásd, a rossz oldalon harcolsz. ℘ Amikor beleuntak a kínzásodba, adtak a vérükből és megöltek. Mikor magadhoz tértél, egyetlen üzenet várt rád, egy poros, tépett cetlin: "Jól gondold meg, hova mész mindezek után, VÁMPÍR." Az utolsó szó persze nagybetűvel. És vérrel íródott. ℘ Amint tudatosult benned az üzenet valódi tartalma, rájöttél, hogy az Ötökhöz semmiképp nem mehetsz vissza. Ha nem is ők, de vámpírok hada támadna rád egy óvatlan pillanatban. ℘ Így sodródtál az Ellenálláshoz, ahol Kieran és Shaelyn talált rád. Ők vittek be a csapathoz, mondván, még akár a hasznukra is lehetsz, elvégre ex-beavatott vadász vagy. ℘ De ne szaladjunk előre - emlékszel Bastien DeFaria-ra? Egy informátor boszi volt az Ötöknél. És a te egyik udvarlód. Előbb-utóbb egymásba fogtok botlani és el kell döntened, ahogyan neki is, hogy merre tovább. Vajon átáll a kedvedért az Ellenálláshoz? Elárulja az Ötöket, ahogy voltaképpen Te tetted? Feladatod a csapatban: Új tagok toborzása és Astrid kedvében járni. Kiegészítő információ: Shaelyn készített neked napfénygyűrűt. Adott képességek Nem rendelkezel vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|