Pént. Dec. 11, 2020 10:50 pm
|
|
Play by: Dove Cameron Faj: Vérfarkas Rang: Félhold falka vadásza Kor: 25 Tartózkodási hely: New Orleans Beállítottság: Biszexuális Szerepkör: egyéjszakás kaland Kapcsolatok: @Hayley Marshall - falkavezér @Zoe Kendra Walsh - kalandból szerelem? Történetünk: A lánybúcsúmon találkoztunk, bár, hogy pontosan mi történt arra már nem emlékszem. Túl sok italt fogyaszthattam mire beléd botlottam. Csak a másnap éjszakára emlékszem. Egy ismeretlen szobában tértem magamhoz, melletted. Te még álomországban jártál, csak egy pillantást vetettem rád. Olyan meseszép voltál, az arany fürtjeid és az édes arcod most is magam előtt látom. Azóta sem tudlak elfelejteni. Neked vajon vannak emlékeid rólam? /Jellemét tekintve vadóc és mindig pengeélen táncol. Meg van a maga sajátos stílusa. A Zoeval való kapcsolata szeretném, hogy majd a játéktéren bontakozzon ki. Mivel Zoenak vőlegénye van, nem biztos, hogy hosszútávú kapcsolat alakul ki közöttük. Nagyon várunk. / |
Play by: Jordan Fisher Faj: Guardian Rang: Guardian Kor: 28 Tartózkodási hely: New Orleans Beállítottság: Hetero Szerepkör: vőlegény Kapcsolatok: @Zoe Kendra Walsh - a menyasszonyod Történetünk: Lassan hét éve alkotunk egy párt és egy éve annak, hogy megkérted a kezem. Azonnal igent mondtam, hiszen te vagy számomra a nagybetűs Ő. Pontosan olyan vagy, mint amilyen társról mindig is álmodtam. Romantikus vagy, mondhatnám talpig úriember. Tudod rólam, hogy boszorkány vagyok és így fogadsz el. Én viszont még csak nem is sejtem, hogy te mi vagy. Egy titkom nekem is akad. A lánybúcsúmon összegabalyodtam egy lánnyal. Remélem sosem fogod megtudni, egyelőre szerencsém van. Ugyanis a buli másnapján elutaztál és majd csak az esküvő előtt érkezel vissza. De vajon hol lehetsz? Talán a kambionod miatt kellett elmenned? /Minden mást rád bízok, viszont Zoe Et-jének elolvasása erősen ajánlott. Nagyon várlak. / | |
| |
|
Szomb. Dec. 12, 2020 12:33 am
|
Drága Mia! A falkám egyik legzabolázatlanabb tagja vagy. Szeretsz szabályokat hágni, más ágyában ébredni, kicsapongatni, vadóckodni... mondhatni, igazi farkas vagy. Kedvellek, bár sosem hangoztattam túlságosan és anyáskodni sem tudtam feletted, mert nem engedted. Sok összetűzésünk volt és úgy gondolom, lesz is még... // Sokat nem szabnék meg, a falkám tagja vagy és adott a lehetőség a közös plotra, amennyiben nyitott vagy rá. //
where are you?
| | Hayley Marshall A Félhold falka alfája egy maroknyi farkas vezére
E szint:
Half-blood of the Crescent Ez az én történetem : Az életem ennyi titkot rejt : 24
Titulus : ●● little wolf ●●
Másik felem : Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ●● phoebe tonkin ●●
Tartózkodási helyem : ●● new orleans ●●
Az álarc mögött : ●● eliffe ●●
|