Szer. Jún. 09, 2021 2:35 pm
| Clementine Crawford Ajánlott Play by: Bridgit Mendler |
Státusz Szabad Csoport Warlock Rang Boszorkány Tartózkodási hely New Orleans Foglalkozás A megalkotóra bízva Kapcsolatok Lillia Duke, Harlow Bailey, A koven többi tagja
|
Ahogyan én látlak... ℘ Késve érkeztél a megadott címre. A toborzás javában zajlott, de te mindenképp oda akartál menni. Amikor odaértél az elhangzottakról lemaradtál. Mindenki csodálkozva nézett rád, hogy te ki vagy, mit keresel itt. Azonban szerencsédre Lillia kedvessége miatt, „felvételt” nyertél, így tag válhatott belőled. ℘ A késés miatt voltak, akik kiközösítettek és nem is nagyon foglalkoztak veled. Konkrétan úgy bántak veled, mintha nem is léteznél. Emiatt a gyűléseken is meghúzod magadat, a háttérből próbálsz a koven értékes tagja lenni. ℘ Harlow-val együtt vettétek észre azt a néhány tagot, akik együtt szövetkeznek Lillia ellen. Te rögtön szólni akartál a vezetőnek az egészről, azonban a lány lebeszélt róla. Elmagyarázta, hogy ki kell derítenetek, mégis mikorra tervezik az egészet… neked nem tetszett ez az egész, de belementél. Adott képességek Nem rendelkezel vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|