Sajnos, elérkezett ez a pillanat is, hogy írnom kelljen ide :( Nem akartam, főleg nem elsőként, de hát sajnos a vizsgák nevű szörny utol ért engem is, és mivel hamar le szeretném tudni őket, ezért muszáj hajtanom magam, és a szerepet kicsit félretenni :( Oké, eddig se voltam aktív túlzottan pontosan emiatt, de ha végeztem mindennel, akkor jövök teljes gőzzel Közben persze azért lehet, ha van egy kis szabad időm, bedobok majd reagot, de ez egyelőre még a jövő zenéje Puszil mindenkit: Chad, Damon és Hazel :* Remélhetőleg találkozunk júni 8 után~
Vendég
Vendég
163
C szint: Kalmithil
Szer. Márc. 29, 2017 11:05 am
Hiányzásnapló
Ha elmész, veled mehetek?
Avagy: nem leszek egy ideig
Bárkivel előfordulhat, hogy bizonyos okok miatt, de nem tud a fórum életében részt venni. Ez lehet ihlet hiány, betegség, vagy szabadidős tevékenység, munka, bármi, viszont elárjuk, hogy ha huzamosabb ideig nem leszel jelen, azt jelezd nekünk. Így tudjuk, hogy számíthatunk rád a későbbiekben, ha most nem is tudsz aktívan itt lenni velünk. Lehetőleg írjátok le, hogy mennyi időre lesztek távol, ígérjük, nem harapjuk le senki fejét!
Silhouette in the Darkness
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
C szint: Kalmithil
Legfelsőbb szint: The Survivor
Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."