Péntekig (szeptember 14.) türelmeteket szeretném kérni! Bármilyen sürgős ügyben forduljatok hozzám PM-ben és igyekszem válaszolni, de reagot pénteknél előbb nem ígérek. Azért igyekszem majd bedobni magam
Egy kis ideig távol leszek, egészen pontosan szombattól, s nagyjából két hétről van szó, utazás miatt, bár az sem kizárt, hogy már a napokban sem leszek elérhető. Egy elég csúnya szemgyulladás ütötte fel a fejét nálam napokkal ezelőtt, ami még nem gyógyult meg teljes egészében - hol jobb, hol rosszabb.. A játszótársaknak előre is köszönöm a türelmet, ahogy az adminoknak is, igyekezni fogok majd a válaszokkal, amint visszatértem!
Csak jelezni szeretném, hogy nyárra sikerült munkát találnom, így reagokkal nem tudom, hogyan is fogok haladni (másrészt még az oldallal is ezer meg egy terv van, de nem adjuk fel ). Tehát türelmet, időt és megértést várnék a partnereimtől (bár jelen pillanatban senkinek sem tartozom, úgy tudom). A beosztásom egész jó, 2 nap meló, 2 nap szabad, de amikor dolgozok, nos, azokon a napokon ezer százalék, hogy egy reagot sem fogok tudni írni, mert reggeltől-estig fogok robotolni. Aztán meglátjuk, a szabadnapokon mennyire leszek életképes.
.•° Kedves naplóm! Túléltem az első napot. Legalább 37-szer mondtam, hogy "jól vagyok, köszönöm", de egyszer sem gondoltam komolyan. De senkinek sem tűnt fel. Ha valaki megkérdezi, "Hogy vagy?", igazából nem is kíváncsi a válaszra.
Február második napján hazautazom, és így durván két hétig nem nagyon leszek elérhető. Pmben persze megtaláltok, s valószínűleg néha fel is nézek az oldalra, de reagokra addig ne számítson senki. Köszönöm a türelmet előre is mindenkitől!
Tudom, jól elvesztem egy ideje. Ennek ihlet hiány és erőteljesen megcsappanó kedv, majd egy nyakon locsolt laptop, ami, mint kiderült, nem szereti a fürdetést, sem az áztatást, később pedig egy elhúzódó, jelenleg is tartó dögrovás az oka. Még halodó fázisban vagyok, de egyelőre élek és remélhetőleg ez így is fog maradni. :’) A rengetegen túl még egy kis türelmet szeretnék kérni, amint le tudok úgy gépelni két mondatot, hogy közben ne kapjak fuldokló rohamot, visszatérek. Addig is csók belétek.
Vendég
Vendég
163
C szint: Kalmithil
Csüt. Szept. 07, 2017 8:43 pm
Helló drágák!
Holnap utazom haza tesóm esküvőjére, lesz egy kisebb családi újraegyesülés, szóval nagyjából két hétig nem leszek(pontosabban 23-áig). Holnap este és szombat-vasárnap még kevésbé leszek elfoglalt, viszont hétfőtől nem nagyon leszek a fórumon(Elenáék majd pont leváltanak ). Privát üzenetben természetesen elértek, de nem ígérek azonnali választ, postokat valószínűleg egyáltalán nem fogok tudni írni, addig is a játékostársaim türelmét kérem! :<3: Sietek vissza, s utána teljes erőbedobással igyekszem letudni a felgyülemlett tartozásokat, addig is jó játékokat mindenkinek!
Nos, Elena drágámat követve én is kiírnám magam a hét hátralevő részére Felnézni biztosan fel fogok, nyomtalanul nem tűnünk el, de reagokra ne számítsatok ez idő alatt De vasárnap már majd jövök teljes erőbedobással, és pótlok mindent Addig is, rosszalkodjatok nyugodtan, de az oldal alapjai maradjanak a helyén
See you guys soon! Damon, és a csipet csapat
Vendég
Vendég
163
Kedd Szept. 05, 2017 11:40 pm
Hello, drágaságok, babzsákok, babák.... és mindenki, aki nem ismert magára
Néhány napra kiírnám magam, ugyanis az a helyzet áll fent, hogy néhány napra Damonhöz utazom. Egész pontosan 09.06-tól 09.10-ig nem leszek elérhető egyik pofimmal sem, maximum pm-ben, de azt sem ígérem ezúttal. Amint visszatértem, újult erővel jövök a reagokkal, na meg feltehetőleg rövid időn belül valami mással. Csak győzzétek kivárni!
Addig is, mindenki játsszon sokat és ne szedjétek szét az oldalt, amíg nem vagyok! (Azaz vagyunk..)
.•° Kedves naplóm! Túléltem az első napot. Legalább 37-szer mondtam, hogy "jól vagyok, köszönöm", de egyszer sem gondoltam komolyan. De senkinek sem tűnt fel. Ha valaki megkérdezi, "Hogy vagy?", igazából nem is kíváncsi a válaszra.
Úgy alakultak a dolgok, hogy nem tudok lenni egészen jövőhét hétfőig nagyon itt, szóval ezért mindenkinek türelmét kérem, akivel játszok. Igyekszem vissza hozzátok! Addig is el tudtok érni fb-n vagy ha valakinek nagyon hiányzok, akkor pm-ben elér!
Köszönöm előre is a türelmet, Bonbon
Vendég
Vendég
163
Szomb. Aug. 19, 2017 12:30 pm
Drágaságok!
Most csak néhány napra tűnök el, de gondoltam jelzem, hogy mától hétfőig nem leszek, akkor napközben majd igen de este megint megyek el és majd csak kedden jövök újra. PM-ekre válaszolok, ha érkezik, de reagot most nem tudok majd írni.
Csütörtöktől keddig abszolút nem leszek, megyek Debrecenbe, és eléggé sűrűek a napjaim emiatt, igyekszem megírni kedvenc boszimnak a kezdőt még ezen a héten, ahogy ígértem, illetve az egyik kedvenc hasonmásomnak írni, de Lola valszeg csak jövő héten készül el. :<3:
Vendég
Vendég
163
Kedd Aug. 08, 2017 5:18 pm
Nos, akkor én következem a sorban, sajnos-nem sajnos Most csak néhány napra írom ki magam, nem kell hosszabb időre gondolni, ugyanis: szombaton esküvőre vagyok hivatalos, ami azt jelenti, hogy pénteken már nagyban folynak az előkészületek, de az elkövetkező néhány nap is rohangálós lesz, vasárnap pedig még pihenni sem nagyon fogok, utazunk haza. Viszont ez azt is jelenti, hogy jövő héttől már újra leszek, tehát durván 1 hétig leszek "távol". A fórumon fent leszek néha, üzenetekkel is lehet bombázni, válaszolok rá, amint tudok, de nem hiszem hogy írásra lesz kapacitásom. Addig is köszi a türelmet; Stefan és a hét ördög