Kedd Dec. 18, 2018 3:58 pm
| Poppy Parker Szabad / Stoppolva / Foglalt
Play by: Holland Roden Kor: 23-24 év Faj: Elszívó boszorkány (később eretnek) Beállítottság: Heteroszexuális / Biszexuális Szerepkör: Parker lány, Kai ellensége (későbbiekben esetleg barátja), valamint az én egyik védencem, akit tanítani fogok vadászatra (meg... még egyéb dolgok, de ezt lentebb) Kapcsolatok: Nyilván én, valamint Kai Parker, aki az életedre tör, amiért egyáltalán levegőt veszel. Ezen felül bárkivel kialakíthatsz kapcsolatokat.
A történetünk strangers in your head
Először is fontos megjegyezni azt a tényt, miszerint a karakter canon. A leírását a boszorkányoknál találhatja meg az, akit érdekel ez a lányka. Valamint az érdeklődő figyelmébe ajánlom az én előtörténetemet is, hiszen szerves részét képezi Poppy. Nos, ha továbbra is érdekel a lány, akkor olvass szépen tovább! (Oh és kérlek, olyan ember vigye el, aki aktívan tud részt venni a játékban, vagy legalábbis nem tűnik el szó nélkül. Köszönöm! )Tulajdonképpen sok ötlet, terv van Hozzád, Poppy. Elsősorban hozzám kapcsolódsz, olyan tekintetben, hogy megmentettelek és valami oknál fogva mindig meglátogatlak. Tudni akarom, jól vagy-e... de persze, én magam mindig kitalálok valami indokot. Épp csak arra jártam, épp csak arra volt dolgom, és így tovább. Tehát neked fogalmad sincs róla, hogy miattad megyek oda. Ez a kapcsolatunk alapja és... ...ami a terveket illeti, inkább akkor mesélek róluk bővebben, ha megérkeztél, rendben? Egyet azért elárulok: miattam meg fogod járni a poklot is. De ne aggódj, mindent megoldunk... Nagyon várom ezt a karaktert, tehát, ha megjöttél, írj egy üzenetet!
as if you don't remember
| | Isaac Lestrange Ötök testvérisége vezetõ mágiával rendelkezõ vadász
C szint:
• Kalmithil ↯ Ez az én történetem : Az életem ennyi titkot rejt : 167
Titulus : • The Killer ↯
Másik felem : A lelkem zárt ajtói mögött : Ennyi éve vagyok a világon : 39
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : • Matt Ryan ↯
Tartózkodási helyem : • Denver ↯
℘ ℘ ℘ :
My scars remind me
• that the past is real. ↯ Az álarc mögött : • Eliffe ↯
|