Szer. Ápr. 17, 2019 2:41 pm
|
Play by: Lehetsz nő, avagy akár férfi is; csak rajtad áll!Johnny Depp lett a PB-je. Kor: 400-600 év közötti értékben tendál. Faj: Előnyösebb volna a boszorkány, vagy az eretnek csoport, de nem tartalak vissza attól sem, ha netán vámpírt óhajtasz alkotni! Beállítottság: Rád bízva! Szerepkör: Jefferson Schilling életének megrontója, avagy az én nézetemből; immáron engem akarsz áldozatnak. Ennek van egy kisebbféle története egyébként, amit lentebb mindenképpen kifejtek a számodra! Kapcsolatok: Én, mint Zack Reed, de az oldalon található összes másik taggal is kialakíthatsz kapcsolatokat, hiszen mindannyian nyitottak a koncepciókra! Történetünk: Jefferson Schilling szemszöge:Valahol ott kezdődik el a történetünk, miszerint ismerted a szüleim, azt megelőzőleg pedig az őseim. Akkoriban épp' ékes családi hírnevünk volt Angliában, első számúak voltunk a boszorkányok között -, természetfeletti körökben legalábbis féltek tőlünk. De te valamiért nem! Téged kifejezetten vonzott mindig is a hatalom egyféle gondolata, egy bizonyos háttéri szervezet kiépítése, és megalkottad a saját kis csapatod felállítását ( rád bízva, hogy miért, hogyan, vagy egyáltalán mit akarsz). Már csak egyetlen valami hiányzott a képletből -, azaz Mi. A tökéletesen színtiszta boszorkányvérvonal.. ugyanis mi sosem keveredtünk az emberekkel, és így az erőnk is tisztábbnak, sőt már-már kifinomultabbnak hatott. Lehet erősebbek is voltunk, ám nekem erről fogalmam sincs, ugyanis nem használtam a mágiám. Tartottam az erőmtől, vagyis jobban mondva az átoktól -, ami az őrületbe kergette a családunk minden eddigi tagját. De őszintén?! Erről csupán Te magad tehetsz! Hisz' nem is létezik semmiféle kárhozat a köreinkben, egyszerűen csak elültettél egy gondolatot az elménkben, ami miatt megőrültünk; vagy mondhatni: magunknak okoztuk a vesztünket. Ám, mindezt nem késő visszafordítani! Felajánlod mindegyikünk számára e lehetőséget, viszont eddig szinte mindenki visszautasított, Te pedig elpusztítottad őket. Most immáron rajtam a sor. Akarsz magadnak, de vajon milyen áron?! Mára már elfogyott a türelmed, s ekként nincs több időd, akarod magadnak azt az Elit csapatot és ezért bármire hajlandó vagy; legyen szó kegyetlen, avagy épp' finom eszközökről! A kérdés pedig már csak az, miként voltaképpen mit is kívánsz tenni a kis céljaid elérésének érdekében, tehát... mondd, kérlek, mire számítsak?! Zack Reed szemszöge:A drága terved meghiúsult, bár erről Te magad még mit sem tudsz, ugyanis azzal, hogy engem megöltek; véletlenül a kiszemelted testébe kerültem, így megölve a lelkét és immáron az enyém lett az alakja, s ezzel egyaránt a hatalma; avagy a boszorkányereje. Bizonyos múltbéli helyzetek miatt pedig kiválóan értek a mágiához, sőt... olyan hírnevem van, mely messze túlmenően megelőz bárkit / bármit. Persze az a pont, miszerint én nem az vagyok, akit te akarsz még nem jutott a füledbe, így ezért és mert... hát számodra annyira fontos a kis Terved; igyekszel elérni, bekebelezni és a sötétséged részévé tenni. De vajon mindez sikerülhet?! Kezdjük azzal, hogy nem vagyok a drága kis Jefferson-od, engem nem rángathatsz dróton, na meg... Oh, várjunk! Mi lesz, ha ezt megtudod; befuccsol a nagyszerű ötleted?! A világhatalmad, avagy akármi is az, amit akarsz / óhajtasz? Nos... így jártál, mert Én nem adom könnyen önmagam, szóval, ha harcot akarsz; Tőlem azt bőven megkaphatod! || Egyéb információkhoz nem ragaszkodom, sőt igazából minden csupán a megalkotón múlik és azon, hogy ketten hogyan is alakítjuk tovább ezt a bonyolult, ám, de merően egyszerű szálat! Ha pedig megérkeztél; ne felejts el üzenni, ugyanis nagyon, de nagyon várlak ám! ||
| |
|