Silhouette in the Darkness
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 86 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 86 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (415 fő) Kedd Okt. 15, 2024 11:27 am-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Hesperus
Csüt. Márc. 16, 2023 1:09 am

Always and Forever
Vas. Dec. 12, 2021 10:34 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:53 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:48 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:39 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:36 pm

Megosztás
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásTheo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 EmptySzer. Jún. 26, 2019 3:20 am

Evy & Theo

I missed you, hope you can forgive me

Keserédes mosolyra húzódtak az ajkaim Theo szavait hallva. Na igen, ott voltunk egymásnak Emmával, bár ez néha inkább tűnt átoknak, mintsem áldásnak. Arról nem is beszélve, hogy Theo a legrosszabb részét a történetnek még nem is hallotta. De nem akartam, hogy még rosszabbul érezze magát, ezért jobbnak láttam elhallgatni azt, hogy én is hamarosan meghalok. Nem mintha annyira fontos lettem volna Theonak, hogy különösebben meghassa az én halálom, de akkor valóban hihette volna azt, hogy mindenki elhagyja.
- Nos, többé-kevésbé - rántottam meg a vállam, de örültem, hogy rögtön utána mesélni kezdett, és nekem nem kellett többet hozzátennem ehhez a témához, mert hát, soha nem voltam jó a füllentésben.
- Theo én... Tényleg őszintén sajnálom mindezt, ami történt... Pláne, hogy ilyen hirtelen történt mindkettő... - És ekkor egy őrült ötlet jutott az eszembe. Nem voltam biztos abban, hogy menni fog, hiszen legutóbb is Erica lépett először kapcsolatba velem, de a hatodik boszorkány érzékem azt súgta, hogy sikerülni fog. - Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, legalább Natetől el tudsz búcsúzni? Szerintem segítene továbblépned, hogy ne emésszen a bűntudat legalább az ő halála miatt, és hát, tudom milyen szar úgy elveszíteni valakit, hogy nem volt alkalmad elbúcsúzni tőle. Nem akarom felszakítani a sebeid, szóval nem erőltetek semmit, de szerintem segítene kicsit - magyaráztam, miközben fürkészően pillantottam a fiúra. Eközben pedig, bármennyire is hangozhat furcsán, de mintha éreztem volna Nate jelenlétét a szobában.

Theo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 3739568389 Theo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 3739568389 Theo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 3739568389

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

Theo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 Empty
TémanyitásTheo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 EmptySzer. Jún. 26, 2019 3:07 am

☾ To: Evelyn

☾ When did I lose myself?

Nem akartam megsérteni, vagy épp megbántani. Egyszerűen csak úgy éreztem, felesleges olyasvalakivel beszélgetnem az életem dolgairól, aki… sosem volt igazán benne. Evelyn egy alkohol mámoros este eredménye volt. Sosem értettem, hogy lettünk „haverok”, vagy „barátok”, állítása szerint. De ő így érezte, és ez nekem furcsa volt. Nem csak ő nem tudott semmit rólam, de én sem róla. Így hát értetlenül hallgattam a történetét. Ilyesmikre egyáltalán nem számítottam és ez az arcomra is kiült.
- Ez borzasztó. Mármint, ami veletek történt, ez… szörnyű. De jó, hogy ott vagytok egymásnak Emmával. Legalább te elmondhatod magadról, hogy van valakid – Rámosolyogtam halványan. Nekem senkim sem volt. Az, ami… Zackkel és velem történt, csupán illúzió volt. Egy pillanatra azt hittem, hogy minden jó lehet köztünk, de az utolsó pillanatban minden megváltozott. Nem hiszem, hogy valaha újra látom. Talán tényleg mindent csak azért tett, mert…
Vettem egy mély levegőt, mikor faggatni kezdett. Idegesen túrtam a hajamba, majd néztem magam elé.
- Én csak… - Szinte megremegett a hangom. - …először csak azt hittem, eltűnt. Nem vette fel a telefont, nem jött többé haza. Nyomtalanul… eltűnt. De gondoltam, biztos megint csak a szokásos magányra vágyik és idővel majd visszajön, azonban nem így történt. A hívásaimra továbbra sem reagált, ahogyan az üzeneteimre sem. Teljesen feladtam… még a sulit is abbahagytam, mert az, hogy először a bátyám meghalt, majd közvetlenül ezután a legjobb barátom eltűnt… mondjuk úgy, hogy kikészített. Sokáig voltam távol a várostól, Evy… aztán hazajöttem – Újabb mély levegőt vettem, meg is álltam a történetben. Nem tudtam, elmondjam-e neki. Nem akartam, hogy őrültnek gondoljon… mégis ki hinné el azt, ha azt mondaná neki valaki, miszerint a legjobb barátja lelke halott, de a testébe valaki más került bele…? Jobbnak láttam eltitkolni ezt a részletet, s minden egyebet is Zackről. Nem kellett, hogy bármi kiderüljön róla. Az én örök titkom marad… - …és találkoztam valakivel, aki találkozott Jeffel, mielőtt meghalt. Balesetet szenvedett és nem tudtak rajta segíteni – Nem néztem a lányra, csupán a kezeimre, amik remegtek. Még mindig nem voltam túl ezen az egészen… Nate, Jeff, majd Zack… mindenki eltűnik végül…

341 words ☾ Paralyzed ☾ note: éljen a hazugság...  

Theodore Storm
Omega
éjjeli vonyító
Theodore Storm

163
C szint:
Kalmithil
Theo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 Original
A szint:
Child of the Dragon Moon

Ez az én történetem :
Az életem ennyi titkot rejt :
228
Titulus :
☾ Little Wolf
Másik felem :
Waiting for you, Celian
until i die
A lelkem zárt ajtói mögött :
Ennyi éve vagyok a világon :
31
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
☾ Chace Crawford
Tartózkodási helyem :
☾ In the Darkness
℘ ℘ ℘ :
I’m tired. Lonely.
Theo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 Tumblr_n55spjRvJa1rg7ylio5_r1_250
I don’t feel like getting up in the morning. Everything that used to make me happy anymore doesn’t. I don’t know what happened, either people in my life just left me or I started to push everyone away...
Az álarc mögött :
Eliffe

TémanyitásTheo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 EmptySzer. Jún. 26, 2019 2:51 am

Evy & Theo

Nem feleltem semmit arra, amit mondott a saját átkának az aktiválásáról. Rájöttem, hogy valóban nem tudtam róla, róluk semmit, így nem is tudtam volna mint mondani. Csupán üres szavak lettek volna. Nate valószínűleg nem akart megölni senkit csak azért, hogy magát mentse. Nem mintha hibáztathattam volna érte. Senki nem akart ölni, pláne nem szándékosan...
Amikor szóba hozta a kapcsolatukat csak felsóhajtottam.
- Tudom, hogy nem igazán ismerem, milyen volt a kapcsolatod a testvéreddel, csupán azt tudom, hogy nekem milyen a sajátommal. Kislány voltam, amikor elveszítettem az apámat, nem sokra rá rák elvitte anyát is. Nem voltunk többek tíz évesnél, Theo. Hárman voltunk ikrek, ami a boszorkányok esetében nagy erőt jelent. Azt hittük, hogy legyőzhetjük a halált. Megpróbáltuk anyát visszahozni. Tudod, mi lett a vége? A legkisebb testvérünk meghalt, majdnem én is, a nővérem pedig elveszítette a mágikus erejét. Emma... Nem viselte ezt jól, teljesen összetört, és emiatt a kapcsolatunk is megromlott. Valahol a gyűlöljük egymást határon mozgunk, mégis csak egymásra támaszkodhatunk, és ha baj van, bármit megtennénk egymást - fejeztem be a saját történetem gyors elmesélését, szándékosan kihagyva bizonyos részeket. - Hiába érezteti Emma velem azt, hogy utál, hogy tehernek tart, tudom, hogy a szíve mélyén szeret. Ezért merem bátran állítani, hogy Nate is hasonlóan érzett - feleltem egy szomorú mosoly kíséretében.
Amikor tovább beszélt az elveszített barátjáról, kíváncsi lettem, mert róla soha nem mesélt.
- Nem sértődtem meg, nyugi. Mesélj még róla. Mi történt vele?

Theo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 3739568389 Theo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 3739568389 Theo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 3739568389

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

TémanyitásTheo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 EmptyVas. Jún. 09, 2019 10:14 pm

Megfeszült az állkapcsom az „őszinte részvétem” monológra, majd sóhajtottam egy nagyobbat. Ezt a két szót, egymás mellett… számtalan alkalommal hallottam már és nem, fogalmam sem volt róla, hogy ki gondolta tényleg őszintén, s ki csak megszokásból mormolta el a szavakat. Csendesen hallgatta Evelynt, s ekkor döbbentem rá, hogy mennyire nem osztottam meg vele semmit. Nem ismerte a kapcsolatomat a bátyámmal és…
Felnevettem röviden, majd elpillantottam felé.
- Oh, Evy… hogyne tudott volna? Azzal, hogy aktiváltam az átkomat egy gyerek megölésével – Direkt nem magyaráztam meg a szavaimat, s nem érdekelt, hogy mit lát mögé. Sosem meséltem neki, miként váltottam ki az átkomat. - …azzal egyértelművé vált, hogy ő is hordozza a géneket. Hiszen egy apától származunk – Ingattam a fejemet, majd elnéztem újból a fotó felé.
- Ami pedig az előbbit illeti, Evy… a kapcsolatunk borzasztó volt. Miattam – Nagyot nyeltem, majd a lányra néztem a szemem sarkából. – Nem tudsz rólam semmit, Evy… sem rólunk. Talán jobb lenne ejteni az egész témát, mert… jelenleg túl sok minden van bennem. S persze körülöttem, amivel meg kell küzdenem és el kell fogadnom és…  és már nem csak feltétlenül a bátyám haláláról van szó – Újból félrenéztem, majd felálltam és a fotóhoz lépve magamhoz vettem.
- Nem csak ő az, akit elveszítettem, Evy… hanem… és most ne sértődj meg… az egyetlen és legjobb barátomat is. Csak ez… ez bonyolultabb, mint azt elsőnek gondoltam – Mélyen szívtam magamba a levegőt, ahogy végül ezt a fotót is a fiókba raktam.

240 words ☾ Paralyzed ☾ note: Evy, hát szia Theo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 450640341  

Theodore Storm
Omega
éjjeli vonyító
Theodore Storm

163
C szint:
Kalmithil
A szint:
Child of the Dragon Moon

Ez az én történetem :
228
Titulus :
☾ Little Wolf
Másik felem :
Waiting for you, Celian
until i die
31
Lejátszási listám :
☾ Chace Crawford
Tartózkodási helyem :
☾ In the Darkness
℘ ℘ ℘ :
I’m tired. Lonely.
I don’t feel like getting up in the morning. Everything that used to make me happy anymore doesn’t. I don’t know what happened, either people in my life just left me or I started to push everyone away...
Az álarc mögött :
Eliffe

TémanyitásTheo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 EmptySzomb. Jún. 08, 2019 4:58 am

Evy & Theo

- Persze, nem úgy értettem, csak szerettelek volna kicsit felvidítani. Bocsi a szar poénért - feleltem bocsánatkérőn, miután láttam, hogy a szavaim nem azt a hatást érték el, mint szerettem volna. Valószínűleg még túl frissek voltak a sebei ahhoz, hogy viccelődjön ilyenekkel. A szavait figyelmesen hallgattam, és amint végzett a mondandójával, vigasztalóan megsimogattam a vállát.
- Tényleg őszinte részvétem. Tudom, hogy milyen érzés az, amikor úgy veszítesz el valakit, hogy még csak elbúcsúzni se volt lehetőséged. Biztos vagyok benne, hogy Nate is csak azért titkolózott, mert nem szerette volna, ha aggódnál érte. Bár, nem ismerem olyan jól a kapcsolatotokat, de biztos vagyok benne, hogy szeretett. Még ha nem is mondta ki - beszéltem hozzá, továbbra is a vállát simogatva. - Tudott arról, hogy rendelkezik a vérfarkas átokkal? - kérdeztem tőle, mert azért ez sem volt mindegy. S aztán, ahogy oldalra pillantottam a szekrényre, amin egy közös fényképük állt, hirtelen borsódzni kezdett a hátam. Mintha lett volna még valaki itt.

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

TémanyitásTheo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 EmptyCsüt. Jún. 06, 2019 2:17 am

Túl sok dologról kellett volna beszélnem, s voltak olyan részletek, avagy mozzanatok, amikről nem akartam… mindenkinek vannak titkai, nem igaz? Sőt. Gyengén megráztam a fejemet, majd a lányra pillantottam. Értékeltem, hogy aggódik értem, vagy mi a fene, s hogy hallani akarja, mi történt velem, de… még tartózkodtam kissé.
- Nem mintha ebből jó ötlet lenne versenyt űzni. Egyébként is, nem ismered a mondást? Mindenkinek a saját nyomorúsága a legnagyobb. Még akkor is, ha az valójában apróság… az ő problémája, tehát az a legnagyobb – Vállat vontam. Ettől még nem mondtam azt, hogy nem mesélek, csak arra utaltam, hogy hülye ötlet versenyt rendezni. Nekem az én nyűgöm a legnagyobb, neki pedig a sajátja. Persze, ettől még nem néztem le az ő bajait, sőt…
Leültem a kanapéra, onnan pillantva rá, miután félresöpörtem a fiókba a fotókat. Magam elé pillantottam, majd el az egyik fotó felé, ami viszont a polcra volt mindig is kirakva. Egy fotó, amin még kicsik voltunk a bátyámmal és minden rendben volt. A fotót anya készítette rólunk.
- Szívrohama volt. Az autója mellett találtak rá… már nem tudtak rajta segíteni. Engem pedig akkor hívtak fel ezzel a hírrel, mikor a fősulin voltam – Magyaráztam, majd a kezembe fogtam a poharamat. – A legrosszabb az egészben az, hogy tudtam a betegségéről. Mégsem kértem számon… ugyanis Ő maga titkolózott előttem. Lexytől tudtam meg, miután véletlenül elkotyogta – Mély levegőt vettem. – Ha aktiválta volna a vérfarkas átkát… talán az a szívét is megerősítette volna – Szusszantam. – Nem mintha bárkinek is képes lett volna ártani.

247 words ☾ Paralyzed ☾ note: Evy, hát szia Theo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 450640341  

Theodore Storm
Omega
éjjeli vonyító
Theodore Storm

163
C szint:
Kalmithil
A szint:
Child of the Dragon Moon

Ez az én történetem :
228
Titulus :
☾ Little Wolf
Másik felem :
Waiting for you, Celian
until i die
31
Lejátszási listám :
☾ Chace Crawford
Tartózkodási helyem :
☾ In the Darkness
℘ ℘ ℘ :
I’m tired. Lonely.
Az álarc mögött :
Eliffe

TémanyitásTheo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 EmptyKedd Jún. 04, 2019 10:03 am

Evy & Theo

Csak mindentudóan felvontam a szemöldököm, amikor Theo egyből visszakozni kezdett volna, hogy szerinte nem segítene semmit, ha beszélne a történtekről, meg arról, hogy mi jár a fejében. Sokszor hittem én is ezt, de olykor előfordul, hogy miután hangosan is kimondtad a téged nyomasztó gondolatokat, azok többé nem tűntek már oly riasztónak, mint korábban. Egy szerettünk elvesztésén persze ez nem segít sokat, de jelen esetben ennyit tehettem érte. Hiszen én is átestem ezen már. Nem is egyszer. De nem kellett Theonak sem egyedül cipelnie a gyászát.
- Tudom, nem is úgy értettem. Inkább, versenyezhetünk azon, hogy kinek nyomorúságosabb sorsa, vagy akár sírhatunk is együtt bánatunkban - tettem hozzá egy gyengédebb mosollyal. Nem akartam Theot megbántani a poénommal, hiszen azért mégis meghalt a bátyja, illetve még egy személy, akiről még mesélnie kellett.
Üdítővel felszerelve mentünk át a nappaliba, ahol az asztalon mindenfelé képek hevertek - közös képek Nate-tel. Szomorú arckifejezés jelent meg az arcomon, de igyekeztem azt eltüntetni az idő alatt, amíg Theo elpakolta a dolgokat. Nem akartam még jobban elszomorítani, hiszen nem azért jöttem.
- Szóval, mesélj. Kezdjük Nate-tel. Nem hallottam a részleteket, csak annyit, hogy elhunyt - kezdtem bele rögtön, ezzel is azon igyekezve, hogy ne hagyjam Theot elsüllyedni a gondolataiban.

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

TémanyitásTheo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 EmptyVas. Jún. 02, 2019 4:48 pm

Fizikailag nem állított ugyan meg, de a szavaival igen, így magam elé pillantottam. Háttal álltam neki, de nem hagytam ott, nem mentem be a konyhába. Lassan visszafordultam felé, így hallgatva végig minden egyes szavát.
- De Evy… mi értelme beszélni róla, ha úgysem hoz helyre semmit? – Tettem fel halkan a kérdést, de valójában igaza volt. Talán most az egyszer, tényleg, mindent el kellett volna mesélnem. Kiadnom magamból. Eddig… nem sikerült. Köntörfalaztam, vagy szimplán elhallgattam a történetemet; hiszen jóformán csak idegenekkel találkoztam mostanában. Letty, vagy Hope… és az ismeretlen férfi. Bár neki nem is panaszkodtam, csupán látta, miként török még inkább szilánkokra.
- Figyelj, ez… - Sóhajtottam egy nagyot, majd a plafonra pillantottam, némileg gondolkozva. Mármint, át kellett ezt az egészet gondolnom. – Jó, legyen, ahogy akarod, bár… attól, hogy elmondod, veled miféle rossz dolgok történtek, nem fogom jobban érezni magam. Nem vagyok ekkora szörnyeteg – Nem találtam jobb szót magamra, komolyan.
Figyeltem néhány pillanatig, majd kimentem a konyhába és töltöttem két pohárba üdítőt, azzal léptem vissza hozzá, majd tereltem őt a nappaliba. Ott még nem volt takarítva, szóval eléggé kaotikus állapotok uralkodtak, kezdve azzal, hogy amúgy az asztal tele volt régi fotókkal. Rólam, Nateről, Jeffről… Leraktam a poharakat, majd igyekeztem összeseperni egy helyre a fotókat, hogy aztán elrakhassam az egyik fiókba.

209 words ☾ Paralyzed ☾ note: Evy, hát szia Theo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 450640341  

Theodore Storm
Omega
éjjeli vonyító
Theodore Storm

163
C szint:
Kalmithil
A szint:
Child of the Dragon Moon

Ez az én történetem :
228
Titulus :
☾ Little Wolf
Másik felem :
Waiting for you, Celian
until i die
31
Lejátszási listám :
☾ Chace Crawford
Tartózkodási helyem :
☾ In the Darkness
℘ ℘ ℘ :
I’m tired. Lonely.
Az álarc mögött :
Eliffe

TémanyitásTheo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 EmptyVas. Jún. 02, 2019 4:39 pm

Evy & Theo

Tudtam, hogy megnyugtatásnak szánta azt, amit, de őszintén szólva, a szavai után csak még ramatyúbbul éreztem magamat. Lehet csak a képzeletem volt, de ahogy hangsúlyozta a haver szót, mintha ezzel magát becsülte volna alá. Nem tetszett, de nem tettem szóvá. Látva, hogy mennyire nem volt jól.
Egyetértően bólintottam, amikor mondta, hogy ő is csak most tért vissza, és hogy mi okból. Nem hibáztattam érte, és ahogy elnéztem rajta, eléggé ráfért az, hogy rendet rakjon a fejében. Már épp szóltam volna, amikor ő belekezdett valamibe, ami felkeltette az érdeklődésem. Eddig azt hittem, csak Nate halála nyomasztja, de úgy tűnt, több is van a dologban.
- Oké, ácsi, Theodore Storm! - emeltem fel a mutatóujjamat, miközben szigorúan pillantottam rá. - A vak is látja, hogy mennyire nem vagy jól, és szerintem neked is jól esne egy baráti fül, aki meghallgatja az összes gondod-bajod. Szerintem már csak az segítene kicsit rendet rakni a fejedben, ha valakivel beszélnél róla - magyaráztam neki minden meggyőző erőmet bevetve. - Szóval hozz valami innit, aztán szépen leülünk beszélgetni, rendben? Cserébe én is elmondhatom a saját gondjaimat, hátha akkor kevésbé fogod rosszul érezni magad - ajánlottam fel neki, bár őszintén szólva, nem voltam biztos abban, mennyire villanyozná fel a tudat, hogy egy másik haverja is fél lábbal a sírban van már. Talán ezt a részletet el fogom hallgatni most is...

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

TémanyitásTheo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 EmptyVas. Jún. 02, 2019 4:27 pm

Valójában jó volt látni Evelynt, de nem tudtam, hogyan álljak hozzá. Hiszen eltűnt, ő is és figyelmen kívül hagyta az összes üzenetemet, amit küldtem, vagy épp a hívásaimat. Pont úgy, ahogyan Jefferson is tette, bár annak legalább már tudom, mi volt az oka. Evy eltűnéséről viszont semmit sem tudtam. Bezártam utána az ajtót, majd a nappali felé indultam, bár meg is torpantam. Hozni akartam valami innivalót, vagy akármit, de a lány beszélni kezdett, így rápillantottam. A szemeit fürkésztem.
- Nem gáz. Nyilván megvolt ennek az oka, nem? Nem eshet rosszul, hogy egy haverra nem figyeltél… nyugi, minden rendben van velem – Erőltetetten mosolyogtam rá, majd megráztam gyengén a fejemet. – Nem hinném, hogy tudsz segíteni. Nem rég jöttem én is vissza, mármint ide, haza… hogy kicsit rendet tegyek itt, és a fejemben, az életemben, de… Evy, igazából lövésem sincs, mihez fogjak. Nem csak a bátyám halt meg… hanem… - Kezdtem kifakadni, de aztán megálljt parancsoltam magamnak.
- Kérsz inni? – A válaszát nem várva léptem el mellette, hogy a konyhába mehessek.

258 words ☾ Paralyzed ☾ note: Evy, hát szia Theo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 450640341  

Theodore Storm
Omega
éjjeli vonyító
Theodore Storm

163
C szint:
Kalmithil
A szint:
Child of the Dragon Moon

Ez az én történetem :
228
Titulus :
☾ Little Wolf
Másik felem :
Waiting for you, Celian
until i die
31
Lejátszási listám :
☾ Chace Crawford
Tartózkodási helyem :
☾ In the Darkness
℘ ℘ ℘ :
I’m tired. Lonely.
Az álarc mögött :
Eliffe

TémanyitásTheo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 EmptyVas. Jún. 02, 2019 4:13 pm

Evy & Theo

Megnyugodtam, hogy Theo nem akarta a képembe vágni az ajtót, amire az izmaim is elernyedtek. Nem is rémlett, hogy ennyire feszült lettem volna, de bevallom, jó érzés volt végre úgy beszélni valakivel, aki nem azt vágja egyből a fejemhez, hogy hogyan képzelem, amiért így eltűntem. Bár valószínűleg ez azért is volt így, mert Theonak nagyobb gondja is volt, mint hogy egy haverja lelépett szó nélkül.
Egy aprót bólintottam arra, hogy ne itt kint beszéljünk, majd amint Theo félreállt az ajtóból, be is léptem a házukba. Furcsán üresnek hatott az egész, mintha senki se lakott volna már itt egy ideje. Valószínűleg így is volt.
- Először is - fordultam feléje, mielőtt egyáltalán bementem volna a nappaliba, hogy ott beszélgessünk -, szeretnék bocsánatot kérni, amiért csak úgy eltűntem, és nem reagáltam semmit az üzenetekre. Hallottam a bátyádról, és... én tényleg nagyon sajnálom, ami történt, Theo. Ha bármi van, amiben tudok segíteni, nyugodtan szólj. Legyen az a ház körüli teendők, vagy csak egy váll, amin kisírhatod magad... Állok rendelkezésedre - húztam biztató mosolyra az ajkaimat, miközben vigasztalóan végig simítottam a vállán. Nem voltam biztos abban, hogy mennyire akart róla beszélni, avagy sem, de a gondolatait is szívesen elterelem, ha arra van szüksége.

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

TémanyitásTheo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 EmptyVas. Jún. 02, 2019 4:03 pm

Olyan volt, mintha évek óta nem jártam volna a lakásban. Igen, kerültem. Nate halála óta szinte egyszer sem jöttem haza; ha mégis, akkor csak néhány holmiért, hogy azt magamhoz véve vissza is mehessek Jeff lakására. Bár őszintén szólva: egyik hely sem volt megfelelő. Mindenhol azoknak az embereknek az emléke kísértett, akik nem voltak sehol. S most már… azt is tudom, hogy Jeff sem jön haza többé. Hiszen halott. Halottak mindketten. Egyszerűen én… fogalmam sincs, hogyan fogom ezen túltenni magam. Talán soha nem fogok tovább lépni. Nem, egyszerűen képtelen vagyok rá.
Talán, ha elfelejtenék mindent…
De ott van az az ismeretlen alak, aki azt hiszem, még itt tart a rejtélyességével.
Sóhajtottam egy nagyot. Nate szobájában voltam, próbáltam némileg összepakolni, takarítani. Fájt, de muszáj volt végre tennem valamit. Fel kellett dolgoznom, hogy nem jön haza többé. Tudatosítanom kellett magamban.
Aztán hallottam a csengőt, szóval mindent otthagytam és kilépkedtem, bár előtte még gyorsan kezet mostam. Azon agyaltam, mégis ki jött és mit akarhat… pont most. Nos, amikor kinyitottam az ajtót, eléggé ledöbbentem.
- Evelyn… - Összehúztam a szemeimet, majd félrepillantottam. Ő is eltűnt, mint mindenki más, habár az ő hiánya nem esett annyira rosszul. Mármint, kaland volt az egész, aztán haverokká váltunk időközben, vagy a fene tudja. Azonban nem volt olyan közel hozzám, hogy a titkaimat rábízzam. Bár arról tudott, hogy mi vagyok… már nem tudom, lehetséges, hogy részegen mondtam el neki. Mély levegőt vettem.
- Mit keresel itt? – Visszaemeltem rá a tekintetemet, majd kitártam az ajtót. Nem akartam elküldeni őt. Elhúztam a számat a szavaira. – Gyere be. Ne itt beszéljünk.

258 words ☾ Paralyzed ☾ note: Evy, hát szia Theo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 450640341  

Theodore Storm
Omega
éjjeli vonyító
Theodore Storm

163
C szint:
Kalmithil
A szint:
Child of the Dragon Moon

Ez az én történetem :
228
Titulus :
☾ Little Wolf
Másik felem :
Waiting for you, Celian
until i die
31
Lejátszási listám :
☾ Chace Crawford
Tartózkodási helyem :
☾ In the Darkness
℘ ℘ ℘ :
I’m tired. Lonely.
Az álarc mögött :
Eliffe

TémanyitásTheo & Evy - Ghost hunting?! - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom
163
C szint:
Kalmithil

Theo & Evy - Ghost hunting?!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next