Álomháború
felcsendülő dallamok


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Reagan Blair
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s doneDust and Shadows

Cedric Sutton Empty
Yesterday at 4:52 pmKonyha

Cedric Sutton Empty
Yesterday at 2:25 pmKívánságkosár

Cedric Sutton Empty
Yesterday at 1:21 pmBárpult

Cedric Sutton Empty
Yesterday at 10:15 amCheesman Park

Cedric Sutton Empty
Yesterday at 9:44 amFell Templomának romjai

Cedric Sutton Empty
Kedd Aug. 04, 2020 10:02 pmKonyha

Cedric Sutton Empty
Kedd Aug. 04, 2020 9:50 pmFolyosók

Cedric Sutton Empty
Kedd Aug. 04, 2020 9:41 pmTetõtér

Cedric Sutton Empty
Kedd Aug. 04, 2020 2:22 am...but it's ecstasy

Cedric Sutton Empty
Kedd Aug. 04, 2020 1:41 amOld-Blair albérleti lakás

Cedric Sutton Empty
Hétf. Aug. 03, 2020 10:22 pmIndra kietlen pusztaságában // Esotephres && Lothrin

Cedric Sutton Empty
Hétf. Aug. 03, 2020 7:34 pm
Statisztika
Ennyien vagyunk
Szorgos íróink
A hónap posztolói

12 Hozzászólások - 31%
6 Hozzászólások - 15%
4 Hozzászólások - 10%
3 Hozzászólások - 8%
3 Hozzászólások - 8%
3 Hozzászólások - 8%
2 Hozzászólások - 5%
2 Hozzászólások - 5%
2 Hozzászólások - 5%
2 Hozzászólások - 5%

Share
 
Cedric Sutton
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásCedric Sutton EmptyPént. Szept. 13, 2019 11:48 pm

Cedric Sutton
A zongora billentyűi feketék és fehérek, mégis milliónyi színt képesek megjeleníteni az elménkben


Becenév:
Ced
Titulus:
Blonde Prince
Születési hely, dátum:
Denver, 1989. július 21.
Faj:
Ember
Rang:
ember
Beállítottság:
Hetero
Play by:
Dominic Sherwood

Átváltozás:
Minden az anyaméhben történt. Boszorkány voltam, a fivérem viszont megfosztott a képességeimtől. A mágiám az övé lett, így pedig emberként jöttem a világra. Viszont lehetséges, hogy nem minden mágiám lett az övé. Talán egy nap felébred a bennem szunnyadó erő, hogy fényt hozhasson a silány életembe.
Család:
Számomra mindig csak anyám volt az, akire igazán számíthattam. Apámat egy kicsit sem érdekeltem, mert nem volt mágiám, így a figyelmét a fivéremre, az ikremre irányította inkább. Egy részem még meg is értette, miért őt választotta, de a lelkem mélyén mindig fájt, hogy a saját apám szinte semmibe vesz. Ha még hozzám szólt, leginkább azt éreztette velem, hogy mennyire nem érek semmit a szemében. Anyám szeretett. Most is szeret és ez az, ami engem valahol képes volt megnyugtatni. Ha ő nem lett volna, nem tudom, mihez kezdek magammal.
A fivéremre viszont kitérnék néhány szó erejéig. Gyerekkorunkban sokszor próbáltam keresni a társaságát, annak ellenére, mennyire különbözőek is voltunk. Később jöttem rá, hogy pont emiatt nem érdemes a közelébe férkőznöm. A családunk széthúzott teljesen. Mire felfogtam volna, már ketté is szakadt. Én anyánkkal maradtam, Victor pedig apánkkal tartott. Mai napig nem tudom, önszántából ment-e vele, vagy csak kényszerből.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

A zene volt az életem. Mikor minden szétesett, kellett valami, amibe kapaszkodhattam. Ki akartam fejezni magam, az érzéseim, papírra vetni a gondolataimat, vagy bármi és végül egyetlen megoldást találtam. A megnyugvást a zene jelentette. Anyám gyerekkoromban sokszor pszichológushoz akart küldeni, hogy ott beszéljem ki magamból a problémáimat, de mindig is makacs jellemet képviseltem. Ellenkeztem és védekeztem, csak hogy ne kelljen azt tennem, amit ő akar. Ennek kapcsán semmiképpen sem. Nem volt kedvem egy pszicho-mókusnak kivesézni, hogy mennyire szar, ahogy az apám semmibe nézett, vagy az, hogy a saját fivérem elvette az egyetlen barátomat tőlem, Damient. Utóbbi talán nem is pontosan a fivérem bűne volt, de mindig, mindenkinek kell egy bűnbak. Nekem ő lett az. Sosem voltunk igazán közel egymáshoz. A szüleink válásával ez pedig véglegessé is vált. Nagy eséllyel nem egymást fogjuk keresni, bármekkora bajba is keveredünk. Jó ideje nem is hallottam az ikremről. Nem tudom, mi lehet vele.
Amikor a billentyűkön zongoráztam, a zene teljesen átjárt engem. Nem kellett gondolkodnom, mikor, melyik hangot ütöm le, ösztönösen jött és a dallam magával ragadó volt. Egóság vagy sem, elismertem a saját zenémet, de félreértés ne essék, nem szálltam el magamtól. Bármelyik nőt megkaphattam volna, de általában nem éltem ezzel a lehetőséggel. Néhány futókalandon túl nem hajkurásztam a testi élvezeteket. Naivság talán, hogy az igazira vártam, de ez volt a helyzet. Már ha van egyáltalán olyan nő, akinek megfelel egy ilyen sérült srác.
Végül megtörtént. Talán. Hazautaztam az anyámhoz Mystic Fallsba, hogy kiszakadjak a szürkének mondható hétköznapokból és kicsit magam mögött hagyjam a turnékat, a rajongókat, a kötelességeket. Így esett meg, hogy miután anyám körbevezetett a városban, egy este a Founding Fathers pubban kötöttem ki. Hiányzott a zongora és mivel a hely rendelkezett egy ilyen csodálatos hangszerrel, engedélyt kértem a csapostól, hogy használatba vegyem. Meglepő volt azonban, hogy ezen a helyen is mennyien ismernek. Sok ember elhallgatott és csak engem bámult, lányok súgtak össze a hátam mögött, kuncogtak. Autogrammot akartak talán kérni, de végül egyikük sem volt olyan bátor, hogy megkörnyékezzen.
Én szúrtam ki egy vörös kisasszonyt. Felkeltette valamiért a figyelmemet, így miután a dal végére értem, hozzácsapódtam.
- Elnézést, szabad ez a hely? – Mosolyogtam rá és amint zöld jelzést adott, lehuppantam mellé. Azonnal beszélgetni kezdtünk és őszintén mondom, olyan jól éreztem magam vele, mint nagyon régóta senkivel.

Az első és eddig utolsó csókunk óta nem láttam. Fel akarom keresni őt, de még nem vettem rá magam. A telefonszámával szemezek nap, mint nap, közben azon stresszelve, hogy rövidesen tovább kellene állnom. A menedzseremet ígyis figyelmen kívül hagyom vagy három napja. Nem csinálhatom ezt már túl sokáig, lépnem kell. Találkozni akarok vele. Tudni, hogy ebből lehet-e több vagy csak én kergetek hiú ábrándokat.

but tonight you're a stranger or some silhouette“When I had nothing else, I had my mother and the piano. And you know what? They were all I needed.”

Cedric Sutton
Ember
ártatlansága nem biztos
Cedric Sutton Tumblr_inline_oxiqi92YaK1uq5jh4_540
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Léptek száma :
10

Cedric Sutton Empty
TémanyitásCedric Sutton EmptySzer. Szept. 18, 2019 9:55 pm

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Cedric Sutton

Először is hadd üdvözöljelek nálunk, drága Cedric! Cedric Sutton 2453766849 Nagyon remélem, tetszeni fog neked a fórum, a közösség, s mindaz, amit a csodálatos adminok elénk tárnak! Úgy néz ki ma nagyon szerencsés vagyok, hogy két elfogadásra is felkértek, ráadásul egyik lap jobb, mint a másik.
A tiéd különösen tetszik, bár nyilván az elfogultság beszél belőlem, hiszen nagyon elcsavartad vörös kis fejemet. Cedric Sutton 3993946357 Sosem fordult még ilyesmi elő velem, csak egyszer, még jó pár évvel ezelőtt, persze ezekről te még mit sem tudsz. Nagyon kíváncsi leszek a cuki pofidra, mikor kiderül, valójában pont Damien az a srác, akit egykor szerelmemnek tekintettem, bár ezzel még ráérünk, hiszen csak egyszer találkoztunk. Cedric Sutton 3739568389 Ám egy percig se aggódj, nemsokára felkereslek, s egész biztos felbolygatjuk egymás életét - főleg én a tiédet, előre is elnézést Cedric Sutton 2908646552
Na de térjünk át kicsit a lapodra, nagyon elragadtattam magam, annyira örülök neked. Very Happy  Cedric Sutton 3808243726 Minden sorban ott volt az a Cedric, akit én már az első hirdetésemnél magam előtt láttam, akire vártam hetekig, s aki most végre megérkezett. Az idézetet külön ki kell emelnem a lapodból, nagyon passzol az én kis zongoristámhoz, annak pedig még inkább örülök, hogy az első találkozásunk is helyet kapott a sorok között. Még rengeteg szépet tudnék írni rólad, a lapodról, meg arról, mennyire boldog vagyok, de a többit megtartom a játéktérre.  Cedric Sutton 3353380639
Jó játékokat neked, és érezd szuperül magad, drága!  Cedric Sutton 3887785939“I wonder if I've been changed in the night. Let me think. Was I the same when I got up this morning? I almost think I can remember feeling a little different. But if I'm not the same, the next question is 'Who in the world am I?' Ah, that's the great puzzle!”Cedric Sutton Empty
 

Cedric Sutton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal