Szomb. Nov. 14, 2020 2:01 pm
| Véget ért a kör Szabad játéktér
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|
Szomb. Júl. 11, 2020 8:07 pm
|
Shawn & Lara
Annyi minden történt ma, hogy biztonságban tudni az öcsémet egészen szürreálisnak hat. Az pedig, hogy a házunk ismert falai helyett a második otthonommá vált bázis folyosóin sétálok vele végig, szinte befogadhatatlan tény az agyam számára. Csak szótlanul fürkészem Shawn hátát, ahogy magam előtt terelem, és próbálom feldolgozni a nap történéseit. Az adrenalin még ott pezseg a véremben, ám ahogy kezd kimenni belőlem, végtelenül fáradtnak és gyengének érzem tőle magam. Ma közel voltunk hozzá, hogy elveszítsem; még ha a démon nem is mutatta meg magát, bármikor rajtunk üthetett volna, és az Ötök épületét ugyan erős varázslatok védik, ám a holléte már nem lehet ismeretlen számára. Az öcsém többé már nem burokban él, és azt hiszem, még ha reméltem is, hogy egyszer eljön ez a nap, titkon mindig rettegtem tőle. Most sem érzek mást, csak félelmet és enyhe meghatottságot, ahogy a hátát fürkészve tudatosul bennem, hogy szinte már magasabb nálam. Képtelen vagyok elsiklani a fizikai változások felett, mintha most látnám először, úgy elemzem a testfelépítését. Otthon mindig úgy tűnt, mintha ugyanaz a kisfiú lenne, aki a nyolcadik születésnapján olyan lelkesen csüngött a derekamon. Most már fel kell néznem rá, ha szemben állunk egymással. Már nem gyerek... De még mindig az öcsém. - Ez lett volna a bázis, nagyjából. - megállok a neki szánt szoba ajtaja előtt, barátságos mosollyal várva, hogy ő is így tegyen. A pillantását kutatom, próbálom kipuhatolni, haragszik-e rám, vagy hogyan is érez most irántam. Nem lepne meg, ha neheztelne, hiszen jó oka volt elszökni otthonról, én pedig ismét akaratán kívül rángatom egyik ketrecből a másikba. Tudom, hogy Isaacnek igaza van és ki kell őt képeznünk, de szívem szerint örökké megvédeném. - Ami otthon maradt holmid, azért majd visszamegyek, ha kell még esetleg valami. - Túl gyorsan kellett összepakolnia, nem vártam el tőle, hogy az egész életét negyed óra alatt indulásra késszé tegye. A szobájába lépve, már ha beenged, kissé kritikus szemmel nézek körbe a berendezési tárgyakon, mintha azt mérlegelném, elég jó-e ez a szoba a testvéremnek, nem teremthetnék-e neki jobb körülményeket a bázison belül. Értem, Isaac miért ezt adta neki, de mégis csak a testvére vagyok. - Ha bármi kérdésed van még a bázisról, csak szólj. Engem egy szinttel feljebb találsz meg, ha szükséged lenne rám, de akár itt is maradhatok veled, míg akklimatizálódsz - Nem hiszem, hogy az én társaságomra vágyna, mégsem tudom nem felajánlani neki. Ez a szoba amúgy is elég nagy... Ah. Már megint megpróbálom a közelségemmel megfojtani? Kissé idegesen fonom össze a karom a mellkasom előtt és lehuppanok az ágya szélére, kieresztve egy nagy és fáradt sóhajt. - Ne haragudj. Fogalmam sincs, hogyan viselkedjek vagy mit mondjak neked. - Magam elé meredek, a szőnyeg barázdáit bámulom. Cipőm orrával megpiszkálom az egyik rojtot, majd a pótcselekvésbe beleunva őt kutatja a pillantásom. - Ha anya itt lenne, ő biztos tudná. Valahogy mindig ráérzett az ilyesmire. - Fásult mosolyt küldök neki, bárhol is legyen a szobán belül. Nincs sok emlékem anyáról, főként apa történetein keresztül él az emlékeimben, most mégis nagyon érzem a hiányát. Megpaskolom magam mellett az ágyat, némán kérve, üljön le mellém egy kicsit. Jó lenne beszélgetni vele, még ha nem is tudom pontosan, mit akarok mondani.
| | Larissa Blackwell Leadott karakter Egy árny vagyok a múltból
Az aktív résztvevő Ez az én történetem : Az életem ennyi titkot rejt : 121
Titulus : [ az Ötök egyike ]
Másik felem : Ennyi éve vagyok a világon : 35
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : [ Alicia Vikander ]
Tartózkodási helyem : [ Denver, Colorado, USA ]
Az álarc mögött :
|
Vas. Nov. 03, 2019 7:29 pm
| Még nem beavatott, de helyet kap a vadászok szervezetében.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|
|
|