Először is leszögezném, hogy canon karakterként is hirdetve van Heather, de szükségesnek véltem külön is kiemelni, hiszen sokan várják már. Sok szála lehet a karakternek. Eredeti kiírás itt található.
Édesanyánk meghalt egy balesetben, amit apánk mindig is rám fogott. Úgy értem, azt hangoztatta mindvégig, hogy az én hibám. Hiszen értem kellett eljönnie anyának egy születésnapi partyra - ahonnan hazafelé jövet balesetet szenvedtünk. Én túléltem, de ő nem. Apánk emiatt mindig is utált, de te nem. Valamiért másképp láttad a helyzetet és mellettem maradtál. Bizonyára ezért alakult ki jó kapcsolat köztünk. Számíthatsz rám és én is rád. Vagyis, egészen addig volt ez így, míg évekkel ezelőtt eltűntem (egészen pontosan 2017. májusában). Egy este, mikor hazaértem, már rosszkedvű voltam. El is mentem, s csak annyit mondtam neked, hogy ne várj meg ébren. Később megtudtad, hogy ami miatt kibuktam, az az volt, hogy a barátnőm szakított velem - s emellett mindvégig átvert, ugyanis viszonya volt valakivel.
Engem nem találtál meg, hiába kerestél. A rendőrség is teljesen lemondott rólam, olyannyira, hogy azóta halottnak is nyilvánítottak, holttest nélkül. Ám te úgy érezted, hogy valami nincs rendben... nem hitted el, hogy meghaltam.
S tovább kerestél. Aztán belebotlottál az Ötökbe, a vadászokba. Minél inkább elmerültél a nyomozásban, a város rejtélyeiben, annál inkább vonzott magához az egész. Ám ez veszéllyel is jár és ezt te magad is megtapasztaltad, mikor rád támadt egy vámpír. Sikeresen megvédted magad. Ezután váltál vadásszá. Castiel volt az, aki végül felajánlotta, hogy legyél a szervezetük tagja - így váltál Beavatott vadásszá. Emellett tovább nyomozol utánam... nem is sejted, hogy valójában egy ideje nagyon is közel vagyunk egymáshoz. Én ugyanis jelenleg az egyik Ötök vezető informátora vagyok (Hazelé, de ő rövidesen meghal a történet szerint) és igazából gyengéd érzelmeket is táplálok iránta. Azonban ő elutasított engem, habár ez... most nem tartozik ide. Valamiért azonban Hazel és te nem igazán találkoztatok, valamint Hazel engem akart védeni azzal, hogy nem szólt nekem Rólad. De neked se Rólam.
Szóval... mi van akkor, ha újra találkozunk, nővérem? Beavatott vadászként az ösztöneid arra fognak késztetni, hogy végezz velem. Én pedig, eddig azért nem kerestelek fel, mert attól féltem, én fogok végezni veled. Patt helyzet. De mindenesetre, szükségem volna rád. A nővéremre. Mindig is szükségem volt, csak egy ideje túlságosan magával ragadott a félelem... segíts.
Ut.i: Talán te leszel az, aki szembesít Hazel halálával?
// Várlak! Nagyon nagy szükségem van rád, nővérem! Ha megjöttél, dobj egy pm-et, légyszi! Vagy bökj meg... //