Lezárult a jelentkezés! Köszönjük mindenkinek, aki részt vesz ebben a kis mókában. A mai nap folyamán minden jelentkező megkapja a húzottja nevét üzenetben és... nincs más dolgotok, csak bepakolni a meglepetést a zsákba, amit neki szántok. Ezt december 25-től tehetitek meg! Jó készülődést, angyalok, lepjétek meg egymást! Előre is boldog karácsonyt kívánunk!
A staff nevében: Isaac 2020. december 16.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
C szint: Kalmithil
Legfelsőbb szint: The Survivor
Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Kívánságlistám: Az ajándékozással úgy vagyok, hogy jobb adni mint kapni. Viszont, mivel a kívánságomat kellene leírni... nos, bármi jöhet, nincs nagy igényem. Bárminek örülni fogok, nem kell aggódnia a Titkos Mikimnek.
Ugyan Mi, a holnapi naptól kezdve megkezdjük az ajándékok áradatát felétek, de eszünk ágában sincs elvenni Tőletek a lehetőséget arra, hogy ajándékozásba kezdjetek. Eddig sikere volt az eseménynek, mindig szebbnél-szebb meglepetéseket készítettetek egymásnak, így idén is biztosítjuk a lehetőséget arra, hogy elengedjétek a fantáziátokat, leporoljátok a kód tudásotokat, vagy feltúrjátok az internetet a legjobb, legszebb avatarokért, gifekért, amiket a partnerednek szánnál. Tehát, aki szeretne részt venni ezen az eseményen, nincs más dolga, mint jelentkezni, megvárni, hogy megkapja a neki sorsolt nevet és nekiállni ügyködni. Egyetlen egy "újítást" hoztunk idénre: az ajándékokat eddig már karácsony előtt is posztolhattátok, azonban most, mivel a kalendáriumon belül minden napra jut valami apróság valakinek, így arra gondoltunk, hogy jó lenne, ha idén december 25-től nyílna ki a meglepetések zsákja. Ha valakinek nincs lehetősége berakni az ajándékot, utólag még lesz rá ideje, de előbb ezúttal nem.
Az alábbi sablont használva tudtok jelentkezni a húzásra:
Kód:
<center>[i]Jelentkezem az ajándékozásra![/i]</center> [u]Kívánságlistám:[/u] Amilyen meglepetéseknek örülnél (kódok, avatarok, gif csomagok, vagy ami eszedbe jut és szükséged van rá).
Jelentkezési határidő: december 15. Nevek kihúzása (avagy a pm): december 16. Meglepetések zsákjának kinyitása: december 25.
Ajándékozásra fel, karácsonyi angyalok!
A staff nevében: Isaac 2020. november 30.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
C szint: Kalmithil
Legfelsőbb szint: The Survivor
Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."