Az első nap a Tiéd, Celian! Szeretnénk megköszönni, hogy több, mint egy éve oszlopos kis tagunk vagy és imádjuk, hogy ez így van! Reméljük, sok örömöd leled a fórumban, bennünk; mi így érzünk és bízunk benne, hogy sok-sok évig még velünk leszel! A gifeket használd bátran - reméljük, egy-kettő elnyeri tetszésedet!
Előre is boldog, békés ünnepeket kívánunk Neked és családodnak, barátaidnak!
A csomagod tartalma: Crackship gifek
Te & Theo
Te & Lycoris
Te & Caroline
Te & Nathaniel
Staff Angyalok 2020. december 1.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
C szint: Kalmithil
Legfelsőbb szint: The Survivor
Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Úgy gondoltuk, hogy ideje meghálálnunk a tagjainknak a jelenlétét a fórumon. Ez időről-időre mindig a listánkon van és mi sem egyszerűbb, mint az ünnepekhez kötve végrehajtani ezt a nemes feladatot és elérni ezt a célt. Itt, minden egyes nap találtok valami meglepit - célzottan mindig egy adott user számára. Apróságok, amikkel fel szeretnénk dobni a napotokat és elősegíthetnénk az ünnepi hangulatot. Talán. Legalábbis ez a célunk. És az, hogy érezzétek, fontosak vagytok nekünk és roppant hálásak, amiért velünk vagytok! Nem számít a szűk baráti kör, mert talán így vagyunk teljesek.
A mi kalendáriumunk, az Elvarázsolt Sziluett, íme:
Ne felejtsetek el minden nap felnézni, hisz lehet, épp a Te napod van! Továbbá december 6-án érdemes mindenkinek megnéznie a csizmácskáját, mert úgy tudom, hogy tele lesz pakolva mindenféle jóval...
Staff Angyalok 2020. november 30.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
C szint: Kalmithil
Legfelsőbb szint: The Survivor
Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."