Vas. Jan. 03, 2021 1:51 am
| Alecto __ Szabad / Jegelt hirdetés / Foglalt
|
Play by: Daniel Radcliffe Faj: Ember (esetleg vérfarkas, de akkor arról még nem tudsz, tehát nem váltottad ki az átkod) Rang: A maffia egyik katonája Kor: 28-30 év Tartózkodási hely: New Orleans Beállítottság: Biszexuális vagy Homoszexuális Szerepkör: A maffia egyik katonája, valamint az én barátom, leendő párom ( ) Kapcsolatok: @Patrick Joseph Reynolds, mint a főnököd és persze ÉN :<3: Történetünk: Drága Alecto! Nem szabnék meg veled kapcsolatosan túl sok dolgot. Annyi biztos, hogy kb. 8 éve a New Orleans-i Maffia egyik katonája vagy és mikor idekerültél, én vettelek a szárnyaim alá. Segítettem beilleszkedni, aztán megtaláltad a magad számításait, haverjait, szövetségeseit. Noha engem sem felejtettél el, de közel sem lógunk együtt annyit, mint az elején. Nem tudod, de kedvellek - még én sem tudom! És van valami, amit egyikünk sem tud. Elfelejtettünk néhány napot, nem csak mi, hanem az egész világ... és kiváltottam a vérfarkas átkomat, amiről nem is tudok. De szeretném, ha te velem lennél, mikor először átváltozok. Talán megerősítené a gyengén pislákoló kötelékünket egy közös titok, nem igaz? //A jövőben szeretném, ha kialakulna a két karakter közt egy szerelmi viszony, de nem egy túl romantizált kapcsolatra gondolnék. Legalábbis Maverick jó ideje elzárja magában az érzéseket (az anyja halála, apja stílusa rányomta a bélyegét a srácra), szóval nála idő lesz, mire mélyebben bele tud menni egy kapcsolatba vagy kimondani, hogy szeret valakit. A név igazából váltható, de szerintem passzolna Daniel pofijához - ő kötött, legalábbis nagyon szeretném, ha ő maradna, mert vele képzeltem el a karaktert. Az ET-m elolvasása ajánlott, hisz abban szerepet játszik Alecto is! Várlak nagyon, Alecto!!! // |
| | Maverick Macnair A Maffia katonája vérfarkas átokkal sújtva
E szint:
Child of the Crescent Ez az én történetem : Az életem ennyi titkot rejt : 0
Másik felem : Hope when the crowd screams
They're screaming your nameEnnyi éve vagyok a világon : 37
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : James Mcavoy
Tartózkodási helyem : New Orleans
Az álarc mögött : Sweet but Psycho
|