Szer. Jún. 09, 2021 2:32 pm
| Harlow Bailey Ajánlott Play by: Emma Watson |
Státusz Szabad Csoport Warlock Rang Boszorkány Tartózkodási hely New Orleans Foglalkozás Diák Kapcsolatok Aaron Boone, Lillia Duke, Clementine Crawford, A koven többi tagja
|
Ahogyan én látlak... ℘ Lillia-val egy suliba jártok és az elején még nem is voltatok annyira szimpatikusak egymásnak. A hirdetést meglátva tudtad meg, hogy ő is boszorkány. Elmentél a címre és tag lettél. Idővel váltatok nagyon jó barátnőkké. ℘ Érzed, hogy Lillia titkol valamit, legalábbis tudod, hogy a város elfoglalása kamu. Nem árulta el neked, hogy mi is az igazi célja. Azon vagy, hogy valahogy kiszedd belőle. ℘ Aaron közeledését visszautasítod, egyáltalán nem jön be neked a srác. Már nagyon idegesít, amit művel, de nem hagyja abba... valamit tenni akarsz ellene... csak azt nem tudod, hogy mit. ℘ Mindemellett Clementine-al láttátok, hogy a tagok közül néhányan egy titkos megbeszélésen vettek részt. Követtétek őket és tisztes távolságból hallgatóztatok. Kiderült számotokra, hogy a vezetői rangra fáj egyeseknek a foguk… ezt az információt titokban tartjátok, mivel félsz, ha kiderül, hogy miattatok buknak le, akkor biztos vagy abban, hogy végeznek veletek. Minden ilyen találkozóra elmentek, hogy megtudjátok, mennyire haladnak a tervükkel. Ha arra kerül sor, akkor félreteszel mindent, és te magad jelented, csak hogy ne járjanak sikerrel… Adott képességek Nem rendelkezel vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|