Pontosan ma 3 éve, hogy megnyitott a fórum a játékosok előtt - oké, néhány órával elcsúsztam, ugyanis éjfél után negyed órával írtam ki a megnyitó hír posztot, de nézzük el nekem. Mivel az új designt és az újításokat már hetekkel ezelőtt megkaptátok, valamint a fórum, így most üres kézzel jöttem, de... köszönetet szeretnék mondani minden régi, tősgyökeres tagunknak, valamint az újaknak is, miszerint itt vannak és velünk tartanak! Rengeteg változáson ment keresztül a fórum a kezdetek óta és azt hiszem... hogy most jó úton járunk. Sosem voltak nagy elvárásaim az oldallal kapcsolatban. Talán pontosan ezért lepődök meg újra és újra, mikor valami nagyobb sikert hoz, mint azt remélni tudtam. Na és persze köszönet a staff társaknak is, akik igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni magukból és ott segítenek, ahol csak tudnak. Szóval, ez szóljon kicsit Rólatok is, tagokról, társakról, ne csak a fórumról, és arról, hogy ma 3 éves ez a kis "játszótér", amit megálmodtam nektek. Magunknak.
A videó nem saját.
A staff nevében: Isaac Lestrange 2020. április 14.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
C szint: Kalmithil
Legfelsőbb szint: The Survivor
Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Minden bizonnyal senki sem így tervezte az idei húsvétot. Nem tudom, kinél miféle hagyományok vannak, mi sosem vertük nagy dobra ezt az ünnepet, de azoknak, akik igazán készülnek a húsvétra minden évben, le kellett mondaniuk talán a legfontosabbról: arról, hogy locsolkodni induljanak. Hiszen jelenleg a négy fal között kell lennünk - tény, hogy nem mindenki teheti meg, de aki igen, az igenis #maradjonotthon A négy fal között is lehet szép az ünnep. Lehet locsoló verseket szavalni, vödör vízzel ébreszteni a lányokat kora reggel - bár erről már lecsúszott mindenki. Pech. A lényeg a lényeg, álljunk pozitívan a helyzethez. Apropó, gondolkodott már valaki azon, miért pont egy nyuszi hozza a tojásokat ezen az ünnepen? Egy nagyon komoly dokumentum filmet hoztam erről nektek, nézzétek meg:
Boldog húsvéti ünnepeket kívánunk az oldal összes tagjának és persze az idetévedő, leendő usereknek is, avagy... igazából mindenkinek!
A staff nevében: Isaac Lestrange 2020. április 12.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
Azt sem tudom, hol kezdjem! Már hónapok óta ott lógott a levegőben ez a nagyobb hangvételű frissítés, mely nem csak az új külsőben mutatkozik meg - bár ilyen tekintetben az a leglátványosabb, avagy azzal találkoztok legelőször, ugye?! De mindaz, ami még a design mögött van, a leírások, a rengeteg munka... Biztos vagyok benne, hogy ki fogok hagyni dolgokat, de bocsássatok meg nekem! Tehát.
Remélem, semmit sem hagytam végül ki! Az biztos, hogy sok munkánk van most ebben, talán több, mint eddig bármikor. Az pedig, hogy megérte-e az idő és a belefektetett energia... az már csak rajtatok áll!
Ugyanakkor lesz még egy-két apróság, ami a napokban vagy hetekben érkezik! Helyesbítve az egyik biztos, hogy a fórum hivatalos születésnapján.
Apropó, ezúton is szeretném megköszönni a társaim munkáját és azt, hogy képesek voltak elviselni minden rigolyámat az elmúlt napokban. Köszönöm, Lara, Blair és Castiel!
A staff nevében: Isaac Lestrange 2020. március 24.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
Egy rövid közleménnyel érkeztem ezúttal. Az ünnepek már javában folynak és még messze van a vége - talán egészen újév napjáig a fórumok kihaltabbak, mintsem azt szeretnénk. De mindenkinek megvan a maga dolga, helye az ünnepek alatt, nem igaz? Ajándékok csomagolása, átadása, ünneplés, pezsgő, sütemények... egy tanács: vigyázzatok, ne egyetek túl sokat! (De ne is hagyjatok meg sok-sok finomságot... csak mértékkel!) Mindenkinek boldog karácsonyt kívánunk és előre is boldog új évet!
S íme, egy kedvező hír, avagy egy kisebb, jelképes ajándék a tagjaink számára: Ne aggódjatok a decemberi aktivitásért! Ugyanis az ünnepekre való tekintettel erre a hónapra mindenkit felmentünk a kötelezettségei alól. Sem figyelmeztető pm, sem szintlépés, sem törlés nem várható - kivétel azok, akik nem készültek el eleve a karakterlapjukkal. De ilyen talán most nincs is.
Minden jót kívánunk!
A staff nevében: Isaac 2019. december 25.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
Először is, megtörtént a havi aktivitás ellenőrzés és kicsit szomorúak vagyunk, hiszen sok karakterrel nem született reag, vagy nem annyi, amennyit mi elvárunk. Bízunk azonban bennetek és abban, hogy a decembert kicsit megtoljuk és szép számokkal zárjuk majd az évet!
Hogy ne csak képzeletbeli virgácsot kapjatok (gondoljanak a hanyag reagírók a kapott pmekre), arra kérünk titeket, hogy csatlakozzatok hozzánk és teremtsük meg a saját, ünnepi hangulatunkat lépésről-lépésre. Már kiküldtem a napokban a felhívást az eseményünkre, de most itt is ki szeretném emelni: karácsonyi ajándékozás lesz idén is! És ez olyan izgi! Főleg, ha sokan vagyunk. Tehát... Jelentkezzetek itt szépen: Leszek karácsonyi angyal!! A jelentkezés határideje december 16. Ezt követően kapja meg mindenki a maga húzottját és kezdhet el készülődni a meglepetéssel. Az ajándékok zsákját pedig december 20-tól lehet megtölteni.
S még lenne itt valami. Mától hivatalosan is igényelhetőek a Legacies sorozat canonjai is, vagy legalábbis 4 főbb karakter, akit a leírások közé is bepakoltunk: Landon Kirby, Milton Greasley, Rafael Waithe és Penelope Park.
Idővel még más karakterek is felkerülhetnek, de egyelőre őket emeltük ki a sorozatból, Josiékon kívül.
További szép estét és jó játékokat kívánunk!
A staff nevében: Isaac 2019. december 1.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
A szemfülesebbek már észrevehették, hogy az elmúlt napokban új leírások kerültek fel. Úgy gondoltuk, hogy érdemes lenne bővíteni az eddig leírtakat, hiszen a régebbi írások csak minimális rálátást adtak a fórumunk világára. Azonban ezen most változtattunk és még készülni is fogunk néhány leírással.
S készültünk még valamivel. Bevezetésre kerül két új, megalkotható faj!
A Kambionok a megtestesült gonoszok, akik egy démoni férfi és egy emberi nő együttlétéből született meg. Magyarul mondva: félvér. S hozzájuk kapcsolódóan jelentek meg a Guardianok, akik a szó szoros értelmében őrzők; viszont nem a kambionokat őrzik, hanem a világot.
Hamarosan néhány canon karakter is felkerül a megjelent új fajokhoz, addig azonban... szemezgessetek a leírásokból, gondolkodjatok, s alkossatok kedvetekre, ha szeretnétek! Apropó, aki kambion karaktert alkot és canon démont választ az apjának, az egyeztessen a staffal, vagy amennyiben a karakter megérkezett már, akkor az adott userrel.
Ha bárkinek kérdése van, vagy valami nem egészen tiszta, forduljatok a staffhoz!
További jó játékokat kívánunk! :<3:
A staff nevében: Isaac 2019. október 31.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
Már régebben is akadt problémánk a hungarianforum fejlesztéseivel, de nem tudnak olyat kitalálni, amit ne lehetne megoldani (oh és ezt ne vegyék kihívásnak!). Amennyiben rosszul jelenik meg nálad a design, avagy megjelenik egy hibaüzenet az e-mail címetekkel kapcsolatban, akkor nincs más dolgotok, mint átírni a címeteket egy valósra. Lehetőleg gmail.com-os legyen, azzal elméletileg nincs gond. Amennyiben valakinek több karaktere van és ugyanarra az e-mailre írná át mindegyiket, az írjon a staffnak és megoldjuk. S reménykedjünk, hogy nem lesz több húzása a hufórumnak.
A staff nevében: Isaac 2019. szeptember 11.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
Mint ahogyan azt kettő héttel ezelőtt megígértük, elhoztunk nektek egy új, Denvert érintő, kidolgozott szálat, s hozzá egy-két újítást is. Jobban mondva rendszereztük kicsit a dolgokat, kiemeltük a főbb történeti szálakat, melyek a fórumot jelenleg mozgatják. Nyilván a saját szálaitok ugyanúgy fontosak, sőt, ne féljetek ötletelni, tervezgetni és építkezni kedvetek szerint; csak jobbnak láttuk, ha nagyobb hangsúlyt fektetünk a kerettörténetünkre.
Ezeket érdemes szem előtt tartani, ezek alapján felvázolni magatokban egy-egy városban az erőviszonyokat. Aztán persze csatlakozhattok a jelenlegi szálakhoz, hisz izgalmakból sosem elég!
Tehát, mint ahogyan az már világossá vált mindenki számára, Zack Reed helyére új főgonoszt kellett találnunk, s nem is kellett sokáig keresgélnünk. Astrid Fray mindig is a rendelkezésünkre állt, hiszen a háttérből már régóta munkálkodik az Ötök Testvérisége ellen. De eddig csupán emlegetve volt itt-ott a neve, mégsem tudtunk róla semmit, ugye? A helyzet az, hogy Astrid Fray vezeti az Ellenállást. Nem egy természetfelettit vonzott már magához, s ők mindannyian az Ötök ellen mesterkednek. Ehhez a szálhoz tartozó canonok listája:
Azért linkeltem be ide nektek őket, hogy könnyebben elérhessétek az összes jelenlegi tagot. Ezenfelül természetesen saját karaktereket is befogad Astrid szervezete; tehát alkossatok bátran és vegyétek fel a harcot a vadászok ellen!
A staff nevében: Isaac 2019. július 11.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
Nem terveztem közleményt írni, miután az admini teendőim végére értem, de olyan csodálatos statisztikai eredmények jöttek velem szembe, hogy egyszerűen muszáj! Nem tudom, hogy az új aktivitási rendszerünknek köszönhető-e, de azért a legtöbben összekaptátok magatokat. Volt, aki csak 1-1 reagot írt, de volt, aki az elvárton is túlteljesített. S ez igencsak figyelemreméltó, emberek! Most pedig néhány adat, ami nekem nagyon kecsegtető (ezekbe a számokba csakis a jelenleg aktív, elfogadott, játékos karakterek reagjai tartoznak bele):
Összesen 112 reag született júniusban, s ezenfelül pedig 65 minireag az Örvénylő szavak témakörbe.
Köszönjük mindenkinek az aktívságot, csak így tovább! Aki pedig úgy érzi, nem volt elég az aktivitása, az pedig igyekezzen behozni magát júliusban! Csodásak vagytok, ne feledjétek!
A staff nevében: Isaac 2019. július 2.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
Csak egy gyors közleménnyel készültünk ezúttal. Először is, @Zack Reed azt a döntést hozta, miszerint itt hagy bennünket, újra... igazából nosztalgikus ez a pillanat és sajnálom, hogy így alakult, de egyet biztosan tudok. Mit? Azt, hogy az ajtó mindig nyitva áll előtte. Mivel Zack karaktere nem lesz "elérhető", így Astrid Fray (aki eleve Zack egyik szövetségese volt) fogja átvenni az Ötök testvérisége elleni hadjárat vezetését. Erről majd bővebben a hetekben kaptok ismertetőt, avagy friss canon leírásokat. Zack Reed pedig, mint karakter, s fontos szereplő, ugyanúgy megmarad mindenki történetében - s egyszer talán újra akcióba lendül az ex-vadász.
Mit tegyünk hát jelenleg? Ne sírjunk, ez a legfontosabb! Az élet megy tovább. Hiszen nem állhat meg a világ, ugye?!
Mi itt maradunk nektek Larával, értetek, miattatok, s sosem hagyunk el titeket! Maximum majd akkor, ha elérjük a 100 éves kort... muhaha.
Ut.i.: A címre kattintsatok. Belinkeltem egy dalt.
A staff nevében: Isaac 2019. június 24.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
Azt kell mondanom, a nyár elég szépen berobbant a napjainkban. A június, mint olyan; igencsak forró. Legalábbis eddig biztosan. Kedvem lenne egész nap a hűs szobában ejtőzni, vagy a vízbe csobbanni, de... sajnos nem lehet. Munka és munka, némi szabadidővel, amit pedig Rátok áldozok, jobban mondva áldozunk. Nem hagyunk titeket ezúttal sem "munka" nélkül. Elhoztuk a szokásos, évszak legjobbjai szavazásunkat, amit A tavasz díjazottjai topicban találtok. Zack jóvoltából A tavasz kiemelt tagjai eseményünk is megrendezésre került, ahol Ti jelölhettek, csakúgy, mint a Közönség kedvencei nevet viselő eseményünkkor nemrégiben.
Végezetül pedig a staff kiválasztotta A tavasz fajait - azaz minden fajból egy-egy aktív tagot, akik megérdemlik a reflektorfényt. (Úgy kell elképzelni az egészet, hogy mindhárman letettük a voksunkat valaki mellett és hát... most így látjátok az eredményt. A többség győzött. )
A nyeremény egy-egy avatar kép, amit máris láthattok magatoknál, valamint egy Bezsebelt díjacska a profilba.
Ami még fontos, avagy nem lett közölve: @Reagan Blair főkaraktert váltott, így egy ideje már @Zack Reedként tevékenykedik a fórumon elsősorban.
Egyelőre ennyi, de egy jó tanács így a végére... egyetek sok fagyit, igyatok sok vizet és hűsöljetek, ha tehetitek!
A staff nevében: Isaac 2019. június 11.
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :