Silhouette in the Darkness
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 39 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (415 fő) Kedd Okt. 15, 2024 11:27 am-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Hesperus
Csüt. Márc. 16, 2023 1:09 am

Always and Forever
Vas. Dec. 12, 2021 10:34 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:53 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:48 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:39 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:36 pm

Megosztás
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
ÜzenetSzerző
TémanyitásLarissa Blackwell szobája - Page 3 EmptyKedd Feb. 05, 2019 7:17 pm

Jane & Lara

Az elfojtott feszültség pattog köztünk, szinte a langyos víz ellenére is érzem a szikrákat. Nem mintha annyira zavarna a mélyebb érzelmektől mentes, csakis a fizikára épülő, testi kapcsolat, de Jane-nel olyan zavaros az egész. Sosem voltam együtt senkivel sem szerelemből, a futó kalandjaim könnyed, játékos hangvételével pedig nem esett nehezemre megbirkózni. Azt hiszem, sosem voltam még szerelmes, és most, hogy Jane visszatért, az érzelmek teljesen összekuszálódtak bennem. Bármennyire is igyekeztem flörtölni és játszani vele, sokkal több volt ez a részemről, mint egyszerű kaland. Ezért is adtam be olyan nehezen a derekam, mert megijedtem attól, mennyire bonyolult helyzetbe csöppentünk.
- Cukorkával? Hát hol rejtegeted ilyenkor? - mérem végig csábos mosollyal, leplezetlenül. Talán zavarba kéne jönnöm a pofátlanságom miatt, de olyan bátran és büszkén fedte fel előttem a meztelenségét, hogy kénytelen vagyok hasonló fesztelenséggel reagálni.
Míg hallgatom, csendben mosakszom, de közben érdeklődve felé pislogok. Összeszorul a szívem a története hallatán. Eddig valahogy nem volt sem időm, sem lehetőségem az átváltozásáról faggatni, és jelenleg úgy érzem, még nem állunk készen erre a témára. Sem ő, sem én. A bűntudat ismét elfog, ahogy az átváltoztatóját említi, félre is kell néznem, kerülve a pillantását.
- Nem adnék rá esélyt, hogy megtedd. Előbb tépném le a fejét... - motyogom, talán meg sem hallja, olyan halkan. Vadász vagyok, foghatnám a vadászösztönömre is a srác iránt táplált gyilkos szándékom, de egyértelműen Jane miatt haragszom ennyire. Tönkretette a legjobb barátnőm életét. Kerüljön csak elő, cafatokra tépem...
- Bánom-e? Nem tudom. Bánnom kéne? - Úgy tűnhet, menekülök, hiszen a legtöbb kérdésére eddig kérdéssel feleltem, de tényleg fogalmam sincs, hogyan álljak kettőnkhöz. Nem rombolom le a barátságunkat, ha engedek neki? Barátság ez még egyáltalán a részéről, vagy tényleg többet érez? Hogy lehűtsem magam, inkább a tusfürdőért nyúlok, bár nehezemre esik nem összeroppantani szegény flakont. A dühöm egy pillanat alatt elillan azonban, ahogy Jane közel hajol. Orra az enyémhez ér, ajka finoman súrol,  s mire észbekapok, már le is hunytam a szemem. Szinte fájón mar belém a hiány, mikor csók nélkül távozik. Milyen kegyetlen!
- Hogy megégj? Felejtsd el - Bár édes tőle, hogy a kedvemért állítana a víz hőmérsékletén, elhessegetem az ötletet. Nekem így jó, azt pedig nem kockáztatnám, hogy kellemetlenül érezze magát. A tusfürdővel gyengéden átmosdatom a hátát, különös gonddal a vállára és a karjaira. A nyögései zavarba hoznak, mégsem hagyom abba a mosdatást, sőt, szívesen folytatnám mindenhol, felfedezném minden egyes porcikáját... Ám az nem volna valami baráti, így leöblítem róla a habot és hagyom, hogy szembeforduljon velem. - Az azért még odébb van... - kuncogva célzok a halhatatlanságára, és kissé megilletődve fogadom, ahogy hozzám bújik. Végigcirógatom a vizes karját és beleegyező bólintással hátat fordítok, hogy viszonozhassa a szívességet. A hajamat az egyik vállamra simítom, eltűrve az útból. Lehunyt szemmel élvezem az érintéseit, hol erősebb, hol gyengédebb, masszírozó mozdulatait. Halk, apró sóhajok törnek fel belőlem, és amikor érzem, merre kalandozik a keze, nem állítom meg. Hátammal nekidőlök, hozzásimulok annyira, hogy jobban hozzám férjen, fejem pedig hátrahajtom a vállára. Az ellenállásom utolsó cseppjeit is lesimogatja rólam, érzem, hogy ha akarna, kérnie sem kéne, az övé lennék... Beindít a cirógatása, ám ahogy szembefordulok vele, csak egy puszit kapok.
- Kezdem azt hinni, direkt kínzol... - mosolyogva viszonzom a pusziját, fejem néhány pillanatra a vállára hajtva. Jól esik, ahogy vizes bőrünk összesimul, de elhúzódom annyira, hogy tudjon tőlem kényelmesen mosakodni. Természetesen Jane egy olyan egyszerű dolgot is képes fűtötté tenni, mint az alvás. Elnevetem magam. - Miért, mit ártott neked a ruha? Pedig ha látnád, milyen szépet találtam neked... - kérek egy keveset a tusfürdőjéből és sietve én is megmosakszom közben, hogy ne húzzuk feleslegesen az időt.
- Jól van, aludjunk együtt. Azt hiszem, képtelen vagyok neked nemet mondani, bármit is kérsz... - megjátszott rosszallással csóválom a fejem, pedig a legkevésbé sem zavar. Most, hogy visszakaptam őt, az egész életem neki adnám, ha ezzel magam mellett tarthatnám. - Igazából állandóan melegen tartasz ezekkel a megjegyzéseiddel - célzok itt arra, hogy folyton zavarba hoz. Kérdőn pillantok rá, mikor végzett, nonverbálisan érdeklődve, elzárhatom-e a vizet, és ha beleegyezik, eltekerem a csapot. Teljesen félrehúzom a függönyt, majd kicsavarom a vizemből a hajat és kilépek a zuhany alól. A tiszta törölközőt Jane-nek kínálom, a sajátomat pedig leakasztom a helyéről. Nem fáradozom alapos szárítkozással, szeretek félig vizesen ágyba bújni, úgyhogy csak megtörlöm a hajam, áttörlöm magam itt-ott, és már csattogok is meztelenül az ágy felé, huncut pillantást vetve Jane-re a vállam felett. Ő akart pucérkodni, most megkapja. - Ne maradj le! - Ha biztatásra vár, a kezénél fogva húzom magammal, de ha magától is jön, akkor átvágok a szobán és bevetődöm az ágyamba, helyet szorítva neki magam mellett. Várakozón megpaskolom a matracot, és ha elhelyezkedett, közelebb vackolok hozzá, átkarolom a hasát, hozzábújok. Remélem, nem zavarja a vizes hajam, ahogy befészkelek a vállgödréhez.

Larissa Blackwell
Leadott karakter
Egy árny vagyok a múltból
Larissa Blackwell

163
C szint:
Kalmithil
Larissa Blackwell szobája - Page 3 1RFOY0K
Az aktív résztvevő
Ez az én történetem :
Az életem ennyi titkot rejt :
121
Titulus :
[ az Ötök egyike ]
Másik felem :
Ennyi éve vagyok a világon :
35
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
[ Alicia Vikander ]
Tartózkodási helyem :
[ Denver, Colorado, USA ]
Az álarc mögött :

Larissa Blackwell szobája - Page 3 Empty
TémanyitásLarissa Blackwell szobája - Page 3 EmptyKedd Feb. 05, 2019 6:19 pm

16+

- Huncut lennék? Hmm, ha te mondod – nézek az ég felé, mintha csupán onnan le tudnám olvasni a megfelelő válaszokat. Azután úgy döntök, hogy mit takargassam magam Lara előtt zuhanyfüggönnyel, ha régen együtt is csináltuk? Látom, hogy milyen reakciót váltok ki belőle, s ez kellemesen megnyugtat annyira, hogy úgy véljem sínen vagyok. Incselkedni kezd velem, ami számomra csak a legjobb visszajelzés.
- Jaj de úrinő lettél! Bókoljalak ide magam mellé? Vagy édesgesselek ide cukorkával? – töprengek el, miközben megfogom az állam, s úgy teszek, mintha nagyon nagy agymunkát végeznék ebben a pillanatban. Öt másodpercig tudom csupán fenntartani ezt az állapotot, mert azon nyomban hangosan nevetnem kell. Mindaddig teszem, míg el nem kezd vetkőzni. Tekintetem szinte automatikusan a mozdulatait fürkészi, hogy a ruhák fogyásával egyre inkább tátsam a szám. Mikor teljesen meztelenné vált, akkor nekem dobban a szívem. Látványa beindít nálam olyan dolgokat, amikre azelőtt nem igazán figyeltem. Beharapom az alsó ajkam előtte, cseppet sem rejtve, hogy mi járhat a fejemben. S igazából kapok megerősítést, hogy bizony én csakis a női nemre indulok be. Akkor ébredek fel ebből a révült állapotból, mikor már ott van mellettem, s vizezi be a testét. Végig simítom a testét a szememmel, tán ott is, ahol annyi éve egyáltalán nem mertem hozzáérni. S tán ettől a gondolattól kezd egyre jobban égni bennem a vágy, hogy a meztelen testéhez érjek.
- Tudod, én ebbe nem is gondoltam bele. Csupán egy csendes helyet szerettem volna. Vámpírként, éjszakai életre kellett átállnom. Leginkább telefonos segítőként dolgoztam, amolyan lelki szemetessé tettem magam. Meghallgatni másokat, s azok bajait. Azután megoldást találni, hogy ne legyenek öngyilkosok, gyilkosok és had ne soroljam tovább. Volt ott perverz kukkoló, szado mazós férfi és nárcisztikus nő is. Természetesen voltak akik kisebb bajokkal fordultak a céghez, s igen egyeseknek segítettünk személyesen is. Szóval ez a lelki szemetesség tartott részben életben, hogy ne menjek ki a napfényre. Normális akartam újra lenni, de ez cseppet sem visszafordítható folyamat. Ha megtalálnám az átváltoztatom, akkor tuti most kitépném a szívét. Pasi volt, igazi szép rosszfiú, ami oly bejön neked. A hideg kiráz, ha csak rá gondolok, milyen egy alattomos és sunyi módon csinálták az átváltoztatásom. Nem volt időm hosszan átgondolni. – sóhajtok fel, s lehunyom a szemem, hogy igazán lenyugodjak. Úgy vélem elragadtattam magam. Kíváncsi az életemre Lara, hát mesélek. Mikor megjegyzi, hogy ennyire régen nem forrt közöttünk a levegő, akkor teljesen igaza van. Most azonban én sóvárgok az érintésére, a gyengédségére és arra, amit még nekem tud nyújtani. Én biztosan megvédem őt, s senkinek sem fogom megengedni, hogy hozzányúljon az én Larámhoz.
- Jól mondod, s bánod ezt a finom erotikát? – kérdezek vissza, mikor megérint végre a csípőmnél. Áramütésként érint engem, s rezzenek meg kellemesen. Tekintetem rögtön az övét keresi.
- Kívánságod parancs – s nem tudom miért, de még mielőtt megfordulnék lágyan orrommal megérintem az övét, aztán egy két suta pillanatra megérintem az ajkát az enyémmel. Nem csókolok, most az egyszer visszavonulót fújok. Eleget teszek a kérésének és megfordulok. Mikor hozzálát a hátam lemosásának, akkor ennyit mondok.
- Egy kicsit még tekerhetsz a vízhőmérsékleten, hogy ne kelljen fagyos vízben mosdanod. – most jövök rá, hogy megint csupán önző voltam. Holott rá is kéne figyelnem, az én egyetlen Larámra. Kisebb sóhajokat sikerül kicsalni belőlem, azzal amit művel velem.
- Hmm, arany kezek és puha dunyha fogságában szeretnék meghalni – s rájátszásként, a huncutságot ide is becsempészem. Műnyögéseket művelek, aprókat ugyan. Majd ha sikerült kellemesen beledörgölnie a tus fürdőt a bőrömbe, akkor szembe fordulok vele.
- Ez finom volt – minden további nélkül simulok hozzá, s jobb kezemmel lágyan megérintem az arcát.
- Megmosnám én is a tiédet. – ezzel elengedem, majd nyúlok a tus fürdőért. Nem hazudok, ha azt mondom, hogy régen többször lezajlott a fejemben valami hasonló jelenet. Ha megfordul, akkor én bizony megmutatom neki megint, hogy a vámpír erőm ellenére mennyire édes, finom fogásokra is képes vagyok. Ahol több erőt igényel, ott többet adok, ahol kevesebb kell, akkor ott csupán lágyan simogatom a bőrfelületét. Annyira elbűvöl teste vonalaival, hogy én merészebb módon nem csupán a hátát mosdatom meg, hanem a karjait, a hasát és lábának külső felét. Dolgom végeztével szembe fordítom magammal, s ahelyett, hogy esetleg tovább lépnénk esetleg az érintésekben, akkor én inkább megpuszilom az arcát.
- Lara, velem aludnál? – nézek rá édesen, s tán nem meglepő Larának, ha fokozom a hangulatunkat a következő viccelődéssel.
- Meztelenül. Meg mintha azt mondtad volna, hogy melegítselek fel. – vigyorgok rá. Kezem közben tusfürdőért nyúl, s ott ahol ő nem érintett, oda felviszem én.

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

TémanyitásLarissa Blackwell szobája - Page 3 EmptyKedd Feb. 05, 2019 4:50 pm

Jane & Lara

Azt vártam, zuhanycsobogás és felszálló pára fogad majd, ehelyett néma csend van. Még jó, hogy letettem a fegyveremet, mert aggodalmamban biztos előrántanék egy-két kést és kardot. Pajkos megjegyzését azonban nem bírom megállni mosoly nélkül, elnevetem magam. Nem az a vicces, hogyan próbálkozik, hanem főként az, mekkora hatással van rám.
- Ej, de huncut lettél! Tudod, erre jó a zuhany, hogy elérj olyan helyeket, amiket amúgy nem... - évődöm, de azért elgondolkodom az ötleten. Nem lenne furcsa együtt fürödni? Olyan könnyedén felvettük a nyolc évvel ezelőtt elejtett fonalat, ez egyszerre okoz megkönnyebbülést és hat rám iszonyú furcsán. Míg ezen töprengek, egyszercsak elhúzza a zuhanyfüggönyt, nekem meg elakad a szavam a látványtól. Sosem csináltam nagy ügyet abból, hogy a férfiak és a nők egyaránt vonzanak, de a Jane-hez hasonló női test láttán néha elgondolkodom azon, sokkal inkább 60-40% ez a nők javára. - Nem tudom, megkérhetsz? - incselkedek tovább, hátammal egészen az ajtóhoz simulva. Már csak játszom vele, eldöntöttem ugyanis, hogy csatlakozom hozzá, csupán arra vagyok kíváncsi, meddig engedi, hogy húzzam az idegeit és mikor elégeli meg a játékot.
- Majd te felmelegítesz... - somolyogva ellököm magam az ajtótól és közelebb lépek a zuhanyzóhoz. Kibontom a hajam, aztán elkezdek kibújni a ruháimból, közben fél szemmel figyelem, ahogy mosakszik. Kilépek a nadrágból és a fehérneműmből is, majd csatlakozom hozzá a zuhany alatt. Először csak egy szégyenlős mosollyal húzódom közelebb, aztán lehunyom a szemem, hogy a vízsugár az arcomat érje, és bevizezem a hajam. - Furcsa belegondolni, hogy végig ilyen közel voltál. A világ másik felén is lehettél volna, erre... Csak pár száz mérfölddel odébb - hátrasimítom a hajam, eltűrve az arcomból a vizes tincseket és élvezem, hogy a víz lassan végigcsorog rajtam. Jobb szeretem, ha forróbb, de nem akarnám, hogy Jane-nek baja essen.
- Úgy emlékszem, a közös fürdéseink régen nem voltak ennyire erotikusak... - kuncogok, egyik kezem gyengéden megpihentetve Jane csípőjén, míg lábujjhegyre állva leveszem a tusfürdőt a polcról. - Mutasd a hátad! - Ha már ezzel az ürüggyel hívott be, a legkevesebb, hogy segítek és megmosom, már ha még mindig szeretné. Ha engedelmeskedik, akkor nyomok a rózsaszín, illatos habból a tenyerembe, és közelebb simulva a hátához elkezdem puhán beledörzsölni a bőrébe, masszírozó mozdulatokkal dögönyözve a nyakát, a vállát, a lapockái mentén közben.

Larissa Blackwell
Leadott karakter
Larissa Blackwell

163
C szint:
Kalmithil
Az aktív résztvevő
Ez az én történetem :
121
Titulus :
[ az Ötök egyike ]
Másik felem :
35
Lejátszási listám :
[ Alicia Vikander ]
Tartózkodási helyem :
Az álarc mögött :

TémanyitásLarissa Blackwell szobája - Page 3 EmptyKedd Feb. 05, 2019 3:22 am

Vámpírságom egyik velejárója, hogy az érzékeim fel vannak fokozva. Észlelem, hogy valaki figyel, s mikor látom, hogy csupán Lara lehet az, akkor magamban elmosolyodok. Milyen régen történt minden? A mi közös dolgaink! Most pedig a találkozás örömére, újra esélyünk van arra, hogy gazdagítsuk ezt a tárházat. Én kifejezetten örülök neki, erre vágytam, s ha minden jól megy, akkor megkapom? Szeretném.
- Köszönöm az útba igazítást. – indulok el a fürdő irányába nőies léptekkel. Meghagyom az én Larámnak, hogy faljon a tekintetével. Eltűnők az ajtó mögött, ahol egy kisebb vágyakozó sóhaj tőr fel belőlem. Azután megválok minden ruhámtól, hogy végül a zuhanyzónál kössek ki. Nem nyitom még meg a csapot, csupán álldogálok és töprengek azon, hogy kettőnk között minden jól alakuljon. A kopogást hallok, ez ébreszt fel a révületemből. Mikor megszólal a beérkező, akkor megnyugszom, hogy nem másvalaki jött be, hanem egyenesen Lara.
- Köszönöm. – szólok neki, mert nem némultam meg idő közben. Aztán a kérdésére megrémülök kicsikét, de rájövök, hogy tán mozdulatlanságom ad rá okot. S miért nem zuhanyzok? Mert hiányzik onnan mellőlem, s az agyam azon pörög, mi történne, ha behívnám ide magam mellé? Gyorsan meg kell nyugtatnom, így tehát a tőlem várható pajkossággal válaszolok.
- Nem tudom, hogy ki fogja megmosni a hátam. Elég hajlékony vagyok most is, de azért a hátam mosása, még mindig kihívás. – kuncogom el a végét, aztán nem bírom ki, hogy ne tegyem meg. Elhúzom a zuhanyfüggönyt, mit sem törődve, hogy újra teljes meztelenségben lásson engem az én legjobb barátnőm.
- Lara, nem kellene pocsékolnunk a játszótársaid vizét. Megkérhetlek, hogy csatlakozz hozzám? – állok be egy kihívó állásba, miközben ajkaim vigyorba rendeződik. A kérdése hallatán, csupán nyelek egyet, aztán egy fontos mondanivalóval állok elő.
- De ha idejössz a zuhany alá, akkor tudd, hogy langyos vízzel zuhanyzunk. Vámpírként a forró víz, olyan mint ha leforráznál valakit. Égési sérülést szenvedek. – mondom ki komolyan, miközben megnyitom végre a vizet. Hideggel kezdem, aztán adagolom hozzá a meleget. Mikor elértem a kellő hőfokot, akkor a sugár alá állok, hogy végre megnedvesítsem a testem.
- New Orleans környékén éltem, legalábbis azon a vidéken. De nem a városban. Egy kisebb apróbb településen, ami el van dugva. Sweetfallnak hívják, s ott telepedtem le. Ott kezdtem el dolgozni, s egyben a vámpírságom kitapasztalni. Utána pedig fejlesztettem magam, mint mondtam. – vizezem be magam mindenhol, ami természetesen fűszerezve van némi erotikával. El akarom csábítani Lara fejecskéjét, s talán enged a csábításnak. Meglátom, hogy csatlakozik-e mellém vagy sem. Ha igen, akkor azt egy mosollyal fogadom, ha nem, akkor nekilátok be tusfürdőzni a testem.

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

TémanyitásLarissa Blackwell szobája - Page 3 EmptyHétf. Feb. 04, 2019 9:13 pm

Jane & Lara

Érdekes dolog, hogy bár különbnek tartjuk magunkat a vámpíroknál mi, emberek, mégis meglepően hasonló életmódot folytatunk. Éjjel vadászunk, nappal pihenünk. Teljesen természetes számomra, hogy a kimerítő vaadászat után átaludjam a napot, és csak késve jövök rá, hogy Jen is hasonlóan kell, hogy tegyen.
Kuncogok a lánykéréses megjegyzésén, de ahogy beérünk a házba, kicsit feszültebben, idegesebben haladok végig a folyosón. Nagy kockázatot vállaltam azzal, hogy behoztam egy eretneket a vadászok közé. Jane nem maradhat itt örökké, a napfénygyűrű és egy gyors alvás után el kell vinnem máshova, mielőtt a többiek kiszagolják a jelenlétét.
Sietve besötétítem a szobát és intek neki, hogy bejöhet. Nem sokat tétlenkedek, elkezdem átkutatni közben a fiókjaimat, fölös napfénygyűrű után keresgélve. Okkal nem nevezhetem magam az Ötök legrendszeretőbbjének, bár az túlzás, hogy rendetlen lennék, de van egy egészséges kis kupleráj a szobámban. Mondjuk úgy, hogy káosz, amit jobb napjaimon átlátok. Mire felnézek, hogy ellenőrizzem, Jane épségben bejutott-e a szobámba, már fehérneműben álldogál. Rajta felejtem a pillantásom és a szám is elnyílik néhány pillanatra.
- Ööö, persze, jó ötlet. Menj csak, ott a fürdő! - bökök az egyik ajtóra, és meg sem próbálom leplezni, hogy őt nézem, ahogy a fürdőhöz sétál. Rég láttam, na, és amúgy is csak nézem, azzal meg senkinek sem ártok... Csak akkor folytatom a keresést, ha eltűnt az ajtó mögött. Szerencsére hamar megtalálom a gyűrűt, úgyhogy utána kikészítek egy pólót és egy shortot, meg tiszta törölközőt, és két kopogás után azokkal lépek be a fürdőbe.
- Hoztam neked váltóruhát, meg tiszta törölközőt. Felakasztom ide a fogasra - A zuhanyfüggöny felé sandítok, miközben eleget teszek a szavaimnak. - Minden rendben? Használd nyugodtan a tusfürdőm és a samponom, meg ami csak kell. - Nem hagyom magára, a hátammal becsukom az ajtót és nekidőlök. Régen számtalanszor fürödtünk együtt csak úgy, és hiába telt el nyolc év, nem érzem furcsának, hogy bent maradjak vele. Különben is jobb, ha szoros megfigyelés alatt tartom, mégis csak a vadászok tanyájának kellős közepére hoztam őt. Meg kell védenem.
- Szóval... Hol voltál eddig? És mit csináltál? - érdeklődöm, hogy szóval tartsam, míg végez a zuhanyzással és én is beállhatok a vízsugár alá. Meg hát érdekel, mi minden történt vele az elmúlt évek során.

Larissa Blackwell
Leadott karakter
Larissa Blackwell

163
C szint:
Kalmithil
Az aktív résztvevő
Ez az én történetem :
121
Titulus :
[ az Ötök egyike ]
Másik felem :
35
Lejátszási listám :
[ Alicia Vikander ]
Tartózkodási helyem :
Az álarc mögött :

TémanyitásLarissa Blackwell szobája - Page 3 EmptySzomb. Jan. 26, 2019 4:03 pm

- Lehet, hogy be fogom pótolni, ami kimaradt. – különösen nem hoz lázba a téma, sokkal inkább arra vagyok kíváncsi, hogy ő mit szeretne velem megbeszélni. S azután mi fog majd történni? Fogalmam sincs, ennyire nem tervezek előre.
- Szóval aludni fogsz, egy alapos tusolás után. – jegyzem meg, miközben jövök rá, hogy jön a reggel, s ilyenkor én is elteszem magam holnapra. Hallgatom a további szavait, azonban a cipelésből nem engedek. Szerencsére nem tiltakozik ellene, sőt megkapaszkodik bennem. Ahogy megtudom a címet, akkor utána már indulok is. Gyorsan, mert nekem nincs időm ahhoz, hogy megvárjam az első napsugarakat. Hamar megérkezünk, hála nekem, ahol természetesen finoman leteszem őt. Hagyom, hogy ő csinálja a dolgait. Követem a kapuig, s én pedig érdeklődve figyelem meg az apró részleteket.
- Meglepsz, mint mindig! Már lánykérést is csinálsz? Nos majd beszélj a szüleimmel is – kuncogom el a végét, de a kezem odaadom neki. Alaposan megnézem az ősi jelet, s annak írásmódját. Nos viszont, ami igazán csábítani kezd engem, az pontosan a vére. Olyan különlegesnek érzem, amit nem kaphatok meg minden sarki italboltban. Ennek ellenére uralkodok magamon, hogy ne teperjem le Larát és ízlelgessem azt a finom nedüt. Bólintok a szavaira, hogy most aztán kaptam engedélyt a belépésre, ráadásul be is hív magával. Iszkolok befelé, mint ha csak a napsugarak üldöznének. Beljebb haladok, akkor a tekintetem gyorsan felméri a terepet. Keresek dolgokat, amik esetleg nem-e támadnak rám. Végül is vámpír vagyok, s nem hinném, hogy túlságosan kedvelnék a fajtám. Lustán haladok a lépcsőn felfelé, kihasználva, hogy a házigazda előttem riszálja a formás hátsóját. Az emelet nem tartogat különösebb veszélyt, vagy újdonságot. Szobák csupán, ahol lehet némi berendezés, de attól több nem. Lara szobájához érve, csak így szólok.
- Megvárom, míg besötétíted a szobád.
Felhasználva azt az időt, míg elvégzi a feladatot, addig nekem van esélyem gondolkozni. Min? Kettőnkön. Most, hogy visszatértem, s tudom ő sem halott, így minden másképp lesz, mint régen. Vége az iskolás éveknek, cserébe viszont ő vadászik. Meg kell védenem, s egyengetnem kell az útját. Azonban van egy bibi! Míg én nem öregszem, úgy ő idővel elfogy. Egyelőre többre nem futja, mert hallom tőle a szavakat.
- Jövök! – sétálok be a szobájába. Körbe nézek, majd minden szó nélkül kezdem levenni a véres ruhám. Ha tudná, hogy annyiszor kell átöltöznöm, amennyiszer vért ontok. Kissé költséges. Jön a felsőm, aztán az alatta levő ing. Alul pedig a nadrág, mert azon szintén látok vérfoltokat. Rajtam marad a zokni, s a piros csipkés fehérneműim.
- Vehetnék én is zuhanyt? Addig te megkeresheted azt a gyűrűt, s kikészíthetsz némi öltözetet számomra.

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

TémanyitásLarissa Blackwell szobája - Page 3 EmptySzomb. Jan. 26, 2019 3:02 pm

Jane & Lara

Mosolyom szomorkássá válik, ahogy arra gondolok, mennyi mindent vett el Jenntől a vámpírlét. Igyekszem hát inkább viccel feloldani a mélabús, feszült hangulatot, hiszen bármilyen formában is, de legalább életben van - ami pedig ennél is fontosabb: végül visszajött hozzám.
- Sosem késő bepótolni, ami kimaradt... - kacsintok rá játékosan, és arra inkább nem térek ki, nekem hány kalandban is volt részem egész pontosan, és jelenleg is hány alkalmi ismerős fordul meg az ágyamban. Nem mintha szégyellném, de ez nem is olyan dolog, amire büszkének kéne lennem.
- Az alvás mindenre gyógyír - mosolygok vissza rá, hiszen egyértelmű, mire célozgat már megint. Akaratlanul is elülteti a bogarat a fülemben a megjegyzéseivel. A suttogásától kellemesen megborzongok, fejem egy pillanatra a vállára hajtom és élvezem, hogy itt van.
Amíg elő nem áll azzal, hogy bármikor hamuvá válhat.
- Jó, hát na! - tiltakozom gyerekesen, bármiféle értelmes, racionális érv híján csak tehetetlenül széttárva a karom. Még egy ok, hogy a Testvériséghez vigyem; nem mászkálhat örökké gyűrű nélkül. - Ruha, zuhany, bármi, amit csak szeretnél... Mi lenne, ha én inkább melletted fut--- - De már ölbe is kap, mire kelletlenül átkarolom a nyakát. Nem vele van baj, egyszerűen csak nem szeretem, ha cipelnek, a vámpírok gyorsfutását meg egyenesen ki nem állhatom. "Jaj, ne már!" - nyafogom, épp csak az orrom alatt dörmögve, és a nyakába temetem az arcom, oda motyogom el a címünket.
Szorosan kapaszkodom belé, míg a kúriához nem érünk. Egészen beleszédültem a gyorsaságba, de azért már várom, hogy letegyen végre és ismét a saját lábamon andaloghassak mellette. A kapuhoz lépve szembefordulok Jane-nel és előhúzom a késem, finoman belevágva a tenyerembe, hogy kicsorduljon egy kevés vérem.
- Kérem a kezed! Bízz bennem! - Töretlen jókedvvel mosolygok rá, és ha megkapom a kezét, akkor a véremmel rajzolok a csuklójára egy ősi jelet. Igyekszem gyorsan és keveset felhasználni, hogy a szag ne ingerelhesse. - Varázslat védi ezt a helyet, csak az léphet be, akinek az Ötök engedélyt adnak. Így ni - Amint végeztem a jellel, kinyitom a kaput és behívom magammal. Ahogy megjósoltam, az egész épület kihalt, így gond nélkül, észrevétlenül feljuthatunk az emeletre. Egyenesen a szobámba vezetem Jane-t, és első dolgom behúzni a függönyöket, alaposan besötétíteni. - Érezd magad otthon!

Larissa Blackwell
Leadott karakter
Larissa Blackwell

163
C szint:
Kalmithil
Az aktív résztvevő
Ez az én történetem :
121
Titulus :
[ az Ötök egyike ]
Másik felem :
35
Lejátszási listám :
[ Alicia Vikander ]
Tartózkodási helyem :
Az álarc mögött :

TémanyitásLarissa Blackwell szobája - Page 3 EmptySzer. Aug. 15, 2018 11:49 pm

Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Always and Forever

163
C szint:
Kalmithil
Larissa Blackwell szobája - Page 3 Nui9OmD
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
Larissa Blackwell szobája - Page 3 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Larissa Blackwell szobája - Page 3 F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
1120
7
Lejátszási listám :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :

TémanyitásLarissa Blackwell szobája - Page 3 Empty

Ajánlott tartalom