- Nem is vinnélek el, holmi közönséges hacukában, amelyben úgy néznél ki, mint valami közönséges tucathalandó. Előbb rágnám le a saját lábaimat. Mondtam Freydisnek, hogy megnyugtassam, soha az életben nem hoztam volna el a felszínre, a halandók világában, ha valami Gucchi meg Armani tucatgönc lenne rajta. Még mit nem, majd égetném magam azzal, hogy olyan nővel mutatkozok, akinek szemernyi ízlése sincs? Démon vagyok, tébolyult, de véletlenül sem hülye. határozottan élveztem, hogy sikerült zavarba ejtenem vagy legalábbis eltaszigálni a kút szélére, amelybe beleesve a zavartság forrása nyelné el. Készítsek képet, hmm ez nem is volt a részéről rossz ötlet. - Remek ötlet Freydis! Amint visszatértünk a Pokolba, meghívhatsz magadhoz és készítek rólad egy igazi, művészi aktot! Silányabb műfajban nem gondolkodom vagy akt vagy más semmi. Mondtam neki bólogatva, elkerekedett szemekkel, mintha már látnám is magam előtt gömbölyded kebleit, formás popsiját. Ja látom. Elvégre a rávarázsolt ruha alig takar valaminél többet, mint amit már tényleg ízléstelen lenne a közszemlére tenni. Már halandó szemszögéből, mert ugye a pokolban, ha valaki meztelen, hát kit zavar? Senkit!
- A halandókkal az a baj, hogy szűk látókörűek, megvannak bizonyosodva arról, hogy életük úgy teljes, ahogyan azt aktuálisan tapasztalják, érzékelik. De a valóság ennél sokkalta bonyolultabb, a változás szelei mindig átrendezik a hatalom dűnéit. te majdnem elhitted, hogy borzalmas a társaságom, pedig csak egy kicsit kellemetlenebb, mint bármelyik démoné. Az emberek élveznék a bulit a pokolban, ha történetesen élve távozhatnának onnan .. de ugye, aki egyszer betér hozzánk vendégségbe ...
Bájcsevejünk véget ért és Freydis elfogadta az ajánlatomat, hogy egy táncért cserébe, profi szamba tudást biztosítok neki. Azt hiszem tánciskolának kellene mennem, lehet nagy sikerem lenne az embereknél, ha a lelkük helyett, mondjuk valami kevesebbet kérnék. Mondjuk az életüket. Hehehehe. A bank mindig nyer! Mikor megdicséri újdonsült külsőmet, színpadiasan meghajolok előtte, miközben felkérem egy táncra, amit ő készséggel el is fogad. nem kell a szirént túl sokáig vezetnem, hamar rákap a szamba ízére, különösen úgy, hogy a vérében van a tudást. kimondottan tetszik, ahogyan mozgatja csípőjét, lágyan ringatózik, mint a folyóvíz. Ohh, a Nílus. Mily költői kép, de nincs túl sok lehetőségem azon agyalni, hogy komponáljak-e neki egy szonettet, elvégre kihívó pillantása arra sarkal, hogy megmutassam neki, én mit tudok.
Magam is táncba kezdek s ahogyan lépteimmel a zenére ütemesen mozgok, megperdülök nem csak a saját tengelyem, de Freydis körül is. A quetzal tollal ékesített öltözékben, a szirént körbe táncolva úgy tűnhetek, mint a fiatal és erős pávakakas, amikor násztáncával igyekszik elnyerni a nőstény szívét. A tollak, látszólag életre kelve, maguktól mozognak, zizegnek, ragyognak. Csak Freydissel tudjuk, mi ketten: amit a halandók látnak az bűbáj. De az nem, hogy Freydist táncolom körbe, s mikor megragadom kezét, úgy pörgetem meg, hogy végül mellkasomnak érkezzen. Balom lassan, érzékien simul végig hátán, le egészen a derekáig, hogy aztán egy mozdulattal, magamtól kissé távolabb penderítsem s megint, akár bolygó a napját, körbetáncoljam. A halandók lenyűgözve szemlélik táncunkat, ugyanis eladásom után, ismét hagyok Freydisnek lehetőséget, hogy megmutassa az élőknek, hogy mire is képesek az alvilág szülöttjei.
Keveset szólok, de jóval többet mosolygok, melynek tárgya, jó szerivel a szirén. nem kinevetés, nem kigúnyolás, nem bántás, mindössze kedvesen mosolygok rá. Hiszen érzem a halandók gondolatait vágyait, amit a szirén irányába táplálnak. Hamarost étel áll a házhoz. Miután a szirén másodjára is kibontakoztathatta szamba tudását, egy perdítéssel ismét magamhoz húzom, közel. - Mit szólnál hozzá Freydis, ha elsétálnánk egy kissé nyugodtabb helyre? Beszélgetni, andalogni, mindezt a Hold szikrázó égisze alatt ... - szemeimben nyoma sincs semmiféle rosszindulatnak, élettel teli tűz ragyog vissza a szirén lélektükreire. Három, kárhozatra megérett lélek illatát érzem, akik alig várják, hogy "táncra" kelhessenek a szirénnel. Csak éppen nm úgy, ahogyan én tettem. Oh, a bolondok.
Vendég
Vendég
163
C szint: Kalmithil
Szomb. Szept. 12, 2020 10:16 pm
Esotephres & Freydis
- Na látod, ebben teljesen egyetértek! Még sem mehetek oda valami kis szürke cuccban. Próbáltam úgy tenni mintha egy kicsit sem érdekelnének vagy hatnának rám Esotephres szavai. Fapofa, pókerarc...van még más megfelelője a tekintetnek amit próbáltam imitálni? Nem volt lényeges igazából de zavart, hogy a démon zavarba tud ejteni ennyivel. Pedig hányan néztek már rám ennél sokkalta többet akaró tekintettel. Valószínűleg csak az zavart, hogy amióta szirén vagyok ez egyszer olyan nézett rajtam így végig aki tudna is nekem ártani. - A..Akkor készíts képet róla, az tovább tart. Játékosan elforgattam a szemeimet és félholdasan mosolyogtam, büszke voltam legbelül, hogy az ajkaim nem remegtek meg a tettetett magabiztosságtól.
Rióbam már más volt a helyzet, a kernaváli hangulat teljesen feloldotta a hangulatom és alig vártam a pezsgést, hogy táncoljak. - Áh, sosem fognak rájönni, hogy mi a jó... Nem voltam egy profi táncos, a bulikban simulós vagy egyedül fenékrázós táncok mennek, de konkrét táncstílus amihez szakmai tudás is kell..na az már más tészta. Esotephres felajánlotta nekem az azonnali szamba tudást egy bizonyos fizetségért cserébe, dehát csak nem lesz az olyan szörnyű, csak arra vágytam, hogy menjünk le végre és táncoljunk.
Na de most komolyan, én egy leheletnyi kis semmiben virítottam, ő pedig teljes harcidíszben? Az nem járja, a démonnak is be kellett látnia és hála az égnek valami madaras "Főpap" jelmezt vett fel. Nem próbáltam meg eljátdzani, hogy nem is csekkolom le, ha már ő is simán megtette. - Máris jobb és...mennyivel előnyösebb ez a gönc. Egy kacsintás ment neki vissza, megfogtam a kezét a "férjuramnak" aki a tömeg kényelmes részéhez vezetett minket, megperdített egy párszor én meg nos ráztam a csípőm, ahogy illik. Meglepetésemre egy pillanatra sem estemnkétségbe egyedül. A lábaim mozogtak szinte maguktól. Nem pattogtam eszetlenül mint némelyik csaj. Inkább voltam, lassabb, kimért a csípőm lassan hullámoztattam, a kezem lentről felfelé végig simult a testemen és néha még Esohoz is közelebb lépve hullámoztam, mikor lefelé haladtam de utána felfelé már nem simultam hozzá. Csak kihívóan tekintettem rá, hogy lépjen valamit és reméltem, hogy nem lesz olyasmi a vége mint Indrában amikor kicsit húztam az agyát.
- Egy igazi szirénnek, jár a tökéletes öltözék a Karneválhoz! - jelentem ki, akár egy menő stylist. Újfent végig nézek művemen és elégedetten konstatálom, hogy remek munkát végeztem. Nem tagadhatnám le, hogy engem is elbűvöl művem eredménye. Mondjuk, az igazat megvallva, nem is állhatott volna jól akárkin, egy ilyesfajta remekmű. - Remek ízlésem van! Kizárólag olyasmit csinálok, amit magam is ... - elmosolyodom, ahogy még egyszer megtekintem remekművemet, amelyet Freydis visel magán. - szívesen látok. Nézek.
Teljes mértékben szimpatikusan viselte Freydis a portálon keresztül való utazást. Semmi sikoltozás, semmi rosszullét. A karnevál hangulata, gondolom egyébként is feledteti vele az utazás kellemetlen részeit. Szavaira bólogatok, majd megjegyzem. - Ennyi lelkes turista biztosan nem lesz jelen, hogy emeljék az esemény színvonalát. De nem is hibáztatom őket, azt hiszem érthető, hogy nem tülekednek az eseményen való részvételért. Hehe. - kuncogok aprócskát saját tréfámon, amelyet az imént találtam ki. Engem szórakoztatott és viccesnek találtam. Úgy érzem Freydisnél sikerült rátapintani valami komoly dologra. Amikor felajánlom neki, hogy a szamba tudást ingyen megszerezheti, csak most és csak neki, azonnal belemegy. Kézen ragadom és nem is telik bele sok időbe, hogy a démoni hatalmamnál fogva, pillanatokon belül remek szambatáncos legyen belőle. Az ár, amit kérek érte, igazán semmiség, ráadásul előkészíti ama tervemet, hogy még egyszer beletúrjak, kotorjak kicsit az emlékeibe. Igazán megrendített a története, illetve, ez nem is jó kifejezés erre. Megsajnáltam volna? Még akár ezt is el tudnám képzelni, bár egyelőre nem voltam ebben biztos.
Öltözékemre tett megjegyzésén jót mosolyogtam. Igazából démonként, nem igazán tudott érdekelni a meleg. Tetszett, hogy mennyire emberi maradt a gondolkodása. Mindezek ellenére, én sem akartam szégyenben maradni öltözéke mögött. A Quetzal tollal ékesített azték főpap jelmez, elég színes volt, hogy beleolvadjak a kavalkádba. Láthatóvá vált katonásan izmos mellkasom és széles vállaim. Alakomat tekintve meg sem közelítettem egy profi testépítőét, de életemben katona voltam. A katonáskodás pedig abban az időben, amelyben én születtem, eléggé meghagyta nyomát a férfi ember testén. - Ím Quetzalcoatl főpapja és neje ... szerintem elég eredeti jelmezek. A tiéd egy kissé visszafogott ... - mondom és rákacsintok, majd kezemet nyújtom felé, hogy a táncoló tömegbe mehessünk és bebizonyíthassuk a halandóknak, hogy a pokolban fergeteges partit lehet csapni. A karnevál táncosai közé nem lehetett bemenni, de volt hely elég, ahol megmutathattuk egymásnak és a tömegnek, mit is tudunk mi, akik délről látogattak ide.
A táncunk elején én vezettem, de aztán szép lassan hagytam, hogy kibontakozzon és megmutathassa magát a tánc közben. Engedtem szabadon szárnyalni, mint a Quetzal madarat. A szükséges információkat, már kiloptam elméjéből, mégsem akartam bántani. Valami sokkalta igényesebb tervet ötlöttem ki. Valami olyasmit, ami bár túlmutat a józan ész határain, mégsem bánt senkit. Különösen nem Freydist.
Vendég
Vendég
163
Hétf. Szept. 07, 2020 9:40 pm
Esotephres & Freydis
Tudom, tudom Rió már a találkozásunk elején is téma volt, de attól még nagyon meglepett a hirtelen átcsapongása. Igaz,ami igaz én voltam aki visszatért először a buli témájára. Nem hibáztathattam. Minden amit mondott Rióról és a karneválról az igaz volt, láttam videókat és volt is hozzá egyszer szerencsém. Gyerekként teljesen más lehet élvezni, mintha most mennénk.
- Hm. Kíváncsi vagyok, felnőtt fejjel milyen egy ilyet végig szórakozni ott vagy éppenséggel itt a Pokolbéli csodaországban.
Szerintem az embereknek kevésbé lenne szórakoztató mint nekünk akiknek az a szórakozás, ha ők nem élveznek valamit. Vajon melyik lehet szórakoztatóbb? Rió Esotephressel vagy itt élvezni a fincsi kis emberek husiját. A finom étek gondolatára muszáj voltam megnyalni a szám sarkát, mintha csak ott tárolnám az eddigi prédáim aromáit. Szinte bele is borzongtam a gondolatba, hogy mennyi mindent tudok majd Rióban kezdeni. Esoban is bíztam, hogy nem fog az utamban állni. Boldogan és izgatottan hallgattam végig a napirendet. Alig vártam, hogy induljunk, ő kicsit időzött a tekintete is rajtam. "Mi az nem tetszik neki a csini kis ruhám?" Hát mint kiderült nem! valamilyen démoni módon átalakította a rajtam található ruhát, valami olyanná amit sosem hordtam, nem is volt ilyesmimre sosem szükségem a csábításhoz. El is állt a lélegzetem egy pillanatra. Próbáltam eldönteni, hogy legyek megilletődve, keressek valamit amiben megnézhetem, hogy hogyan is áll az új szerelésem vagy ijedjek meg Esotephres ezen képességén. Is..
-Mutatós... szó szerint. Hátrafordultam az arcommal, hogy lássam valahogy magamat hátulról is. Tulajdonképpen nem is rossz! Ebben biztos voltam, hogy Kaszálni fogok. -Egészen jó az ízlésed Eso. Kénytelen voltam megbocsátani a korábbi kis rémisztgetést. Megtanultam a leckét, vele óvatosan kell bánni és kicsit odébb tenni a flörtölős énemet, de a becézésért még csak nem fog megint belökni a rémlakba. Szerencsére nem akadt fenn a dolgon és folytatta az eligazítást. Ártatlan lelket? Fúúúúúúj, biztosan nem addig amíg Katherine nem parancsolja azt. Ennyi erővel szentelt vizet is ihatnék. -Igen is!- Szalutáltam neki játékosan és megfogtam minden hezitálás, túlgondolás nélkül a kezét. Nagyon hamar a karnevál tetejére kerültünk Esotephressel és alig bírtam a sok színt felfogni. Jézus f***a, hát ilyet is régen láttam, ha láttam egyáltalán. Azonnal kedvem is lett arra, hogy beálljak a semmiben táncoló szépségek közé, táncolni. szinte felpezsdült a vérem a hangulattól és ezen Eso is osztozott! -Azt nem tudom, hogy sikerülne-e ezt így ott megalkotni de megérné a próbát!! Legszívesebben könyörögtem volna, hogy menjünk le és táncoljunk. Lehet a démon a gondolataimban is turkált, de ki bánta amikor végre felém nyújtotta a kezét, nagyszerű szórakozást kínálva! -Már azt hittem sosem ajánlod fel!- Mondtam izgatottan és azonnal elkaptam a kezét, végül ránéztem. Az arcára, a ruháira, vissza aztán megint a szettjére. - Te így jössz, nem lesz meleged?
Nem bántam volna többet látni belőle, olyan rég volt már részem olyan férfi látványában, akitől akartam is volna valamit, vagy egy kicsit is jó partinak tartottam. Lehet így hibáztatni? Majd tánc közben szétnézek, hogy kinek van a legjobb mozgása a férfiak közül és lecsapok. Hátha nem Esotephres lesz az, mert akkor a másodikkal kell beérnem és az már nem olyan szórakoztató.
- A tudhatatlan tudása, nagyon drága lenne. Efféle üzleteket nem kötök, ritkán akarnak fizetni érte és olyankor mindig jön a balhé. Azután minden csupa vér és húscafat, kezdhetem elölről a mosdást. Hidd el nekem, hogy rettenetes.
Mondom tudálékosan, bólogatva, mintha különösebb bölcsességet adtam volna át Freydisnek, pedig egyáltalán nem úgy tűnik a fiatal szirén, hogy nagyon szüksége lenne az én tudásomra. Mondjuk az a mérhetetlen tudás, amit én tudok, egyébként is túl drága lenne szűkös költségvetésének. - Hát persze, hogy Rióba! Elvégre sehol másutt nem csapnak nagyobb bulit a világon, mint Rióban és a Pokolban! Utóbbi, természetesen csak a második, de érthető, elvégre Rió az mégis csak Rió! Ide elég kevés turista akar befizetni, pedig zseniális kiszolgálást kapnának. Nos, elmondom akkor a gyors kiruccanási tervet. - azzal színpadiasan leporoltam a ruhámat, mintha csak egy kis por ülepedett volna rá. Ismét Freydisre pillantottam. Előbb jobbra, majd balra billentettem a fejemet. - Biztos így akarsz jönni? Oltári party lesz, szóval valami kényelmesebbe kéne átvedlened. - azzal csettintettem egyet és egy elég merész, már már majdnem sokat is mutató, méretéből adódóan, ruhának alig nevezhető öltözékre változott az eddig viselt rongy halmaza.
- Nyam nyam ... ez így azért elég mutatós .. jó lesz! - jegyeztem meg, miután a vékony felsőjére és a két jól láthatóan meredő testrészére mutattam. - Portálnyitási szabályok! Kérjük kedves utasainkat, hogy a portálon való teljes átkelés során, kerüljék kezeik lábaik szétvetését, sikongatást, kiabálást, mellőzzék a hányást és az orrvérzést. Látogatói csoportunk elsődleges célja a halandók karneváljának megtekintése, szórakozás, majd a lehetőségek szerinti gyorsbüfé kihasználása. Az ártatlan lelkek felfalása és lemészárlása, szigorúan kerülendő, határozottan ízetlenek és rágósak. Viccet félretéve, Freydis, jó buli lesz. - a kezemet kinyújtottam felé, határozott mozdulattal, hogy fogja meg a kezemet.
- A hintó előállt, Lady Freydis! Fogd meg a kezemet és már mehetünk is Rióba! - mondtam elvégre tudtam, hogy maguk a szirének képtelenek portált nyitni, a Poklon kívülre. Ahogy megfogta a kezemet, a következő pillanatban Indra éjsötét tája elmosódott. Színes kavalkád támadt, ahogy az örvénylő portál beszippantott bennünket és szemeink előtt éles és színes fények villóztak....
--- Rio de Janeiro ---
A Pokolból nyíló portál, hang nélkül tárult fel a halandók világába és pont olyan némán is zárult be. Legalább egy teljes paranormális kutatócsoportnak kellett volna felkészülve várnia a csodát, hogy bárkinek is feltűnjön a két pokoli entitás érkezte. A valóság szövedékének pillanatnyi hasadása majd újraforradása azonban senkit sem zavart. Freydissel egy közvetítő szoba tetejére érkeztünk, ahonnan tökéletes kilátás volt az alattunk elterülő karneválra. Az emberek önfeledt szórakozása, a zene és a képzett táncosok előadása teljesen elfeledtette velem a Pokol mindennapi sötétségét és komor-baljós létezését. - Megmondtam, hogy nagy buli lesz! - próbáltam a hangzavart túlkiabálni. Jelenleg semmi kedvem sem volt ahhoz, hogy tönkretegyem a karnevált. Egyszerűen lenyűgöztek a színek, a zene és a táncoló emberek. - Ezt kellene a gyakorlatban átültetni Indrába! Gondolod, hogy sikerülhet? - kérdeztem Freydistől. Majd valami egészen őrült ötletem támadt. - Csatlakozunk? Nem baj, ha nem tudsz sambázni, elég kérned. Megszámítom most, csak neked, akciósan ... egy táncért! - rákacsintottam és kinyújtottam felé a kezemet. Nem tudhatta, hogy mennyire bízhat meg bennem, de talán ezért volt izgalmasabb itt létünk.
Vendég
Vendég
163
Pént. Aug. 28, 2020 2:16 pm
Esotephres & Freydis
- Nahát pedig azt hittem a démonok egyik legfőbb ismertető jele a "tudhatatlan tudása".
A mosolyom széles volt és az ujjaimmal jeleztem az a bizonyos idézőjelet. Annak idején nagyon érdekelt ez a féle misztikum, a démonológia és akkor hallottam illetve mondta is egy szakmabéli, hogy a démoni megszállottság egyik jele, hogy akit megszállnak olyan dolgokat fognak tudni amiket egyébként nem kéne. Úgy nagyjából minden kérdésre tudna válaszolni. Még arra is, hogy milyen alsóneműt hordasz és nem kellene hozzá semmféle röntgen látás. Ez a mérhetetlen tudás jól jött volna egy két záróvizsgánál... biztos voltam benne, hogy volt az egyetemen olyan Okkult fanatikus aki megkísérelt a sikeres ZH-k miatt démont idézni. Sikeres volt? Ki tudja? Annyi időm nem volt az emberek között, hogy lássam saját szemeimmel.
Ami visszahozott a jelenlegi helyzetembe. Még próbáltam magam összeszedni a rémképek hatása alól és kimaszírozni a fejemből azt a nyomorult, hasító fejfájást és akkor részt vesz a valós kínzásomban Esotephres is. Mint valami idegesítő kölyök lelkendezett felettem és hirtelen megvilágosodtam, hogy miért nem keresik fel többen. A szemöldököm már majdhogynem tikkelni kezdett de visszatartottam az ingert és a tenyérgyökömmel a halántékomat maszírozva próbáltam megszűntetni a fejfájást és kizárni a hangot. Nos lehetetlen volt. - Igen... már értem, hogy melyik személyiséged miatt maradnak a többiek távol tőled.
A fejemet jobbra és balra döntve akartam a nyakam merevségét megszűntetni, ahogy eldöntöttem ideje túl lépni a dolgon. A démon egy rövid ideig el volt magával foglalva amikor megemlítettem, hogy ne felejtsen el a karneválról értesíteni és sikerült a férfit is bisszaterelni ebbe a mederbe. Hála az kénköves pokolnak mert nem bírtam volna a lurkó Esotephrest elviselni még ennél is tovább. - Hm, szerintem egészem jó ötlet de szer...- Végig sem tudtam mondani mindent hála az újabb éles váltásnak. -Rióba? - Egy pillanatra oldalra döntöttem a fejem, próbálva felvenni a fonalat, de csak megtaláltam. - Hogyne, feltéve ha Esotephres bébit itthon hagyod, különben Katherinere esküszöm olyan mézes-mázas leszek veled, hogy amíg élsz okádni fogsz.
Ez nem csak fenyegetés volt, hanem ígéret. Ha a negatív érzelmekkel táplálkozik a pozitív sem tehet neki jót...ezt viszont egy gyermekkori kedvenc "mesémből" a Slayersből vettem. Azt nem tudtam, hogy tényleg beválik-e démonok ellen, de jól hangzott.
- Nem tudom mi az a vanília puding. Olyan, mint a habart lélek? Fogsz egy lelket, ráhúzod egy kellően kifent karóra, bűnétől függően lehet tompa is és meghabarod a kátrányban. Milyen édesen visítoznak, mint a nyárson sütött malacok. - válaszolom meg kérdését, elvégre, amikor én éltem, mint ember, még nem volt feltalálva a vanília puding. Egyiptomban legalábbis, sohasem volt terítéken puding, vaníliás pedig különösképpen sem.
Amikor az elméjét célzó varázslatból kitör láthatóan feldúlt. Mégis engem próbál becsmérelni, engem próbál a kínt okozó varázslatom után lealacsonyítani, megszégyeníteni vagy megsérteni, mintha semmi se lenne, ami tettem volna vele. Vajon észrevette? nem tudom, nem hiszem, hogy észre vette, hogy mióta beszélgetünk a második személyiségváltáson estem át. Mind én vagyok, de valamiképpen másképpen. Más és más reakciót produkálunk szinte mindenre. Ott van Esotephres, ki elég labilis, hogy hirtelen személyiséget váltson, aztán Esotephres, az állat, akinek semmi sem szent. Teljesen mindegy, hogy ki fia borja beleköt az illetőbe és valahogy meg is keseríti az életét. Most éppen jelen van Eso, a gyermeteg démon, ki mind közül talán a leginkább zavarba ejtő. S még magam sem tudom, hogy hányan vagyok pontosan. Míg ő a földön térdelt és már károgott, egy bukfenc kíséretében változtam ragacsos, ébenfekete gömbbé, hogy körbe lengjem, miközben gyermeki kacaj hallatszott. - Parázott, parázott, parázott! - pont, mint egy csúfolódó óvodás vagy kisiskolás. - Ha láttad volna magadat kívülről, akkor nem tennél fel ilyen buta kérdéseket. A Vén Esotephres nem tett rajtad erőszakot, míg a fejedben fogócskáztál. Fel sem merült benned, hogy miért? - újabb kört repülök körülötte, majd megállok az arca előtt és két tenyeremmel elefántfüleket mímelve kinyújtom rá nyelvemet. - Hehehe. Bleeee. Azt hiszed ezzel Esotephrest megbántottad? Őt senki sem szereti, mindenki utálja. Ez a Pokol Freydis, csak érdek van. Önző vágyak, a hatalom, a befolyás, a bosszú és ki tudja még mennyi minden utáni vágy. A Vén Esotephres minderre veszélyt jelent. Mert Ő a Pokol Veszett Kutyája, a Téboly Manifesztációja!
Fekete lángba borulok, ahogy megannyi elnyelt lélek hangján sikoltva, újfent alakot váltok. Tébolyult lélekként, olykor-olykor önmagam marcangolom.Van ennek bármi értelme, van a létezésemnek értelme? Időnként, visszasüllyedek a kárhozott lelkek céltalanul bolyongó szintjére. Pupilláim veszélyes mértékben kitágulnak, ahogyan a sötét Indrát kémlelem, hogy valami falathoz jussak. A lelkek iránti örök étvágy, a világ felfalása, a csillapíthatatlan éhség, a torkot mardosó szomjúság, Indra sötét; kátrányszagú levegője, kínzó, húsba markoló fekélyként marja lelkem. Mindazt a torz, örökkön kavargó ocsmány, rothadás szagú posványt, melyet egykoron léleknek lehetett nevezni, a világra öklendezem, hogy önön szánalmas létezésem céltalanságától megrémülve, felfaljam saját magamat. Végtelen ciklus ez, mely örvénylő kátrányként magába szippant mindent, mily túl óvatlan ahhoz, hogy kellő távolságot tartson. Bansheet megszégyenítő sikolyom szaggatja fel Indra sötét, kietlen pusztaságának pillanatnyi nyugalmát. Az általam érzékelt valóság, újfent darabjaira hullik. Ismét előtte állok, kissé meggyötört ruhában. - Óh a Karnevál, igen-igen! Arra gondoltam, hogy a három birodalom legrátermettebb entitásai, eme csodálatos rendezvényen, összemérhetnék tánctudásukat. Csalni történetesen értelmetlen, elvégre díj, jutalom nem jár! A birodalmak közötti szorosabb viszony és a felgyülemlett gőz kieresztése lenne a cél. Parádés megmozdulás, ahogy a vörös lampionok fénye, Indrát is bevilágítaná! Hát nem volna csodás? Mily látnoki, pompás, öröm és gyönyör teli... elmegyünk Rióba?
Vendég
Vendég
163
Szer. Aug. 26, 2020 4:33 pm
Esotephres & Freydis
Esotephres egy démon ízig vérig és bizony ez látszódik minden mozzanatában még így is, hogy az én testement uralja jelenleg. A válaszai mind jól átgondoltak és csak ritkán ad bizonyítékot arra amit mások állítottak róla...hogy teljesen bolond. - Áh akkor a testemmel együtt bizonyos érzékeimet vagy a dolgokhoz való hozzáállásomat sem másoltad le. Például simán megbírnád enni a vaníliás pudingot annak ellenére, hogy utálom? Hm vajon tudná csak ennyiből, hogy felvette az alakomat, hogy takonyszerűnek gondolom azt az ételt és ezért ha meg kéne ennem, a belemet is kihánynám? Jó jó értettem a célzását, hogy ő ahhoz társítja az illatokat, hogy kiről milyen benyomást szerez, de valahogy megakadt a gondolataimban, hogy vajon csak felületesen felöltötte a csinos kis alakomat vagy ez mégis mennyire alapos? Mennyire tudja még ezt fokozni? Például, ha Katherine nálam is vonzóbb alakját öltené magára, a képességeit is megtudná szerezni ha nagyon akarná? Nem akartam bele se gondolni, mi lenne ha valahogy Esotephres ezt kihasználva átvenné a hatalmat a Pokol felett. Vannak ilyen ambíciói egyáltalán? Nem... a túlgondolás nem az én stílusom, lesz ami lesz.
Jót kacagtam a kérdésén. -Hát persze, hogy annak tűnsz, hiszen úgy nézel ki mint én. De valójában azon gondolkoztam, hogy akkor ez csak a látszat-e vagy ízre is hasonló lennél? A kérdésemet viszont ezzel megválaszoltad. Azt persze már nem tettem hozzá, hogy a husiját már nem szívesen kóstolnám meg, mert magamat megkajcsizni? Azért azt nem. A másik részén a kérdésének viszont már másképp kellett elgondolkodni. A démonok végtére is mit esznek a negatív érzelmeken kívül? Valószínűleg nem palacsintát nutellával és eperrel. Kíváncsi voltam rá, hogy ezt mágis hogyan éri el? Naná! Akartam-e, hogy rajtam mutassa be? Nem biztos. A gondolatmenetemből újonnan sikerült kirángatni a karnevál említésével. Felpezsdül a vérem, ha a zenére, a színekre és a jó hangulatra gondolok. Én nem vagyok démon, nem kell mások negatív érzelmeiből kaparásznom, hogy szórakozzak.
Az elején mintha örült volna a hirtelen cselekedetemnek, hogy letaperoltam magam és megkértem, hogy növelje meg a melleimet. Akkora nagy kérés lett volna? Nyílván én vittem túlzásba a dolgot először a határozottan nagyobb kíváncsiságommal, mint kellett volna... de erre a reakcióra akkor sem számítottam. Valami szemlátomást elpattant az agyacskájában és már események olyan sorozata követték egymást, amit nem tudtam befolyásolni, kicsúsztak a dolgok az irányításom alól és már túl ismerős falak megjelenésével megszűnt létezni Esotephres is számomra. Nála sokkalta ijesztőbb volt már a szürke falak látványa, az Ikea bútorok... a vanílisás vízipipa, a sör és a vodka szagának undorító keveréke. Nem tudtam kontrolálni a levegővételeim számát amik egyre csak növekedtek a pulzusommal együtt. Már rég nem hiperventiláltam, de a reakcióim elárulták számomra, hogy nemsokára pánikrohamom lesz. Azoknak a szörnyeknek a hangját hamarabb meghallottam mint ahogy a látványuk elém tárult volna. A lábaim remegtek mint a kocsonya és ott támaszkodtam az egyik széken, nehogy térdre roggyak amikor meghalottam a mondatot .."Faljátok fel.!" hirtelen már azt sem tudtam, hogy ki parancsolt rá ezzel és kire. Volt ott velem egyáltaán valaki? A hang irányába rántottam a fejem és megláttam a szörnyeket közelíteni felém, olyan csúfak voltak, hogy meg sem ismertem volna őket, de a környezettel együtt sajnos lehetetlen volt eltéveszteni. Valamelyik elkapott hátulról én kiszakítottam magam a karjai közül és félve néztem körbe. Itt volt mind akit eddig kivégeztem, de nem féltem mindtől még akkor, csak attól a csapattól akik azon a napon a szobámban vártak és akik miatt túladagolásban kellett meghalnom egy kupacban, ami minden méltóságát elvessztette. Visszatértemkor nem válogattam a módszereimben, feltéptem a torkaikat, kitéptem mindent a hasfalukból és volt akinek kirántottam a szívét a hasfalán kersztül. Na az most ott dobogott a földön, sebeik helyén poliplszerű csápok, kacsok, szemek és méteres nyelvek voltak. Mind hihetetlenül torz és bekeríettek. Csak reméltem, hogy inkább viszonozni akarják és megcsonkítanak, kitépik a szívem a helyéről vagy élve megnyúznak. Bármit csak azt ne! Nem tudtam mit tenni, teljesen lebénított a félelem és az egyetlen ötletem az volt, hogy hátráljak....hogy fussak el. A lábaim nem hallgattak az észérveimre, meg sem akartak moccani. Egy elkapott jobbról a másik balról, egy hiányos, véres kéz mészott fel a combjaimon és hiába való volt a könyörgésem, hogy fejezzék be és inkább öljenek meg. Szinte térden állva esedeztem volna azért, hogy adagoljanak túl és megint eltompított elmével kelljen kiállnom amire készülnek. A kéz elölről a combomon túlságosan is közel ért, egy hosszú nyelv a nyakamon szinte mint a kötél. Szégyen nem szégyen de torkomszakadtából sikítani kezdtem. Üvegcsörrenést hallottam, a szemeimet kinyitottam és ott volt a menekvés. A hangommal kitörtem az ablakok üvegeit, talán a támadóim dobhártyáit is. Kihasználtam, hogy a szörnyek egy pillanatra elengedtek és a gyenge lábaimmal futottam az ablak irányába azzal a céllal, hogy kiugrok és meghalok, hátha kiragad abból a képtelen helyzetből amibe kerültem. Inkább zúzódok ezer darabra mint ez. A célnál megálljt parancsoltak nekem. A bokámon tekeredett körbe az egyik lénynek a csápja és egyenesen feléjük kezdett el visszahúzni. Itt már teljesen ?túlélő? üzemmúdba léptem, a kezemet szétvágta a nagy üvegdarab amit az ablak üvegének egy része adott és elvágtam vele a csápot. Utolsó erőmet öltem bele, de felhúztam a felsőtestemet a párkányra és minden kecsességet mellőzve kibukfenceztem az ablakkon. Már vártam a megváltó földetértést de az nem jött el.
A földön térdeltem, négykézláb és csak úgy kapkodtam be a levegőt, ami Svájci hegyekre emlékeztetett ahhoz képest ami a szobában volt. Hallottam Esotephres hangját, de nem érdekelt, mert legszívesebben egyszerre sírtam volna mint egy gyerek akinek földre dobják a fagyiját és egyszerre téptem volna ki a szívét a száján keresztül és azzal vertem volna agyon. Ellenálltam azonban, minden méltóságomat megpróbáltam összeszedni de őszintén azon sem lepődtem volna meg, ha magam alá vizeltem volna, amit ellenőriztem és nem történt meg. Nem tudtam nem gyűlölettel tekinteni rá, amikor örömittasan kérdezte, hogy akarok-e még játszani vele. Nem vett ugyan részt a szörnyekkel együtt akik megpróbálták ismét megkísérelni azt amit, DE ő volt az aki ezt mind lehetővé tette és ez számomra rosszabb volt. Nagyon nehezemre esett még mindig felállni, de ha azt hiszi, hogy ezzel elért bármit is hát nagyon téved. Mint ahogy a tiszteletet veréssel a szülő sem éri el, hát ezt nálam valószínúleg egy életre elvesztette. Nyilván nem fogok vele innentől kezdve önfeledten szórakozni, mert nem hiányzik még egy ilyen rettenetes kép, de ez egy sunyi megmozdulás volt. Használhattam volna én is a képességemet és elérhettem volna, hogy letolt nadrággal békaként ügessen de az nem az én stílusom. - Csak ennyi telik tőled? A torkom fájt, a kezeim remegtek, a térdeim mintha kocsonyából lettek volna, de nem tőle féltem és ezt jobb lesz ha egy életre az eszébe vési. -Annyiszor idézed ezt meg a fejemben ahányszor akarod, de csak mások által gerjesztett félelemből táplálkozol. Hátrasimítottam a hajam és rendbeszedtem a vonásaimat. - De természetesen, ha még valaha szándékozol megrendezni azt a bulit szólj, hogy be tudjak szállni a készületekbe. Semmiért nem hagynám ki. Esotephres egy démon, nem is lehet tőle mást várni amivel tisztában voltam, szóval ezzel jeleztem neki, hogy habár jelenleg utálom, haragudni nem haragszok rá.
- Sokkalta finomabb az Ánizs illata, mint a pokol kénköves bugyrainak, ocsmány kipárolgásáé. Viszont, ez a te illatod, így tőled függ, hogy a jövőben mennyire fogom szeretni. Azt hiszem elég konkrét voltam az illattal kapcsolatban. A pokolban nem nő Ánizs, így különösebben nem ültethetem tele az udvart eme növénnyel. S mivel az ő lelkéhez kötöttem az illat forrását, hát tőle fog leginkább függeni, hogy milyen érzéseket, élményeket társítok az illathoz.
-Szóval ínycsiklandó falatnak tűnök? Hehehe, az meg sem fordult a fejedben, hogy ugyan ez a gondolat, az én agyamban is motoszkált? Amit most látsz - mutatok végig a testemen. - az pontos mása annak, ami te magad vagy. Nem illúzió, hús és vér valódban másollak. A vén Esotephrest elég nehéz lenne lenyelni. Ennek a bájos teremtésnek a torkán akadnék és lehet egymást rántanánk az örök és végső halálba. Bár ki tudhatja azt, lehet mint démon, némi idő elteltével újjászületnék? Egyelőre azonban túlontúl kíváncsi vagyok eme szirénre, aki ily bátor módon állja a velem való találkozást. Nem kell félteni, az egyszer biztos, de sohasem tudhatja, hogy pontosan mibe is fut bele. Most pedig én voltam az, akibe beleszaladt.
- A karneválon mindenki tud sambázni, aki még nem tudott, az majd megtanul. Démon vagyok kedves, bármire képes vagyok, ha szükséged van egy kis oktatásra, akkor vevő is vagyok rá. Jelentem ki határozottan, elvégre valljuk be, ritkán akad olyasvalaki, ki végre támogatná elképzelésemet és segítene egy igazi bulit rendezni. Indrának ez aztán ritka látványosság lenne. Felüdülés a sok kátrányos folyam és bugyborgó miazma után.
Már éppen kezdtem volna élvezni a kialakult bájcsevejt, talán még a bugyit is ledumáltam volna róla, amikor elkezdi a tapizós mutatványát. Csodálkozik hát bárki is azon, hogy megbomlott elmém, páli fordulatot vesz és az eddig kialakult helyzetre teljesen másképpen reagál? A figyelmeztetésemnek, amely elhangzott tőlem felé, hatnia kellett volna, fel kellett volna fognia, hogy bármennyire is magabiztos, bármennyire is bátor és hiszi magát erősnek, olyan ösvényre tévedt, ahol nem garantált a biztonsága. Különösen akkor döntök úgy, hogy egy kissé megleckéztetem, amikor arra kérdez rá, hogy ez vajon csak ijesztgetés-e. Nem, nem szoktam ijesztgetni az áldozataimat. Ugyanakkor végig gondolva, hogy újdonsült szirén a királynő kegyeiben, némi leckén kívül nem lenne jó lepirítani róla azt a hamvas bőrt.
- Senki sem mondta, hogy ebben a testben falnálak föl. - mondom neki, miközben milliárdnyi kátránycseppé hullik szét a teste/testem, hogy saját alakomban jelenjek meg előtte. Ezúttal, azonban nyoma sincs az elhanyagolt, vérben és mocsokban csatakos külsőmnek. Bár szemeimben még mindig gyilkos táncot jár a téboly szikrája, öltözékem és gondozott szakállam már inkább kelti egy épkézláb lény képzetét, mint a téboly manifesztációjáét. - Ez sokkal alkalmasabb lenne rá, hogy a szóban forgó tevékenység, bármely formájában hozzád kezdjek. - porhintés, megtévesztés, pimaszság, hogy elfedjem már igyekszem elméjébe túrni, emlékei után. - Netalán kedved volna kis szirén, mindkettőben? Először faljalak fel mint férfi, végül mint lélekre éhes démon? Mily pompás falat lenne, - lépek hozzá közelebb, karmokká görbült ujjakkal, végzetes ölelésre vagy forró szenvedélyt ígérő, szélesre tárt karokkal. Észre sem vette? Észre sem vette, hogy beromboltam elméjébe és míg ő próbálja értelmezni mi is lenne a legjobb lépés, hogy elkerülje a legrosszabbat, amely őt érheti, már mohón faltam emlékeit. - csak lehántanám rólad karmaimmal a ruhát, hahahahahahaha! HAhahahahaha!
Talán némi zsongó fejfájás, mi jelezhetné számára, fejében már régen nincs egyedül. Egy tébolyult, démon ül féktelen orgiát, elméjének legeldugottabb, legféltettebben őrzött titkain és falatozik. Megfürödtem szenvedésében, félelmeiben, fájdalmában. Oh, mily mesés jutalom lesz. - Jobbat tudok, Freydis! - a fizikai korlátokat meghazudtolva tárom még szélesebbre karjaim és a következő pillanatban az indrai táj változni kezd. A semmiből falak emelkednek a magasba, tágas szoba formáját kezdi felölteni, a sötétségtől terhes, kietlen pusztaság. Ami az elébb még egy dagadó kátrány dombocska volt, most ággyá avanzsál. Székek, lámpák, polcok és szekrények kezdik kitölteni az eddig végtelen üres és egyhangú űrt. Lassan kezdhet ráismerni a szobára, ahol minden kezdődött. A varázslat köre bezárult, a pimaszságáért járó büntetés megfogant. A szobából lassan kifakulva, eltűnök szemei elől, ahogy tudata számára már nem létezem, ebben a szobában és ebben a "valóságban" már nem. Még hallhatja visszhangként visszaköszönő hangomat. - Faljátok föl!
Valamit, azért mégis becsülök ebben a szirénben. Elég bátor ahhoz, hogy ide jöjjön, hogy packázzon velem. Éppen ezért, míg elméjében küzd a varázslat generálta kínzás ellen, hogy életben maradjon, hogy ne történjen meg vele, mit szántam neki, a saját emlékeiből faragva .. addig nem harapom át a torkát. Mire meggyötört elmével kiszabadul a kínzó átokból, én egy megkeményedett fekete buckán ülök és bájos mosollyal fogadom. Szemeimben már nyoma sincs a korábbi tébolyult ragadozónak. Inkább egy kisgyermek örömmel és reménnyel teli pillantását kaphatja el. - Gratulálok, igazi túlélő vagy! Ugye játszol még velem?
Vendég
Vendég
163
Hétf. Aug. 24, 2020 8:32 pm
Esotephres & Freydis
Láthatóan meg sikerült lepnem a démont, aki a kietlenségben él. Annál jobb, ha képes vagy megelepni a népet időről időre, akkor unalmas nem lehetsz. Nekem pedig halálom lenne, ha annak titulálnának. De mióta is van ez így? Nem túl régóta mégis mintha az egés életemet ez az elv alapján éltem volna. - Nem is tudom, mikor szagoltam utoljára ánizst.Na és mondd csak...éppen, hogy kellemesebb az ánizs illata mint az oszladozó hullák szaga vagy pedig kimondottan kellemesnek tartod az illatot egyébként is?
Akárhogy is..nem volt mindegy, nem bírtam volna kiállni a dolgot, ha valaki bármit is kellemetlennek tartana bennem. Szirénként talán az is rámragadt, hogy mindenkinek is tetszeni akarjak. Mindenki szemében szerettem volna ellenállhatatlan lenni, pláne ha ezzel később azt tudom elérni, hogy könnyen fel tudjam falni a kis husikáját. Vajon sikerülne Esothephrest is beflamózni? Esotephres..olyan hosszú, majd ha jobban beloptam magam a kegyei közé, felvetem, hogy hadd szóltsam Esonak, vagy Tephinek. Hah Tephi, valósznűleg sosem menne bele.
- Áh ne is mondd, mennyire unalmas tud lenni, amikor épp nincs senki a terítéken...Viszont, ha hiszed ha nem, nem étkezni jöttem ide. Bár...- Végig néztem rajta ismét, elismerően- igaz ami igaz, így IS igazán ínycsiklandóan nézel ki!
Tetszett, hogy még a mozdulataimat is le tudta utánozni, az öröm és ragyogés az arcán, tapsikolás közben, akár én magam álltam volna a tükör előtt és gyakoroltam volna, hogy hogyan is nézzek ki őszintén boldognak. Szemei is csak úgy szikráztak, azzal a tipikus sunyi fénnyel, miközben arról a bűnözőről mesélt. Hm. Még a végén azt hihetném, hogy tetszett neki a fickó.
- Voltam egyszer Rióban, még a szüleimmel, az előző életem során. Hangulatos hely, de sosem tanultam meg táncolni. - Az államat megkopogtattam párszor a mutatóujjammal mielőtt el nem kezdett volna mozogni és nem támadt volna az a remek ötletem, hogy lecsekkolom magam, ha már adott volt az alkalom és ott álltam magam előtt. De drága volt, ahogyan meglepődött rajta! Lehet, sosem volt még női testben és tetszett neki a taperolás, így nem is hátráltam, mozgattam egy kicsit és tessék. A tekintete elmélyült, sötétebb lett, a hangja dettó. Ha magamra tudtam volna izgulni, akkor ez lett volna a pillanat. Nem is én jöttem be magamnak, hanem a lehetősége annak, hogy sikerült benne valami mélyebbet elérnem, valami hasonlót ahhoz, amit szívesen láttam volna az ereje szabaddá engedésével kapcsolatban.
" Ha a Kéjsóvárgás Gyalogösvényére lépnél, szólj csak bátran és elvezetlek a Gyönyör Palotájába. Kicsomagollak patyolat köntösödből és örömödre, örömest felfallak! De vigyázz! Ha azt hiszed játszhatsz és a bolondját járathatod velem, rosszul számolsz szirén!"
Jóleső borzongás futott végig rajtam, mert általában én vagyok az aki a másik felet csábítgatja és ez teljesen új volt. Ha nem az én alakommal rendelkezett volna éppen-amit beismerem, hogy csinosnak tartok és imádom magam, de nem vagyok az esetem- lehet azonnal a szavain is fogtam volna, viszont így sem hagyhattam, hogy az övé legyen az utolsó szó.
- Ez mind jól hangzik és ha nem így néznél most ki, már bizonyíthatnál is. DE a kérdésem, hogy ez csak "ijesztgetés" vagy alá is tudod támasztani az állításod?
Mélyen a szemeibe néztem, hiszen nem féltem én se tőle és attól sem, hogy azonnali lakoma lennék, bármilyen értelemben is.
Mióta a Pokolban tengetem napjaim, hosszú ideje nem találkoztam olyan szórakoztatónak tűnő jelenséggel, mit jelenséggel, inkább tüneménnyel, mint Freydis. Nem tudtam elsőre eldönteni, hogy bátor vagy elég dőre ahhoz, hogy ily közvetlenül álljon hozzám. Persze, lehet csak én tartottam magamat túl veszélyesnek és legyezgette volna az Egomat, ha az idekerülő bűnös lelkeken kívül egy már elkárhozott lélek is félelmet érez jelenlétemben. Jó, voltak, akik féltek tőlem, de azok viszonylag semmit mondó kis mitugrászok voltak. - Igen, Ánizs. Tapasztalatom azt mutatja, hogy minden léleknek más és más illata van. Legalábbis én így érzem, az igazság persze mindenkinek más. Neked pedig ilyen illatod van. Ami Indrában elég szokatlan és kellemesebb az orrnak, mint a kátrány és a haldokló lelkek bomlásszaga. - magyaráztam meg kérdésére, hogy miért tituláltam ánizsnak. Nem különösebben tudnám magamnak sem megmagyarázni, hogy honnan tudom különböző illatokkal párosítani az adott lelkeket. - Szóval Szirén! Bizonyítottnak látszik elméletem, miszerint minden, a kórusban éneklőnek, szüksége van olykor-olykor egy kis izgalomra. Amint látod Indra telis-tele van látnivalóval és látványossággal. Ruhádat, cipődet és hajadat tekintve nem ajánlom a Kátrány-folyamot és az Éjsötét-lápot. Az utolsó mosodai munkásunk és fodrászunk is bedobta az unalmast. Én is ezt mondom, hogy elképesztően nehéz megfelelő munkaerőt találni. - csevegek továbbra is az ő alakjában, olyan természetességgel, mintha sokkal inkább az én testem lenne és nem az övé. Amikor kihallom a hangjából a lelkesedést az általam említett karnevál iránt, szélesen elmosolyodom és előbbi mozdulatát hűen tükrözve, örömteli tapsikolásba kezdek. - Végre valaki, aki értékeli a lehetőséget. Nagyszabású bulin gondolkodtam, valami olyasmit képzeltem el, mint Rioban. Bár sohasem jártam Rioban, de egyszer megkínoztam valakit, aki valami szervkereskedő vagy mi a frász volt. Az emlékeiből kiderült, hogy oltári partykat tartanak. Sajnos a bűnei miatt, hogy-hogy nem ő se bírta tovább. Pedig micsoda buli lenne Sambázni!
Már éppen kezdtem volna Sambázni vagy legalább úgy tenni, mintha tudnék Sambázni, persze miért ne tudnék? Démon vagyok, bárkinek el tudok intézni majdnem bármit, ha profi Samba táncossá nem tudnám változtatni magamat, akkor semmire sem lennék képes. Szóval éppen kecsesen megringattam volna csípőjét vagyis csípőmet, ami még mindig és továbbra is az ő tökéletes mását tükrözi, amikor olyasmit kérdez tőlem Freydis, amire egyáltalán nem voltam felkészülve. A legtöbb vacsorámat általában zavarja, ha az ő alakjukat viselem, miközben trécselek velük, de ez a Szirén valami elképesztő dolgot művel. Ami meglepettségemet elsősorban okozza az maga a kérdése. Mi az, hogy tudnék-e nagyobb melleket produkálni? Éppen szóra nyitnám a számat, hogy kikérem magamnak ezt a fajta elképzelést, hogy ilyesmire ne lennék képes, amikor közelebb lép hozzám és se szó, se beszéd megmarkolja melleimet. Vagyis az ő melleit. Nem vagyok hozzászokva ehhez a felálláshoz, mert többnyire a fordított szerephez van sokkalta több közöm. - Ehehehe... - mi a frász van velem? Olyan zavartan nevetgélek az érintése nyomán, mint valami naív egyetemista lány, ha frat partyra téved. - Freydis, nem gon ... - nem tudom végig mondani, amit akartam, mert el kezdi emelgetni a melleim. Mi vagyok Én, próba baba? Egyik pillanatról a másikra változik meg viselkedésem, ahogy a téboly lassan elkezdi hullámokban elönteni elmémet. - Ha a Kéjsóvárgás Gyalogösvényére lépnél, szólj csak bátran és elvezetlek a Gyönyör Palotájába. Kicsomagollak patyolat köntösödből és örömödre, örömest felfallak! De vigyázz! Ha azt hiszed játszhatsz és a bolondját járathatod velem, rosszul számolsz szirén! - hallhatja hangját, dallamosan búgva torkomból. Semmi fenyegető nincs hangomban, csak tényközlés. De, ha felpillant arcomra és elkapja pillantásomat, a lelkemben lakozó, tébolyult rémet láthatja visszatekinteni rá. Kezem lassan nyúl alkarja felé, s ha hagyja, gyengéden érintem. Még magam sem tudom, hogy szó szerint felfalnám vagy belökném a gyönyör kútjába, hogy ott megmártózzam vele a kéj forrásában.
Vendég
Vendég
163
Vas. Aug. 23, 2020 10:04 pm
Esotephres & Freydis
Meg kell hogy mondjam, Esotephres a látottak és hallottak alapján minden várakozásomat felülmúlta. Kirázott a tekintetétől a hideg, olyan kiszámíthatatlannak és zabolátlannak tűnt...szerettem volna megkérdezni tőle, hogy mégis mivel, hogyan éri ezt a hatást el, de gondoltam, hogy egyedül, itt a sötétben elkerülhetetlen, hogy ilyenné válljon, ha nem akar ténylegesen megzakkani. Kívámcsivá tett, hogy létezik-e egy ennél sokkal komolyabb és veszélyesebb démon benne, legbelül. Örömittasan tapsoltam abban a pillanatban, hogy felvette az én alakomat. Nahát. Elismerően pillantottam rajta végig de szemeim a mellein(melleimen?) akadtak meg. Talán megkérem, hogy alakítsom magán egy kicsit és pár mérettel legyenek nagyobbak. Kíváncsi voltam, hogy hogyan állna a nagyobb kosárméret. Úgyértem, nő vagyok és nincs olyan nő a Világon aki elégedett lenne magán mindennel. A kérdés maradt későbbre. Esotephres olyan kérdés/válasz -áradatot eresztett rám, hogy azt se tudtam, mire válaszojak.
-Ánizs Freydis? - a szemöldökömet megemeltem humorosan és rögtön megválaszoltam az első kérdést. - Szirén vagyok, újonnan. Katherine foglalkoztatásában, óh "vén" Esotephres. Körbenéztem egy pillanatra és utána rá/rám. - Az itt létem pedig merő kíváncsiság. Mindenki azt mondta, hogy NE jöjjek ide. Én pedig gondoltam. "Miért ne? Lám itt vagyok és..nem csalódtam.
A mosolyomat még mindig rendíthetetlenül az arcomon tartottam. Tetszett a nyers erő, amit magából áraszt. Szívesen lettem volna szemtanúja annak, hogy mik a képességeinek a korlátai. Pont mint Katherine esetében. Na de a babaházas megszólalásán csak jót nevettem. Tetszett, kimondottan jól szórakoztatott, hiszen ha egy pillanatra is nem figyelek oda, elveszek a mondandójában. - Nem szörnyű, milyen nehéz manapság strapabíró személyzetet találni? Szemeimmel egy darabon követem a cipő irányát aztán azonnal vissza a beszélgető partneremre. A másik érzésem vele kapcsolatban, hogy nem csak a beszédekor csapong, de képes lenne a semmiből megharapni. Legszívesebben elnevettem volna magam a gondolaton, de újabb beszédfoszlányt kaptam el a levegőbem, pontosabban a karnevált.
- Egy buli? Benne vagyok! Hol kell szponzorálni?
Itt már azért kacagtam egy jót és ismét végignézt magamon. - Ha már magat kell néznem...nem váltanál egy ici-picit nagyobb mellekre? Kíváncsi lennék, hogy nézne ki.
Odaléptem hozzá, megmarkoltam a kebleket és megemeltem őket, hogy jobbam szemügyre vegyem.