Álomháború
felcsendülő dallamok


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Reagan Blair
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s doneCheesman Park

Udvar - Page 4 Empty
Yesterday at 9:16 pmSzökõkút

Udvar - Page 4 Empty
Yesterday at 9:07 pmFell Templomának romjai

Udvar - Page 4 Empty
Yesterday at 5:38 pmCharlotte Grey

Udvar - Page 4 Empty
Yesterday at 2:31 pmKívánságkosár

Udvar - Page 4 Empty
Yesterday at 9:30 am...but it's ecstasy

Udvar - Page 4 Empty
Yesterday at 12:52 amLarissa Blackwell szobája

Udvar - Page 4 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 11:56 pmFolyosók és márványlépcsõk

Udvar - Page 4 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 10:45 pmKai & Sera - Walking on wire

Udvar - Page 4 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 4:33 pmFolyosók

Udvar - Page 4 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 3:32 pmTrevor Gillies

Udvar - Page 4 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 2:42 pmCameron Gillies

Udvar - Page 4 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 2:31 pm
Statisztika
Ennyien vagyunk
Szorgos íróink
A hónap posztolói

18 Hozzászólások - 32%
9 Hozzászólások - 16%
5 Hozzászólások - 9%
4 Hozzászólások - 7%
4 Hozzászólások - 7%
4 Hozzászólások - 7%
4 Hozzászólások - 7%
3 Hozzászólások - 5%
3 Hozzászólások - 5%
3 Hozzászólások - 5%

Share
 
Udvar
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
ÜzenetSzerző
TémanyitásUdvar - Page 4 EmptySzer. Júl. 11, 2018 2:00 amTo: Lizzie
Néha még álmodom arról, mikor a börtönvilágban sínylődtem. Hosszú éveken át… jól tudom, hiszen számoltam a napokat. Nem volt jobb dolgom, mégis mit tehettem volna? Tehát, még néha eszembe jut. Vannak dolgok, melyeket az ember képtelen kiverni a fejéből. Az árulás ténye, vagy épp az, hogy a saját családod börtönzött be. Ezek nem elhanyagolható tények. Megtették egyszer. Aztán, lássunk csak csodát: elkövették újra ugyanazt a hibát! Bár, ezúttal külső tényezők, avagy új szereplők is vegyültek a történetbe. Bonnie „Idegesítő” Bennett boszorkány, legfőképp. Vajon mivel is vette rá a két drágalátos kis unokahúgomat arra, hogy segítsenek neki abban a bűbájban? S voltaképpen nem is lenne okom haragudni, hiszen tudtam, hogy nem maradok ott sokáig, de mégis. Az istenit! Nem tűrhetem szó nélkül, sem pedig tétlenül azt, amit tettek. Nem jobbak a család egykori, mára már halott tagjaitól. Nem. Egy hajszálnyival sem.
Idegesebben szívtam magamba a levegőt, ahogy tovább haladtam az utcán. Tudtam, hova tartok, tudtam, hol találom meg azt a két kis porontyot. Jó-jó, már nem is annyira kicsik, de kit érdekel? Úgy taposhatom el őket, ahogyan csak akarom. Aprók. Hozzám képest azok. Porszemek az élet sivatagjában. Apró pici porszemecskék…
Miközben haladtam, azon töprengtem, hogyan is nyiffantsam ki őket. Talán jó volna, ha az egyik végignézné szépen a másik halálát. Oh, várjunk, nem is! Mi volna, ha kényszeríteném Jossiet arra, hogy megölje Lizziet? Nem mondhatna nemet. Fenyítésként mondjuk levághatnám az egyik ujjacskáját a kezéről. Hiszen, biztos nem ugrálna örömében, hogy bántania kell a testvérét. Na igen, mert ők, valószínűleg jobb testvérek, mint én és Jossie voltunk. De kit zavar ez?
Ahogy kirajzolódott előttem a Salvatore híres boszi sulija, mosoly kúszott az ajkaimra. Megérkeztem. Ez az, itt fog a gemini koven ikrek vére folyni... Nos, nem terveztem egyből lebuktatni magam, így füstté válva közelítettem meg az épületet magát. Be is kúsztam volna valahol, de neszt hallottam. Neszt, méghozzá nem is olyan messziről, így arrafelé vettem az irányt. Lizziet egyből felismertem, a sötét ellenére is. Oh, milyen kis naiv. Egyedül indulsz az éjszakába, drágám?
Követtem, aztán a fakunyhótól néhány méterre változtam vissza, emberi alakomat magamra öltve.
- Mi sem egyszerűbb itt végezni veled, ezen az elhagyatott kis helyen, ahol reggelig valószínűleg senki sem keres… - Suttogtam magam elé, miközben felkapva egy követ az ablaknak dobtam. Valószínűleg ezt hallhatta meg a bent levő lányka, hiszen rögtön lépteket hallottam. Az ajtóhoz léptem, s ahogy megszólalt, lenyomtam a kilincset. Hatásosabb belépő kellett volna, nyilván, de… hé, mi sem hatásosabb, mint besétálni valakihez, aki azt hiszi, hogy egészen máshol vagy, bezárva, örökkön-örökké, egy idióta, ostoba dalt hallgatva, nem igaz? Lizziere emeltem a tekintetem, miközben elvigyorodtam.
- Mondd csak, anyukád nem tanította meg, hogy ne kóborolj el az éjszaka közepén anélkül, hogy szólnál valakinek róla? – A mosolyom eltűnt, s kérdőn fürkésztem az arcát néhány pillanatig. – Ejnye, rossz kislány. – Feddtem meg az ujjammal, aztán vállat vontam. – Mondjuk, ez nem is az én gondom. De én… – Magamra mutattam, majd hirtelen jelent meg a kezemben egy kést. Igazából végig nálam volt, csak rejtve, bűbájjal. - …viszont már a Te gondod vagyok. Ugye, akarsz játszani? – Mosolyra húzódtak az ajkaim, s ha netán szökni akart volna, vagy becsapni előttem az ajtót, nem hagytam. Megállítottam, s beljebb léptem, a lányon is lökve egy nagyobbat. Nem érdekelt, ha elesett. – Tudom, mire gondolsz. Hogy lehetek most itt, igaz? Hiszen bezártatok… sem napfogyatkozás, sem aszcendens, s mégis itt vagyok. Ezt hívják… csodának? – Megálltam a magyarázásban, s Lizzie után indultam, miközben a késsel szórakoztam a kezemben. Oh, a drága kis késem már nagyon is vágyott a lányka vérére… s én ezt meg akartam neki adni.

Everybody lies, but it doesn't matter since nobody listens

587 words ◆ I'm Only Human ◆ Ideértem  Very Happy bár ez béna lett... ◆ credit
Kai Parker
Démon
a legsötétebb lélek mind közül
Udvar - Page 4 Tumblr_inline_p7hva8qklC1twex1h_540
Az aktív résztvevő
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Queen of Hell
in future
Léptek száma :
121

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásUdvar - Page 4 EmptyKedd Júl. 03, 2018 8:07 pm


Kai & Lizzie
"THE SKY WAS CLOUDLESS AND OF A DEEP DARK BLUE."


Álmatlanul fekszem az ágyamban már vagy két órája, és unottan bámulom a plafonon a holdfény játékát. Nem jön álom a szememre, és kezd elegem lenni, bár lehet, hogy a tudatalattim így próbál megóvni attól, hogy ismét egy rakás hülyeséget álmodjak össze. Rezignáltan felsóhajtok, majd lerúgom a takarót, és lendületesen felülök.
- Josie... - suttogom, de semmi reakció. - Hé, Jos! - szólítom meg hangosabban. - Ébren vagy? - Még mindig nem érkezik válasz. Az ikrem úgy alszik, mintha alvóátkot bocsájtottak volna rá. Kézbe veszem a közelben heverő plüsseim egyikét, és a hozzávágom, mire mordul egyet, és átfordul a másik oldalára. A szemeimet forgatva csóválom a fejem.
- Jó, mindegy, én átmegyek a faházba... - hagyom rá, majd az alvásra használt sortomra és pólómra ráveszek egy dzsekit, annak belsejében elrejtem az összetekert varázsigés füzetem, aztán kimászom az ablakon. Nem először csinálom végig ezt a manővert, az elmúlt években már tökélyre fejlesztettem, mostanra bekötött szemmel is képes lennék kiszökni. Csak át kell kapaszkodnom a közeli faágra, lemászni a fáról, és már szabad is vagyok. Mielőtt a fal mellett elosonva megindulnék a célom felé, még körülnézek, mintha ahogy az úttesten való átkelés előtt szokás. Csakhogy itt nem attól kell tartani, hogy elcsap egy kamion, hanem attól, hogy valaki meglát, mondjuk egy másik, árulkodós diák, akinek az ablaka épp errefelé néz, vagy egy tanár, aki úgy döntött, hogy tesz egy sétát a suli körül takarodó után. Takarodó! Mintha még ovisok lennénk! Tiszta hülyeség! Ám ahogy megbizonyosodom róla, hogy szabad a pálya, a bokrok tövében iszkolok el az említett viskó felé. A hely régen talán valamiféle kerti ház volt, sufni, vagy ilyesmi, mostanra többnyire elhagyatott, leszámítva, hogy a boszik többsége szabadidejében oda lóg el titokban gyakorolni a varázslást. Ez a magamfajta számára is tökéletesen ideális az ilyesmire, mert míg a többiek megbűvölik a tárgyakat, én elszívhatom belőlük a mágiát, és újrahasznosíthatom. Ezzel tulajdonképpen el is tüntetjük egymás nyomait. Tökéletesen ki van találva! Általában Josie-val együtt szoktunk ide átlopózni, de engem nem tart vissza, hogy ezúttal egyedül kell boldogulnom.
Miután belépek az udvari házikóba, várnom kell pár pillanatot, hogy megszokjam a félhomályt, melyet az ablakokon át beszűrődő holdfény biztosít. Utána körbe sétálok ujjaimat épp csak végighúzva a szoba tárgyain, és felmérem, miből nyerhetek magamnak egy kis erőt a gyakorláshoz. Jelenleg nincs sok „anyag”, amivel feltankolhatok, de egyelőre megteszi. Amint ezzel is megvagyok, meggyújtok egy-két gyertyát, és a fellobbanó lángjuknál fellapozom a varázsfüzetemet. Még nem döntöttem el, melyik igét szeretném kipróbálni. Ezen töröm a fejem, mikor váratlanul neszeket hallok a közelből. Az első gondolatom az, hogy valószínűleg Josie ébredt fel időközben, és jött, hogy csatlakozzon. Az ajtóhoz sietek, és kikémlelek az éjszakába.
- Jo..? Ne szórakozz velem, gyere elő! - szólok rá erőteljesen suttogva.


tag, you're itElisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
másból nyeri a mágiát
Udvar - Page 4 JRywwO3
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Oh, she's sweet but a psycho
Udvar - Page 4 898332f92dc80fef226694a503449bb6156c350f
That's the thing about magic;
you've got to know it's still
here, all around us, or it just
stays invisible for you.
Kapcsolatban :
✩ there's a crazy warlock in my future
Léptek száma :
81
Fagyasztva: 2020. május 2.

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásUdvar - Page 4 EmptyVas. Május 20, 2018 2:22 am
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Udvar - Page 4 TWp3oLI
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Udvar - Page 4 LR2C7YU
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Udvar - Page 4 AavKTjb
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
771

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásUdvar - Page 4 Empty


Ajánlott tartalom


Udvar - Page 4 Empty
 

Udvar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4