Friss húsiként bedobnám magam ismerkedős és egyéb játékokra. Szívesen játszok bárkivel, kerülök akár bajba is, de azért meghalni és átváltozni nem szeretnék! Várom a PM-eket Egyszerre tudok vinni 4-5 szálat is, szóval nem kell félteni és bátran jelentkezhet bármikor bárki.
Vendég
Vendég
163
C szint: Kalmithil
Szer. Dec. 11, 2019 11:14 pm
Halihó!
Az a helyzet, hogy nagyon keresek egy vámpírt, aki hajlamos bulikban, néha a nyílt utcán a sötétben elkapni valakit, és újabban New Orleans-ban ténfereg. A sztori az, hogy én csak miattad jöttem el a városba, mert először egy parti folyamán láttalak meg. Tudsz-e rólam vagy sem, azt rád bízom, bárki lehetsz, mindent kitalálunk. Úgyhogy várom minden lelkes vérszívó jelentkezését, aki nem retten vissza egy lánykától, akiben ott szunnyad farkas.
Sziasztok! Játékra adnám el lelkem egyetlen fiam személyében. Sajnos még nem érkezett meg keresettem akitől függene a történetszálam is. Sőt. Igazából szinte róla szól. Szóval vele kapcsolatosan kutat a fiam módot arra, hogy végérvényesen megölhesse. ( Aki amúgy olyan mint a bumeráng. Feszt visszajön ha elhajítod. Esetemben megölöd.) Legyen a jelentkező akár boszorkány, ember, vámpír... amit akar. A kutatás során véletlen is össze futhatunk. Akció, Kaland. Végérvényben ez az amit ki szeretnék hozni a játékból. Ha ötleted nincs is, de játékra vevő vagy: Ne aggódj. Nem vagyok fantázia híján! Megadom a löketet!
Vendég
Vendég
163
Pént. Okt. 04, 2019 8:28 am
Sziasztok!
Kiadó vagyok egyetlen szál erejéig. Olyan játékosok jelentkezését várom, akik megunták az életüket és szeretnek fejjel lefelé lógni a plafonon pár szúró-vágóeszközzel kidíszítve. Ígérem jó buli lesz! Egy pillanat, a hangok azt mondták az túl sok kezdésnek... Khhhmmm Ha bárkinek szüksége van New Orleans-ban egy boszorkányra, aki nem riad vissza a kétes helyzetektől, akkor nyugodtan keressen fel. Az ára 1 PM
Vendég
Vendég
163
Csüt. Okt. 03, 2019 4:34 pm
Sziasztok!
Jelenleg 1-2 szálat vállalnék be, ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, vagy esetleg várta érkezésemet az nyugodtan dobjon meg egy pm-mel.
Vendég
Vendég
163
Szomb. Szept. 21, 2019 12:12 am
Halihó!
Elsősorban Mystic Fallsból várnék egyetlen egy partnert, aki hajlandó lenne velem játékba kezdeni. A téma nagyjából mindegy, vevő vagyok mindenre, azt tudni kell, hogy Rachel tisztában van a természetfelettiekkel, legalábbis a vérfarkasokkal és a boszikkal mindenképp, a többit csak hírből hallotta, de ja. Szóval, akit érdeklek a lapom elolvasása után és MF-i, az bátran írjon rám. Vagy akár alter szál is jöhet, ahhoz Mystic Falls-i jelenlét sem kell. Mindegy, csak raboljon valaki játékra.
Friss húsiként bedobnám magam ismerkedős és egyéb játékokra. Szívesen játszok bárkivel, kerülök akár bajba is, de azért meghalni és átváltozni nem szeretnék! Várom a PM-eket Egyszerre tudok vinni 4-5 szálat is, szóval nem kell félteni és bátran jelentkezhet bármikor bárki.
Vendég
Vendég
163
Vas. Júl. 28, 2019 12:51 pm
Friss húsnak nem nevezném magamat, de hátha valakinek szimpatikus leszek.
Igazából nincsenek kikötéseim a játékkal kapcsolatban, ha valaki csak úgy ismerkedne, akkor állok elébe. Ellenben szívesen veszem, ha valaki a múltam kialakításába is besegít, ez utóbbihoz néhány száz éves vámpírok, boszorkányok, eretnekek, vérfarkasok, démonok, szirének, akárkik jelentkezését várom.
Amit érdemes tudnod rólam, hogy valószínűleg én vagyok az első elszívó vámpír, akit vámpírrá tettek, ugyanis az ősiek anyja változtatott át, hogy fegyvert csináljon belőle, de én leléptem tőle. Ez kb. ezer éves történet. Bejártam a világot, és most sem vagyok kifejezetten helyhez kötött, voltak jobb és rosszabb korszakaim, így elég sokszínű játékokat tudok ígérni. Jelenleg Mystic Falls és környékén vagyok, beiratkoztam a Whitmore-ra.
and i found love
where it wasn't supposed to be
right in front of me ---
Az álarc mögött :
szuszu ---
Hétf. Júl. 15, 2019 12:10 pm
Sziasztok Keresek egy leendő játékpartnert első sorban Mystic Fallsban, mivel ott taulok a Salvatore suliban, ami a természetfelettieknek van. Boszi, avagy elszívó boszi vagyok, amit esetleg érdemes tudni rólam. A játék kapcsán nincsenek megkötéseim, bármiben benne vagyok, lehet szó új barátról vagy ellenség megismeréséről
Vendég
Vendég
163
Szer. Júl. 03, 2019 11:05 pm
Több előttem szólóhoz hasonlóan én is bedobnám magamat a közösbe, hátha valaki szeretne egy démonnal bulizni.
Amit érdemes tudni rólam, hogy jelenleg kötöttebb vagyok az átlagnál, egyrészt Mystic Fallsban végzem a munkámat, másrészt pedig néhány vadász a jelenlegi testembe zárt. Ennélfogva az az elsődleges célom, hogy erre megoldást találjak. Természetesen nem verem nagy dobra mindezt, így erről majd megállapodunk, hogy tudsz-e előzetesen vagy sem.
{ deadly fever, please don't ever break
be my reliever 'cause i don't self medicate and it burns like a gin and i like it put your lips on my skin and you might ignite it, hurts, but i know how to hide it, kinda like it }
Az álarc mögött :
{ szuszu }
Vas. Jún. 30, 2019 4:25 pm
Szép napot/estét!
Már nem éppen friss húsként, de keresek magam mellé számos lehetőségre játszópartnert. Jamie egy vérfarkas, aki nincs megbékélve farkas énjével és nem is igazán tudja kezelni azt. Az indulatkezelése az elmúlt közel húsz év során javult. Ebben leginkább a saját kis pubja a "Butler's' segített neki.
New Orleans utcáin jár kel nap mint nap esténként pedig saját maga szolgálja ki a vendégeit pubjában. Ezzel elég nyitott teret ad bárkinek, hogy hogyan futnak össze. Tbbek között barátokat, akár alkalmazottakat, vendégeket keres, de legfőbb célja találni valaki/valakiket aki/akik segít/enek neki kordában tartani és elfogadni farkas mivoltát.
Múltja elég véres és titokzatos, nem beszél róla, de ez ne tévesszen meg senki, Egy csupaszív lélek szegénykém.
Vendég
Vendég
163
Vas. Jún. 23, 2019 12:37 pm
Üdv!
Friss húsként érkezem és vetem be szigorú testem a tömegbe hátha valaki kapva kap az alkalmon, hogy elragadjon és magáévá tegyen. Lényegében bármiféle és fajta játékra vevő vagyok azonban azzal tisztába kell lenni, hogy William egy szarkasztikus, egoista kis nyomi vámpír, aki senkit se szeret igazán saját magán kívül és nem is igazán bízik meg másokban..
¤ Aminek még örülnék az egy olyan boszorkány partner lenne akivel nyélbe tudna ütni egy üzletet egy bizonyos gyűrűvel kapcsolatban. (Ez lehet több felvonásos is, ismerkedős majd megtudja micsoda majd az üzlet akármi..)
Lényeg a lényegbe, hogy jelenleg Mystic Fallsba tartózkodik és tervez letelepedni, iskolába járni, dolgozni, gyilkolászni szóval tényleg bármire nyitott vagyok.