Silhouette in the Darkness
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (415 fő) Kedd Okt. 15, 2024 11:27 am-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Hesperus
Csüt. Márc. 16, 2023 1:09 am

Always and Forever
Vas. Dec. 12, 2021 10:34 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:53 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:48 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:39 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:36 pm

Megosztás
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásPartnerkeresõ - Page 3 EmptySzomb. Dec. 28, 2019 6:35 pm

Még mindig várom a játékra a jelentkezőket  Partnerkeresõ - Page 3 2566525366

Isabelle Ward írta:
Friss húsiként bedobnám magam ismerkedős és egyéb játékokra. Szívesen játszok bárkivel, kerülök akár bajba is, de azért meghalni és átváltozni nem szeretnék! Várom a PM-eket Partnerkeresõ - Page 3 2909147992 Egyszerre tudok vinni 4-5 szálat is, szóval nem kell félteni és bátran jelentkezhet bármikor bárki. Partnerkeresõ - Page 3 450640341

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

Partnerkeresõ - Page 3 Empty
TémanyitásPartnerkeresõ - Page 3 EmptySzer. Dec. 11, 2019 11:14 pm

Halihó!

Az a helyzet, hogy nagyon keresek egy vámpírt, aki hajlamos bulikban, néha a nyílt utcán a sötétben elkapni valakit, és újabban New Orleans-ban ténfereg.
A sztori az, hogy én csak miattad jöttem el a városba, mert először egy parti folyamán láttalak meg. Tudsz-e rólam vagy sem, azt rád bízom, bárki lehetsz, mindent kitalálunk. Úgyhogy várom minden lelkes vérszívó jelentkezését, aki nem retten vissza egy lánykától, akiben ott szunnyad farkas. Partnerkeresõ - Page 3 3051252034

Sofia Lachryme
Leadott karakter
Egy árny vagyok a múltból
Sofia Lachryme

163
C szint:
Kalmithil
Partnerkeresõ - Page 3 5cbc195686cd63ba4096c4c3ec1f0c57a4af9601
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Az életem ennyi titkot rejt :
7
Titulus :
miss fallen sunshine.
Ennyi éve vagyok a világon :
32
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
stefania ferrario.
Tartózkodási helyem :
a jazz szülőföldjén.
Keresem :
Az álarc mögött :
szuszu.

TémanyitásPartnerkeresõ - Page 3 EmptyCsüt. Nov. 21, 2019 9:09 pm

Sziasztok! Partnerkeresõ - Page 3 3119678052
Játékra adnám el lelkem egyetlen fiam személyében. Sajnos még nem érkezett meg keresettem akitől függene a történetszálam is. Sőt. Igazából szinte róla szól. Szóval vele kapcsolatosan kutat a fiam módot arra, hogy végérvényesen megölhesse. ( Aki amúgy olyan mint a bumeráng. Feszt visszajön ha elhajítod. Esetemben megölöd.) Legyen a jelentkező akár boszorkány, ember, vámpír... amit akar. A kutatás során véletlen is össze futhatunk. Akció, Kaland. Végérvényben ez az amit ki szeretnék hozni a játékból. Ha ötleted nincs is, de játékra vevő vagy: Ne aggódj. Nem vagyok fantázia híján! Megadom a löketet! Partnerkeresõ - Page 3 3909542699

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

TémanyitásPartnerkeresõ - Page 3 EmptyPént. Okt. 04, 2019 8:28 am

Sziasztok!

Kiadó vagyok egyetlen szál erejéig. Olyan játékosok jelentkezését várom, akik megunták az életüket és szeretnek fejjel lefelé lógni a plafonon pár szúró-vágóeszközzel kidíszítve. Ígérem jó buli lesz! Partnerkeresõ - Page 3 3808243726
Egy pillanat, a hangok azt mondták az túl sok kezdésnek...  Khhhmmm
Ha bárkinek szüksége van New Orleans-ban egy boszorkányra, aki nem riad vissza a kétes helyzetektől, akkor nyugodtan keressen fel. Az ára 1 PM Partnerkeresõ - Page 3 2142956176

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

TémanyitásPartnerkeresõ - Page 3 EmptyCsüt. Okt. 03, 2019 4:34 pm

Sziasztok!

Jelenleg 1-2 szálat vállalnék be, ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, vagy esetleg várta érkezésemet az nyugodtan dobjon meg egy pm-mel. Partnerkeresõ - Page 3 2566525366 Partnerkeresõ - Page 3 3816853304

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

TémanyitásPartnerkeresõ - Page 3 EmptySzomb. Szept. 21, 2019 12:12 am

Halihó!

Elsősorban Mystic Fallsból várnék egyetlen egy partnert, aki hajlandó lenne velem játékba kezdeni. Partnerkeresõ - Page 3 3808243726 A téma nagyjából mindegy, vevő vagyok mindenre, azt tudni kell, hogy Rachel tisztában van a természetfelettiekkel, legalábbis a vérfarkasokkal és a boszikkal mindenképp, a többit csak hírből hallotta, de ja. Very Happy Szóval, akit érdeklek a lapom elolvasása után és MF-i, az bátran írjon rám. Partnerkeresõ - Page 3 2566525366
Vagy akár alter szál is jöhet, ahhoz Mystic Falls-i jelenlét sem kell. Partnerkeresõ - Page 3 1160212257 Mindegy, csak raboljon valaki játékra. Partnerkeresõ - Page 3 165619248

Rachel

Ashley Becker
Nephiel
angyali kiválasztott
Ashley Becker

163
C szint:
Kalmithil
Partnerkeresõ - Page 3 YT2c6T2
E szint:
Rahmiel

Ez az én történetem :
25
Titulus :
℘ Blue Bird
Másik felem :
℘ Waiting for you,
Partnerkeresõ - Page 3 Tumblr_phtck7njVd1uud4reo1_400
Jefferson Schilling
A lelkem zárt ajtói mögött :
32
Lejátszási listám :
℘ Emily VanCamp
Tartózkodási helyem :
℘ Who know?
℘ ℘ ℘ :
Partnerkeresõ - Page 3 Tumblr_phtck7njVd1uud4reo8_400
Az álarc mögött :
℘ Eliffe

TémanyitásPartnerkeresõ - Page 3 EmptySzer. Szept. 11, 2019 8:28 pm

Friss húsiként bedobnám magam ismerkedős és egyéb játékokra. Szívesen játszok bárkivel, kerülök akár bajba is, de azért meghalni és átváltozni nem szeretnék! Várom a PM-eket Partnerkeresõ - Page 3 2909147992 Egyszerre tudok vinni 4-5 szálat is, szóval nem kell félteni és bátran jelentkezhet bármikor bárki. Partnerkeresõ - Page 3 450640341

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

TémanyitásPartnerkeresõ - Page 3 EmptyVas. Júl. 28, 2019 12:51 pm

Friss húsnak nem nevezném magamat, de hátha valakinek szimpatikus leszek.

Igazából nincsenek kikötéseim a játékkal kapcsolatban, ha valaki csak úgy ismerkedne, akkor állok elébe. Ellenben szívesen veszem, ha valaki a múltam kialakításába is besegít, ez utóbbihoz néhány száz éves vámpírok, boszorkányok, eretnekek, vérfarkasok, démonok, szirének, akárkik jelentkezését várom.

Amit érdemes tudnod rólam, hogy valószínűleg én vagyok az első elszívó vámpír, akit vámpírrá tettek, ugyanis az ősiek anyja változtatott át, hogy fegyvert csináljon belőle, de én leléptem tőle. Ez kb. ezer éves történet. Bejártam a világot, és most sem vagyok kifejezetten helyhez kötött, voltak jobb és rosszabb korszakaim, így elég sokszínű játékokat tudok ígérni. Jelenleg Mystic Falls és környékén vagyok, beiratkoztam a Whitmore-ra.

Minden mást üzenetben egyeztetünk, csak írj! Partnerkeresõ - Page 3 2566525366

Celian Darveaux
Ősi eretnek
a legelső eretnek
Celian Darveaux

163
C szint:
Kalmithil
Partnerkeresõ - Page 3 Tumblr_inline_o5xc7zOLEj1rifr4k_250
C szint:
Witch Bats

Ez az én történetem :
102
Titulus :
the first heretic ---
Másik felem :
1115
Lejátszási listám :
Sebastian Stan ---
Tartózkodási helyem :
where the wind blows ---
Keresem :
Partnerkeresõ - Page 3 XlAFZ3o
and i found love
where it wasn't supposed to be
right in front of me ---
Az álarc mögött :
szuszu ---

TémanyitásPartnerkeresõ - Page 3 EmptyHétf. Júl. 15, 2019 12:10 pm

Sziasztok Partnerkeresõ - Page 3 3575419701 Keresek egy leendő játékpartnert első sorban Mystic Fallsban, mivel ott taulok a Salvatore suliban, ami a természetfelettieknek van. Boszi, avagy elszívó boszi vagyok, amit esetleg érdemes tudni rólam. A játék kapcsán nincsenek megkötéseim, bármiben benne vagyok, lehet szó új barátról vagy ellenség megismeréséről Very Happy

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

TémanyitásPartnerkeresõ - Page 3 EmptySzer. Júl. 03, 2019 11:05 pm

Több előttem szólóhoz hasonlóan én is bedobnám magamat a közösbe, hátha valaki szeretne egy démonnal bulizni.

Amit érdemes tudni rólam, hogy jelenleg kötöttebb vagyok az átlagnál, egyrészt Mystic Fallsban végzem a munkámat, másrészt pedig néhány vadász a jelenlegi testembe zárt. Ennélfogva az az elsődleges célom, hogy erre megoldást találjak. Természetesen nem verem nagy dobra mindezt, így erről majd megállapodunk, hogy tudsz-e előzetesen vagy sem.

Várom a privát üzenetedet, ha kedvet kaptál! Partnerkeresõ - Page 3 3051252034

Drezath
Leadott karakter
Egy árny vagyok a múltból
Drezath

163
C szint:
Kalmithil
Partnerkeresõ - Page 3 Cd9ygS8
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
37
Titulus :
{ locked vicious soul in flesh and bones }
Másik felem :
{ silver hair siren... maybe }
Partnerkeresõ - Page 3 Giphy
Lejátszási listám :
{ Michiel Huisman }
Tartózkodási helyem :
{ Mystic Falls }
Keresem :
Partnerkeresõ - Page 3 Tumblr_inline_o1hoccc4oQ1qlt39u_250

{ deadly fever, please don't ever break
be my reliever 'cause i don't self medicate
and it burns like a gin and i like it put your lips on my skin and you might ignite it, hurts, but i know how to hide it, kinda like it }

Az álarc mögött :
{ szuszu }

TémanyitásPartnerkeresõ - Page 3 EmptyVas. Jún. 30, 2019 4:25 pm

Szép napot/estét! Partnerkeresõ - Page 3 3808243726

Már nem éppen friss húsként, de keresek magam mellé számos lehetőségre játszópartnert.  Jamie egy vérfarkas, aki nincs megbékélve farkas énjével és nem is igazán tudja kezelni azt. Az indulatkezelése az elmúlt közel húsz év során javult. Ebben leginkább a saját kis pubja a "Butler's' segített neki.

New Orleans utcáin jár kel nap mint nap esténként pedig saját maga szolgálja ki a vendégeit pubjában. Ezzel elég nyitott teret ad bárkinek, hogy hogyan futnak össze.  Tbbek között barátokat, akár alkalmazottakat, vendégeket keres, de legfőbb célja találni valaki/valakiket aki/akik segít/enek neki kordában tartani és elfogadni farkas mivoltát.

Múltja elég véres és titokzatos, nem beszél róla, de ez ne tévesszen meg senki, Egy csupaszív lélek szegénykém. Partnerkeresõ - Page 3 624434933

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

TémanyitásPartnerkeresõ - Page 3 EmptyVas. Jún. 23, 2019 12:37 pm

Üdv! Partnerkeresõ - Page 3 3051252034

Friss húsként érkezem és vetem be szigorú testem a tömegbe hátha valaki kapva kap az alkalmon, hogy elragadjon és magáévá tegyen. Lényegében bármiféle és fajta játékra vevő vagyok azonban azzal tisztába kell lenni, hogy William egy szarkasztikus, egoista kis nyomi vámpír, aki senkit se szeret igazán saját magán kívül és nem is igazán bízik meg másokban..  

¤ Aminek még örülnék az egy olyan boszorkány partner lenne akivel nyélbe tudna ütni egy üzletet egy bizonyos gyűrűvel kapcsolatban. (Ez lehet több felvonásos is, ismerkedős majd megtudja micsoda majd az üzlet akármi..)

Lényeg a lényegbe, hogy jelenleg Mystic Fallsba tartózkodik és tervez letelepedni, iskolába járni, dolgozni, gyilkolászni szóval tényleg bármire nyitott vagyok.

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

TémanyitásPartnerkeresõ - Page 3 Empty

Ajánlott tartalom
163
C szint:
Kalmithil