Friss húsként egy játékra vihető vagyok, úgy nagyjából bárhol (New York és Mystic Falls főleg). Bármilyen faj szóba jöhet, de vigyázz, mert egy tudatlan ember vagyok, akinek fogalma sincs a természetfeletti létezéséről. Író vagy mi lennék, aki jelenleg fő állásban titkárnő. Ha megtetszett nincs más dolgod, mint megdobni egy kedves rajongói üzenettel. :<3:
Vendég
Vendég
163
C szint: Kalmithil
Szomb. Jún. 01, 2019 7:48 pm
Halihó!
Így friss húsként bedobnám ide a testemet, mert bár egy játékom már tutira van alakulóban (és úgy egy hét múlva már időm is lesz rá), de szeretnék több, akár egyszeri alkalmas, akár többszöri, hosszabb távú plotos kapcsolatotjátékot kialakítani ennek a szőrösfejűnek itt oldalt. Nem tudom sajnos, hogy a korábbiakból ki foglalt már...
Amit hirtelen tudni kell: Vérfarkas, úgy tíz éve 'aktívan' az, akkor költözött New Orléansba, előtte nagyrészt Seattle-ben élt. A Félhold falka tagja azóta is, és elméletileg amolyan jobbkéz-pozíció-szerűséget tölt be Hayley mellett. Civilben egyébként özvegy négy-gyerekes apuka és helyi jótékony autóműhely-tulaj szerepében tetszeleg.
Amire gondoltam: ✘ Alapból is New Orléansban született, a családja idevalósi generációk óta, úgyhogy a fatert ismerhette esetleg valaki, vagy hát őt is magát is úgy hét éves koráig. Ezután költöztek el – Seattle-ben lakott a lap szerint, de tudok módosítani, mert konkrét dolog nem köti még oda. ✘ Az édesanyját (szintén zenész, vagyis, vérfarkas) egy vámpír ölte meg itt, helyben, lassan negyven éve; hogy miért, hogyan, kicsoda, még nem tudja, és én sem, úgyhogy ezzel kapcsolatban is szívesen ötletelnék, ha valakinek kedve szottyanna hozzá. Más fajokkal való viszonyulása amúgy ismeretlen, szóval még bármi lehet. ✘ Elvileg a feleségével és a gyerekeivel is Seattle-ben lakott, de ezen a részen meg abszolút szívesen módosítok, ha valakit másik helyhez köt valami, de ismerné őt abból a korból, vagy az utána lévő felhajtásokból. ✘ Ha jól néztem, ilyen még nincs, de ha később jönne állástalan kisfarkas az oldalra New Orléans közelében, Liam így hobbiból (mintha négy gyerek nem lenne elég) maga mellé veszi a fiatalabb vérfarkasokat a műhelybe. ✘ Együtt dolgozik boszorkányokkal, ha a szükség úgy hozza (különösen egy bizonyossal, khm-khm), de elvileg születik egy plot, ahol vagy vérfarkasok ölnek boszorkányt, vagy fordítva, de ez még nagyon kidolgozatlan, a vizsgák utánra már tuti meglesz, addig is, ha valakinek kedve volna valami ilyesmibe bele keveredni velem meg Gwendolynnal, tárt karokkal várjuk.
Jöhet persze bármi más is, a szokásos barátok-ellenségek-családtagok-szerelmek négyes, de ezekre nincs konkrétumom. :juhhu:
Vendég
Vendég
163
Hétf. Május 27, 2019 7:32 pm
Helló Friss áru vagyok a húspiacon! Jelenleg ember, de már folyamatban van a szirénné alakulásom, szóval egyenlőre olyan játszópajtikat keresek akikkel a múltban (emberként) kapcsolatban álltam. Nincs sem faji, sem nemi kikötésem. Ha van hozzám kedved, dobj egy PM-et.
Ezen felül keresek kapcsolatokat; § Volt barátnőim: Asszem' rengetegen vagytok. Sosem voltam az a hosszú párkapcsolatos típus, így ide tartozhatnak hónapokig tartó "örök szerelmek", egyéjszakás kalandok, olyan nők, akik útálnak, mert megcsaltam őket, vagy épp valami másik nő miatt szakítottunk. Olyanok, akiket fel akartam szedni, olyanok akik engem akartak felszedni. Határ a csillagos ég! § Barátaim: Olyan nők/férfiak/egyéb akikkel lejártunk sörözni péntekenként, vagy együtt néztük a meccseket, akikkel együtt futottam reggel, régi haverok a középiskolából, a sztriptízbár pultosa, akinek részegen kiöntöttem a lelkemet, akárki. § Ellenségeim: Ideges nők, akiket dobtam bár ők már egy másik kasztban is vannak, ideges faszik, akiket megcsalt velem a barátnőjük, akár ki, aki indokkal, vagy indokolatlanul gyűlöl. § Minden ami jövő: Akárki, akivel a jövőben, játék közben kerülök kapcsolatba.
Imádok mindenkit, írjatok.
Vendég
Vendég
163
Szer. Május 15, 2019 10:28 am
Sziasztok!
Viszonylag most van időm, ezért bevállalnék még 1-2 játékot. Bárkivel szívesen játszom, nincsenek kikötéseim. Helyszín szempontjából is nagyon rugalmas vagyok. Kezdőt vállalok, de a helyszínválasztást mindig a pajtira bízom. Ha lenne kedved egy játékhoz, nyugodtan zaklass PM-be.
Vendég
Vendég
163
Szomb. Ápr. 20, 2019 8:28 am
Szépreggelt
Nagyon szeretnék pár játékot, s mivel nem tudom, hogy az előttem lévők hirdetése még aktuális-e, beírok ide. Szóba jöhet Mystic Falls és Denver ( mert hogy orvoshoz odajárok nagyon sokszor), és esküszöm nem diszkriminálok senkit. Amiről esetleg a Mystic Fallsiak tudhatnak velem kapcsolatban, pár évvel ezelőtt, porig égetet a házunk, a szüleim és a kis testvérem is bent ragadt, és hát.... igen. Ez a hivatalos verzió, a kevésbé hivatalos, anyuci felhúzott egy nála jóval erősebb boszorkányt, aki nos, mint azt a mellékelt ábra is mutatja, nem volt épp megkegyelmezős kedvében, és esélyt sem adott nekik, hogy kijussanak.
Itt keresnék egy boszit, aki képes arra, illetőleg képes volt, hogy blokkolja az erőm, mert nem most, de itt létem során, azért szeretném visszakapni. Egyébként suliba járok, több kevesebb sikerrel - általában a flúgos csaj vagyok, aki kint az asztalnál ülve, rendszerint rendíthetetlenül vitatkozik a szemetessel -, bár az ottani kapcsolataim.... jó, nem áltatok senkit, élő egyeddel, sőt nem élő, de látható egyeddel se nincsen semmilyen kapcsolatom :( Ezen viszont szeretnék változtatni.
Összegezve: 1 flúgos csaj, 1 iskola/1 orvosi rendelő, rengeteg ihlet, különös szeretet a kezdések iránt, és egy ígért betekintés a mindennapokba... Tudom, ez még számomra se vonzó hirdetés, de egyelőre ennyire futja, szóval valaki légyszi vigyen el játszani
Vendég
Vendég
163
Csüt. Ápr. 18, 2019 5:38 pm
Jelenleg nem tudom, ki az, akinek a történetébe beleférnék, úgyhogy kénytelen vagyok ide írni, aztán meglátjuk... Helyszín: New Orleans, de ha ez nálad esélytelen, megbeszélhetjük máshová is! Ötletek: "Ügyeletes" maffiavezér vagyok, aki egy játékra, vagy akár hosszabb időre keres partnert. Teljesen mindegy, hogy te egy piti bűnöző vagy, akivel összeakasztottuk a bajszunkat, vagy egy otthontalan csavargó, aki új családra vágyik, vagy csak egy helyre, ahol elaludhat némi munkáért cserébe. Ugyanakkor régi ismerős, vagy új barát is lehetsz, esetleg leendő maffiatag? Bármiről szó lehet, a határ a csillagos ég. Plusz infó: A vámpírok után kutatok, egyelőre csak róluk tudok, a többi fajról nincs konkrét tudomásom, csak sejtem, hogy vannak más lények is. Ettől függetlenül más témáról is lehet szó, ez csak amolyan mellékszál az életemben Ha megdobsz egy üzenettel, tárgyalhatunk is!
Néhány játékot be tudnék vállalni, nem mondom, hogy mindig hipergyors vagyok, de a következő néhány hétben még elég sokat leszek elvileg Úgyhogy ha megihlettelek, vaaagy csak el tudnál képzelni az életedben, vagy alapból ismerjük egymást bárhonnan, dobj fejbe egy üzenettel ;)
Mystic Falls és környékén a készlet erejéig kiadó kezdő köreire egy élvezethajhász filmsztár. A világ legnagyobb része az egyik legnépszerűbb mai fantasy sorozat főszereplőjeként ismeri, úgyhogy: autogram, meet & greet, jótékonykodás, vagy csak sima magánéleti egymásba botlás, konferencia vagy közös forgatás - bármi jöhet.
Vendég
Vendég
163
Csüt. Ápr. 04, 2019 11:35 pm
Csókolom!
173/55 paraméterekkel bíró, bevállalós cukifiú keresi egyéjszakás kalandjait, jelige: S-M. Ja, hogy nem ilyen partnerkereső? Bocsi. De attól még el lehet vinni egy körre, nem harapok. Nagyon. ;P
Vendég
Vendég
163
Kedd Márc. 12, 2019 6:02 pm
Sziasztok!
Bűbájos szirén keresi játékos társát/társait nemtől, kortól és fajtól függetlenül. A kis dalos pacsirta Mystic Falls-ban és a Pokolban is egyaránt vagy Elena elméjében fellelhető. Mit keresek? - barátokat, akikkel pletykálhatok és kicsit emberinek érezhetem magam - ellenségeket, akikkel jókat fogócskázhatunk - szövetségeseket, akikkel hálót szőhetünk bárki akár Katherine ellen - szerelmet, lehetsz akár a múltból jött kísértő szellem vagy szívet dobogtató újszerű hőslovag, akinek a szívét megrágcsálhatom, ígérem nem harapok nagyot!
Mindennek az ára egyetlen PM egyenlőre!
Vendég
Vendég
163
Vas. Jan. 27, 2019 3:21 pm
Háháá!
Jelenlegi 1 szálam mellé keresnék még 1-et, aki szívesen játszana egyet! Szóval Pm-be várom a jelentkezőket!
Vendég
Vendég
163
Vas. Dec. 02, 2018 4:39 pm
No, nosza!
Azért ide is lejegyzem, hogy hivatalos legyen, mint valami okirat:
- A hirdetetteken kívül is keresek szövetségeseket, vagy csak egyszerű pajtásokat, akik nem ijednek meg attól, ami nekem jelenti a szórakozás. - Áldozatokat, avagy embereket, akiknek kell egy kis túlvilági, alvilági segítség, ugyebár. Csodát nem adhatok, csak ha jól megfizetik ;) - Lényeket, akik csak vannak és akikkel lehet valamit kezdeni. Kicsit több eszük van mint a harapós kutyának, és tudom, hogy ez degradáló, de hát... ilyen vagyok én.
Ééééés persze akárkit, aki csak játszani akar, legyen belőle akármi vagy épp semmi. Mert jótszani jó
Várom a levélkéket, és bár nem mindig tudok gyorsan írni (a mocskos való élet kötelezettségei), igyekszem