Még bevállalnék 1-2 játékot és szívesen plotolok bárkivel. Várom a pm áradatot
Vendég
Vendég
163
C szint: Kalmithil
Pént. Szept. 22, 2017 2:05 pm
Sziasztok!
Nos, akkor most már én is bedobom ide magam, hogy végre kiszabaduljak a játéktérre! Bárkivel és bármiben benne vagyok, üzenetben tudunk ötletelni!
Vendég
Vendég
163
Szer. Szept. 20, 2017 4:54 am
Kukucs Két játékom már eladva, de van egy játék amit még be tudok vállalni. Az röpentsen egy Pm-et aki elszeretné rabolni az eredeti Petrova lányt
Vendég
Vendég
163
Kedd Szept. 19, 2017 9:29 pm
Sziasztok
Van még kapacitásom, szóval szívesen játszok bárkivel és bármit Ha nincs ötleted az sem baj, majd kitalálunk együtt valamit Dobj meg egy pm-el és kezdhetünk is ötletelni
Vendég
Vendég
163
Vas. Szept. 03, 2017 2:28 pm
Bár az első játékom mindenképp a keresőmé, volna még szabad kapacitásom, szóval ha valaki kedved érez hozzám (nemtől, kortól, fajtól, vallási, politikai meggyőződéstől és minden egyébtől függetlenül), nyugodtan dobjon meg egy pm-mel! :)
Vendég
Vendég
163
Hétf. Aug. 14, 2017 2:42 pm
no. 1. játékom eladó!!!
Írj bátran, a részéleteket megbeszéljük! Elsősorban New Orleans a helyszín, de lévén vándorló életmódot élek a koncertek miatt, máshol sem akadály a játék! Egy kérésem van, még ne akarj megenni, még nincs itt a testőröm, hogy megvédjen!
elkeltem
Vendég
Vendég
163
Szomb. Júl. 29, 2017 3:19 pm
Sziasztok, mivel nem tudom ki foglalt és szabad, várok egy olyan vállalkozó szellemű játékost, izgis játékra aki nem fél tőlem :P egy pm az ár :P
Vendég
Vendég
163
Szer. Júl. 19, 2017 2:19 pm
Üdv mindenkinek! :11:
Első játékaimhoz keresek partnert, egyelőre két játékot vállalok be. Bármire vevő vagyok, halandótól kezdve vámpírig bárki jelezhet, anélkül hogy az épségemért aggódna Mystic Falls és New Orleans is szóba jöhet. U.i.: A New Orleans-i maffia feje volnék, persze ez ne rettentsen el senkit, akár "magánszemélyként" is vállalok játékot
Sziasztok, valakinek nincs kedve megismerni egy kedves, kicsit rossz passzban lévő emberkémmel? Ha igen dobj egy p.m.-et és beszéljünk össze valamit
Vendég
Vendég
163
Pént. Jún. 16, 2017 1:04 am
Egy friss boszorkány keresi megmentőjét, avagy élete további keserítőjét! Természetesen bármi másra szintén vevő vagyok! Várom, hogy rám írjon s beavasson ebbe az új és nehéz természetfeletti világba! :)
Vendég
Vendég
163
Szomb. Jún. 10, 2017 4:44 pm
Helló drágák!
Mivel nem tudom ki vevő még játékra, így én is bedobom magam a "közösbe" Jóformán bármiben benne vagyok, csak egy pmmel dobj meg és kitalálunk valamit!