Brit boszorka keresi játszópartnerét nemre, korra, fajra való tekintet nélkül. Bármilyen őrültségben benne vagyok, szeretem a kalandokat. A levélládám még nagyon üres, szívesen várom a postagalambot, baglyot.
Vendég
Vendég
163
C szint: Kalmithil
Csüt. Nov. 15, 2018 1:51 am
Két játékot is be tudok vállalni jelenleg, szóval ne kíméljetek! Ritka esetek egyike, hogy még választhattok is a személyek között. Ruby a szelíd, megtört lelkű örök szenvedő, aki egyébként bűbájos teremtés, vagy Jackie, akire talán a pszichopata jelző illik a legjobban. Bármelyik énemet is választod, dobj meg egy pmmel, tényleg bármire vevő vagyok!
Futó játékokra, de akár kapcsolatok kialakítására is vevő vagyok. Rövid történet: Egy cellából szabadultam néhány nappal ezelőtt, ahol egy vámpír tartott fogva. Másszóval varázserő nélküli boszorkány keres játszótársat! Nem harapok(ha igen, az a te hibád ), természetfeletti világ ismerete nem feltétel. Ha van kedved hozzá, esetleg még a segítségemre is lehetsz(tiszta ruhák, egy jó forró zuhany, útbaigazítás), de bármiféle játékra vevő vagyok!
Vendég
Vendég
163
Szer. Okt. 03, 2018 2:02 pm
Hahó, Mivel, ha Isaacen múlna, diliházba kerülnék, azt meg most még úgy elhanyagolnám.... Így keresnék egy valakit, aki hajlandó lenne velem valamiféle kapcsolatot kialakítani. Lehet az múltbéli, lehet alternatív is akár.. Bármire vevő vagyok. ;)
Csak dobj egy üzenetet, ha úgy gondolod...
Vendég
Vendég
163
Vas. Szept. 30, 2018 8:02 pm
Én is felavatnám magam Esetleg valaki játszana velem?
Vendég
Vendég
163
Vas. Szept. 30, 2018 1:41 am
Te ki oly balga vagy, hogy egy démonnal játszanál? Te ki oly balga vagy, hogy egy fődémont zargatnál? Te ki oly balga vagy, hogy meguntad életed? Bátor vagy inkább vakmerő, írj, ha merszed megleled.
Vendég
Vendég
163
Csüt. Aug. 23, 2018 9:56 am
Sziasztok
Még mindig játékostársakat keresek. Áldozatokat, barátokat, egy éjszakás kalandokat, vagy bárki mást. Ha van ötleted vagy csupán játszani akarsz jelentkezz Pü-ben.
Nem harapok, tényleg
Vendég
Vendég
163
Csüt. Aug. 16, 2018 4:59 pm
Bárki, aki vevő lenne egy játékra, az dobjon meg egy üzenettel.
Habár New Yorkban születtem, már kiskorom óta Mystic Fallsban élek az anyámmal és az öcsémmel. Ebbe lehet kapaszkodni, azt hiszem. Annyit tudni kell rólam, hogy 1 teljes évre eltűntem a családommal együtt, se szó, se beszéd - még a barátaimnak sem szóltam róla.
Lehetsz egy barátom, barátnőm, vagy a szomszédom, voltaképpen bárki, aki benne van egy laza körben. Várom a jelentkezőket!
Xoxo: Cara
Elkeltem.
Vendég
Vendég
163
Vas. Aug. 12, 2018 9:22 pm
Keresek, kutatok
Lakótársat -vagy többet helybeli megkötésem nincs, amerre visz a víz, arra megyek Munkahelyet - munkatársakat fizetésbeli megkötésem nincs,még lapátolok is ha kell Szerelmet - régieket és újakat nembeli megkötésem nincs, minden alkoholfüggő Pajtikat témabeli megkötésem nincs, írj egy üzenetet, szólíts le az utcán, keress meg, találj meg... ha többet akarsz tudni rólam, vagy ha csak egy váll kell, amin sírhatsz,gyere hozzám barátom én biztos tudok rosszabbat mesélni jaésperszealegfontosabb Falkatagokat konkrét ötletem nincs, de jó lenne ha összegereblyéznénk farkasainkat és valami, magunkhoz méltó pihepuha-szőrpamaccsá formálódnánk
az Éjjellátó Farkas bátorsága legyen veletek, és írjatok :<3:
Vendég
Vendég
163
Szer. Aug. 08, 2018 9:53 am
Haliho
Van kedve valakinek játszani egy igencsak bűbájos de ugyanakkor ravasz és kegyetlen boszorkánnyal?
Bárkivel szívesen játszanék. Nagyon várom a jelentkezőket. *.* (Boci szemek XD)
Vendég
Vendég
163
Pént. Jún. 29, 2018 11:14 pm
Az Ötök egyike keres egy főt játszani bármiféle nembeli-fajbeli megkötés nélkül. Ha nem emberrel jössz, akkor a vadászösztönök miatt nem garantálhatom a testi épséged megőrzését ;) - mégkeresem!
Keresek továbbá csajos mókára egy-két főt. Csajos móka alatt azt kell érteni, hogy jól leisszuk magunkat és egymás ágyában lyukadunk ki. Szigorúan csak móka, semmi kötöttség, semmi romantikus kapcsolat, csak két lány kiereszti kicsit a gőzt. Főként alternatívba tudom elképzelni a vadászösztönök miatt, de ha embert hoznál, beépíthetjük a jelenbe is elkeltem!