Az oldal legelvetemültebb démona játékpartnert keres! Frissen regisztrált játékosokkal is szívesen játszom, különösebben nem vagyok válogatós. Mindenki finom! ... Akarom mondani, mindenki alkalmas a játékra. XD <--- széles vigyor.
Figyelem! Már rendelkezel játszópartnerrel, de kellene egy gonosz, aki ellen közösen fel tudnátok lépni? S ezzel elmélyülne a kapcsolatotok a közös veszély és borzalom átélésének hatására? Ne habozzatok, ilyen játékban is benne vagyok.
Esetleg szeretnél valamiféle traumát kijátszani, ami a későbbiekben meghatározó lenne a karaktered szempontjából? Nosza, dobj meg egy PM-mel, megbeszéljük és szívesen lerágom a lábadat ( opcionálisan ).
Üdvözlettel, Esotephres, a Pokol Veszett Kutyája
Vendég
Vendég
163
C szint: Kalmithil
Szomb. Május 09, 2020 12:10 am
Olyan (természetfeletti) partnert keresek, aki nem riad vissza tőlem, illetve elnézi egy vén róka morgolódását Ha van bármi ötleted, vagy szeretnél közösen kitalálni valamit, csak üzenj!
Én is bedobom magam Irisszel a mély vízbe Ha kedvet kaptál a játékhoz, van valami ötleted, vagy csak unatkozol, akkor nyugodtan dobj meg egy PMmel, és majd kitalálunk valamit
Vendég
Vendég
163
Szomb. Márc. 28, 2020 9:02 pm
ELKELT!
Bűntársamat keresem! Az előtörténetemből adódóan egy hölgy személyében, aki bármelyik fajt képviselheti, amennyiben hajlandó/hajlamos a gyilkosságra. A hogy, mi és miértek még számomra is homályosak, együtt kibogozhatjuk a rejtélyt.
Ezen kívül bárki érdeklődését szívesen fogadom.
Csóközön.
Vendég
Vendég
163
Szer. Márc. 25, 2020 4:04 pm
Mint új játékos szeretnék keresni valakit, aki segít kicsit belerázódni a játék világába, illetve hajlandó elviselni a kezdeti hülyeségeimet is. Köszönöm előre is a jelentkező türelmét.
Vendég
Vendég
163
Csüt. Feb. 27, 2020 11:16 pm
Csodálatos éjszakát mindenkinek!
Bevállalnék egyetlen egy plusz játékot a jelenlegi mellé, ami most megrekedt. Valami izgalmasra vágynék, nem egy sima ismerkedős játékra, szóval olyan jelentkezését várom, akivel kiépíthetnék múltbéli kapcsolatot, tehát barátok, vagy ellenségek régebbről, ilyesmi. Ashley alapvetően MF-ből származik, de évek óta New Yorkban tanul, most tért vissza a városba egy igazán fontos ügy kapcsán. Apropó, a lakótársát is várom, de persze, ő keresett karakter. (De akinek hozzá több kedve van, ne fogja vissza magát!)
Pm-ben várom a megkeresést, vagy... ahol csak el tudtok érni!
✩ A szövetségeseimet, akikkel legyőzhetjük
Katherine Piercet és Kai Parkert
Az álarc mögött :
✩ Amethyst
Vas. Jan. 26, 2020 8:34 pm
Csók
Egy pár játékra eladó vagyok, csak egy pm az ára
Vendég
Vendég
163
Pént. Jan. 24, 2020 8:27 pm
Sziasztok!
Kiadó-eladó az első játékom!
Akinek van kedve valamihez az dobjon egy üzit!
Vendég
Vendég
163
Csüt. Jan. 16, 2020 8:32 am
Sziasztok!
Óvatosan ugyan, de vállalnék játékot szívesen. Üzenetben elérhető vagyok.
Vendég
Vendég
163
Kedd Jan. 07, 2020 11:24 pm
Bedobnám magam a jelentkezők közé, de majd a holnapi nap folyamán azért végignézek a már jelenlévők között is, de ha valakinek kedve lenne hozzám, az ne habozzon!