Álomháború
felcsendülő dallamok


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Reagan Blair
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

NincsA legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s doneMegumi

Old-Blair albérleti lakás Empty
Today at 1:05 amAstrah

Old-Blair albérleti lakás Empty
Today at 1:04 amCentral Park

Old-Blair albérleti lakás Empty
Today at 12:42 amBarlangok

Old-Blair albérleti lakás Empty
Today at 12:09 amElhagyatott gyár

Old-Blair albérleti lakás Empty
Today at 12:08 amA városi temetõ

Old-Blair albérleti lakás Empty
Today at 12:08 amHíd

Old-Blair albérleti lakás Empty
Today at 12:07 amA sötét kelepce

Old-Blair albérleti lakás Empty
Today at 12:06 amKívánságkosár

Old-Blair albérleti lakás Empty
Yesterday at 9:02 pmFotelek és asztalok

Old-Blair albérleti lakás Empty
Yesterday at 1:07 pmOld-Blair albérleti lakás

Old-Blair albérleti lakás Empty
Csüt. Aug. 06, 2020 11:35 pmat the beginning • Isaac & Lara

Old-Blair albérleti lakás Empty
Csüt. Aug. 06, 2020 11:02 pm
Statisztika
Ennyien vagyunk
Szorgos íróink
A hónap posztolói

21 Hozzászólások - 40%
6 Hozzászólások - 11%
5 Hozzászólások - 9%
4 Hozzászólások - 8%
4 Hozzászólások - 8%
3 Hozzászólások - 6%
3 Hozzászólások - 6%
3 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 4%
2 Hozzászólások - 4%

Share
 
Old-Blair albérleti lakás
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásOld-Blair albérleti lakás EmptyCsüt. Aug. 06, 2020 11:35 pmLeigh & Ori

Coming back to you

Akaratlanul is elmosolyodtam Raleigh reakcióján. Kísértetiesen emlékeztetett arra a napra, amikor bevittem az őrsre kihallgatni. Próbálta megjátszani, hogy semmiről sem tud és hogy nevetséges vagyok a tévképzeteimmel, de végül mégis megnyílt előttem. Sosem tudtam meg igazán, hogy mi vette rá a vallomásra. Mármint persze, megbízott bennem, vonzódott hozzám, de olyan kevésen múlt, hogy máshogy alakuljanak akkor a dolgok. Vajon ha nem vallja be a titkát, együtt lehettünk volna? Élnék még most is? Nem mintha egyetlen percért is megérne, amit nélküle kell eltöltenem. Nem bánom, hogy rövid volt, amíg igazi volt, és ezt kell valahogy megértetnem vele is. De hogyan? Hinne nekem, ha én is színt vallanék, bármekkora őrültség is a történetem?
- Igen... Technikailag. - vontam végül vállat, hiszen ez kivételesen nem volt hazugság, bár gyakorlatilag igen, mert véletlenül én is pont olyan rendőrként dolgoztam, míg James, amíg éltem. Csak hát más városban, más körzetben, más időben... Minden más volt.
Zavart, hogy ennyire távolságtartó és ellenséges velem. Józan ésszel megértettem, hogy számára teljesen idegen nyomozó vagyok, egy ismeretlen fickó, aki furcsa kérdésekkel zargatja, de számomra ő sokkal több volt. Ha a saját testemben lettem volna, nem beszélt volna így velem, és ez bántott, mert az idő túl rövid volt, legalábbis attól féltem, túl rövid hozzá, hogy rendesen megértessem vele, mennyire fontos, hogy együttműködjön velem.
- Én Orion... - elcsuklott a hangom, és ahogy ilyen mélyen egymás szemébe néztünk, már egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy ha a saját bőrömben állnék előtte, akkor bármennyivel is hatásosabb lehetnék. Leigh még mindig képes volt teljesen elgyengíteni és levenni a lábamról mindössze azzal, ahogy rám nézett. - ...barátja vagyok. - fejeztem be végül, ami logikusan átgondolva borzasztó nagy hülyeségnek tűnt. Túl sok sebből vérzett ez a hazugság és annyira gyenge lábakon állt, hogy ha Leigh csak egy erőset ráfúj, már összedőlt volna. Viszont azt is tudtam, hogy ez a név olyan mélyre van temetve a múltjában, hogy nem férhet hozzá csak úgy bárki. Talán a név segít betömni a sztorim keltette lyukakat és megnyerhetem a bizalmát annyi időre, hogy rávegyem, lépjen tovább tőlem és béküljön ki az öccsével.
- Megbízott néhány dologgal veled kapcsolatban, mielőtt meghalt. - Magabiztosabban folytattam, ismét rátalálva a hangomra. Oldalra léptem, tettem egy lassú félkört az asztal körül, ujjamat szórakozottan végighúzva a falapon.
- Sajnálom, hogy csak most... Tudom, hogy tíz év elég hosszú idő. Túl hosszú. Előbb kellett volna jönnöm. - Őszinte szomorúsággal pillantok fel rá, tényleg borzasztóan bánt, hogy eddig meg sem próbáltam segíteni neki. Talán ha hamarabb eszembe jut, hogy megszálljak valakit... De soha senkivel nem éreztem olyan közeli kapcsolatot, mint most Jamesszel, és a megszállás rosszul is elsülhet, ha nem sikerül kompatibilissé válni az adott lélekkel. Féltem kockáztatni.
- De már itt vagyok és kész vagyok beváltani néhány ígéretemet. - Raleightől néhány lépésre, előtte álltam meg, elszakadva az asztaltól. Nem mentem közelebb, egyelőre csak onnan fürkésztem őt, hisz-e nekem.

from an old life

Old-Blair albérleti lakás 3887785939
Oliver J. Donovan
Elnyomott lélek
szellem által megszállva
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Old-Blair albérleti lakás Original
- memories consume -
like opening the wound
Kapcsolatban :
Old-Blair albérleti lakás IYIe
- we made a promise that we will protect each other, do you remember? -
Keresem :
- sister & girlfriend -
Léptek száma :
5

Old-Blair albérleti lakás Empty
TémanyitásOld-Blair albérleti lakás EmptyHétf. Aug. 03, 2020 10:22 pmTo: my sweet pastOrion...?


Pont azt akartam elérni, hogy ne legyen a közelben, hanem inkább távolabb és biztonságban, de rájöhettem volna már, hogy Lexy túl makacs ahhoz, miszerint hallgasson rám. Meg talán sokkal jobban is féltettem, mint szabad lett volna. De nem tehettem róla. Kötődtem hozzá, amióta csak megismertem, még akkor is, ha ez az egész egy hatalmas nagy hiba.
Épp elléptem volna mellőle a puszi után, mikor megérintette az arcomat és felhajolva megcsókolt. Ledöbbentett, egy pillanatra el is varázsolt. Tulajdonképpen eddig meg sem beszéltük, hogy mi van köztünk… talán Lexy többet akarna? Tőlem? Ez a kérdés fogalmazódott meg bennem, de végül ahogy a lány távozott, visszaszivárgott a fejemben a valóság. A nyomozó.
Minden figyelmem vissza is irányult a férfira. Kétkedve fürkésztem őt, a mozdulatait… bármit is csinált ép. Először is zavart, hogy tegezésre váltott, de az sokkal jobban, amit mondott.
- Vérfarkas? Egek… - A szemeimet forgatva nevettem fel, mint aki hülyének nézi őt. Muszáj volt játszanom a szerepet, különben… - Maga szerint léteznek ilyen fura lények? Komolyan? Vérfarkas és vámpír? Ez abszurd – Újfent nevetnem kellett. Emlékeztem még arra a pillanatra, mikor Orion próbálta elhitetni velem, hogy szerinte egy vámpír áll a támadások hátterében. Akkor is könnyen megjátszottam magamat, mikor a szentelt vízzel jött, ami amúgy hatalmas nagy ostobaság. Tehát nem esett nehezemre az arcába nevetni.
Ez egészen addig sikerült, míg meg nem jegyezte, hogy aranyosak vagyunk együtt Lexyvel.
- Nem tudom, ki maga, de ne beszéljen úgy, mintha haverok lennénk… - Morrantam. Kezdtem elveszíteni a türelmemet és én nem szándékoztam tegezésre váltani.
A férfi azonban valahogy ragaszkodott a rögeszméjéhez, miszerint vámpír vagyok, a lány meg farkas. Egyébként sem tudtam, miből jött rá, de nem vallhattam be. Volt, hogy a kérdéseire sem reagáltam, különösen arra nem, hogy ittam-e a véréből. Kezdtem azt gondolni, hogy valahonnan ismer vagy hogy közöm lehet hozzá. De nem értettem, honnan jött ez a furcsa érzés.
- Maga is a rendőrség tagja, nem? – Kérdeztem vissza, közbevágva, de aztán kíváncsian hallgattam a továbbiakat.
Kezdtem feladni. Tényleg tudta, mi vagyok, avagy mik… de nem értettem, honnan ez a törődés az irányából.
- Ki maga valójában? – Ennyit kérdeztem, szinte nem is reagálva semmire. Teljesen összezavart, nem értettem ki ő, vagy mi ő. Nagyot nyeltem. Valahogy egy részem nem akarta tudni a választ. Nagyon nem. A férfi tekintetét fürkésztem, ami, ahogy ennyire néztem, egyre ismerősebbnek tűnt.

383 words ❖ Already Gone ❖ note: hello, my past Old-Blair albérleti lakás 1787626725   ❖ kreditIf a man doesn't remember
his past, he has no future.

Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Old-Blair albérleti lakás NgRj
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Old-Blair albérleti lakás QQRt85u
Rapunzel
in future
Léptek száma :
53

Old-Blair albérleti lakás Empty
TémanyitásOld-Blair albérleti lakás EmptyCsüt. Júl. 30, 2020 3:58 amLeigh & Ori

Coming back to you

Lexy önérzetesen tiltakozni akart a pénz ellen, csak aztán rájött, hogy nem nagyon van saját költenivalója, így végül lenyelte a büszkeségét és elfogadta. A gondoskodó szavak előbb mosolyt csaltak az arcára, de aztán makacsul megrázta a fejét.
- A közelben leszek és figyelni fogok. Ha egyetlen rossz mozdulatot tesz, kitépem a gerincét... - súgta vissza, a hajára érkező puszitól azonban kiszélesedett a mosolya. Megérintette Leigh arcát, majd felhajolt hozzá egy röpke csókra, aztán elvette a pénzt és kissé zavartan elillant. Ahogy csukódott utána a bejárati ajtó, a figyelmem visszatért Leigh-re. A kérdései megmosolyogtattak, furcsa volt, hogy ennyire nem ismer. Mármint érthető volt, hogy nem tudta, ki vagyok, de az én szemszögemből szokatlan volt a feltételezése. James nem tudhatta, de a lányról egyértelmű volt, hogy vérfarkas, azt pedig már rég tudtam, hogy a fiú vámpír.
- Nem, nem hiszem, hogy bárkinek is ártani akarnál. - váltottam át hirtelen tegeződésre, teljesen ösztönösen. - Szerintem a lány vérfarkas, és épp hogy segítettél neki. Július 18-án telihold volt... - Nagyon büszke voltam rá emiatt, hiszen hiába veszített el, nem kapcsolta ki az emberségét. Ugyanúgy kész volt segíteni a bajbajutottaknak, és ezt nagyon szerettem benne. Sosem volt szörnyeteg, az én szememben soha.
- Egyébként aranyosak vagytok együtt. Látszik, hogy bízik benned. - Egészen ellágyultak a vonásaim. Pontosan ezt érdemelte, egy olyan partnert, aki nem fél tőle, nem fél a sötétebb oldalától sem. Elnehezült a mellkasom, Leigh hiánya fájdalmasan mart belém. Olyan közel volt... Mégis olyan távol egyszerre. - Ittál a véréből? Túl fiatal. Nem egészséges számára, ha csak belőle táplálkozol. Hosszú távon szükséged van más forrásra is... - Képtelen voltam elnyomni hangom féltő élét. Ahelyett, hogy faggattam vagy kihallgattam volna, ahogy egy nyomozóhoz illik, sokkal inkább érdeklődtem és aggódtam érte. Nem érdekelt, ha ez számára furcsának tűnik. Nem tudtam, mennyi időm van James testében, ki akartam használni minden pillanatot.
- Oda kell figyelnetek, hogyan mutatkoztok az utcán. A denveri rendőrség kezd gyanakodni a természetfeletti létezésére. Simán lenyomoztak egyetlen szemtanú vallomása alapján... Tudják, hogy vámpír vagy. Legalábbis egyvalaki, de őt... Róla már gondoskodtam. - elhallgattam egy pillanatra. Elfogott a bűntudat, ahogy James életére, a családjára gondoltam, végül megráztam a fejem. Koncentrálnom kellett. Leigh sokkal fontosabb volt.

from an old life

Old-Blair albérleti lakás 3887785939
Oliver J. Donovan
Elnyomott lélek
szellem által megszállva
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Old-Blair albérleti lakás Original
- memories consume -
like opening the wound
Kapcsolatban :
Old-Blair albérleti lakás IYIe
- we made a promise that we will protect each other, do you remember? -
Keresem :
- sister & girlfriend -
Léptek száma :
5

Old-Blair albérleti lakás Empty
TémanyitásOld-Blair albérleti lakás EmptyCsüt. Júl. 30, 2020 3:10 amTo: my sweet pastOrion...?


Lexy reakciójára majdnem elnevettem magamat. Talán pont azért tetszett, mert ilyen kis vagány csajszi volt. Megráztam gyengén a fejemet, majd a férfira pillantottam. Az azonban meglepett, hogy a lány odasétált hozzám és még belém is karolt. Enyhén szólva zavarba hozott; bár a látszat kedvéért nem volt hülyeség, hogy megölelt. Viszonoztam fél karral, nyugtatólag megsimítottam a hátát, majd a derekát. El tudtam volna képzelni magunkat együtt, de nem akartam. Nem engedhettem közelebb… ennél közelebb.
Ahogy Oliver tovább beszélt, a mosolyom úgy olvadt le rólam teljesen. Tudtam, hogy tudja. Azt nem, hogy honnan, de azt igen, hogy mindennel tisztában van és aggasztott. Így viszont érthető volt, miért fegyverrel jött… biztos attól tartott, hogy rátámadunk. Vagy legalábbis én.
Elszabadult kóbor kutya? Jó duma. Már nyitottam a számat, hogy reagáljak valamit, mikor Lexy újfent beleszólt. Felnevettem.
- Bevallom, én voltam az – A szabad kezemet felemeltem, mintegy jelentkezve, aztán Lexy kérdésére ránéztem. – Én… - Közölni akartam, hogy ne nagyon mászkáljon el egyedül, főleg ne most, de a férfi a szavamba vágott. Nem örültem, nagyon nem, bár részben talán mégis… hisz az, hogy a lányt elengedte, azt jelentette, hogy nem vele van probléma. Ennek pedig örültem. – Jól van, menj. Adok pénzt – Kikísértem a lányt az előszobába és valóban nyúltam a pénztárcámért, de közben odahajoltam hozzá és suttogóra fogtam. – Addig ne gyere vissza,míg nem hívlak. Fogalmam sincs, mit akar, de nem akarom, hogy veszélyben legyél… - A kezébe nyomtam a pénztárcámat, majd még futólag nyomtam egy puszit a hajára, ösztönösen. Pillanatokkal később esett le, mit csináltam, de már nem visszakoztam, csak elléptem mellette, vissza a konyhába.
- Most már kettesben vagyunk, tehát elárulhatja, mit szeretne valóban tudni, avagy mire gyanakszik. Azt hiszi, közöm van bármihez is? Hogy ártottam valakinek? Netán a lánynak? – A fejemmel a folyosó felé böktem, majd sóhajtottam. Két pillanat alatt végezhettem volna a férfival, de nem tehettem. Minden bizonnyal ember volt és embereket nem állt szándékomban ok nélkül bántani.

315 words ❖ Already Gone ❖ note: hello, my past Old-Blair albérleti lakás 1787626725   ❖ kreditIf a man doesn't remember
his past, he has no future.

Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Old-Blair albérleti lakás NgRj
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Old-Blair albérleti lakás QQRt85u
Rapunzel
in future
Léptek száma :
53

Old-Blair albérleti lakás Empty
TémanyitásOld-Blair albérleti lakás EmptyCsüt. Júl. 30, 2020 2:18 amLeigh & Ori

Coming back to you

Különös volt újra látni őt. Nem is az volt a furcsa, hogy láttam, hiszen eddig is megfigyeltem, inkább az, hogy ezúttal ő is látott engem. Nos, Jamest, de igazából részletkérdés. Mélyen egymás szemébe tudtunk nézni, és ez egy pillanat alatt elérzékenyített. Szerencsére sikerült jól lepleznem, a hangom fátyolossága lehetett esetleg csak árulkodó, de az sem annyira, hogy gyanút fogjanak. Ennél jobban.
- Ki a halál tartja számon napra pontosan, mit csinált hetekkel ezelőtt? - érkezett a Lexynek nevezett lány válasza, és odasétált Leigh mellé. Meglepő módon nem éreztem féltékenységet. Nehezemre esett együtt látni őket, főleg, amikor a lány átkarolta őt, de az öröm, hogy a fiú végre nincs egyedül, erősebb volt. Őszintén szerettem volna, ha beengedi az életébe ezt a lányt és kinyitja neki a szívét. El kellett érnem, hogy így legyen. Addig nem léphettem tovább, amíg nem sikerült rávennem erre Leigh-t is.
- Köszönöm - átvettem a poharat és kortyoltam belőle egyet. Eddigi bizonytalanságom, zavarom teljesen eltűnt, mérhetetlen nyugalom öntött el, ahogy teljesen magamra találtam. - Hmm, szóval nem láttak semmi különöset? Egy szemtanú látta magukat a környéken, egy félreeső sikátorban. Pontosabban... - megállapodott a tekintetem a fiún.
- Egy ment be, kettő jött ki nem sokkal azután, hogy egy elszabadult kóbor kutyáról érkezett bejelentés... - Számtalan ehhez hasonló kihallgatást csináltam már, főleg, miután Leigh felfedte előttem a természetfeletti létezését. Most sem esett nehezemre éreztetnem velük, hogy tudom a titkukat úgy, hogy ne kelljen nyíltan kimondanom.
- Ja, egyikünk nyilván kutyává változott. Talán törvénybe ütközik? - morogta Lexy, majd Leighre nézett, kissé idegesen. - Szükség van rám ehhez a hülyeséghez, vagy leugorhatok jégkrémért a szupermarketbe?
- Igazából szívesen beszélnék négyszemközt Mr. Blairrel, szóval... - Kérőn biccentettem, jelezve, nem csak hogy nem akadályoznám meg, hanem szinte szeretném, ha magunkra hagyna minket, ami ismét egy gyanakvó pillantást váltott ki a szöszkéből. Okosnak tűnt, és ez tetszett. Nem hagyta magát megfélemlíteni és kiállt Leigh mellett is.


from an old life

Old-Blair albérleti lakás 3887785939
Oliver J. Donovan
Elnyomott lélek
szellem által megszállva
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Old-Blair albérleti lakás Original
- memories consume -
like opening the wound
Kapcsolatban :
Old-Blair albérleti lakás IYIe
- we made a promise that we will protect each other, do you remember? -
Keresem :
- sister & girlfriend -
Léptek száma :
5

Old-Blair albérleti lakás Empty
TémanyitásOld-Blair albérleti lakás EmptyCsüt. Júl. 30, 2020 2:00 amTo: my sweet pastOrion...?


Odabent, hát persze. Nem, egyáltalán nem örültem egy nyomozó jelenlétének… csak arra tudtam gondolni, hogy valamire nem figyeltem eléggé. Aggódtam. Nem csak magam miatt, hanem Lexyért is; őt végképp nem akartam bajba sodorni. Aprót bólintottam a további szavaira, de nem reagáltam rá többet. Azt figyeltem, hogyan néz Lexyre, de nem önmagában a férfi stílusában nem találtam kivetnivalót… épp csak a fegyver jelenléte nem tetszett és az, hogy a keze rajta volt, mikor ajtót nyitottam. Nyilván nem barátságos szándékkal jött és aggasztott a szituáció.
- Biztos? – Kérdeztem vissza, de aztán nem is erőltettem a dolgot. Végül viszont a férfi volt az, aki mégis kért valamit. – Máris adom… - Egy poharat elő is szedtem, majd engedtem a csapból hidegvizet. Amikor visszafordultam, Lexy gyanakvó tekintete volt az, amit kiszúrtam. Mit csinálhatott a férfi? Látott valamit? Kérdőn, lopva pillantottam a lányra, majd a szavakat hallva vissza. Leraktam a poharat az asztalra és így néztem a férfira. A kérdés hidegzuhanyként ért. Aznap mentettem meg a lányt a sikátorban. Elnéztem felé, majd a pillanat tört része alatt vissza a férfira. Fogalmam sem volt, mit mondjak; az igazságot nem mondhattam.
- Sétáltunk… randiztunk – Tettem hozzá egy köhintéssel, lopva a lányra nézve, majd vissza. Reméltem, hogy nem hagy cserben a kis mesémet illetően. – És én nem láttam semmi különöset. Te, Lexy? – Ugyan nem néztem a lányra, de hozzá intéztem a szavaimat. Közben pedig le sem vettem a tekintetemet a férfiról, aki végül rám nézett, de valahogy különös volt a tekintete. Másabb, mint mikor az imént rám nézett. Zavartan ráncoltam a homlokomat, majd megráztam a fejemet.
- Nem tudom, szerintem nem minket keres… - Összefontam magam előtt a karjaimat, de aztán inkább megtámaszkodtam a pulton a könyökömmel a pulton. Nem akartam, hogy úgy tűnjön, elzárkózok a beszélgetés elől… nem akartam, hogy olvasson a mozdulataimban, vagy a testtartásomban. Pedig marhára el voltam zárkózva a téma elől és úgy a nyomozás elől is.

312 words ❖ Already Gone ❖ note: hello, my past Old-Blair albérleti lakás 1787626725   ❖ kreditIf a man doesn't remember
his past, he has no future.


Oliver J. Donovan likes this post
Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Old-Blair albérleti lakás NgRj
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Old-Blair albérleti lakás QQRt85u
Rapunzel
in future
Léptek száma :
53

Old-Blair albérleti lakás Empty
TémanyitásOld-Blair albérleti lakás EmptyCsüt. Júl. 30, 2020 1:26 amLeigh & Ori

Coming back to you

- Ezt inkább... Odabent. - Halkabban és diszkrétebben intéztem a szavaimat a férfihoz, egyrészt mert a nyomozás tényleg nem tartozott másokra, másrészt meg fogalmam sem volt, pontosan miről is beszélek. Kellett egy kis idő, hogy kitaláljak valamit. Láttam a vonakodását, ennek ellenére mégis beengedett, amit megkönnyebbült sóhajjal könyveltem el.
- Köszönöm. Ígérem, rövid leszek. - beléptem mellette az ajtón, udvariasan odabiccentve a szöszkének. Meglepően fiatalnak látszott, mármint Raleighhez képest. A valódi korához képest. Hogyan? - Jó estét, kisasszony - biccentettem oda, mire a lány csak barátságtalanul meredt rám továbbra is. Úgy tűnt, nem szívleli túlságosan a nadrágom övére tűzött jelvényt, vagy a fegyvert, vagy csak a kétségkívül furcsa belépőmmel volt gondja.
- Ahm, nem, köszönöm, nem zavarok sokáig. - szabadkoztam, de aztán megéreztem, mennyire kiszáradt a torkom, így hozzátettem: - Egy pohár vízzel esetleg, ha nem nagy gond. - Ahogy elfordult, egy pillanatra elhagyott az erőm és megtámaszkodtam a konyhaasztal szélében. Minden rendben. Csak add át magad. Kérlek, ne... Megráztam a fejem, csak ekkor tűnt fel, hogy a szöszke még mindig engem bámul, gyanakvón méreget. Átlát rajtad. Bízd ezt rám. Újabbat ráztam a fejemen és kihúztam magam, amennyire lehetett, hogy magabiztosabbnak látszódjak. Zsebre dugtam mindkét kezem és körbenéztem a lakásban.
- Megalapozott okunk van azt hinni, hogy szemtanúja volt valaminek múlt szombaton. Talán mind a ketten... - Itt a szöszkére sandítottam, aki ugyanolyan ellenségesen bámult rám, de aztán elkapta a pillantását és Leighre sandított.
- Megkérdezhetem, hol voltak július 18-án? - Blair szereti az esti sétákat. Néha csak fekszünk a fűben és számoljuk a csillagokat. Én. Szerinte hülyeség, hiszen lehetetlenség megszámolni őket... Szerintem csak türelem kérdése. Miért árasztanak el ezek az emlékek? Hogy hívnak? Oliver. Téves. Egy pillanatra erős, hasogató fájdalmat éreztem a fejemben. Lehunytam a szemem. Hogy hívnak? Oli...ver. Hogy hívnak? Felnéztem és Raleight láttam magam előtt. Ori...on.


from an old life

Old-Blair albérleti lakás 3887785939
Oliver J. Donovan
Elnyomott lélek
szellem által megszállva
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Old-Blair albérleti lakás Original
- memories consume -
like opening the wound
Kapcsolatban :
Old-Blair albérleti lakás IYIe
- we made a promise that we will protect each other, do you remember? -
Keresem :
- sister & girlfriend -
Léptek száma :
5

Old-Blair albérleti lakás Empty
TémanyitásOld-Blair albérleti lakás EmptyCsüt. Júl. 30, 2020 1:11 amTo: my sweet pastOrion...?


Gyanús volt, de a mosolyára valahogy sikerült kicsit félretennem az ellenszenvemet. Végigmértem egy sóhajjal, majd ahogy végigmondta, honnan jött, ingatni kezdtem a fejemet. Ismerős volt a helyzet; az, hogy felkeresett egy rendőr és az, hogy nagy eséllyel engem akar előállítani valami miatt. Annak idején Orion ott volt, mint mentőöv; vagy épp megpróbáltam megigézni az illetőt, de… nem akartam bonyodalmakat.
- Miféle nyomozásról van szó? – A szemeit fürkésztem, aztán újra hátrapillantottam Lexyre, aki továbbra sem ment el. Kezdtem beletörődni, hogy nem hallgat rám… de attól még zavart.
A kérdésre fordultam vissza a férfihoz.
- Hm… - Vonakodtam kissé, majd félreálltam az ajtóból. Túl gyanús lett volna, ha akadékoskodok. – Jöjjön csak… bár nem hinném, hogy bármiben tudunk segíteni – Nagyot nyeltem. Ha bejött, akkor bezártam utána az ajtót és a konyha felé indultam a férfival együtt.
- Megkínálhatom valamivel? Kávé? Tea? Vagy valami erősebb? – Az utóbbit csak gyenge poénnak szántam. Ha kért valamit, elkezdtem elkészíteni, közben pedig félig gyanakodva szemléltem őt a szemem sarkából. – Közben pedig hallgatom… - Megköszörültem a torkomat. Néhány perc alatt pedig elkészítettem, amit kért és leraktam az asztalra a poharat.

?? words ❖ Already Gone ❖ note: hello, my past Old-Blair albérleti lakás 1787626725   ❖ kreditIf a man doesn't remember
his past, he has no future.

Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Old-Blair albérleti lakás NgRj
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Old-Blair albérleti lakás QQRt85u
Rapunzel
in future
Léptek száma :
53

Old-Blair albérleti lakás Empty
TémanyitásOld-Blair albérleti lakás EmptyCsüt. Júl. 30, 2020 12:31 amLeigh & Ori

Coming back to you

Érzések és emlékek kavarodtak össze bennem, nehezemre esett elkülöníteni őket egymástól, testem betanult mozdulatai, a rutin azonban hamar felülkerekedtek rajtam. Igyekeztem megőrizni látszólagos nyugalmam, miközben megmutattam az igazolványomat és bemutatkoztam. A férfi válla felett egy lányt pillantottam meg, aki a felszólítás ellenére nem mozdult, sőt, várakozón össze is fonta a karját, felvonva az egyik szemöldökét, mintha azt üzenné Raleighnek: meg még mit nem! Valamiért szórakoztatónak találtam a képet, de elfojtottam a feltörni akaródzó mosolyt.
- Bocsánat. Nem akartam így magukra törni - szabadkoztam végül, védekezőn feltartva mindkét kezem, hogy lássa, nem akarok bajt. - A denveri rendőrségnek dolgozom. Fel szeretnék tenni pár kérdést egy folyamatban lévő nyomozással kapcsolatban. - Nem siettettem el a dolgot, nem volt célom rárúgni az ajtót, de azért kissé nyugtalanul néztem körbe a folyosón. A szomszédok imádták a pletykákat, csodálkoztam is, hogy a nyomozó szó hallatán nem nyílt ki résnyire a legtöbb ajtó.
- Bemehetnék esetleg? - Pihent meg a tekintetem a férfin, fürkészőn és enyhén esdeklőn. Képtelen voltam levenni róla a szemem, kellemes melegség öntött el attól, hogy nézhettem őt. A szemem sarkából feltűnt, hogy a szöszke megfeszült Raleigh háta mögött a nyomozás hallatán, de egyelőre nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget.

from an old life

Old-Blair albérleti lakás 3887785939
Oliver J. Donovan
Elnyomott lélek
szellem által megszállva
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Old-Blair albérleti lakás Original
- memories consume -
like opening the wound
Kapcsolatban :
Old-Blair albérleti lakás IYIe
- we made a promise that we will protect each other, do you remember? -
Keresem :
- sister & girlfriend -
Léptek száma :
5

Old-Blair albérleti lakás Empty
TémanyitásOld-Blair albérleti lakás EmptyCsüt. Júl. 30, 2020 12:12 amTo: my sweet pastOrion...?


Az elmúlt időszakban több dolog történt, mint amit ép ésszel fel tudtam volna fogni. Belépett Lexy az életembe, ugyanakkor megtaláltam az öcsémet, akit újra elhagytam és akihez végül megint rohantam, mert azt hittem, baja esett. Fogalmam sem volt, hányadán állok magammal és az életemmel, meg úgy egyáltalán.
Aztán hallottam a kopogást; először Aranyhajra szegeztem a tekintetem, szinte kérdőn, hogy ő esetleg vár-e valakit, de nagy eséllyel nemleges választ kaptam, így ezután álltam fel és mentem ajtót nyitni. A fegyverrel találtam először szembe magam, jobban mondva az tűnt fel legelőször, hogy a keze rajta pihen és nem is értettem, hogy mi ez az egész. Aztán a férfi kiejtette a nevemet a száján. Összeráncoltam a homlokomat, de egyelőre kérdőn figyeltem csak őt, nem szólva semmit.
Végül megszédült, a falnak támaszkodva. Ekkor kaptam el és tartottam meg, hogy ne essen össze; a mozdulat ösztönös volt, de nem tudtam, érdemes-e segítenem, ha fegyverrel tör rám a lakásomban.
- Lex, menj be – Néztem hátra rá a vállam felett, utasítva a lányt, majd újra a férfira emeltem a tekintetemet. Végül hagytam elszakadni a férfit és én magam is elléptem tőle.
- Fegyverrel szeretne kérdéseket feltenni? – Kissé nyers volt a hangom, de ez nem lehetett túlságosan meglepő. Értetlenül, már-már szemrehányóan néztem a férfira. Mit akar? – Raleigh Blair –Mutatkoztam be végül, bár úgyis tudta, ki vagyok. – Állok a rendelkezésére, amennyiben nem veszi elő azt a fegyvert – Fürkésztem őt. Látszott rajta, hogy valami nincs rendben, de egyelőre a vészjelző ott villogott a fejemben. Nem tudtam, ki ő és mit akar… de úgy éreztem, nem barátságos szándékkal jött.

?? words ❖ Already Gone ❖ note: hello, my past Old-Blair albérleti lakás 1787626725   ❖ kreditIf a man doesn't remember
his past, he has no future.


Oliver J. Donovan likes this post
Raleigh Blair
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Old-Blair albérleti lakás NgRj
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Old-Blair albérleti lakás QQRt85u
Rapunzel
in future
Léptek száma :
53

Old-Blair albérleti lakás Empty
TémanyitásOld-Blair albérleti lakás EmptySzer. Júl. 29, 2020 11:55 pm


@Raleigh Blair albérleti lakása a város szívében; hálószobával, nappalival, fürdőszobával, konyhával és erkéllyel rendelkezikStanding in the hall of fame


And the world's gonna know your name


Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Old-Blair albérleti lakás TWp3oLI
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Old-Blair albérleti lakás LR2C7YU
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Old-Blair albérleti lakás AavKTjb
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
774

Old-Blair albérleti lakás Empty
TémanyitásOld-Blair albérleti lakás Empty


Ajánlott tartalom


Old-Blair albérleti lakás Empty
 

Old-Blair albérleti lakás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal