eredeti alak, amit szinte még senki sem látott:Cameron Monaghan
felvett alak: Matthew Daddario (@Damien Blanchard alakja, megbeszélés alapján kitaláljuk, miért az ő arcát használja - Dam is hozzám tartozik, mint karakter)
Mondhatni majdnem egyidős vagy velem. Boszorkánynak születtél. A Te családod és a Lockhart család örökös hatalmi harcban állt. Szinte egyforma erős volt a két vérvonal; aztán a te családod egyfajta átkot szórt Lockhartékra, amit a legfiatalabb lány, Lysandra szenvedett el igazán. Vagy kérdés, szenved-e, hisz tulajdonképpen a varázslatotok kicsit visszásan sült el és szinte halhatatlanná tettétek őt, még úgy is, hogy a családja többi tagját sikerült megölnötök. Elérted, hogy időről-időre szülessen valaki, egy hasonmása Lysandrának, hogy végre valahára valaki megölje őt… ez eddig még várat magára. (A legelső hasonmás @Ruby Jacqueline Hale, aki emberből vámpírrá változott.) Azóta, mióta te utoljára láttad, az a Lysandra eltűnt, akit ti ismertetek… közel ezer éven át ténykedett a világban, de néhány hónapja átvette a testét valaki, egy szintén erős boszorkány. De erről Te mit sem tudsz. 25-28 éves lehettél, mikor eljött érted a halál. Ám egy démon kinézett magának és olyanná tett, mint ő maga: egy pokolbéli szörnyeteggé. Talán mindig is utáltad azt, akivé váltál, de megláttad benne a lehetőséget. Amit nem tudni rólad, az az, hogy mi a valódi alakot – egyedül az átváltoztatód látta, ki voltál halandó mivoltodban. Időről-időre tehát kiszemelsz valakit, akinek az arcát felveszed és talán évtizedeken át viseled őt. A jelenlegi kiszemelted valamiért Damien Blanchard lett – elárulod, miért?
℘ Lysandra és a démon közt mindenképp ellenséges viszonyt állítanék fel eleinte, amiből később barátság, bajtársiasság alakulna, hisz ez a lány már nem az, akit a démon ismert. Az a lány halott – hála annak, aki most a testét birtokolja. Később-később pedig szerelem?! :<3: ℘ Mivel egy démonról van szó, így Katherine is igényt tart rá a saját játszmáihoz, hisz mindig szükség van egy-egy hű alattvalóra (de ha a trónra fájna a fogad, nos… ne tartson vissza semmi!).
℘ Ha kicsit bonyolultan írtam le, amire gondolok, akkor ne habozz pmet írni nekem és mesélek, magyarázok, bármi, csak gyere-gyere!! ℘ A név szabadon választott; használhatja a régi, emberi nevét is, ami szintén rád van bízva. ℘ A PB-nek örülnék, ha maradna - főleg Matthew Daddarionak. ℘ Nos, várlak, gyere!!
Én volnék az a bizonyos hasonmás, aki általad és a családod által teremtődött. Legalábbis csak a kinézetem köszönhető nektek, ugye? Szeretem ezzel nyugtatni magam, mióta belebotlottam Lysandrába, mert nem lehet egy átok következménye a születésem... Ilyen és ehhez hasonló gondolatok kísértenek az az este óta, de talán még jobban össze fogok zavarodni, ha megérkezel és szembesülök veled. Külön érdekesség, hogy belőlem kettő van, átváltozásomkor valami balul sült el, kialakult a másik személyiségem, Jackie, aki azóta azon ügyködik, hogy megszerezze magának a testemet és a teljes irányítást fölötte.
// Szerintem egy érdekes szál alakulhat ki a két karakter között, nem véletlen kapálózok én is két kézzel érted Jackie-nek már van valamiféle torz kapcsolata egy démonnal, Kai Parkerrel, s így a másik leányzónak is kijutna ebből valamilyen formában Várlak én is, ha megérkezel, engem is nyugodtan felkereshetsz!
Érdekes egy történeted van neked, mondhatni híred a birodalmamban, bár ahány teremtményt kérdezek rólad, annyi félét hallok... Egyesek szerint valamilyen módon te már a pokol megszületésekor jelen voltál, ám ez ugye lehetetlen, hiszen nem vagy fődémon. Viszont nagy az erőd, nem véletlenül kering annyi szóbeszéd rólad. Mások szerint boszorkány voltál még emberként, azért értesz olyan jól a mágiához, a kiskapukhoz, az alkudozáshoz, mert halandóként is nagyhatalmú voltál, így szinte bármit elérhettél. Nem tudom, a sok verzió közül mi az igaz, viszont azt igen, miszerint egy ilyen erős démont magam mellett akarok tudni. Mit szólsz, leszel a szövetségesem?
// Az alap koncepció az lenne, hogy Katherine megkörnyékez, ajánlatot tesz neked, te pedig... nos, úgy döntesz, ahogyan akarsz. Remélem benne vagy, mert szuper játékokban lenne részünk, az egészen biztos! Gyere minél előbb, forgasd fel kicsit a pokol és a fórum életét, a vérfrissítés mindig ránk fér, ráadásul... egy ilyen megnyerő pofit szívesen látunk, még ha rejtegeted is. De őszintén? Megértem, miért!
Te kis arc-tolvaj... Lehet, hogy külsőre úgy nézel ki, mint én, de azt hiszem, ennyiben ki is merül a hasonlóság. Mondhatjuk, hogy te vagy a gonosz "hasonmásom". Apropó, miért loptad el az én arcomat? Tudom, helyes vagyok, ezt főként Victor tudja alátámasztani, vagy talán még Ruby is, ha nagyon szépen nézek rá... de Neked miért pont az én arcom kellett? A rossz oldalon állsz, Mr. Démon, de ha megérkezel, azért keress fel, hisz érdemes lenne letisztáznunk, hányadán állunk egymással. Abban biztos vagyok, hogy felforgatod néhányunk életét és abban is, hogy izgalomban nem lesz hiányod!
// Habár nem én leszek a főplotod, azért számíthatsz rám bármiben, ha úgy érzed. Ha megérkeztél, írj egy üzit, hogy lebeszéljük a ránk vonatkozó részleteket! //