Hogyan és miként változtam át?! Oh, kedvesem, ha mindent elárulnék, akkor mi abban a játék? Viszont abban az időben is talpraesett voltam. Így mikor rájöttem, hogy csak egy tervnek a része vagyok mindent megtettem a túlélésért. Még arra is képes voltam, hogy önös érdektől vezérelve kihasználjam Rose-t, hogy adjon a véréből. S utána már csak a halálomat kellett megoldanom. Ami ebben az esetben kötél általi vég volt. Nem éppen kellemes, de a cél szentesíti az eszközt. Bármire képes lettem volna, hogy megmentsem a saját életem.
Család
A családommal mindig jó volt a viszonyom. Szegénységben nevelkedtem fel, ennek ellenére mindenem meg volt. Egészen addig normális életem volt, míg a szüleim meg nem tudták, hogy törvénytelen gyermeknek fogok életet adni. Édesapám akkor életében először kegyetlen volt velem, és ahogy megszültem kivették a karjaimból. Soha többé nem láttam, nem tudtam róla semmit sem. A szívem akkor darabokra tört.
Play by
Nina Dobrev
Ez az én történetem...
2017. Június. 05. Mystic Falls Mystic Fall éjszaka volt a legcsöndesebb és egyben a legveszélyesebb is. Hónapok óta túlságosan is nyugodt volt ez a kis városka. Tisztes távolságból figyeltem, akarom mondani figyeltettem a várost és a lakóit is. A magas sarkú fekete cipőmmel kecses ám egyben lassú léptekkel mentem végig egy ismeretlen járdán. Ahogy felértem pár lépcsőfokon már be is nyitottam a bejárati ajtón. Szokásomhoz híven tárva nyitva hagytam, nem nagyon izgatott az illem és semmi más sem. A lehető legnagyobb titokban érkeztem meg ebbe a kis porfészekbe. -Katherine, ha tárva nyitva hagyod az ajtót, akkor en csodálkozz, ha lebuksz idő előtt! A fekete bőr kanapéról óvatosan álltam fel. Csípőre tett kézzel álltam meg Kendra előtt miközben oldalra biccentettem a fejemet. Mosolyogva léptem teljesen közel hozzá, míg nem a nyakánál fogva a falhoz szorítottam. Addig szorongattam a nyakát, míg el nem fehéredet. -Édesem, egy jó tanács. Ha továbbra is szeretnéd, hogy a szíved a helyén dobogjon, s ne az én kezemben akkor maradj csöndben. Engedtem el Kendra vékony kis nyakát, majd hagytam, hogy a földre essen. Amint helyet foglaltam a kanapén megigazítottam a csokoládébarna hullámos fürtjeimet. Csak édesen mosolyogtam a lányra, miközben több féle gondolat cikázott a fejemben. Például, hogy az összes ember hogy lehet ennyire ostoba? -A tervem hogy alakul? Nem fogadok el olyan választ, amivel esetleg felbosszanthatsz aranyom. Kendra bár leleményes lány volt még sem értett a manipuláláshoz, mint én. Nem bízhatok rá egyes munkákat. Ilyen például, hogy elkezdem a játékot a Salvatore fivérekkel és az ostoba Elena-val. Ehhez pedig bármilyen eszközt felhasználok. -Sajnálom Katherine, de a terved kezd csődöt mondani. Nem tudtam behálózni Matt-et. A gyönyörű gesztenyebarna szemeim szikrákat szórtak felé. Ha a szemeimmel ölni lehetet volna, az édes kis ember lányka rég halott lenne. Mély levegőt vettem, mert tisztában voltam vele, hogy Kendra már nincsen hasznomra. Így hát be kellett indítanom a „B” tervemet. Ezért imádom, ha nem jön be az „a” tervem, mert ott van még az „ABC” összes betűje. Mindegyik betűhöz van tervem. -Ideje visszatérni! Kendra felé vettem az irányt. Egy határozott és erős mozdulattal nyúltam be a mellkasába, ahonnan egy gyors mozdulattal kihúztam a szívét. A lány élettelen teste hullott a földre. -A játék kezdetét vette. Katherine Pierce visszatért. A lány szíve még mindig a kezemben volt. Pillanatok alatt a vajszínű perzsaszőnyegre dobtam le a véres szívét. Megtöröltem a kezeimet egy fekete törölközőbe, majd kecses léptekkel vonultam ki a házból.
Vendég
Vendég
163
C szint: Kalmithil
Hétf. Jún. 05, 2017 11:14 pm
Elfogadva
Hasonmásom
Először is meglepett, hogy ilyen hamar gazdára talált a karakter. Másodszor, az ET-ben nagyon jól megmutattad Kath sötét oldalát, viszont remélem, a játéktéren az érzelmesebb, gyengédebb jellemét is látni fogjuk, mert attól érdekes ez a karakter, hogy ennyire összetett. Nem fekete, se nem fehér, hanem vannak átmenetek benne. Árnyaltabb személyiség, mint amit láttat magából elsőre. A helyesírásra megkérlek, hogy figyelj, mert vannak apróbb elírásaid (bár ami feltűnt, az a titulusod elírása, azt viszont át is írom majd neked, ha nem haragszol meg érte). Egyébiránt, nagyon várom, hogy összefussunk a játéktéren a közeljövőben! Tudnod kell, hogy a játékban köztünk lezajlott az a bizonyos cicaharc, de a gyógyírt végül nem kaptad meg, mert Damon leállított minket. Azt hiszem, ennyit kell tudni és most nyomás, kapj el valakit egy körre!
.•° Kedves naplóm! Túléltem az első napot. Legalább 37-szer mondtam, hogy "jól vagyok, köszönöm", de egyszer sem gondoltam komolyan. De senkinek sem tűnt fel. Ha valaki megkérdezi, "Hogy vagy?", igazából nem is kíváncsi a válaszra.