Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg
Nyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Partnerkereső

Today at 4:54 am


Damien & Heather - az átváltozás előtt

Hétf. Szept. 18, 2017 8:13 pm


Kirk Wood

Hétf. Szept. 18, 2017 6:59 am


Freddrick M. Lowell

Vas. Szept. 17, 2017 1:10 pm


Nappali

Szomb. Szept. 16, 2017 11:45 pm


Damon && Elena || Már nem vagy itt

Szomb. Szept. 16, 2017 8:04 pm


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Világleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Világleírás   Csüt. Márc. 09, 2017 1:01 am


Silhouette FRPGStefan: Mystic Falls. Itt születtem. Ez az otthonom.
Damon: Az enyém is.
Elena: És az enyém is.
Stefan: Évszázadokon keresztül a természetfeletti lények köztünk éltek.
Caroline: Vámpírok, vérfarkasok, hasonmások...
Bonnie: ...boszorkányok.
Klaus: És hibridek.

Történetünk hozzávetőlegesen a 6. évad elejére tehető. Damon és Bonnie hónapokkal ezelőtt meghaltak, azaz átkerültek 1994-be, egy börtönvilágba, de erről Stefanék semmit nem tudnak. Mindenki a saját életét éli, mindenki a maga módján próbálja feldolgozni a veszteségeket. De hogy visszakanyarodjunk kicsit a múltra: a gyógyírt ezúttal Katherine nem kapta meg, így a vámpír nem csak, hogy vámpír maradt, de él és virul. Nadiát sem harapta meg egy vérfarkas, így ő is túlélte a történetet. Eddig legalábbis biztosan, a többi majd a további kalandokon múlik.
Amikor Bonnie megnyitotta a másik oldalt, több karakter is visszatért, köztük Stefan legjobb barátja, Alexia Branson is. Habár a sorozatban úgy döntött, nem viszi még egy lépéssel közelebb a halálhoz Bonniet, ez itt másképp történt.
Jelenleg tehát valahol itt tartunk. Elena visszament a fősulira, de minden idejét Luke gyógyfüveinek szenteli, amivel láthatja Damont - persze, nem őt magát, csak egy hallucinációját.
Alaric vámpírként próbál helytállni a világban, de őszintén, elég nehezen megy a számára.
Annyi különbség van még továbbá, hogy Mystic Falls napjainkban már megszabadult a mágiamentességtől - így mindenki hazatérhet, amikor csak szeretne... és az Agustin vámpírok, illetve Dr. Wes még nem mutatkozott meg, ahogy Enzo, Damon régi, elfeledett barátja sem. Ezekre mind majd a játékban kerül sor, hogy felborzoljuk kissé a kedélyeket, már így a történet elején.

A The Originals története az első évadtól indul, mondhatni, tiszta lappal. Fény derült Klaus és Hayley csodababájára, és közös erőfeszítéssel sikerült megtörni a Sophie életével összekapcsoló igézetet. Klaus most arra koncentrál, hogy fényt derítsen Marcel titkára, Davinára, és a várossal együtt megszerezze magának.
A fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Felkeltettük az érdeklődésed? Várunk sorainkba, legyél vámpír, vérfarkas, boszorkány, hibrid, eretnek, vagy ki tudja, mi... biztos vagyok benne, hogy a helyed itt van! Még akkor is, ha csak egy átlagos ember vagy: de mondok valamit. Senki sem átlagos, ha egy olyan világba csöppen, ami tele van természetfeletti lényekkel.

A munkálatok elkezdődtek: 2017. március 3.
Hivatalos kezdés: 2017. április 14.


Várunk rád!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Világleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Világleírás
» Világleírás
» Általános világleírás
» Kirigakure Shinobi Kódex
» Elhagyatott város

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Minden, ami a világunk ismeréséhez kell :: Fontos tudnivalók-
^
ˇ