Share | 
 

 Világleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

TémanyitásTárgy: Re: Világleírás   Pént. Márc. 02, 2018 8:18 pm

Silhouette Frpg
Ismerd meg a világunk alapjait

It's only been a lifetime

Történetünk hozzávetőlegesen a 6. évad elejére tehető. Damon és Bonnie hónapokkal ezelőtt meghaltak, azaz átkerültek 1994-be, egy börtönvilágba, de erről Stefanék semmit nem tudnak. Mindenki a saját életét éli, mindenki a maga módján próbálja feldolgozni a veszteségeket. De hogy visszakanyarodjunk kicsit a múltra: a gyógyírt ezúttal Katherine nem kapta meg, így a vámpír nem csak, hogy vámpír maradt, de él és virul. Nadiát sem harapta meg egy vérfarkas, így ő is túlélte a történetet. Eddig legalábbis biztosan, a többi majd a további kalandokon múlik.
Amikor Bonnie megnyitotta a másik oldalt, több karakter is visszatért, köztük Stefan legjobb barátja, Alexia Branson is. Habár a sorozatban úgy döntött, nem viszi még egy lépéssel közelebb a halálhoz Bonniet, ez itt másképp történt.
Jelenleg tehát valahol itt tartunk. Elena visszament a fősulira, de minden idejét Luke gyógyfüveinek szenteli, amivel láthatja Damont - persze, nem őt magát, csak egy hallucinációját.
Alaric vámpírként próbál helytállni a világban, de őszintén, elég nehezen megy a számára.
Annyi különbség van még továbbá, hogy Mystic Falls napjainkban már megszabadult a mágiamentességtől - így mindenki hazatérhet, amikor csak szeretne... és az Agustin vámpírok, illetve Dr. Wes még nem mutatkozott meg, ahogy Enzo, Damon régi, elfeledett barátja sem. Ezekre mind majd a játékban kerül sor, hogy felborzoljuk kissé a kedélyeket, már így a történet elején.

A The Originals története az első évadtól indul, mondhatni, tiszta lappal. Fény derült Klaus és Hayley csodababájára, és közös erőfeszítéssel sikerült megtörni a Sophie életével összekapcsoló igézetet. Klaus most arra koncentrál, hogy fényt derítsen Marcel titkára, Davinára, és a várossal együtt megszerezze magának.
A fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Felkeltettük az érdeklődésed? Várunk sorainkba, legyél vámpír, vérfarkas, boszorkány, hibrid, eretnek, vagy ki tudja, mi... biztos vagyok benne, hogy a helyed itt van! Még akkor is, ha csak egy átlagos ember vagy: de mondok valamit. Senki sem átlagos, ha egy olyan világba csöppen, ami tele van természetfeletti lényekkel.

but tonight you're a stranger or some silhouette
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Világleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Világleírás
» Világleírás
» Általános világleírás
» Kirigakure Shinobi Kódex
» Elhagyatott város

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Kedves naplóm... :: Véss mindent az eszedbe-
^
ˇ