Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Nappali

Today at 4:48 pm

Lafayette temető

Today at 3:21 pm

Bárpult

Today at 1:36 pm

Damon && Elena || Már nem vagy itt

Yesterday at 11:38 pm

Pippa Remain

írta: Pippa Remain
Yesterday at 8:30 pm

Pippa

írta: Holly Marlow
Yesterday at 5:23 pm

Shannon Marlow

írta: Holly Marlow
Yesterday at 4:01 pm

Marigold Marlow

írta: Holly Marlow
Yesterday at 2:58 pm

Partnerkereső

írta: Holly Marlow
Yesterday at 2:27 pm

Holly Marlow

Yesterday at 1:28 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 10 6
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 2 4
Eredetiek 0 2
Eretnekek 2 1
Vadászok 4 1
Emberek 9 5
Összesen 37 31
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Klaus Mikaelson


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Ezra Ravenwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Ezra Ravenwood   Hétf. Ápr. 17, 2017 5:07 pm


Ezra másodiknév Ravenwood


Faj
ember (vadász)

Kor
30-35

Play by
bárki jöhet, az egyetlen kikötésem, hogy a haja legyen világosabb árnyalatú, ha fehéret, ezüstöset nem is találsz

Szerepkör
egyetlen bátyám, a Ravenwood család feje

Ki vár téged?
Jude és Teresa

Történetünk

"Családunk legidősebb tagja vagy, mióta elvesztettük a szüleinket. Tiéd a felelősség a húgunk halála miatt, mégis azon vagy minden erőddel, hogy rám kend - hiszen, ha te lennél a kiválasztott, nem pedig én... Mikor mérgezte meg az egymás iránt érzett tiszteletet és szeretetet a családunk öröksége? Hiszen régen olyan közel voltunk..." részlet az előtörténetből

Ez, a bátyám vagy, egy elpusztíthatatlan harcos. A szüleink halála után rád hárult a családunk irányítása, és inkább vállaltad, hogy vezetőnkké válsz, mintsem maradtál volna a testvérünk. A te szótáradban a család és a munka két külön dolog; szeretsz minket, de az érzelmeid túl mélyre rejtetted ahhoz, hogy ebből mi bármit is lássunk. Inkább szigorú irányítója vagy életünknek, mintsem a báty, akire akkora szükségünk lett volna!
Cecily húgunk halála után végleg magadba zárkóztál. Gyűlöleted a vámpírok és minden természetfeletti iránt egyre csak nőtt. Tudod, a többiekkel nagyon aggódunk érted! Félünk, hogy az a rengeteg harag, ami benned fortyog, leterel majd a helyes ösvényről, és a végén már nem fogod tudni megkülönböztetni a jót a rossztól. Kezded szem elől veszíteni, miért is harcol a családunk évszázadok óta. Számodra már mindenki ellenség, aki kicsit is elüt a normálistól, arról nem beszélve, hogy képtelen vagy feldolgozni, a kisöcséd az Ötök egyikévé vált. Miért az a nyurga kis mitugrász, akit gyerekként te tanítottál meg cipőfűzőt kötni? Miért nem te? Ha tiéd lett volna a hatalom, Cecily még most is élne. Az én hibám, hogy nem tudtam megvédeni, igaz? Az én hibám, hogy kilenc éve nem tudom beteljesíteni a családunk bosszúját. De tényleg így van, vagy csak a gyűlölet kezdi túlzottan elborítani a szíved és az elméd?
Szükségem van rád, Ez! Mindannyiunknak szüksége van rád.

//Drága bátyám, nagyon várlak! A fentebb leírtakat szabom csak meg, ezen kívül bármit szabadon alakíthatsz a karakteren. Felépítheted a saját múltját, és természetesen a PB-t is rád bízom. Ha megjöttél, dobj gyorsan egy üzit, a többit pedig egyeztetjük!//


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
 

Ezra Ravenwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Akiket keresünk :: Tagok által keresettek :: Nem aktív hirdetések-
^
ˇ