Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Raktárépületek

Yesterday at 9:00 pm


Founding Fathers pub

Yesterday at 6:04 pm


Padsorok

Yesterday at 4:52 pm


Bonenzo ~ Vampire vs. Witch

Yesterday at 12:54 pm


Damien & Heather - az átváltozás előtt

Kedd Aug. 22, 2017 10:51 pm


Bolt

Kedd Aug. 22, 2017 8:46 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Rosalie Reinhart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Rosalie Reinhart   Vas. Május 14, 2017 5:45 pm


Rosalie Reinhart

Becoming fearless is impossible. The point is to learn how to control your fear and how to be free from it!


Becenév

Rose, Rosie

Titulus

lonely girl

Születési hely, dátum

Portland, Oregon, 1996. március 6.

Faj

elszívó boszorkány

Család

Az igazi szüleimről nem tudok semmit, mert idejekorán elhagytak. Fogalmam sincs, élnek-e még vagy mi történt velük. (A Gemini koven tagjai.)
18 éve élek Melissa és John lányaként, de nem mondanám, hogy felhőtlen a kapcsolatunk. Az elején talán az volt, de John félúton agresszívá vált és ez leginkább rajtam csattant. Melissa pedig... nos, ő sokszor inkább elmegy otthonról. Tehát... az zavar a leginkább, hogy a nevelőapám egy vadállat és nem tudok tőle szabadulni. Egyszer megpróbált rám mászni is... de Melissa akkor ért haza, így a férfi figyelme elterelődött és meg tudtam lépni.

Play by

Selena Gomez

Ez az én történetem...

2004. február 13.

Sosem értettem, miért toppannak be idegen emberek az ajtón, néznek meg minket, majd válogatnak köztünk, mintha csak egy játékboltban vagy kisállatkereskedésben volnának. Ez a nap is ilyen volt. Bejöttek és nézelődtek, de én el sem néztem feléjük. Az egyik asztalnál ültem és rajzoltam. Virágokat, felhőket, napot, meg csupa ilyen dolgot. De semmi sem volt túl vidán azon a rajzon, a színek inkább szomorúságot, elhagyatottságot sugárzott.
Odalépett mellém egy magas, fekete hajú nő, majd leguggolt az asztalom mellé és rápillantott a rajzra.
- Nagyon szép. Magadtól rajzoltad? - Kérdezte, miközben maga felé fordította a lapot. Én a szemem sarkából néztem rá, majd bólintottam. - Ügyes vagy. - Mosolygott rám barátságosan, mire én végre valahára mutattam némi érzelmet. Visszamosolyogtam rá, mégha csak halványan is, majd a nevemet kérdezte.
- Rosalie... - Válaszoltam, aztán észrevettem, hogy még valaki odalép az asztalhoz, közvetlenül a másik oldalamra. Felkaptam a fejem és egy férfi mosolygott vissza rám.
- Szia kislány, John vagyok. - A hangja barátságosan és kellemesen csengett. Ebben a pillanatban eldőlt, hogy engem vesznek magukhoz, bár igazán semmi nem történt.
Azzal tűntem ki a tömegből, hogy benne sem voltam. Csak egy asztaltál rajzoltam, távol mindenkitől... és ez volt az, amivel felhívtam magamra a figyelmüket.

10 évvel később

A veszekedések, ordibálások, verekedések mindennaposak lettek. Nem akartam már a szobámból sem kimenni, mert féltem, hogy végül én kapom a következő pofont. Hallottam, hogy csapódik a bejárati ajtó és a férfi hangját, miközben átkozódik és szitkozódik. Életemben annyi káromkodást nem hallottam, mint akkor. Aznap este derült ki, hogy Melissának van valakije. John persze nem tudta elviselni ezt a tényt.
Az ablakhoz lépve kinyitottam. El akartam szökni, nem akartam itthon maradni kettesben az "apámmal". Nem akartam egy szót sem szólni hozzá és nem akartam, hogy bejöjjön a szobámba. Az ablakból láttam, hogy Melissa beszáll egy férfi autójába; előtte még elnézett az ablakom felé, így összenéztünk fél pillanat erejéig. Valahol megértettem, hogy el akar menni, valahol viszont gyűlöltem érte. Viszont azzal is tisztában voltam, hogy örökre nem hagyna el minket. Persze nem John miatt, hanem miattam.
A szobám ajtaja kivágódott, így összerezenve fordultam meg és a párkányon támasztottam meg a kezeimet.
- Anyád elment, de te nem fogsz. Te nem fogsz elhagyni se engem, se ezt a házat. Vésd jól az eszedbe, Rosalie! - Hangja idegesen csengett és nem volt kedvem reagálni rá, ettől viszont még hangosabban szólalt meg. - Megértetted?! - Hangja az egész szobámat bejárta, szinte a falak is beleremegtek. Közelebb lépett hozzám és lendült a keze, nekem csak arra volt időm, hogy félrefordítsam a fejem. Összeszorított szemekkel tűrtem a pofont, amit azért kaptam, mert nem voltam hajlandó válaszolni neki.

2016. október 7.

A "család" továbbra is együtt volt. Azonban a veszekedések még mindig nem szűntek meg és egyre nyomasztóbb volt az érzés, ami a hatalmába kerített. Melissa bejelentette Johnnak, hogy új állást ajánlottak neki Mystic Fallsban és sokkal többet kereshetne ott. Johnnak persze nem tetszett, mert állítása szerint nem szorulunk rá a pénzre, pont annyink van, amennyinek kell. Hosszas veszekedések után végül mégis csomagolni kezdtünk és néhány hónap múlva átléptem Mystic Falls határát.


she finds color
in the darkest places


avatar
Boszorkány vagyok
✦ Keresem ✦ :
●● my hero ●●
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 14.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
12

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Rosalie Reinhart   Csüt. Jún. 01, 2017 6:27 pm


Elfogadva

Rosalie Reinhart

Drága Rosie!
Csodálatos, de egyben szívszorító lappal örvendeztettél meg minket, élmény volt olvasni. Azért nem merlek túlságosan agyon dicsérni azok után, milyen kemény sorsot adtál egy ártatlan kislánynak. De az ereje talán elég lesz hozzá, hogy a saját kezébe vegye az életét és megtanuljon visszavágni - minden másra meg ott leszek neki én. :)
Örülök, hogy én fogadhatlak el, mert így lehetőségem nyílik elsőként üdvözölni az oldalon (bár te még nem ismersz)! Alig várom, hogy a játéktéren is megismerjük egymást. Nem is tartalak fel tovább, irány játszani!


Jó játékot, és ne felejts el foglalózni!


avatar
Ember vagyok
✦ Keresem ✦ :

✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. May. 14.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
21

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Rosalie Reinhart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Elfogadott karakterek :: Boszorkányok-
^
ˇ