Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Zack Reed
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Always and Forever


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokHiányzásnapló

Sikátorok EmptyAmbrosia Thorne
Today at 12:39 amlady verona

Sikátorok EmptyAlec Verona
Yesterday at 10:20 pmAvatar- és névfoglaló

Sikátorok EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 5:47 pm@Theo_RebelStorm

Sikátorok EmptyAlexis Callaway
Yesterday at 3:59 pmHard Luck kocsma

Sikátorok EmptyTheodore Storm
Yesterday at 2:04 pmHope szobája

Sikátorok EmptyHope Mikaelson
Yesterday at 12:02 pmAlexander Verona

Sikátorok EmptyLarissa Blackwell
Szomb. Május 25, 2019 7:45 pmElkészültem!

Sikátorok EmptyAlec Verona
Szomb. Május 25, 2019 3:36 pm@LestHunter85

Sikátorok EmptyIsaac Lestrange
Pént. Május 24, 2019 11:46 pmLBlackwell89

Sikátorok EmptyLarissa Blackwell
Pént. Május 24, 2019 11:46 pm
A tél díjazottjai
a tél őrangyala
Isaac Lestrange

a tél női karaktere
Lara & Katherine

A tél férfi karaktere
Zack Reed

a tél párosa
Kai & Katherine

a tél játéka

a tél előtörténete
A közönség kedvencei
a legjobb tag
Elisabeth Saltzman

a legjobb admin
Isaac Lestrange

a legjobb író
Larissa Blackwell

a legjobb ötletgazda
Reagan Blair

a legjobb alkotók
Hazel, Stefan & Isaac

a legjobb karakterek
Sierra & Poppy Parker

a legjobb szál
Zack Reed bosszúja az Ötök ellen

Share
 

 Sikátorok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Sikátorok   Sikátorok EmptySzer. Ápr. 04, 2018 11:11 am

Szabad játéktér.

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Léptek száma :
449
Népszerûség :
0

Sikátorok Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Sikátorok   Sikátorok EmptySzomb. Dec. 09, 2017 11:50 pm


Raymond & Arielle
Muszáj valahogy tartanom magam, és helyrehoznom ezt, különben hallgathatom majd Nathant azzal kapcsolatban, hogy miért is jobb nekem, ha a négy fal között rothadok éjjel-nappal. És bár kiakasztana a hegyi beszéddel, de sajnos kénytelen lennék beismerni, hogy igaza van. Ezt pedig nem akarom. Szóval most szépen veszek néhány mély levegőt, aztán gyakorlom az igézést, és elfeledtetem a sráccal, ami történt. Remek kis gyakorlás lesz, amivel legalább tudok is büszkélkedni Nate-nek. Természetesen a sztorimból kihagynám az artériafeltépés közeli állapotot. Igen, most már csak kiviteleznem kell ezt a szimpla kis tervet. Nem számítok rá, hogy odajön hozzám és megszólít. Sőt előbb feltételeztem volna azt, hogy megrémül, elfut, és nekem kell majd utánaloholnom. Erre még mindig itt ácsorog, és nemhogy egyenesen rám néz és hozzám beszél, de valahogy még nyugodtnak is tűnik. Meglepő. Hirtelen nem is tudom, mit felelhetnék. Viszont nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy némán bámulok rá.
- Öhm, igen...köszi. Már kezelik a dühkitöréseimet. - Mégiscsak jobb ez a válasz, mintha közlöm, hogy nemrég lettem vámpír, és nehezen kontrollálom a vérszomjamat. Mit kéne csinálnom? Egy "kösz az érdeklődést és bocsi az előbbiért" benyögése után szépen lépjek le és tegyek úgy, mintha mi sem történt volna? Mármint oké, picit furcsa a srác reakciója, de nem úgy fest a dolog, hogy most rohan árulkodni, hogy ki akarta szívni egy vámpír. Szóval akár odébb is állhatok innen. Feltápászkodom a földről, ám nem mozdulok. Nem is tudom, vagy mert nem vagyok az a megfutamodós fajta, vagy szimplán csak kíváncsi vagyok, miért ilyen nyugodt, amikor épp most a semmiből előbukkanva hajolt rá a nyakára egy vadidegen nő, aki aztán akkorát vert a falba a falatnyi öklével, hogy az berepedt. Nekem legalább ezer kérdésem lenne a helyében, vagy legalábbis nyakamba venném a lábam. Lassan kezdem unni a csendben meresztjük egymásra a szemünket helyzetet, szóval azt hiszem, rontani már úgysem tudok a dolgon. Beszélgetek vele, mielőtt megigézem. Ennyi szórakozás jár nekem, ha már egyszer nappal nem tehetem ki a lábam a motelből, nehogy fájdalmak közepette porrá égjek.
- Tényleg ne haragudj. Néha gyorsabban hat a drog, mint általában. Arielle vagyok egyébként. - Drog és gyors bemutatkozás? Tényleg? Oké, végül is édes mindegy, mit mondok neki. Ha rajtam múlik, nemsokára úgysem fog emlékezni semmire.
bocsi, kicsit rövid lett Sikátorok 3575419701   ∗ kis zenecredit

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
i feel a lot of things


Arielle Scott
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✧ nope
Play by :
✧ sophia bush
Keresem :
Léptek száma :
5
Népszerûség :
0

Sikátorok Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sikátorok   Sikátorok EmptyKedd Nov. 14, 2017 10:55 pm


To: Arielle


Ezzel a Charlotte Grey-el tényleg csak a baj van. Lényegében attól a pillanattól kezdve, hogy idehoztuk őt a főnök parancsára. Igazából maga ez a fogvatartósdi még nem is feltétlenül lenne rossz ötlet, de így, ahogy Patrick űzi, lényegében értelmetlen. Lassan már kezdem úgy gondolni, ő nem is annyira túsznak tartja ezt a lányt, hanem valamiféle háziállatnak. Vigyázni kell rá, mint a hímes tojásra, ha egy haja szála meggörbül, örülhet az illető, ha túléli (mint Adam, mikor sikerült egy kicsit erősebben megszorongatnia az elrablásakor), meg kell adni neki mindent, amit csak kér, de a szobájából ki nem engedhetjük. Mint a kanári a ketrecben. De az legalább énekel. Ez a lány semmi hasznot nem hajt. Engem mondjuk hidegen hagyna a dolog, végül is mindenkinek lehetnek fura hobbijai, ami viszont nem tetszik, hogy Patricket ez a nő kicsinálja. Nem is láttam még korábban soha ilyennek. És tartok tőle, ez idővel akár a "család", a munka rovására mehet. A főnökön szerencsére egyelőre csak én látom, hogy feszültebb, dekoncentráltabb, mint általában, de csak idő kérdése, hogy ezt más is észrevegye. Ez az állapot így tarthatatlan.
Ilyesmiken kattogok, ahogy átvágok a sikátoron, hogy a legújabb megbízásom helyszínére érjek. Egy lányt készülünk kihallgatni egy raktárházban (ha minden igaz, a többiek már odavitték és Patrick is hamarosan ott lesz), akinek a testvére vámpírrá vált nemrégiben, így okkal reménykedhetünk abban, hogy tud olyan információkkal szolgálni, amik hasznosak lehetnek számunkra, hisz Patrick legújabb mániája (Charlotte Grey mellett) az, hogy vámpírokkal akar szövetkezni a maffia megerősítése céljából.
Ahogy azonban keresztülsietnék a sikátoron, hirtelen teljes erőből megragad valami. Vagy inkább valaki. Leheletét a nyakamon érzem, mire egyáltalán felfoghatnám, mi történik velem. A következő másodpercben azonban ellöki magát tőlem és már azt látom, ahogy a fiatal nőnek tetsző támadóm a falba öklözik egyet szemközt, ami meg is reped egy kicsit az ütése nyomán, majd a földre roskad és onnan pillant fel rám. Ha nem sejteném, mivel is van dolgom, talán megrökönyödnék mindezen, így azonban csak egy kérdés merül fel bennem: miért is nem kajált belőlem ez a vámpír? Mert bizonyos, hogy azzal van dolgom. Majdnem a nyakamba harapott, emberfelettien gyors és erős. Tiszta sor. Elég jó pontokat érhetnék el a főnöknél, ha ki tudnék szedni belőle valamit, pláne, ha még elé is vihetném. De ennyire nem vagyok telhetetlen. Azzal is tisztában vagyok, hogy óvatosnak kell lennem, hisz egyszerű emberként, mint azt az előbb is érzékelhettem, nem sok esélyem van ellene, amennyiben rám támadna. Óvatosan teszek felé néhány lépést.
- Hé, minden oké? - elég ostoba kérdés valószínűleg, de valamivel indítanom kell. Remélhetőleg nem szalad el. Az nagy kár lenne. Ehhez viszont valahogy maradásra kell bírnom. Kár, hogy nő. Azokkal csak az ágyban tudok bánni, beszélgetni nemigen szoktam velük. Most valahogyan mégis kénytelen leszek. A cél érdekében.453 || Unsteady || note: Bocsi a késésért! || kreditVendég

avatar
Vendég

Sikátorok Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Sikátorok   Sikátorok EmptyVas. Okt. 08, 2017 11:10 am


Raymond & Arielle
Ha Nathan azt hiszi, bezárva tarthat, nem ismer eléggé. Nem fogok a hotelszobámban kuksolni. Oké, nappal persze nem megyek sehova, mert nem szeretnék ropogósra sülni. Egyszer elég volt megpróbálnom, és süvítettem is vissza a szobába. Nem poén. Vámpírként már nem is érheti többé napfény a bőrömet? Szívás. Gyűlölöm, hogy ebben az állapotomban alapjaiban változott meg az életem. Még Nathannel is olyan...más lett minden. Mondjuk ahogy így belegondolok, ez a gondolat már évek óta érlelődik bennem, szóval semmi köze a vámpírrá válásomhoz, de már eleve bonyolult volt minden körülöttünk, ez pedig végképp nem jött jól. Nate egy vadász, akinek az lenne a dolga, hogy megszabadítsa a világot a hozzám hasonlóktól. Értem, hogy bűntudata van, holott egyáltalán nem az ő hibája, ami történt...de akkor is csodálom, hogy még nem őriz hét lakat alatt. Egyelőre még nem öltem meg senkit, de ezzel azt is kockáztatja, hogy előbb-utóbb megtörténik a baj. Próbálom visszafogni magam, mert az utolsó, amit akarok, hogy kioltsak egy életet, de nincs könnyű dolgom, amikor a fülemben visszhangzik minden egyes ember artériájának lüktetése. Mint valami rossz tuc-tuc zene. Nathan már megint későig elvan, én viszont megbuggyanok idebent, szóval kicsit felfedezem a város elhagyatott helyeit, nehogy összefussak valakivel. New Orleans elég zsúfolt, mondjuk ezt nem csodálom, baromi sok errefelé a turista. Érdekes belegondolni amúgy, hogy pár éve még be nem tettem volna a lábam egy sikátorba sem, sőt inkább kerülőúton mentem, mint hogy átvágjak egy ilyen sötét és ijesztő helyen, most pedig rendszeresen ehhez hasonló helyeken bolyongok, ezzel is a halandókat óvva önmagamtól. Ironikus. Hirtelen zajt hallok a közelből, és riadtan fordulok a hang irányába. Bár elég sötét van, de tökéletesen kivehető az árnyék. Ez egy ember. A francba. Már megint érzem ezt a mérhetetlen éhséget, ami egyre sűrűbben uralkodik el felettem. Mély levegő Arielle, ne menj a közelébe, inkább távolodj el szépen. Elvégre kb. húsz méterre áll tőlem, simán elfuthatok. A rohadt életbe, nem megy. A következő pillanatban máris ott termek előtte, és még nagyon azt sincs időm szemügyre venni, hogy nő vagy férfi, idős vagy fiatal, azonnal a nyakára hajolok, ám mielőtt belemélyeszteném a fogaim, észhez térek és óriási erővel lököm el magam a faltól, ezzel a túloldalon kötök ki, ahol aztán feszültséglevezetés gyanánt akkorát ütök a téglafalba, hogy egy ponton megreped. A kezemen hamar begyógyul a sérülés, és a mély levegővételek is segítenek. Azt hiszem, most büszke lehetek magamra. A szemem sarkából rásandítok a majdnem áldozatomra, aztán leülök a földre, mert úgy érzem, a lábaim teljesen elernyedtek. Nem igazán tudom, hogy most mit tegyek. Megszólalni nyilván nem fogok, hiszen mégis mi a fenét mondhatnék? "Ez a szerencsenapod?" De nem tudom eldönteni, hogy némán ücsörögjek itt továbbra is vagy inkább tűnjek el a sötét éjszakában. Utóbbi valószínűleg bölcsebb döntés lenne, de megmozdulni sem tudok. A vámpírok kaphatnak sokkot? Nem tudom, hogy a srác mennyit fogott fel a történtekből, de Nate ezután az akcióm után már tuti ki fog nyírni. És nem is fogom hibáztatni érte.
remélem, megfelel Sikátorok 3575419701  ∗ kis zenecredit

Arielle Scott
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✧ nope
Play by :
✧ sophia bush
Keresem :
Léptek száma :
5
Népszerûség :
0

Sikátorok Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Sikátorok   Sikátorok EmptyKedd Szept. 12, 2017 11:57 pm

***

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Léptek száma :
449
Népszerûség :
0

Sikátorok Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Sikátorok   Sikátorok Empty

Ajánlott tartalom


Sikátorok Empty
Vissza az elejére Go down
 

Sikátorok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: New Orleans-
^
ˇ