Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg
Nyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Partnerkereső

Today at 4:54 am


Damien & Heather - az átváltozás előtt

Hétf. Szept. 18, 2017 8:13 pm


Kirk Wood

Hétf. Szept. 18, 2017 6:59 am


Freddrick M. Lowell

Vas. Szept. 17, 2017 1:10 pm


Nappali

Szomb. Szept. 16, 2017 11:45 pm


Damon && Elena || Már nem vagy itt

Szomb. Szept. 16, 2017 8:04 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Kaiherine

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Kaiherine    Szer. Szept. 13, 2017 9:32 pmKai x Katerina


Hamar sikerül bejutnom a hotelszobába. A halandókat olyan könnyű megbűvölni, de sokszor nincs szükségem a vámpírképességeimre. Elég pár csábos pillantás, vagy egy szexi mosoly és a férfiak már az ujjaim köré is vannak csavarva. Követem a recepciós fiút, majd az ajtó előtt egy tíz dolcsit csúsztatok a zsebébe.
-Köszönöm, illetve megtenne egy szívességet?- finoman simítok végig az arcán, látom, hogy megremeg érintésem alatt. Majd kérek tőle egy tollat, és egy papírt, ráfitkantom:
„Parker, a szobádban várlak, beszélnünk kell.
Gilbert”.
-Kérem a szoba tulajának ezt adja oda,- kacsintok rá, majd belépek az ajtón. Megunhatatlan ez a játék, eljátszani a szende kislányt, Elena csak negyed olyan izgalmas mint én. Nem értem mi a francot esznek a Salvatorék rajta, legfőképpen Stefan. Hihetetlen, hogy komolyan odáig van vagyis volt érte… Persze, ő mindig is az ártatlan dolgokért rajongott. De azt hiszem itt az ideje bosszút állni mind a hárman, legfőképpen azon a báránykán. És ehhez megfelelő társat találtam, bár… ő még nem tud rólam. Kai Parker. Akár maga az ördög. Tudtam, ha partnert kell találnom, legalább olyan kaliberűt kell találnom, mint én magam, és mielőtt felkerestem volna sok mindent megtudtam róla. Nem volt nehéz, a múltban is elég sok boszival dolgoztam együtt, és a nyomába küldtem egy kutyulit is. Pár héten keresztül követte, majd mielőtt lebukott volna, sajnálatos módon a szíve a kezemben, az édes vére pedig a torkomban végezte.
Körbe nézek a szobában, egy átlagos hotelszobának nézem. A bőrdzsekim ledobom a franciaágy szélére, majd azonnal a bárszekrény felé veszem az irányt. Körbe nézek, és kiveszem a drágábbik whiskeyt, keresek hozzá egy kristálypoharat. Megkínálva saját magam félig megtöltőm, miközben kortyolgatom az érdes alkoholt elgondolkodom. Miért tart mindenki gonosznak? Mármint… nem mintha annyira zavarna a dolog, elvégre több, mint ötszáz éve vagyok ilyen. Az mondjuk senkit sem érdekel, hogy mit miért tettem. Hogy meg kellett tanulnom saját magamat védeni, hogy már tizenhét éves korom óta veszélyben az életem. Hogy már, több, mint ötszáz éve kell magam megvédenem, és menekülnöm kellett. Hogy azt hittem, hogy már nem él a lányom. aztán amikor újból bele került az életembe nem tudtam mit tenni, nem érzem magam anyának. Egyáltalán érezni sem tudok igazán már, csak Stefan iránt, ő valóban fontos nekem, csak neki nem fontos, hogy nekem az. Ha nem lenne annyira fontos komolyan képes lennék megfojtani, vagy inkább egy tőrt döfni a szívébe. Sajnos képtelen vagyok… Inkább kínzom az örökké valóságig! A szüleim sem tartottak ki mellettem, az apám kidobott miután megszültem, csupán… amiatt, mert elárult egy férfi és teherbe ejtett, az anyám meg… nos ő nem tett semmit csak leszegett fejjel tűrte az egészet. Hogy a lánya az utcára kerül, az unokáját meg eladja a férje. De amint vámpír lettem megbosszultam, Katerina Petrova sosem felejt, mindig megadja a tartozását! Ilyen családi eszmék között csodálkozol hát, hogy nem vagyok képes a szeretettre? Amúgy is, a szeretett gyengeség, és ha gyenge vagy, hamar alulról szagolhatod az ibolyát, én…. én aztán az élni akarás mellett voksolok és ezért bármit képes vagyok megtenni. Bárkit manipulálok, bárkin átgázolok, vagy ha arról van szó zokszó nélkül végzek vele.
Lehúzom a whiskey maradék részét, a pohár hangos koccanással ér asztalt, majd bele ugrom az ágyba, így fogom várni, az egyik tenyerem a fejem alá csúsztatom, sötét, csokoládé barna tincseim az ágyra omlanak, keresztbe fonom a lábaim, fekete, testhez simuló ruhám felcsúszik a combom közepére, fekete magassarkúm az ágy matracán pihen. Hallom ahogy nyílik az ajtó.
-Hiányoztál, Kai. –villantok rá egy mosolyt, látom a pillanatnyi meglepettséget, gyorsan felpattanok, vámpír sebességgel illanok elé.
-Segítségre van szükségem,- szólalok meg olyan ügyefogyott hangon, ártatlan bárányképpel.


 ***

I'm Katherine Pierce.
I'm a survivor.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Kaiherine    Szer. Szept. 13, 2017 9:22 pm


***

I'm Katherine Pierce.
I'm a survivor.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Kaiherine

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Silhouette PAST and FUTURE :: Alternatív képzelet :: Alternatív szálak-
^
ˇ