Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Törlések, figyelmeztetések

Yesterday at 11:45 pm

Lara & Lio hálószobája

Yesterday at 2:39 pm

#002. 2017.09.30. - 2017.10.14.

Vas. Okt. 15, 2017 12:04 am

Poison After Bite

Szomb. Okt. 14, 2017 9:18 pm

Christian E. Gray

Szomb. Okt. 14, 2017 12:53 pm

Elkészültem!

Szomb. Okt. 14, 2017 11:07 am

Lafayette temető

Szomb. Okt. 14, 2017 12:42 am

Valami cím - folyamatban

Pént. Okt. 13, 2017 11:47 pm

Jazz club

Csüt. Okt. 12, 2017 12:35 pm

Aaron Boone

írta: Evelyn Cox
Szer. Okt. 11, 2017 11:54 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 10 6
Vérfarkasok 3 2
Hibridek 2 4
Eredetiek 0 2
Eretnekek 1 1
Vadászok 3 1
Emberek 9 5
Összesen 35 30
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Marie Hockstetter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Marie Hockstetter   Hétf. Okt. 09, 2017 12:06 pm


Marie Hockstetter

Ha farkasok közé vágysz, üvölts velük!


Becenév

May

Titulus

Hercegnő

Születési hely, dátum

1998. augusztus 26. Marseille, Francia ország

Faj

vérfarkas - csak még nem tudja

Átváltozás

Még sehogy

Család

Brutális tömeggyilkosság Mystic Falls-ban.
André Bleumont-ot, és Ravenna Hockstettert szeptember 14.-én találták meg a Mystic Fallshoz közeli erdőben. Bár a rendőrség nem osztott megtúl sok információt, riporterünk kiderítette, hogy mind a két áldozatot megcsonkították. Állattámadásra gyanakodnak.
Kikérdeztük az egyetlen túlélőt, aki bár könnyektől ködös szemekkel, és enyhén sokkos
állapotban, de hajlandó volt nyilatkozni nekünk.
- Szóval, Marie, te hogyan emlékszel erre az estére?
- Nem... nem sokra... Emlékszem, hogy épp zenét hallgattam amikor valami kiugrott elénk az útra... apa elhúzta a kormányt és a kocsi... a kocsi egy fának csapódott. Elveszítettem az eszméletem. A kórházban ébredtem fel...  
- Úgy tudjuk, hogy van egy öcséd is, nem igaz? Ő hol volt ezen az estén?
- Dylan... ő a Witthmore-ra jár... szóval az év nagy részét itt tölti. Őt akartuk meglátogatni a nagynénémnél...


Play by

Holland Roden

Ez az én történetem...

A busz rázkódik alattam, ahogyan behajt arra az utcára, ahol pontosan három hónapja történt a baleset. Még mindig nehezemre esik nem bámulni azt a fát, amelyik szétroncsolta a bogár hátúnk motorháztetejét. Üveges tekintettel bámulom, ám a busz gyorsan tovább döcög Mystic Falls felé. Három hónapot kaptam, hogy elintézzem az ügyeimet, hogy kiiratkozzak az ottani iskolámból, és beadjam a jelentkezésemet a Witthmore-ra. A nagynénémhez kell költöznöm, tekintve, hogy nem vagyok nagykorú. Kényszerből kell lezárnom az életemet Texasban.
Három éves korom óta Texasi vagyok, és most el kell hagynom mindent és mindenkit, egy puma miatt. Megrázom a fejemet, hogy elkergessem belőle a depresszióhoz vezető gondolatokat. Vörös hajtincseim mind belehullanak az arcomba de nem törődöm velük, csak bámulom tovább az utat, miközben a fülemben folyamatosan szól a Falling in Reverse.
Két ujj böki meg a vállamat, mire ösztönösen kikapom a fülemből a fülhallgatót, és felnézek a “támadómra”. Egy magas, vékony srác áll mellettem, és vigyorog, mint a tökök halloweenkor. Értetlenül bámulok rá, mert soha életemben nem láttam még, de ő úgy bámul engem, mintha ismerne.
- Jaj, bocsi - nevet és megvakarja a tarkóját - Alex vagyok, Dylan legjobb barátja. Ő küldött eléd, mert ő most nem tud jönni - magyarázza hevesen. Rögtön feltűnik, hogy hadar - egyébként nagyon hasonlítotok, de gyere mert itt le is kéne szállnunk - mondja és óvatosan megfogja a könyökömet, hogy segítsen felállni. Zavarodottan állok fel, és követem őt az ajtóig. Mikor leszállunk megpillantom Mystic Fallst. Sokat jártam itt gyerek koromban, és később a tinédzser éveimben is. Érzem, hogy Alex próbál oldalra húzni de nem engedem neki. Megvetem a lábamat és gyanakodva nézek rá. Nem értem miért kell a szín játék, hiszen ismerjük egymást.
- Hero, abbahagynád? Tudod, hogy pisis korom óta ismerlek, te hülye - mondom és még egy halk, gyenge nevetésfélét is kiadok. Igaz hogy gyenge, de legalább valódi.
- May-May, hát felismertél… - mondja és ő is vigyorog. Nem értem miből gondolja, hogy nem ismertem fel, amikor pontosan ugyan úgy néz ki, mint két évvel ezelőtt.
- Nem értem miből… - mondom, mire hirtelen megölel. Olyan szorosan, hogy az összes levegő kiszalad a tüdőmből. Nem tudom mire vélni, de szépen, lassan, kissé robotikusan én is megölelem őt.
- Sajnálom, ami a szüleiddel történt. Nagyon! És nagyon sajnálom, hogy ott voltál és megélted ezt az egészet, és sajnálom, hogy…
- Hero, kérlek állj le - mondom kicsit zavarba esve - túltettem magam a dolgokon - mondom, s kedveskedve eltolom magamtól, hogy hatalmas, barna szemeibe nézhessek. Sokat nőtt, mióta nem láttam, de ugyan olyan édes, baba arca van.

avatar
Ismeretlen vagyok
Keresem :

∞ my pack

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Marie Hockstetter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadásra várva-
^
ˇ