Álomháború
felcsendülő dallamok


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Reagan Blair
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s doneDeveraux lakás

Idõvonal Empty
Today at 3:50 amOld-Blair albérleti lakás

Idõvonal Empty
Today at 3:41 amA sötét erdõ

Idõvonal Empty
Today at 3:29 amKonyha

Idõvonal Empty
Today at 2:55 amFolyosók és márványlépcsõk

Idõvonal Empty
Today at 12:07 amEgy régi menedékház

Idõvonal Empty
Yesterday at 10:25 pmAxel Achard

Idõvonal Empty
Hétf. Aug. 10, 2020 10:14 pmSzökõkút

Idõvonal Empty
Hétf. Aug. 10, 2020 9:30 pmCheesman Park

Idõvonal Empty
Vas. Aug. 09, 2020 9:16 pmFell Templomának romjai

Idõvonal Empty
Vas. Aug. 09, 2020 5:38 pmCharlotte Grey

Idõvonal Empty
Vas. Aug. 09, 2020 2:31 pm...but it's ecstasy

Idõvonal Empty
Vas. Aug. 09, 2020 12:52 am
Statisztika
Ennyien vagyunk
Szorgos íróink
A hónap posztolói

20 Hozzászólások - 27%
12 Hozzászólások - 16%
9 Hozzászólások - 12%
6 Hozzászólások - 8%
5 Hozzászólások - 7%
5 Hozzászólások - 7%
5 Hozzászólások - 7%
4 Hozzászólások - 5%
4 Hozzászólások - 5%
4 Hozzászólások - 5%

Share
 
Idõvonal
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásIdõvonal EmptySzomb. Jún. 16, 2018 12:46 am

Timeline
avagy az idõvonalunk

mindaz, ami velünk történt

Előszó
Igyekeztünk pontokba szedni a fontosabb eseményeket, melyek befolyásolják az oldal történéseit. Ide ti is feljegyezhettek bármit, amiről úgy gondoljátok, fontos tudnia másoknak - legyen szó saját karakter által elindított eseménysorról, vagy pedig canonokról. A lényeg, hogy együtt alkossunk valamit, s tegyük színesebbé a történetünket!

Kód:
[code]dátum: [url=link]esemény rövid leírása[/url][/code]

Történések
2012. tél: @Katherine Pierce kiszabadítja @Kai Parkert a börtönvilágból, majd ezt követően megtanít neki elég sok dolgot a démonléttel kapcsolatban, végül pedig igazi szövetségre lépnek.
2012. tavasz: @Stefan Salvatore és Alaric Saltzman, miután vesznek egy telket, felépítenek egy olyan iskolát közös erővel, ami a természetfeletti gyerekeknek ad otthont. Ez a Salvatore Boarding School. Céljuk, hogy a lehető legjobban kitanítsák a gyerekeket.
2012. nyár: Miután felbomlott a Mikaelsonok közt tett ígéret, avagy az Always and Forever; Elijah Mikaelson eltörli az emlékeit Marcel Gerard által, s új életet kezd New Yorkban, ahol egy nő formájában rá is talál a boldogság. Akkor még nem is sejti, hogy az a nő áruló. @Klaus Mikaelson eközben a világot járja, hogy leölje az ellenségeit. Rebekah Mikaelson és Marcel Gerard boldogan élnek valahol, ahogyan Kol Mikaelson és Davina Claire is. Egyelőre.
2012. nyár vége: @Hope Mikaelson felvételt nyer a Salvatore Boarding School-ba.
2012. ősz: A régi, ismert Ötök Testvérisége új szintre emelkedik egy mágikus kardnak köszönhetően; pontosan abban a pillanatban, mikor Katherine megnyitja a pokol kapuját és szabad átjárást enged a démonok számára a Földre.

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

2015. tavasz: @Damon Salvatore, miután évek óta semmi hírt nem kap @Elena Gilbertről, feladja. Kikapcsolja az érzéseit és távozik Mystic Fallsból.

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

2016. nyár: Kai, Katherine kérésére felkelti Elenát a Pokolban. Ugyanekkor Bonnie Bennet megérzi, hogy megszakadt a mágikus kapocs közte és Elena közt, így hazatér az utazgatásból. Közli a többiekkel a hírt, hiszen ez reményt adhat arra, hogy Elena életben van.
@Sierra, Katherine parancsára teljesen összekuszálja Elena emlékeit és a szeretteiből ellenséget kreál a lány fejében, ezáltal gyűlölettel telítve meg a szívét.

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

2017. tavasz: Denverben különös dolgok történnek. Az emberek megőrülnek, gyilkolnak; felreppennek az első hírek arról, hogy a démonok léteznek.
2017. nyár: Christopher Prescottot megszállja egy kisebb erejű démon, de a barátja, Caleb Planchart segítségével sikerül visszatérnie.

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

2018. nyár: Az Ötök Testvériségének egyik vezetője, @Zack Reed életét veszíti egy démon támadás alkalmával, több társával együtt. @Reagan Blair vállára ekkor kerül olyasféle teher, amiről senkinek sem óhajt beszélni. Későbbiek folyamán Zack helyére @Isaac Lestrange lép, miután a kard kiválasztotta őt.
2018. ősz: Katherine úgy dönt, hogy szabadon engedni Elenát, így megkezdődhet a játék. Elena először Damont keresi fel, és hogy a vámpír visszakapcsoljon, egyszerűen megöleti magát vele. (A szirén alku miatt nem hal meg.)
Később a lány Stefant is felkeresi, s hivatalossá válik, miszerint Elenát teljesen kicserélték és elkezdődött Katherine új bosszúja.

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

2019. nyár: @Seraphim Scamander akcióba lendül, hogy nem csak az ősi vámpírokat, de egész New Orleans természetfeletti tatrományát egyenlővé tegye a földdel. Ehhez egy természeti jelenséget akar felhasználni, s ezt a tippet egyenesen Kai Parkertől kapta.

Silhouette in the DarknessAlways and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Idõvonal TWp3oLI
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Idõvonal LR2C7YU
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Idõvonal AavKTjb
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
770

Idõvonal Empty
 

Idõvonal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal