What about the world today?
It’s all about power then


"Kijövök a homályból. Kijövök az árnyékból. Kijövök a ködből. Kijövök. A hamvakból emelkedek fel. Elfuthatsz, de nem bújhatsz el. Egy lélegzet a bőrödön, megérkeztem. Itt vagyok. Egy erő, amivel el kell számolni. Egy penge, amivel szórakoztál. Itt vagyok. Egy játék, ami soha nem fogsz megnyerni. Ez a sírod, halld, ahogy csalogat. Itt vagyok."

You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Reagan Blair
Társadmin
Castiel Doyle
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hello Brother
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 3 Bots

NincsA legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s donePoszeidón haragja

Idõvonal Empty
Yesterday at 4:12 pmHard To Believe

Idõvonal Empty
Yesterday at 2:58 pmTwo Princes

Idõvonal Empty
Yesterday at 12:57 pmSikátor

Idõvonal Empty
Pént. Ápr. 09, 2021 2:04 amImogen Ward

Idõvonal Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 10:29 pmDaisy & Bluebelle törmelékekkel teli szobája

Idõvonal Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 7:21 pmJenna Coleman

Idõvonal Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 5:26 pmPartnerkeresõ

Idõvonal Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:27 pmWalker lakás

Idõvonal Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:23 pmElhagyatott, omladozó épület & kilátó

Idõvonal Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 8:59 amKépzeletek tere

Idõvonal Empty
Szer. Ápr. 07, 2021 2:02 pmThe monsters are inside us

Idõvonal Empty
Kedd Ápr. 06, 2021 7:44 am
I was feeling Epic
April ℘ top 10

7 Hozzászólások - 22%
4 Hozzászólások - 13%
4 Hozzászólások - 13%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%

Share
 
Idõvonal
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásIdõvonal EmptySzomb. Jún. 16, 2018 12:46 am

Timeline
avagy az idõvonalunk

mindaz, ami velünk történt

Előszó
Igyekeztünk pontokba szedni a fontosabb eseményeket, melyek befolyásolják az oldal történéseit. Ide ti is feljegyezhettek bármit, amiről úgy gondoljátok, fontos tudnia másoknak - legyen szó saját karakter által elindított eseménysorról, vagy pedig canonokról. A lényeg, hogy együtt alkossunk valamit, s tegyük színesebbé a történetünket!
A sorozattól eltérően az évszámok változhatnak, mert a jelenhez igazodtunk, mikor összeraktuk az idővonalat!

Kód:
[code]dátum: [url=link]esemény rövid leírása[/url][/code]

Történések
időszámításunk előtt 2200: Arcadius, emberi halálával létrehozza a Poklot.
Közel egy évszázaddal ezelőtt: Isobel Riddle, az egyetlen túlélőnek hitt boszorkány kegyelmet kap Marcelltől. Ekkor még senki sem sejti, hogy nincs egyedül és bosszúra szomjazik. Ő tervezi átvenni az uralmat a New Orleans-i boszorkányok élén.

℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘

2000.: Klaus Mikaelson ebben az évben változtatott át egy vérfarkas falkát hibriddé Elena hasonmás vérével. Végül hatalmas mészárlásba fulladt, alig néhányan élték túl, köztük Tyler Lockwood.

℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘

2010. tavasz: Patrick Joseph Reynolds átveszi a New Orleans-i Maffia vezetését, elődje, Paulo Martelli után.

℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘

2012. tél: Cade halála után Katherine Pierce átveszi a poklot, aztán kiszabadítja Kai Parkert a börtönvilágból, majd ezt követően megtanít neki elég sok dolgot a démonléttel kapcsolatban, végül pedig igazi szövetségre lépnek.
2012. tavasz: Stefan Salvatore és Alaric Saltzman, miután vesznek egy telket, felépítenek egy olyan iskolát közös erővel, ami a természetfeletti gyerekeknek ad otthont. Ez a Salvatore Boarding School. Céljuk, hogy a lehető legjobban kitanítsák a gyerekeket.
2012. nyár: Miután felbomlott a Mikaelsonok közt tett ígéret, avagy az Always and Forever; Elijah Mikaelson eltörli az emlékeit Marcel Gerard által, s új életet kezd New Yorkban, ahol egy nő formájában rá is talál a boldogság. Akkor még nem is sejti, hogy az a nő áruló. Klaus Mikaelson eközben a világot járja, hogy leölje az ellenségeit. Rebekah Mikaelson és Marcel Gerard boldogan élnek valahol, ahogyan Kol Mikaelson és Davina Claire is. Egyelőre.
2012. nyár vége: Hope Mikaelson felvételt nyer a Salvatore Boarding School-ba.
2012. ősz: A régi, ismert Ötök Testvérisége új szintre emelkedik egy mágikus kardnak köszönhetően; pontosan abban a pillanatban, mikor Katherine megnyitja a Pokol kapuját és szabad átjárást enged a démonok számára a Földre.
2012. ősz vége: Scott Griffin alkut köt egy démonnal, hogy amaz előszedje a pokol mélyéről azt az embert, akinek a birtokában van a RIPPER vírus. Ezek után megalapítja újra az Augustine társaságot, aminek ő lesz a vezetője.

℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘

2014. tavasza: Megalakul a denveri farkas társaság, avagy az Újhold falka az Ötök Testvérisége segítségével, helyesbítve szövetségével.
A vadászoktól kaptak területet az erdőben és egy fő megállapodásuk van: átváltozáskor mindenkinek az adott területen belül kell maradnia. Ha valaki mégis a városban kószálna átváltozva, vérenzgő fenevadként, akkor az Ötök gondolkodás nélkül lyukaszthatják át a bundájukat.

℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘

2015. tavasz: Damon Salvatore, miután évek óta semmi hírt nem kap Elena Gilbertről, feladja. Kikapcsolja az érzéseit és távozik Mystic Fallsból.

℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘

2016. nyár: Kai, Katherine kérésére felkelti Elenát a Pokolban. Ugyanekkor Bonnie Bennet megérzi, hogy megszakadt a mágikus kapocs közte és Elena közt, így hazatér az utazgatásból. Közli a többiekkel a hírt, hiszen ez reményt adhat arra, hogy Elena életben van.
Sierra, Katherine parancsára teljesen összekuszálja Elena emlékeit és a szeretteiből ellenséget kreál a lány fejében, ezáltal gyűlölettel telítve meg a szívét. Hónapokon, talán éveken át gyötri a lányt a pokolban.

℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘

2017. tavasz: Denverben különös dolgok történnek. Az emberek megőrülnek, gyilkolnak; felreppennek az első hírek arról, hogy a démonok léteznek.
2017. nyár: Christopher Prescottot megszállja egy kisebb erejű démon, de a barátja, Caleb Planchart segítségével sikerül visszatérnie.

℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘

2018. nyár: Az Ötök Testvériségének egyik vezetője, Zack Reed életét veszíti egy démon támadás alkalmával, több társával együtt. Reagan Blair vállára ekkor kerül olyasféle teher, amiről senkinek sem óhajt beszélni. Későbbiek folyamán Zack helyére Isaac Lestrange lép, miután a kard kiválasztotta őt.

℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘

2019. januárja: Katherine úgy dönt, hogy szabadon engedni Elenát, így megkezdődhet a játék. Elena először Damont keresi fel, és hogy a vámpír visszakapcsoljon, egyszerűen megöleti magát vele. (A szirén alku miatt nem hal meg.)
2019. tavasz: Két falka egyesül, a Silvermane és a Shadowmoon. Összeolvadnak Ezüsthold falkává.
2019. nyár: Elena felkeresi Stefant, s hivatalossá válik, miszerint a lányt teljesen kicserélték és elkezdődött Katherine új bosszúja.
2019. ősz: Seraphim Scamander akcióba lendül, hogy nem csak az ősi vámpírokat, de egész New Orleans természetfeletti tartományát egyenlővé tegye a földdel. Ehhez egy természeti jelenséget akar felhasználni, s ezt a tippet egyenesen Kai Parkertől kapta. 2020 decemberére saccolja a démon az üstököst.

℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘ ℘

2020. tavasz: Az Ötök Testvériségének egyik vezetője életét veszíti, miután Astrid Fray csapdába csalta a vadászokat. Ám a valódi felelős Hazel Rhian Wallace haláláért mégsem Ő, hanem valaki olyan, akit jól ismertek.
2020. december 21: Az Apokalipszis négy lovasa kiszabadult, hogy visszanyerve erejét elpusztítsa a világot.
2020. december 25. reggel: Miután a Négy lovas magába szívta Sivár erejét a négy Mikaelsonból, elindultak megszerezni a kulcsokat. (12 minikaland vette kezdetét.)

Silhouette in the DarknessAlways and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Idõvonal 73Gher5
Legfelsőbb szint:
The Survivor
Ez az én történetem :
Idõvonal LR2C7YU
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Idõvonal AavKTjb
Tartózkodási hely :
℘ Look around
Zenedoboz :
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
911

Idõvonal Empty
 

Idõvonal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal