Álomháború
felcsendülő dallamok


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Reagan Blair
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s doneCheesman Park

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Yesterday at 9:16 pmSzökõkút

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Yesterday at 9:07 pmFell Templomának romjai

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Yesterday at 5:38 pmCharlotte Grey

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Yesterday at 2:31 pmKívánságkosár

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Yesterday at 9:30 am...but it's ecstasy

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Yesterday at 12:52 amLarissa Blackwell szobája

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 11:56 pmFolyosók és márványlépcsõk

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 10:45 pmKai & Sera - Walking on wire

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 4:33 pmFolyosók

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 3:32 pmTrevor Gillies

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 2:42 pmCameron Gillies

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 2:31 pm
Statisztika
Ennyien vagyunk
Szorgos íróink
A hónap posztolói

18 Hozzászólások - 32%
9 Hozzászólások - 16%
5 Hozzászólások - 9%
4 Hozzászólások - 7%
4 Hozzászólások - 7%
4 Hozzászólások - 7%
4 Hozzászólások - 7%
3 Hozzászólások - 5%
3 Hozzászólások - 5%
3 Hozzászólások - 5%

Share
 
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
ÜzenetSzerző
Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate EmptySzomb. Május 02, 2020 9:42 pm


az Ötök bevetésen

Ha akartam, akkor sem tehettem volna semmit, sem Hazel halála ellen, sem pedig akkor, mikor Reg felhúzott mellőle. Mondani akartam valamit, tiltakozni, képtelen voltam azonban felocsúdni a sokkból, hiába próbálta az agyam küldeni a jeleket: vége volt. Ennyi volt. A kard eltűnt, az eső eleredt; úgy tűnt, már az égiek is lemondtak rólunk, és ahogy ez tudatosult bennem, elfordultam a látványtól és Reg vállába temettem az arcom, oda zokogtam. Ha engedte, át is karoltam közben és attól féltem, sosem fogok már megnyugodni vagy jobban lenni. Egy ilyen ütésből nem lehet felállni.
Nem igazán emlékszem, mi történt utána. Valahogy felmászhattam a kötélen, mert a következő emlékem az volt, hogy a kocsi mellett ácsorgok már, még mindig a könnyeimet törölgetve. Ezúttal Castielt öleltem, ha hagyta, hogy a közelébe férkőzzek. Nem igazán próbáltam vigasztalni, eléggé össze voltam törve ahhoz, hogy inkább rajta is csak sírjak. Isaacet kerestem, amikor épp kiláttam a könnyeim közül, de mindig távolabb helyezkedett el tőlünk és most nem maradt semmi erőm érte menni, megkeresni.
Aztán bent ültünk a kocsiban, én meg valamelyikük vállára dőltem. Az útból semmit nem láttam, de legalább már elapadtak a könnyeim, sőt, ürességet éreztem és azt, hogy soha többé nem leszek képes sírni, vagy fájdalmon kívül bármit is érezni. Az ablakon kopogó esőt figyeltem, és bármelyikük is adta kölcsönbe a vállát, végül jobban odabújtam és lehunytam a szemem. Nem akartam beszélgetni, sem létezni, sem tudni arról, hogy ők léteznek és ugyanúgy megy tovább a világunk Hazel nélkül. El akartam felejteni a fájdalmat. Az időt. A jövőt. Az esőt.
Mindent.Do you know what I dream about?
Larissa Blackwell
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate 1RFOY0K
Az aktív résztvevő
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Léptek száma :
116

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate EmptyVas. Márc. 15, 2020 10:47 pm


Veszélyes terepen


262 words ✩ hall of fame ✩ note: köszönöm ezt a kalandot, még akkor is, ha szomorú volt  lasciate ogni speranza, voi ch'entrate 277465677  You could walk straight through hell with a smile

Képtelen voltam felfogni azt, ami történt. Talán nem is fogtam fel, csak… csak néztem Wallace holttestét, ahogy Doyle ott térdel mellette. Néztem Blackwellt, ahogy sírni kezd, szinte hisztérikus módon… és figyeltem Blairt, ahogy próbálja megnyugtatni. Vagy… vagy az ördög tudja, mit próbált csinálni. Az alakjuk lassan elmosódott előttem. Először nem tudtam, miért. Ugyanis nem vettem észre, hogy az eső eleredt. Nem mentem oda hozzájuk, legalábbis hosszú percekig csak álltam egymagam, távol a csapat megmaradt tagjaitól. Hagytam, hogy az esőcseppek beborítsanak teljesen, majd lassan újra körülnéztem. A démonok lassacskán eltűntek.
Akkor eszméltem fel a nagy merengésemből, a lesújtottságból, mikor Blair hangját meghallottam. Ekkor léptem közelebb hozzá és a többiekhez.
- Igen. Jobb, ha megyünk – Jegyeztem meg csendesen, de ennél többre nem voltam képes. Úgy éreztem, teljesen elbuktam, mint vadász, mint vezető, mint… mint társ. A kardomra emeltem a tekintetemet, majd egy varázslattal eltüntettem. Nagyot nyeltem, majd Blackwellre tévedt a tekintetem és meg akartam érinteni a vállát, sőt, biztatón megölelni, de végül nem tettem semmit. Hátrébb léptem, majd mély levegőt véve sarkon fordultam.
- Előremegyek – Nem hagytam, hogy bárki megállítson. Lehet, felelőtlenség volt újból szétválnunk, de nem akartam, nem tudtam velük maradni. Ez az egész küldetés egy hatalmas nagy kudarc volt. Mindenféle értelemben elcsesztem, ahogyan csak lehetséges volt.
Előkészítettem mindent, hogy Wallace testét is magunkkal tudjuk vinni, hisz bármennyire is volt ellenszenves az a nő… nem volt rossz ember, továbbá a temetés mindenkinek járt. Neki is. Amíg vártam a többiekre, rágyújtottam egy szál cigarettára is. A füst táncot járt a lehulló esőcseppekkel; majd felszállt az ég felé. Talán oda, ahol Wallace is volt már.Isaac Lestrange
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate E903005db3541ed51ca063a4189e06ef
Az aktív résztvevő
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Keresem :
Léptek száma :
129

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate EmptyHétf. Márc. 02, 2020 6:41 pm

into the deep blue
we can fight the dark, this is who we are

Hazel az utolsó pillanatban átveszi az irányítást a démonnő felett, és Castielt félrelökve maga ellen irányítja a kardot. Bár annak varázserejét blokkolta a titokzatos boszorkány mágiája, Hazellel együtt a démon is elpusztul, gyötrelmes kínok közt tér vissza a Pokolba, utolsó pillanataira magára hagyva társaival a vadásznőt. Azzal, hogy egyikük kiesett, a varázslat megtörik, a Wallace-kardok és a vadászok is visszanyerik erejük teljét. A démonok megszegték a boszorkánynak tett esküjüket, annak haragjától tartva elmenekülnek hát, visszatérnek a Pokolba. A négy túlélő így magára marad, távozásukat nem gátolja semmi.
Ahogy a köd végleg feloszlik, enyhe szél támad, megsürgeti a lustán sodródó felhőket az égen, melyek tömött pelyhei mögül elő-előkukucskál a hold. Fénye beragyogja a sziklafalak sötétjét és mutatja a visszautat a vadászoknak. Csillagpor száll a levegőben, egyesek halhatni vélhetik, ahogy a szél csilingelteti őket: mintha ezer angyal fakadna sírva.
Aztán elered az eső.
Az Ég is gyászol.

//A kaland lezárult. Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt! Remélem, jól éreztétek magatokat, és ha bármiféle építő jellegű észrevételetek, kommentetek van, ne habozzatok pm-ben megosztani velem!//

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate 3887785939We are heroes in the darkest times


we're gonna keep moving, surviving


The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate QeBDzLH
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate KC5fXfj
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Y2FzamG
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
21

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate EmptyVas. Márc. 01, 2020 12:53 amWe all have stories we'll never tell
To: The SuperTeam


Az igazság az volt, hogy sosem szabadott volna eljönnünk ide. Ahogy ezt odafönt is megmondtam, mielőtt leereszkedtünk volna. Végig rossz érzésem volt, leginkább azért, mert én pontosan tudtam, mi történt Reeddel. Nem hittem egy percig sem, hogy megúszta, életben van, mert... lehetetlen volt. Nem véletlenül nem szóltam senkinek, nem akartam az egész csapatot veszélynek kitenni. Az már egy másik kérdés, hogy valószínűleg oda sem értünk volna időben. Én megtagadtam a segítséget tőle, s ezzel kell együtt élnem, a többieknek nem.
Hallottam, hogy valami nincs rendben Doyle-ékkal, hol Blackwellre, hol rájuk figyeltem, a fejemet ide-oda kapkodva. Segíteni akartam mindenkinek, de nem lehettem egyszerre három helyen. Amint meghallottam a nevet a démon szájából - mert nem Hazel volt az, egyértelmű volt számunkra -, odakaptam a fejemet. Nem akartam elhinni, hogy tényleg Zack Reedet mondott... Hitetlenkedve fordultam feléjük teljes testemmel, így végignéztem az egész jelenetet, de már nem tehettem semmit. Wallace feláldozta magát a társáért, gondolkodás nélkül. Ahogy a kard végül a saját testén szaladt át, még én is összerezzentem, a riadtság egészen biztosan kiült az arcomra. Aztán jött a vakító fény, mire én egyik karomat a szemeim elé tartottam, amíg el nem tűnt; a karddal együtt. A gondolataim ezerrel száguldoztak a fejemben, nem tudtam, mi riasztott meg jobban, Zack Reed neve, vagy Wallace halála. Az istenit! Mennyire tudtam, hogy nem kéne idejönni...
Mire észbekaptam, a többiek már a társunk teste fölött álltak, Blackwell volt a leginkább kiakadva, így őhozzá közel álltam meg. Ahogy gyógyítani próbálta a nőt, vállára tettem a kezemet, majd a kudarca után, ha engedte, megpróbáltam a karjánál fogva talpra állítani.
- Larissa, hagyd! Már nem tehetsz semmit... ahogy én sem. - suttogtam, képtelen lettem volna hangosan beszélni, mert még mindig alig hittem el, mi történt az előbb. Már csak négyen voltunk, megint. Mntha arra lettünk volna ítélve, hogy egyikünk mindig elbukjon.
Lestrange felé fordultam, ő egy fokkal higgadtabbnak tűnt, mint a másik két társunk, majd a démonok felé böktem a fejemmel.
- Szerintem le kéne lépnünk. Valószínűleg ez volt a céljuk, megölni egyikünket. - nagyot nyeltem, s egy pillanatra lehunytam a szemeimet. Mély levegőt vettem, hogy újra magamhoz térjek, csak azután fordultam vissza a többiek irányába.


words: 357 ❖ kredit
You don't even know what you do to me

And I try to let you go
but it's ecstasy

Reagan Blair
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate FTeGSeT
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
funny question...
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Tumblr_n4tposBdeZ1s6ctuvo4_250
Léptek száma :
62

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate EmptySzomb. Feb. 29, 2020 11:52 pm


az Ötök bevetésen

Hiába siettem a magam sebzett tempójában elérni Hazeléket, már a távolból feltűnt, hogy valami nem stimmelt. Képtelen voltam hinni a szemem előtt lejátszódó jelenetnek. Kizárt, hogy Hazel ilyet tett volna, de a démoni befolyásolás meg mégis hogyan...? Hiszen varázslat védett minket! Megtorpantam és csak álltam ott, próbáltam felfogni, az agyam azonban lekapcsolt. A kard kiesett a kezemből, nem is érzékeltem, hogy elejtettem. Egyre csak azt ismételgettem magamban, hogy ez nem lehet igaz, ez nem történhet meg. Isaacra néztem, kérdőn és kétségbeesetten, azt remélve, ő majd megnyugtat, hogy rosszul láttam, hogy nem így történt, hogy nem... A fényesség elvakított, lehunytam a szemem és elfordítottam a fejem, de a fájdalom a retinámon keresztül a koponyám faláig hatolt, könnyek lepték el a szemem. Hosszú pillanatokig csak égő, villódzó foltokat láttam, ez mégsem tartott vissza, hogy ismét elinduljak. Egyre gyorsabb, egyre sietősebb léptekkel. Kapkodó légvételemen és a szívem dübörgésén túl semmi mást nem hallottam.
Térdre rogytam Castiel mellett. Megérintettem a vállát, megszorítottam, megrángattam finoman, próbáltam elérni, hogy rám nézzen, hogy közölje, mi történt, hogy megmagyarázza, hogy értelmet adjon ennek az egésznek, amit láttunk. Hiába tudta az agyam racionális része, hogy túl sokat kértem, muszáj volt, hogy valaki megmondja, mi történt. És hogyan. És miért nem tehettünk semmit. Castiel arcáról azonban mindent leolvashattam, és az a minden pont elég volt ahhoz, hogy elsírjam magam.
- Neh... - A szám elé kaptam a kezem, de képtelen voltam megálljt parancsolni a könnyeknek. Hazel fölé hajoltam, gyengéden megérintettem a kézfejét. Olyan hidegnek tűnt... A tenyeremmel beborítottam a sebét, megpróbáltam gyógyítani, de alig éreztem magamban egy kevéske erőt; önmagam regenerálása túl sokat kivett belőlem. A fejem zsongani kezdett, én meg szédülni, és láthatóan a varázslatomnak semmi hatása nem volt, így felhagytam vele. A kardot kerestem mellette, de eltűnt, ami csak azt jelenthette, hogy...
A könnyeimet nyelve néztem fel Regre, könyörgőn, esdeklőn, hogy csináljon valamit, bármit, akadályozza meg valahogy, hogy ez megtörténjen. Nem veszíthetünk el még valakit. Némán formálta csak ajkam: kérlek, Reg, hang nem jött ki ugyanis a torkomon, csak fojtott, fájdalmas nyüszítés, ahogy visszanéztem az előttünk heverő testre.
- Hazel... - Halott társunkra borulva kitört belőlem a zokogás.Do you know what I dream about?
Larissa Blackwell
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate 1RFOY0K
Az aktív résztvevő
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Léptek száma :
116

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate EmptyPént. Feb. 28, 2020 1:59 am


Veszélyes terepen


179 words ✩ hall of fame ✩ note: Hazel... Sad  You could walk straight through hell with a smile

Nem adhattam fel csak úgy; habár a démon erős volt, úgy tűnt, hogy előnybe kerültem. Szorosan fogtam őt és támadtam, azonban ahogy a hirtelen megragadott és lángok gyúltak az ujjai közt, a bőrömet égetni kezdte vele. Hirtelen engedtem el, azonban másik kezemmel újra tűzgömböt formáltam és felé irányítva támadtam rá újfent.
Utána is léptem, de aztán… az ismerős kiáltás, a hang… megállásra késztetett. A tekintetemet Castielék felé kaptam és a látvány ledöbbentett. Hazel a szemem láttára csuklott össze, majd pillanatok tört része alatt árasztott el mindent az az erős fény… A szemem elé kaptam a karomat, hunyorogva bámultam el feléjük, majd ahogy a fény megszűnt, úgy engedtem le a karomat.
- Nem… nem lehet, ez… - Mindez csupán egyetlen egy dolgot jelenthetett. A kard fénye, a kard eltűnése csakis azt jelenthette, hogy… - Wallace… - Gondolkodás nélkül indultam feléjük. Nem akartam elhinni, ami történt, de Castiel reakciója miatt is egyértelmű volt. Hazelt elveszítettük.
Néhány lépés után azonban megálltam és a tekintetemet a többi démonra emeltem. Gyanús volt, hogy már nem támadtak… vajon miért nem? Végül Laráék felé néztem el.Isaac Lestrange
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate E903005db3541ed51ca063a4189e06ef
Az aktív résztvevő
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Keresem :
Léptek száma :
129

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate EmptyCsüt. Feb. 27, 2020 9:20 pm

Öngyilkos küldetés
Csak pozitívan

Felfoghatatlanul felgyorsultak az események. Nem akartam bántani Hazelt és ezt a testét uraló démon pontosan tudta. Csak védekeztem, de örökké nem mehetett ez így. És nem is ment. Hazelnek – pontosabban a démonnak – valahogy sikerült mögém kerülnie, és már abban a pillanatban tudtam, hogy elszúrtam. Nekem végem. A szavaitól felállt a hátamon a szőr, időm sem volt megemészteni, a kard megcélzott, ám valami egészen váratlan következett: Hazel egy pillanatra mégis visszanyerte az irányítást, félrelökött és már csak annyit láttam, hogy a kard, ami néhány pillanattal korábban engem akart keresztül döfni, az ő testébe fúródott.
- Ne – kiáltottam fel kétségbeesetten, és mire sikerül elvergődnöm hozzá, ő már a földön feküdt élettelenül. Egy pillanatra elvakított a fényár, ami a semmiből tört elő és magával vitte a kardot, majd lerogytam mellé. Sosem álltunk közel egymáshoz, nem voltunk barátok, még társak is csak azért, mert így alakult, és mégis fájt. Megmentett, feláldozta magát. Nem mertem felnézni, nem akartam látni a többiek tekintetét. Remegő kézzel, gyengéden zárom le  a szemeit és bevillan a vízió, amit korábban láttam. Valóra vált.
173 words ❖ youtubeAnd every creature lends themselves to change your state of mindCastiel Doyle
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate SJYGmjA
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Keresem :
Léptek száma :
11

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate EmptyHétf. Feb. 24, 2020 12:36 pmEgységben az erõ

Vagy mégsem?

Képtelen volt felülkerekedni a benne lakozó démonon. Elveszítette az irányítást és ez kétségbe ejtette; nem tudott ellene voltaképpen semmit tenni. A teste magától mozgott, bármennyire is igyekezett ellenállást tanúsítani. Ilyen az, mikor az ember elveszíti a szabad akaratát, ugye? Sosem érezte még magát ennyire borzalmasan. Őt sosem irányították, legalábbis nem ilyen módon és bosszantotta, idegesítette, frusztrálta. Hisz nem tudhatta, a démon mit tervez vele.
Ám mikor Castiel mögött találta magát, már sejtette. Sőt, pontosan tudta, mit akar majd tenni a démon. Újból küzdeni próbált ellene, visszaszerezni az irányítást, de a mentális ereje nagy eséllyel kevés volt ehhez. Aztán a szája öntudatlanul mozdult és a saját hangját hallotta, de az, amit mondott… Zack? Valóban élne? Az kizárt. Üdvözletét… …
Átgondolni sem volt teljesen ideje, a düh fortyogott benne, de amint érzékelte, hogy némileg visszanyeri a teste felett az uralmat, félrelökte Castielt a szabadabb kezével, míg a másikkal önmagát szúrta végül le. Több ereje nem maradt, s ezután a fájdalom járta át a testét. Minden porcikáját, ahogy a kard mélyre fúródott benne. A saját kardja. Hitetlenkedve bámult le a testéből kilógó fegyverre, majd a földre térdelt, végül eldőlt oldalra. Aztán a hátára fordult. Olyan helyen sikerült leszúrnia magát, hogy tudta, ezt nem éli túl. A saját hangja visszhangzott a fejében. Zack Reed…
- Légy átkozott, Zack Reed… - Ezt suttogva hagyta el teljesen az élet és hunyt ki szeméből a fény.
A kard hirtelen, egy fényáradat kíséretében teljesen eltűnik, ezzel is jelezve, hogy Hazel halott.

From: Hazel
Rhian Wallace

243 words
We are heroes in the darkest times


we're gonna keep moving, surviving


The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate QeBDzLH
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate KC5fXfj
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Y2FzamG
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
21

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate EmptySzer. Feb. 19, 2020 9:11 pm

into the deep blue
we can fight the dark, this is who we are

Isaac védekezése sikerül, a tűzgolyó egyenesen arcon találja a démont, aki felüvölt a fájdalomtól és megtántorodik, a földre kerül. A vörös hajú nő kihasználja a vadász pillanatnyi figyelmetlenségét és az őt fogva tartó kézre mar. Ujjai közt lángok lobbannak, Isaac súlyosan is megégetheti magát, ha nem engedi el egyhamar. Miután kiszabadult, a vörös azonban nem támad ismét, sebzett, és társa sérülésén elbizonytalanodva tart Isaactől. Valószínűleg egyikük sem számított ilyen végkimenetelre.
Reagan és Lara közben az Ötöket bénító varázslat megtörésén dolgozik. Lara sikeresen észrevette a hasadék tetején ténykedő boszorkányt, bár az alakját nem tudja kivenni, de annyit sejthet, hogy nő. Törekvésüket nem gátolja senki és semmi, a démonok figyelme egészen másfelé összpontosul.
A sebhelyes arcú felfigyel a társai kiabálására. Megjegyzi magának Isaacet, ugyanakkor úgy véli, itt az ideje befejezni a játszadozást. Megadja a titkos jelet, mire a démonok elkezdenek visszavonulni; mindegyik, kivéve a nő, aki megszállta Hazelt. A vadásznő érezheti, hogy semmi ereje a teste felett, hiába próbálkozik, tehetetlen nézője csupán az eseményeknek. Sikerül Castiel mögé kerülnie és lefognia: alkarja a férfi torkánál, másik kezében ott a kard. Hazel hangja egészen más tónusban cseng, ahogy megszólalt:
- Zack Reed üdvözletét küldi... - Azzal a démonnő lendíti a kardot, hogy bevigye a kegyelemdöfést. A szúrás végzetes lehet Castiel számára, Hazel azonban, az utolsó pillanatban, egyetlen önálló döntésre elegendő időre visszanyeri keze felett az uralmát. Bármit is lép, nem lesz rá több alkalma...
A többiek mindent látnak.

❖ Hazel kezdi a kört! ❖ another one goneWe are heroes in the darkest times


we're gonna keep moving, surviving


The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate QeBDzLH
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate KC5fXfj
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Y2FzamG
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
21

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate EmptySzer. Jan. 22, 2020 1:23 pm

The member 'Larissa Blackwell' has done the following action : Dobókocka


'Dobókocka' : 6Standing in the hall of fame


And the world's gonna know your name


Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate TWp3oLI
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate LR2C7YU
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate AavKTjb
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
771

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate EmptySzer. Jan. 22, 2020 1:23 pm


az Ötök bevetésen

Ezek a férfiak folyton csak ellentmondanak! Mégsem tudok haragudni sem Isaacre, sem Regre, sőt, szívből hálás vagyok mindkettejüknek. Elfogadom Reg segítségét és nagy nehezen feltápászkodom. Úgy érzem, arra sincs erőm, hogy megemeljem a kardom, nem hogy harcoljak, de legalább már állok, van lehetőségem szemügyre venni a harcolókat és összegezni, amit eddig tudunk. A ködtől elkezdtünk hallucinálni; a kard varázsereje nem véd meg a démonoktól; a démonok mégsem ölnek meg minket, csak játszadoznak. Az időt húznák? De miért? Töprengve körbenézek először a mi szintünkön, aztán a hasadék falait kezdem el fürkészni. Mi olyan különleges ezen a helyen? Ahogy így nézelődöm, mozgásra leszek figyelmes odafent. A varázserőmet igyekszem összekoncentrálni magamban annyira, hogy a látásomon javíthassak vele, és rövid ideig ugyan, de sikerül kivennem egy nőt odafent. A tartásából, a mozdulataiból úgy látom, mintha varázsolna.
- Ez az egész egy csapda. - közlöm Reggel, amire valószínűleg már ő is rájött.
- Azért csaltak ide minket, hogy mind az öten egy helyen legyünk. Ez egy... - A fejem törve nézek körbe, aztán ahogy leesik a tantusz, bólogatni kezdek. - Ez egy varázskör. Belesétáltunk egy boszorkány varázskörébe. Valahogy biztosan blokkolja a Wallace-kardok erejét. - Ami azt jelenti, hogy ki kell jutnunk innen. Még ha nem is szándékoznak egyelőre megölni minket, attól még valószínűleg nem szeretetből csaltak le ide. Eszembe jut, hogy a kötélnek még mindig ott kell lógnia a hasadék oldalán.
- Ki kell jutnunk innét. Ha ki tudjuk csalni őket, odafent egyenlő esélyekkel harcolhatunk. - Ami jobban foglalkoztat, hogy elkaphattak volna minket egyesével is, sokkal könnyebb dolguk lett volna, nekik azonban mind az ötünkre szükségük volt. Azok alapján, amiket a varázskörökről tudok, hozzáadva ezt az infót még, minden alanynak a körön belül kell lennie: tehát elég, ha egyikünk kilép ahhoz, hogy megtörjön a varázslat. - Reg, ez egy varázskör. - csapkodom meg a vállát a felismeréstől izgatottan. - Siess a kötélhez! Ha valaki kilép a körből, az egész varázslatnak meg kell szűnnie. Iz! Iz!! - kalimpálok felé, bár szegény elég elfoglalt ahhoz, hogy rám figyeljen, de hátha jut rám egy oldalpillantása.
- A kötélhez! Menjetek vissza a kötélhez! - körbenézek, Castielék merre vannak, hogy nekik is eljuttathassam a visszavonulásról szóló információt, ám a látvány a földhöz szegez. Castiel és Hazel... Egymás ellen harcolnak? De hát az Ötöket nem szállhatja meg démon! Mégis miféle varázslat elég erős ahhoz, hogy megtörje a Wallace erejét? Ha Reg vagy Isaac eljutna a kötélhez, talán Hazel visszanyerné az erejét a teste felett... Talán. Túl sok a talán. Mindenesetre felveszem a kardom és feléjük indulok, hogy segítsek Castielnek.Do you know what I dream about?
Larissa Blackwell
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate 1RFOY0K
Az aktív résztvevő
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Léptek száma :
116

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate EmptySzer. Jan. 01, 2020 3:04 pm

The member 'The Travelers' has done the following action : Dobókocka


'Dobókocka' : 6Standing in the hall of fame


And the world's gonna know your name


Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate TWp3oLI
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate LR2C7YU
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate AavKTjb
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
771

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty


Ajánlott tartalom


lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Empty
 

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next