Silhouette in the Darkness
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 66 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 66 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (415 fő) Kedd Okt. 15, 2024 11:27 am-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Hesperus
Csüt. Márc. 16, 2023 1:09 am

Always and Forever
Vas. Dec. 12, 2021 10:34 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:53 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:48 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:39 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:36 pm

Megosztás
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
ÜzenetSzerző
Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptySzer. Jan. 01, 2020 3:04 pm

The member 'The Travelers' has done the following action : Dobókocka

'Dobókocka' : 6

Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Always and Forever

163
C szint:
Kalmithil
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Nui9OmD
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
Az életem ennyi titkot rejt :
1120
Ennyi éve vagyok a világon :
7
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Empty
Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptySzer. Jan. 01, 2020 3:04 pm

Egységben az erõ

Vagy mégsem?

Nem akarta megadni a démonnak azt az örömöt, hogy minden gond nélkül átadja neki magát. Nem akarta. Küzdött ellene; hiszen erős volt. Amióta csak az eszét tudta, a szörnyeket vadászta. Eleinte csak vámpírokat, majd később minden természetfelettit. Nem ijedhetett meg egy démontól és nem is félt; csupán újnak titulálta a helyzetet. Egyedül talán az keltett benne félelmet, hogy a kard… elméletben védte őket mindenféle mágia ellen és most nem erről tett tanúbizonyságot. A démon egyre inkább átvette felette az irányítást, legalábbis így érezte. De tovább küzdött. Olyan volt, mintha a fejében konkrét háború dúlt volna: próbálta kilökni magából a démont, mindenféle eszközzel, ami csak a rendelkezésére állt.

// Kockadobás:
Minél nagyobb a szám, annál kevésbé tud ellenállni Hazel a démonnak. //

From: Hazel
Rhian Wallace

107 words

The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
The Travelers

163
C szint:
Kalmithil
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 5b5bbd29a1b5ab3aac0f975e27b6ae1b6b14acbf
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 4e8110ea98a6afcd16833caa4564b5143cf05e21
102
Titulus :
Ϟ Kalandmester
7
Lejátszási listám :
Ϟ Scary Face
A fiók mögött :

Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyPént. Dec. 20, 2019 1:10 am

We all have stories we'll never tell

To: The SuperTeam

Éppen időben érkeztem, ugyanis Lestrange képtelen volt a démonoktól Blackwellhez jutni, segíteni rajta. Nekem kellett átvennem, folytatva a gyógyítást, amit valószínűleg a férfi kezdett el rajta. Csak bólintottam Lestrange szavaira, bár valószínűleg már nem látta, s igazából nem is volt fontos, a lényeg az volt, hogy a nő túlélje, bármi áron. Időközben magához is tért, igencsak meglepődve szemrevételezte, hogy én vagyok ott Lestrange helyett, szerencsére nem csodálkozott sokáig, időben kapcsolt.
- Minden rendben lesz. - suttogtam erőtlenül, majd belekezdtünk közösen a varázslásba. Nehéz volt ilyen harc közepette koncentrálni, de ehhez voltunk szokva, engem legalábbis nehezen zökkentettek ki a körülöttünk zajló események. Kizártam mindent, amíg a nő meg nem gyógyult annyira, hogy fel tudjon ülni, amiben segítettem is neki, óvatosan megtámasztva a hátát. Normális esetben nem engedtem volna, hogy megmoccanjon, de jelen helyzetben nem volt más esélyünk, mindenkire szükség volt.
Nem igazán foglalkoztam, mike beszél, még mindig Lestrange szavai visszhangoztak a fejemben. Én sem akatam magára hagyni a nőt, egyáltalán nem, mert hiába gyógyítottuk meg együttes erővel, közel sem volt olyan erős, olyan koncentrált, mint máskor. Könnyű préda volt a mocskos démonok számára. Megpróbáltam azért felmérni a terepet, Lestrange felé pillantottam, akinek elkélt volna egy kis segítség, de közel sem volt olyan szar helyzetben, mint a másik két társunk. Nem tudtam, Wallace meddig képes ellenállni a démonnak, aki a testét uralta, nem úgy tűnt, mint aki tartja a frontot. Azt sem tudtam, kinek segítsek, rászorítottam a kard markolatára, hátha kelleni fog, s Blackwell mellé álltam szorosan.
- Ugye nem gondolod, hogy magadra hagylak? - kérdeztem hitetlenkedve, mert nagyon úgy tűnt, el akar küldeni maga mellől, miközben a kardjára támaszkodott. Nem úgy tűnt, mint aki jól lenne, sőt. Sápadt volt, verejtékes, mint aki... nos, mint aki a halál torkából tért vissza. - Van ötleted, mit csináljunk? - Egyelőre nem tettem semmit, ugyanis két választásom volt. Vagy segítek valamelyik társunknak, vagy a nővel maradok, s mivel Wallace-nak ott volt Doyle, Lestrange pedig egész jól boldogult, inkább Blackwellel maradtam. Persze készen arra, hogy valakinek segíteni kell, ha nagyon szorul a hurok.

words: 337 ❖ kredit

ex-Reagan Blair
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
ex-Reagan Blair

163
C szint:
Kalmithil
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 AzdUwsR
C szint:
Kalmithil

Ez az én történetem :
106
Titulus :
You're either the predator or the prey
Másik felem :
41
Lejátszási listám :
Brett Dalton
Tartózkodási helyem :
Denver

Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptySzer. Dec. 18, 2019 5:01 pm

The member 'Isaac Lestrange' has done the following action : Dobókocka

'Dobókocka' : 6

Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Always and Forever

163
C szint:
Kalmithil
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
1120
7
Lejátszási listám :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :

Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptySzer. Dec. 18, 2019 5:01 pm

Veszélyes terepen

119 words ✩ hall of fame ✩ note: ez most ilyen minike... Sad

You could walk straight through hell with a smile

Úgy éreztem, mintha egy hurok, egy kötél lenne a nyakam köré tekerve és egyre szorosabbá válna másodpercről másodpercre. Egyszerűen fogalmam sem volt, túléljük-e ezt az egészet… a démonok túlerőben voltak, látszólag a kard hatástalan volt és egyetlen fegyverem maradt, ez a tőr. Miért is nem volt belőle több?! Csak arra tudtam gondolni, hogy kiiktassam legalább az egyiküket. Ha többre nem is vagyok képes, legalább ezt a vörös hajú démonnőt…
El akartam nézni újra Blair és Larissa felé, hogy minden jól ment-e velük, de ekkor támadt nekem egy másik démon. A meglepettségtől majdnem elengedtem a vörös hajú nőt, de végül szorosan magamhoz rántottam, így próbálva kivédeni a támadást egy erősebb tűzgolyóval, a mágiám segítségével.
De nem tudtam, hogy vajon sikerül-e…

// Kockadobás:
Páros: sikerül kivédeni
Páratlan: nem sikerül kivédeni //

Isaac Lestrange
Ötök testvérisége vezetõ
Isaac Lestrange

163
C szint:
Kalmithil
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Tumblr_pj8jjbQOSp1qbeouto7_400
C szint:
Kalmithil

Ez az én történetem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 4893ca8685e686eb56220ac81ad9bfbc668a3f44
where'd you wanna go?
How much you wanna risk?
167
Titulus :
• The Killer ↯
Másik felem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 9d8fd12327b953447672f74dcbd0ce79d962c1cc
Don't wanna break your heart
Larissa Blackwell
A lelkem zárt ajtói mögött :
39
Lejátszási listám :

She never asked me once
about the wrong I did.
• Matt Ryan ↯
Tartózkodási helyem :
• Denver ↯
℘ ℘ ℘ :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 9c5ad5e13dd714a1933a224e00c4b32267872f84
My scars remind me
that the past is real. ↯
Az álarc mögött :
• Eliffe ↯

Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptySzomb. Dec. 14, 2019 11:44 pm

into the deep blue
we can fight the dark, this is who we are

Isaac és Reagan segítségének köszönhetően sikerül meggyógyítani Larissát, aki fel tud állni ugyan, de harcba ebben a körben még nem tud bocsátkozni. Reagan ezután eldöntheti, hogy Isaacnek segít vagy visszamegy Hazelhez és Castielhez (vagy Lara mellett is maradhat, a döntés az övé). Kedve szerint becsatlakozhat bármelyik harcba, rátámadhat bármelyik démonra.
Isaac felveszi a harcot a vörös hajú nővel. A démonnő annyira biztos benne, hogy a vadászok egyetlen fegyverét, a kardot kiiktatták, hogy nem számít a különös tőrre. A szúrás sikerül, a nő felordít a fájdalomtól, hitetlenül és dühösen bámul Isaacre. A segítségére az alacsony társuk siet a Wallace-másolattal, Isaacnek ront, akinek két választása van: továbbra is fogja a nőt és megpróbálja így kivédeni a támadást (ebben az esetben Isaac, a reagodban dobj kockát, sikerül-e), vagy elengedi a nőt és szemből fogadja a támadást.

Kicsivel odébb a szőke démonnő Hazelt próbálja megszállni.
- Mi tart eddig? - sürgeti őt a sebhelyes arcú. - Azt hittem, az a nő kiiktatta a védelmüket.
- Ezt ennek a ribancnak mondd! - sziszegi a szőke, kirántva a testéből a Wallace kardot. - Ne állj ellen! - A démonnőnek végül sikerül megszállnia Hazelt, a kontroll felette azonban nem teljes; hiába deaktiválták a vadászok védelmét, láthatóan nem sikerült maradéktalanul legyengíteni őket. Hazel küzdhet a démonnő ellen, de ebben a körben még nem járhat teljes sikerrel.
- Játsszunk! - szólal meg a démon Hazel hangján, Hazel testében, és egy mosoly kíséretében megpörgeti a kezében a kardot, majd Castiel felé indul. Erős, de egyelőre darabos kardcsapásokkal támad rá, egyértelműen gyilkos szándéktól vezérelve. A sápadt fickó vigyorogva helyet ad neki, egyelőre félrehúzódik Castieltől, hagyja, hogy a két vadász felvegye egymással a harcot: bárki is kerül ki győztesen, a démonok mindkét esetben jól járnak. Castielen múlik, hogy visszatámad-e Hazelnek, vagy egyelőre megpróbál csak védekezni.

//Reagan és Isaac: megpróbálhattok végezni bármelyik démonnal. Ha így döntötök, dobjatok a dobókockával, az dönti majd el, sikerrel jártok-e. Páros eredmény: igen. Páratlan: nem. (Egyetlen kivétel: a sebhelyes arcú, vele terveim vannak, úgyhogy életben kell tartanom, de megtámadni meg lehet.)
Hazel: kérlek, dobj a kockával. A dobásod értéke fogja megmutatni, mennyire tart a démon az uralma alatt. Minél nagyobb az érték, annál kevésbé vagy tudatodnál és annál kevésbé van erőd ellenállni. (A dobás függvényében utólag kibővítheted a reagodat is akár.)
Castiel: kérlek, dobj kétszer a kockával! Ha párosat dobsz, sikerül védekezned Hazel támadásai ellen, ha viszont páratlant, akkor megsebez. A második dobás értéke a sebzés mértékét mutatja meg (amennyiben sikerült kivédened, a második számot figyelmen kívül hagyjuk).
Lara: dobj észleléspróbát, hogy észreveszed-e a hasadék tetején munkálkodó boszorkányt. Minél nagyobbat dobsz, annál többre figyelhetsz fel. 1: a világon semmit nem látsz. 6: kiveheted, hogy női alak és feltehetően varázsol.

Kockadobás menete: a reagotok elküldése előtt itt lentebb láthatjátok a Dobókocka funkciót. Válasszátok ki a lenyitható fülben a Dobókockát. Akinek kétszer kell dobnia, az a Dice rolls: 1-et írja át 2-re.//

❖ nincs reagsorrend ❖ another one gone

The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
The Travelers

163
C szint:
Kalmithil
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 5b5bbd29a1b5ab3aac0f975e27b6ae1b6b14acbf
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 4e8110ea98a6afcd16833caa4564b5143cf05e21
102
Titulus :
Ϟ Kalandmester
7
Lejátszási listám :
Ϟ Scary Face
A fiók mögött :

Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptySzomb. Dec. 14, 2019 2:13 pm

az Ötök bevetésen

Olyan volt, mint alámerülni a sötét, hideg óceánba. Nem láttam, nem hallottam, nem éreztem semmit, csak fuldokoltam a sötétségben, míg egy hang ki nem rántott belőle. Kábán felnéztem, Isaac helyett azonban valaki mást láttam fölém magasodni, ami enyhén összezavarta a valóságérzetem.
- Reg? - Nagy kő esett le a szívemről, mert úgy tűnt, jól van, ugyanakkor aggódni kezdtem Isaacért. Nem igazán tudtam mozogni még, így nem láttam, hol van. Mi történt vele? Hova lett? Vagy csak álmodtam ezt az egészet és illúzióból ébredek épp? A fájdalom a gyomromban kijózanított kicsit, megszorítottam Reg kezét. Dideregtem. Olyan hideg lett minden...
- Segíts, kérlek... - A sebem fölé húztam a tenyerét, jelezve, mit szeretnék. Ha kölcsönadott az erejéből, akkor be tudtuk fejezni együtt, amit Isaackel elkezdtünk. Éreztem, hogy a fájdalom egyre jobban enyhül és az erő kezd visszatérni belém; lassacskán tudatába kerültem a körülöttünk lévő történéseknek, úgyhogy lassan, óvatosan feljebb tornáztam magam, míg teljesen ülő helyzetbe nem kerültem. Hálásan megkapaszkodtam Reg karjában.
- Megmaradok. Segíts a többieknek. Menj csak. - Halványan rámosolyogtam, a kezemmel hessegetve, hogy elhiggye, tényleg nincs baj. Bár még fájt egy kicsit és elég gyengének éreztem magam, de megmarkoltam a kardom és a földbe szúrtam támaszként. Megpróbáltam feltápászkodni és szemügyre venni a kialakult csatateret, hogy lássam, kinek és hol kél el segítség. Nem pihenhettem, míg a többiek harcoltak.

minden szuper || kredit

Larissa Blackwell
Leadott karakter
Egy árny vagyok a múltból
Larissa Blackwell

163
C szint:
Kalmithil
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 1RFOY0K
Az aktív résztvevő
Ez az én történetem :
121
Titulus :
[ az Ötök egyike ]
Másik felem :
35
Lejátszási listám :
[ Alicia Vikander ]
Tartózkodási helyem :
[ Denver, Colorado, USA ]
Az álarc mögött :

Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyCsüt. Dec. 12, 2019 2:30 pm

Öngyilkos küldetés
Csak pozitívan

Nem voltam valami bizakodó hangulatban, az jutott eszembe, hogy most már nem az a kérdés, hogy meghalunk-e, hanem hogy mikor, ami az adott helyzeten nem kifejezetten segített. De kár lett volna tagadni, vagy úgy tenni, mintha nem lennénk nagy szarban. Az esélyek nem épp nekünk kedveztek,  és ennél jobban semmi sem veszi el az ember kedvét a harctól, pláne, ha egyébként sincs hozzá sok kedve. Besétáltunk a csapdába és nagyon úgy festett, hogy nincs kiút ebből a kelepcéből, amit valaki nagyon gondosan megtervezett nekünk.  Más esetben egészen biztosan zokon vettem volna, hogy Hazel olyan utasításokat osztogat nekem, mint egy gyereknek, de most határozottan jó ötletnek tartottam a közelében maradni,  így fedezhettük egymást. Ám alig hogy közelebb léptem hozzá, a démonok támadásba lendültek: Blair harcolni kezdett az egyikükkel, Hazelt pedig elragadta mellőlem egy másik. Egy harmadik, egy női démon megszüntette a tűzgyűrűt és ekkor megpillantottam Isaacet és Larát. Segíteni akartam nekik,  de a sebhelyes arcú démon, aki a többit irányította, nekem is talált elfoglaltságot: rám küldte a sápadt fickót, aki szinte követhetetlenül gyorsan mozgott.  Mikor Blair odaszólt nekem, hogy hoz segítséget, épp csak bólintani volt időm.  Fogcsikorgatva próbáltam előbb eltalálni az ellenfelem, mint hogy ő talált volna el azzal az elektromos rúddal, de mikor sikerült, döbbenten tapasztaltam, hogy szinte meg se kottyant neki a kard. Kihasználta a meglepettségem, a vállamnak érintette a rúd egyik végét, mire áram cikázott végig a testemen. Nem volt halálos, de már az első találat is piszkosul fájt, így nem volt más választásom; a védekezés mellett döntöttem, a kard a jelek szerint amúgy sem ért abban pillanatban semmit, amit egyszerűen nem értettem, de időm sem volt ezen agyalni. Fél szemmel Hazel felé pillantottam, aki még mindig küzdött a megszállás ellen és magamban tovább bíztattam, hogy tartson ki.
- Hol vagy már, Blair?! - kiáltottam fel önkéntelenül, mikor újra lebénított az áram.

302 words ❖ youtube

Castiel_Doyle
Leadott karakter
Egy árny vagyok a múltból
Castiel_Doyle

163
C szint:
Kalmithil
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 SJYGmjA
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
11
34
Lejátszási listám :
Who's that sexy thing? • • •
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Tumblr_inline_peivaf7g1s1rrbwq5_1280
● Richard Madden • • •
Tartózkodási helyem :
● Denver • • •
Az álarc mögött :
● Cherry • • •

Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyCsüt. Dec. 12, 2019 3:59 am

Egységben az erõ

Vagy mégsem?

Miért is hallgattak egy légből kapott információra? Miért is jöttek el ide és sétáltak bele önként a csapdába? Hiába kérdezgette magától, válaszokat nem kapott. Talán mindenki sejtette az elejétől fogva, mibe sétálnak bele, mégsem volt képes senki megállítani a csapatot. Mindenki örült volna, ha Zack Reed él, de ez lehetetlen volt. Maximum egy esetben élhetett volna, de akkor már az ellenségük lett volna: ha netán démonná vált a halála után. Erre Hazel viszont gondolni sem akart, holott pontosan tudta, hogy ez lehetséges végkimenetel. Elvégre az exe is démonná vált és visszatért, hogy bosszút álljon.
Doyle kérdésére gyengén megrázta a fejét, de rá sem nézett, még a szeme sarkából sem.
- Maradj a közelemben, Doyle – Utasította. Fogalma sem volt róla, miféle harcba fognak, talán ki sem kerülhetnek belőle győztesen, de egy valamiben biztos volt: nem adja fel harc nélkül, démoni túlerő ide vagy oda.
Blairre pillantott végül el, mikor feltette a kérdését, miszerint kinek dolgoznak. Valamiért abszurd dolognak gondolta a helyzetet; sőt, kicsit úgy érezte, a démonok maguktól is szórakoznának. Elvégre ők az Ötök. Akik legfőképp démonokat irtanak, nem igaz?
A sebhelyes fickóra emelte a tekintetét, ahogy az beszélni kezdett. A hideg is kirázta a stílusától, a „virágszálazásától”. Mire azonban feleszmélt, a csata szinte el is kezdődött. Blairre támadt egy alacsonyabb fickó, míg őt egy szőke női démon intette magához, így elszakadt Doyle közeléből egy pillanat alatt. Akárhogyan ellenkezett, nem tudott védekezni a telekinézis ellen. Ez még az ő képességeit is meghaladta, bármennyire is gyűlölte bevallani. Azonban a kardját nem eresztette egy pillanatra sem, sőt, erősebben szorította a markolatát, egészen addig a pontig, míg a démon végig nem mondta a dicséretét a pofijára. Ekkor szúrta át a démon testét a karddal, miközben diadalittasan még válaszolt is a mondatra.
- A tiéd viszont ocsmány – Még talán lett volna hozzá egy-két szava, de egyrészt a démon nem szűnt meg, ahogyan eddig mindig és ez lesokkolta, másrészt… megérezte a démon körmét a bőrébe vájni. Ledermedt a hirtelen jött, éles fájdalomtól és a különös, démoni energiától, amiket most sokkal erőteljesebbnek érzett, mint bármikor. Nem kellett sok idő, hogy rájöjjön, mit csinált a szőke: küzdeni kezdett a megszállás ellen, újra meg újra rátámadva a karddal, de mindhiába. A Wallace kard hatástalan volt ellene.
Mindeközben egyetlen egy dolog járt a fejében: nem úgy volt, hogy védve vannak a démoni megszállás és mágia ellen? S miért nem működik a kard?! Mi a pokol folyik itt?!
Kezdte egyre inkább elveszíteni az uralmat a teste felett. Az utolsó pillanatig küzdött a megszálló démon ellen.

From: Hazel
Rhian Wallace

414 words

The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
The Travelers

163
C szint:
Kalmithil
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
102
Titulus :
Ϟ Kalandmester
7
Lejátszási listám :
Ϟ Scary Face
A fiók mögött :

Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyCsüt. Dec. 12, 2019 3:34 am

Veszélyes terepen

457 words ✩ hall of fame ✩ note: mehh Sad

You could walk straight through hell with a smile

Képtelen voltam elhinni azt, ami történt. Egyszerűen láttam, érzékeltem, de az agyam nem fogta fel, hogy Larissa… konkrétan haldoklik. Nem is az, hogy nem fogtam fel: nem akartam elhinni. Ezt nem tehettem… nem igazolódhatott be az, amit mondogattam magamnak és másoknak is, akik közeledni próbáltak felém. Nem történhetett meg ez. Nem akartam elveszíteni ezt a nőt, függetlenül attól, hányadán álltunk egymással, sőt… csak azt akartam, hogy túlélje. Csakis erre koncentráltam, semmi másra. A szívem összeszorult, a torkomban pedig akkora gombóc volt, hogy úgy éreztem, nyelni alig bírok, nem hogy még a varázsigét mormoljam. De nem hagytam abba, gyógyítanom kellett, túl kellett, hogy élje… Fokozatosan húztam ki belőle közben a kardot, de a kiáltása kapcsán össze-összerezzentem. Ha lett volna szabad kezem, biztos, hogy megfogtam volna az övét, bátorítón, biztatón szorítva meg. De nem volt. A könnyei láttán pedig csak még inkább gyomoridegem lett. Ezt én tettem vele. Ha hagytam volna, hogy az érzelmeim eluralkodjanak rajtam, a könnyeim már folytak volna. De tartottam magamat.
Ahogy megfogta a kezemet, meglepve hagytam abba néhány másodpercre a varázslást. Aztán érzékeltem, mit csinál, így folytattam, bátrabban és több önbizalommal is talán. Vagy inkább hittel. Hinnem kellett benne, hogy sikerül. El kellett állítanunk a vérzést…
- Hé, Lara…? – Odakaptam a tekintetemet, mikor már semmit sem érzékeltem tőle, aztán sietve visszanéztem a sérülésre és folytattam a gyógyítást. Ezt egészen addig a pillanatig tehettem meg, mígnem az utolsó utáni pillanatban érzékeltem, hogy valaki mögöttem van. Aztán már csak a fájdalom volt az az érzés, ami felélénkült bennem: eltalált egy kisebb tűzgömb, felégetve némileg a ruhámat és a bőrömet is egy bizonyos szintig. Amint sikerült összeszednem magam, elkezdtem visszakúszni a földön a nőhöz. Nem hagyhattam magára, nem hagyhattam, hogy őt támadja a démon… Azonban lehetőségem sem volt semmire, hisz a démon rám támadt. Ha már tűzgolyóval támadt, én is ezt alkalmaztam: hiába volt közel hozzám, nem érdekelt. Az sem számított volna, ha a démonnal együtt égek el.
Mire volt annyi lélekjelenlétem, hogy újból elnézzek Larissa felé, már ott volt vele Blair. Megnyugodtam. Tudtam, hogy nála jó kezekben lesz, így a figyelmemet visszairányítottam teljes egészében a démonra. A nevem hallatára sem sokat reagáltam, csak néhány szót kiabáltam vissza.
- Blackwell az első, Blair! Ne velem törődj! – Ennyiben is hagytam. Csak a démonra figyeltem. Védekeztem, támadtam, aztán… eszembe jutott valami. Tűzgolyók helyett azt a tőrt rántottam elő, amit Blairtől kaptam és azt szúrtam a démonba; elméletben úgy működött a tőr, hogy bénító fájdalmat okozott még egy démonnak is. Nem volt alkalmam, avagy lehetőségem eddig semmiféle természetfelettin tesztelni, de itt volt a lehetőségem élesben felmérni, mennyire hatásos fegyver. Ha sikerült a démonba szúrnom a tőrt, nem rántottam ki, de el sem engedtem. A szemem sarkából néztem el Blair felé, hogy mégis jutott-e valamire a nővel kapcsolatban. Szívből reméltem, hogy igen.

Isaac Lestrange
Ötök testvérisége vezetõ
Isaac Lestrange

163
C szint:
Kalmithil
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Tumblr_pj8jjbQOSp1qbeouto7_400
C szint:
Kalmithil

Ez az én történetem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 4893ca8685e686eb56220ac81ad9bfbc668a3f44
where'd you wanna go?
How much you wanna risk?
167
Titulus :
• The Killer ↯
Másik felem :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 9d8fd12327b953447672f74dcbd0ce79d962c1cc
Don't wanna break your heart
Larissa Blackwell
A lelkem zárt ajtói mögött :
39
Lejátszási listám :

She never asked me once
about the wrong I did.
• Matt Ryan ↯
Tartózkodási helyem :
• Denver ↯
℘ ℘ ℘ :
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 9c5ad5e13dd714a1933a224e00c4b32267872f84
My scars remind me
that the past is real. ↯
Az álarc mögött :
• Eliffe ↯

Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptyPént. Dec. 06, 2019 1:28 am

We all have stories we'll never tell

To: The SuperTeam

Egyre nagyobb szarban voltunk, már olyan mélyen tapostunk benne, hogy aggódni kezdtem a saját, és a társaim testi épségéért. Főleg a társaimért, az én életem nem volt annyira fontos, vagy épp értékes, ráadásul nem úszhattam meg mindig én a halált. Nem egyszer fordult már elő, hogy más halt meg miattam, hiszen a saját bátyáim is az életüket áldozták miattam, és ott volt Reed, akinek segíthettem volna. A kettő természetesen nem volt egy és ugyanaz, Reeden úgysem segíthettünk volna anélkül, hogy baja esett volna másnak, a fivéreim viszont még mindig élhetnének, ha én nem vagyok. A bátyámmal való találkozás újra feltépte ezeket a régi sebeket, amik már behegesedtek. Most újra vérző sebekké változtak, az érzéseim pedig kavarogtak bennem. Szinte azt se tudtam, melyik percben mit érzek. Igyekeztem elnyomni magamban, mégse voltam rá képes, főleg nem ebben a helyzetben.
A démonok körülvettek minket, s igyekeztek szétválasztani minket, ezt a szándékukat már akkor felismertem, mikor megpillantottuk őket. Hiszen mindig ez az ellenség taktikája, a legjobb, amit tehetnek ilyen szituációban, mármint nekik a legjobb. Számunkra már kevésbé. A démoni vigyorukat szerettem volna letörölni a képükről, egyszerűen undorodtam tőlük, s olyan szintű dühöt éreztem az irányukba, amit már csak a többiek miatt próbáltam elnyomni magamban. Ha csak a saját életemért feleltem volna, azonnal cselekszem, így viszont igyekeztem a testemmel óvni őket. Nem tudtam, erre ők miként fognak reagálni, viszont nem is érdekelt. Lehet, hogy hiba volt, s a démonokat még inkább feltüzeltem vele, de így volt a helyes. Kész lettem volna az életemet adni értük, mert ez volt a helyes, nem igazán taktikai lépés volt ez részemről, ami Ral hibája volt, illetve a felbukkanásának, meg a múltnak, ami azonban az én hibám volt. Végeredményben én tehettem erről a mostani lépésemről is. A lény szavaira nem is reagáltam, sem szavakkal, sem máshogy, próbáltam valami tervvel előállni, de nem tudtam mit kitalálni.
Ahogy a nő intett, Wallace teste felé kezdett repülni, ami után hiába próbáltam meg nyúlni, nem értem el időben, így tehetetlenül néztem végig a jelenetet, magamban szitkozódva, átkozódva. A gondolataim közben nagyon gyorsan pörögtek, s mikor meghallottam azokat a bizonyos szavakat, szinte rögtön tudtam, hogy Blackwellékről van szó. Nem is haboztam, ahogy eltűnt körülöttünk a tűz, illetve eltűnt a démon, azonnal utána eredtem. Nem akartam Wallace-t magam mögött hagyni, de ha segíteni akartunk neki, szükségünk volt a másik két társunkra is. Mielőtt elmentem volna a démon után, még egy pillantást vetettem a különös kardra, ami csak egy másolat lehetett, valami szemfényvesztés, mást nem tudtam elképzelni. Még egy utolsó pillantást vetetem Wallace-ra is, majd Doyle-hoz fordultam.
- Megpróbálok segítséget kérni a többiektől! - Azzal rohanni kezdtem a démon után, akit már nem is láttam, de utána indulva hamar ráleltem a többi vadászra. Hirtelen azt se tudtam, mit csináljak, miként reagáljak. Egyetlen pillanata ledermedve álltam ott, majd Isaack felé kiáltottam, de már késő volt. Ahogy a démon letámadta, én Blackwellhez rohantam.
- Lara! Uram isten... mi... mi történt veled? - hebegtem idegesen, és egyik kezem automatikusan a sebre szorítottam, míg a másikkal a keze után kaptam. - Maradj velem, rendben? Meggyógyítunk, csak tarts ki egy kicsit.
Közben Lestrange felé pislogtam dühösen, el sem tudtam volna mondani, mennyire gyűlöltem ezeket a lényeket abban a pillanatban. Nem igazán tudtam, mit tehetnék, a nőnek segítsek, vagy a másik társamnak?
- Lestrange?! - kérdeztem félig kiabálva, valami választ vártam tőle, remélve, hogy kapok is, nem nyomja le a női démon. Wallace helyzetét sem feledtem el közben, de abban bíztam, Doyle tartja a frontot, már amennyire sikerülhet neki.

words: 576 ❖ kredit

ex-Reagan Blair
Ötök testvérisége vezetõ
ex-Reagan Blair

163
C szint:
Kalmithil
lasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 AzdUwsR
C szint:
Kalmithil

Ez az én történetem :
106
Titulus :
You're either the predator or the prey
Másik felem :
41
Lejátszási listám :
Brett Dalton
Tartózkodási helyem :
Denver

Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 EmptySzomb. Nov. 30, 2019 1:35 pm

The member 'The Travelers' has done the following action : Dobókocka

'Dobókocka' : 2, 2, 5

Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Always and Forever

163
C szint:
Kalmithil
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
1120
7
Lejátszási listám :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :

Témanyitáslasciate ogni speranza, voi ch'entrate - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom
163