Csüt. Júl. 11, 2019 8:35 pm
| Isabelle Ward Szabad / Stoppolva / Foglalt
Play by: Virginia Gardner Kor: 17 év (2002. februárjában született) Faj: Ember Beállítottság: Amit szeretnél Szerepkör: A lányom, akiről nem is tudok Kapcsolatok: Én, mint az apád; rajtam kívül pedig bárki
A történetünk strangers in your head
2001. májusa. Ekkor találkoztam édesanyáddal, mikor... nos, miután megszöktem a saját apámtól, de ez hosszú történet és nem tartozik most ide. Megismertem Angela Wardot; őszintén szólva azt az estémet nem pont úgy terveztem, ahogyan alakult. Én 15 éves voltam, ő a 20-as évei elejét taposta; gyönyörű volt és megakadt rajta a szemem, de nem óhajtottam bármit is tenni az irányába. Megtette ő. Egész este velem volt, egy csomó dolgot elmeséltem neki magamról; iszogattunk... végül pedig az ágyában kötöttem ki. Nem részletezem, mi is történt pontosan. Később rájöttem, hogy Angela nem csak velem, de másokkal is lefeküdt pénzért. Egy prostival hozott össze a Sors. Vele voltam együtt először (S jelen pillanatig utoljára is. Sosem voltam egy nagy élv-hajhász). Nem kért tőlem fizetséget, azt mondta, megsajnált és akart szerezni nekem egy jó estét. Ezt pedig megkaptam. Másnap elváltak az útjaink és én azóta nem is láttam. Nem kerestük egymást, s őszintén szólva, nem is lett volna rá okom, hogy visszamenjek hozzá. A saját lábamra akartam állni, még akkor is, ha 15 évesen ez nagyon is nehéz volt. A mai napig nem vagyok tisztában a ténnyel, hogy 2002. februárjában megszülettél. Hogy mégis hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy Angela kénytelen volt megtartani téged. A körülmények nem adtak lehetőséget neki arra, hogy elvetessen Téged. Drága volt, ráadásul félt is attól a műtéti beavatkozástól. Szóval megszülettél... viszont az életmódjával nem hagyott fel. Te pici baba voltál, s ő továbbra is felvitte magához a kuncsaftjait. Te ebben nőttél fel. Szinte minden nap más pasival láttad az anyádat, de mégsem tudtál rá soha haragudni, mert... neked mindent megadott, amit tudott. Legalábbis pénzt, ételt, s ilyesféle dolgokat mindenképp. Amire képtelen volt, az a szeretet. Sosem ült le veled beszélgetni a gondjaidról. Sosem segített a fiú ügyeidben. Sosem segített valójában semmiben. De egy dolgot sosem titkolt el előled. Azt, hogy az apád kicsoda... habár nem volt fényképe rólam, vagy bármi kézzel fogható tárgy, de a nevemet tudta, s a történetem egy részét is. Tudott a családi hátteremről, a fogadott húgom haláláról, tehát mindarról, amiért el kellett végül szöknöm otthonról. Nem tudom, mai napig nem tudom, miért meséltem neki. Ki voltam bukva minden miatt. Talán azóta a nap óta soha, senkinek sem öntöttem ki így a szívem. 17 évesen adtad arra a fejed, hogy megkeress engem. Miért? Két okod lehet, avagy két ötlet vert szöget a fejembe: 1.) Első verzió. Szimplán csak rájöttél, hogy anyád mellett semmi jó nem vár, s Én adok neked egyfajta reményt a normális életre, holott Angela elmesélte, miféle életem volt. Mégis bízol bennem, így, látatlanul, hogy talán azóta összeszedtem magamat és boldog vagyok, s ezt a boldogságot neked is tovább tudom adni. Abban bízol, hogy szerethetlek téged... és otthont nyújthatok.2.) A második verzió kicsit véresebb. Angela-t megölte egy vámpír, s te pontosan ezért keresel fel engem. Meg akarod találni az anyád gyilkosát és azt kéred, hogy öljem meg. Angela tisztában lehetett azzal, hogy vadásszá váltam - legalábbis hallhatott róla, így ezt az infót is továbbíthatta neked.Ha valaki bevállalja, hogy még inkább felforgatja az életemet, akkor állok elébe! Amint megérkeztél, dobj meg egy üzenettel és ötletelünk, mi-merre-hogyan. Egyedül a PB és a kor kötött, a névvel rugalmas vagyok, bár szerintem Angelának volt humora, ha hasonló nevet adott a gyereknek, mint ahogyan az apját hívják.
as if you don't remember
| | Isaac Lestrange Ötök testvérisége vezetõ mágiával rendelkezõ vadász
C szint:
• Kalmithil ↯ Ez az én történetem : Az életem ennyi titkot rejt : 167
Titulus : • The Killer ↯
Másik felem : A lelkem zárt ajtói mögött : Ennyi éve vagyok a világon : 39
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : • Matt Ryan ↯
Tartózkodási helyem : • Denver ↯
℘ ℘ ℘ :
My scars remind me
• that the past is real. ↯ Az álarc mögött : • Eliffe ↯
|