Silhouette in the Darkness
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 103 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 103 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (415 fő) Kedd Okt. 15, 2024 11:27 am-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Hesperus
Csüt. Márc. 16, 2023 1:09 am

Always and Forever
Vas. Dec. 12, 2021 10:34 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:53 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:48 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:39 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:36 pm

Megosztás
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásNappali - Page 3 EmptySzomb. Jún. 22, 2019 3:23 pm

Szabad játéktér.

Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Always and Forever

163
C szint:
Kalmithil
Nappali - Page 3 Nui9OmD
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
Nappali - Page 3 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Nappali - Page 3 F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
Az életem ennyi titkot rejt :
1120
Ennyi éve vagyok a világon :
7
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :

Nappali - Page 3 Empty
TémanyitásNappali - Page 3 EmptyHétf. Jún. 03, 2019 7:34 pm

Liar, liar...

Elena & Stefan
- Talán túlságosan Katherine-re hasonlítottál, ezért akart megölni. Erre nem gondoltál? - Őszintén szólva, ez egy igencsak érthető magyarázat lett volna, hiszen így Damon elveszítette azt az Elenát, akit szeretett. Ugyanakkor... képtelen voltam elhinni, hogy tényleg ilyet tett. Az egész világ a feje tetejére állt, én pedig csak álltam, és néztem, hogyan hullik darabjaira minden. - Igazad van! Mert Katherine és Kai csupa jó dolgot tettek veled, igaz? Nem vagy épelméjű, ha azt gondolod, ők a te oldaladon állnak, s nem csak kihasználnak. - kezdtem igazán dühös lenni a viselkedése, a szavai, még a jelenléte miatt is. Mindennél jobban vártam azt anapot, mikor ő is, Damon is hazakerülnek, megkapják a saját kis boldog "befejezésüket". Soha nem így képzeltem. A fivérem nem volt itt, fogalmam sem volt róla, hol van, de azt Elena szavaiból leszűrtem, hogy még mindig kizárja az érzelmeit. Elena pedig... nem ismertem rá. Borzasztó változáson ment keresztül, nagyon megrémített, leginkább azért, mert tudtam, hogy el fog menekülni, s én nem tehetek ez ellen semmit. Titkon még mindig reménykedtem benne, hogy Caroline felbukkan, sőt, most még Mattnek is örültem volna, ha hívatlanul beállít. Nem jött senki, az idő pedig egyre fogyott. Elena hisztérikus nevetésére a hdieg is végigfutott rajtam. Nem reagáltam le akérdését, csak a fejemet ingattam, latolgattam a lehetőségeimet, de kifogytam az összesből. Ha lelép, nem tudom megállítani anélkül, hogy kárt tennék benne, féltem, hogy komoly baja esne vagy még rosszabb. Hiszen halvány lila gőzöm sem volt arról, mi a terve Katherine-nek, mennyire irányítja őt, vagy milyen hatással van rá. - Ezt akarják elhitetni veled, te pedig... vagy olyan ostoba, hogy bedőlj mindennek. Miért? Mit tettek veled, Elena? - Most már szomorú volt a hangom, minden indulat nélkül szóltam hozzá. A karóra esett a pillantásom, majd az arcára, végül az ajtóra, s tekintetem ide-oda ugrált a három között. Kicsit számítottamrá, hogy rám fog támadni, mégsem tértem ki előle, így a karó egyenesen a hasamba fúródott, átszakítva a pólóm anyagát, a bőrt, a fekete póló ragacsos és nedves lett a vértől. A karóhoz kaptam, szép lassan kihúztam, hogy ne tegyek nagyobb kárt. A seb azonnal gyógyulásnak indult, de elég lassan ahhoz, miképp ne tudjak lábra állni. Mikor sikerült annyi erőt gyűjtenem, hogy legalább feltérdeljek - a hirtelen fájdalomtól ugyanis a padlóra zuhantam -, kétségbeesetten pillantottam a barna szemekbe. - Sajnálom. Meg fogunk találni, és ígérem, minden rendbejön! - kiáltottam még utána, ahogy elindult a kijárat felé. Nem állítottam meg, hisz' elég súlyosan megsebzett ahhoz, miszerint ártalmatlanná tegyen. Dühös voltam magamra, s magamat okoltam, amiért nem derítettük ki időben, hová tűnt a teste, ráadásul Damon... Damon eltűnése is az én lelkemen száradt. Nagy nehezen feltápászkodtam, s az Elena által itthagyott kristálypoharat a falhoz vágtam. A szilánkok beterítették a padlót, én pedig erőtlenül rogytam a kanapéra.

Szintén nem a legjobb, mindenesetre köszönöm a játékot, imádtam!  Nappali - Page 3 2566525366 Nappali - Page 3 748718716

ex-Stefan Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
ex-Stefan Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
Nappali - Page 3 K62k2AB
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
96
Titulus :
somewhere between heaven and hell
Másik felem :
Nappali - Page 3 Tumblr_inline_pfnaikuB8F1qlt39u_250
Caroline is my beautiful wife
178
Lejátszási listám :
paul 'herohair' wesley
Tartózkodási helyem :
mystic falls

Nappali - Page 3 Empty
TémanyitásNappali - Page 3 EmptyHétf. Május 06, 2019 4:34 pm

To: Stefan Salvatore

Csak egy „oh”-ra futotta, mikor azt mondta, lehet, hogy megérdemeltem. Hát persze, hogy megérdemeltem. A halált bárki megérdemli, nem igaz? Ők is, egytől-egyig és meg is fogják tőlem kapni, abban mindegyikük biztos lehet.
- Máris újra a bátyád pártját fogod. – Vontam alig láthatóan vállat, mert nem akartam erre több szót pazarolni, csupán egy észrevétel volt. Az övön aluli megjegyzésére a szemeimet forgattam, majd a továbbiakra kissé meglepődtem.
- Miért gondolod, hogy miattuk vagyok olyan, amilyen, Stefan? Nem ők tehetnek arról, hogy ti mit műveltetek velem. Nem ők az árulók, hanem ti, mindannyian. – Kissé feszülten fürkésztem a vámpírt. Nem érdekelt, hogy Katherine vagy Kai mit gondolnak rólam; helyeslik-e, amit teszek vagy sem. Bár minden bizonnyal Katherine élvezte, hogy hasonlóvá váltam, mint ő maga; bár tévedett. Lehet, hogy már nekem is felnyílt a szemem és Stefanék halálát akartam, de nem voltam olyan gonosz, mint ő. Bár az tény, hogy jelenleg semmi sem érdekelt. Az emberségemet is sutba vágtam, mikor visszatértem ide, hiszen tudtam, hogy az csak akadályozna abban, amit tenni akarok.
A fotót bámultam az ikrekről, mikor visszatért a nappaliba. Hallottam, s egy részem sejtette, hogy készül valamire. Nem is kellett sokat várnom, hogy leleplezhessem a kis cselt.
- Úristen, Stefan! Azért, mert nem úgy cselekszem, ahogyan azt te akarod, máris Katherine irányít engem…? – Nevettem fel némileg hisztérikusan, nem értve, hogyan gondolhatja, hogy a gonosz hasonmásom befolyása alatt állok. A további szavaira csak feszülten mértem őt végig.
- Mégis melyik része lett volna színjáték? Most adtad végre a valódi énedet… a valódi érzéseidet. – Fürkésztem. Megszállottan ragaszkodtam ahhoz a képhez, ami a fejemben élt; s nem tudtam, hogy az hazugság. A karót egyre idegesebben fogtam, majd elmosolyodtam. Nem hagyhattam, hogy teljesen kizökkentsen. Még, hogy csak színjáték volt az egész… na persze.
- Túl egyszerű lenne, ha megölnélek. – Jegyeztem meg sejtelmesen, majd hirtelen a vámpír elé suhantam és a gyomrába szúrtam a karót; de nem úgy, hogy létfontosságú szervet érjen el. Csupán fájdalmat akartam neki okozni, ahogyan ő nekem. Aztán hátrébb löktem magamtól, feltéve, ha sikerült a kis tervem. Akár el is eshetett.
- Gondolom, a többieknek azonnal szólni fogsz, hogy visszatértem. Ám legyen. Mondd el nekik, hogy mindegyiküket fel fogom keresni… és személyesen fogom őket üdvözölni. – Magyaráztam, miközben őt fürkésztem, tisztes távolságba lépve tőle. A tekintetemben láthatta, hogy már nincs benne az a féle tűz, ami egykor; sokkal inkább másfajta, furcsa csillogás van ott helyette.
- Még látjuk egymást. – S ha nem állított meg, akkor felegyenesedtem mellőle és elsuhantam; az ajtó végül csapódott utánam.

411 words || sweet but psycho || note: azért szeretlek Nappali - Page 3 3993946357  || kredit || inspirate by

Elena Gilbert
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Elena Gilbert

163
C szint:
Kalmithil
Nappali - Page 3 Tumblr_n5qnnyED451qgbcj3o2_250
C szint:
Molar

Ez az én történetem :
129
Titulus :
.•° Warrior Princess
Másik felem :
A lelkem zárt ajtói mögött :
.•° Kedves naplóm! Túléltem az első napot. Legalább 37-szer mondtam, hogy "jól vagyok, köszönöm", de egyszer sem gondoltam komolyan. De senkinek sem tűnt fel. Ha valaki megkérdezi, "Hogy vagy?", igazából nem is kíváncsi a válaszra.
32
Lejátszási listám :
.•° Nina Dobrev
Tartózkodási helyem :
.•° Mystic Falls
℘ ℘ ℘ :
Nappali - Page 3 Tumblr_nf0brkmp9h1qik2bvo8_r1_250
Az álarc mögött :
.•° Eliffe

Nappali - Page 3 Empty
TémanyitásNappali - Page 3 EmptyCsüt. Ápr. 18, 2019 2:09 pm

Liar, liar...

Elena & Stefan
Játszottam a szerepemet, de már egyre nehezebben bírtam mosolyt erőltetni az arcomra. A gúnyos arckifejezés pedig kifejezetten fájdalommal járt, mert Elenát így látni, ebben az állapotban... nehéz volt elfogadnom. S egyre inkább biztos voltam benne, hogy ezt Katherine tette. Nem tagadta Elena, hogy a keze benne van a dologban, de nem is erősített meg kifejezetten abban, hogy mit műveltek vele. Enélkül is tudtam, hogy Katherine valamilyen módon belepiszkált az agyába, vagy Kai. Hiszen fogalmunk sem volt róla, mire is képesek a démonok, ha egyáltalán ez a megfelelő kifejezés rájuk. A szavak, melyeket Damonről mondott, teljesen érthetetlenek voltak számomra. Miért tett volna ilyet Damon? Az érzései ugyan ki voltak kapcsolva, de... Semmit sem értettem. Összevont szemöldökkel, zavaros arckifejezéssel meredtem rá. Próbáltam elképzelni a helyzetet, nem sok sikerrel. - Lehet, hogy megérdemelted. - vontam vállat, úgy téve, mintha meglepődtem volna, de úgy igazából nem érdekelne a dolog. Pedig valójában azt akartam kérdezni: Miért? Miért tenne ilyet a fivérem? Szerettem volna választ kapni a ki nem mondott kérdéseimre, nem lenyelni őket, mint ahogyan tennem kellett.
Igaza volt, tényleg övön aluli ütés volt, ugyanakkor ő kezdte, nekem meg fent kellett tartanom a látszatot, mintha csakugyan megvetném őt, mintha sosem szerettem volna. - Nem én kezdtem. - Mint az óvodások, játszottunk egymással, szurkálódtunk, csak éppen ő komolyan gondolta mindezt. Nem tudtammég,milyen kimenetele lesz ennek a látogatásnak, aggódtam, hogy esetleg idő előtt lelép. Mielőtt bármit is tehetnék, hogy megakadályozzam, vagy mielőtt Caroline hazaér. Ez utóbbiban kételkedtem, azt sem hittem, egyáltalán hazajön-e így, hogy Kai a lányok körül ólálkodik. Még mindig hihetetlen volt, hogy visszakaptuk Elenát, de nem azt a lányt, akit egészen idáig vártunk. Elkeserítő, és roppant bosszantó érzés volt ezzel szembesülni. - Igazad van. Mert Katherine-nek kell tetszenie. Vagy Kainak? - néztem rá kihívóan, mosollyal az arcomon, ezzel is jelezve, hogy irányítják, s nem azért van itt, mert itt akar lenni. Tudtam, mert ismertem Elenát, egyedül kikapcsolt állapotban láttam tőle hasonló tetteket, de ez... valahogy más volt.
Be kellett válnia a tervemnek, be kellett dőlnie a trükknek. Máskülönben veszett ügy az egész, s hiába próbálkoztam egészen idáig adni ezt az érdektelen szerepet. Miután felelt, igyekeztem minél gyorsabban megjárni a konyhát, felkapni az üveget, zsebembe süllyeszteni a verbénával megtöltött injekcióstűt. Mikor visszaértem, ő még mindig itt volt, amitől annyira megkönnyebbültem, hogy csaknem felsóhajtottam. Még időben megállítottam magam, s újra magamra erőltettem azt a maszkot, amit addig viseltem. Ahogy beléptem a szobába ismételten, megfordult, ám én láttam, hogy a fotókat nézegette, amitől megrándultak az arcizmaim. Erre figyelnem kellett volna. Bár... Kai pontosan tudta hogy néznek ki az ikrek, vagy hol találja őket, Elena pedig valamilyen módon kötődhetett hozzá, vagy valakihez a... pokolból. Nehéz volt kiejtenem ezt a szót, még gondolatban is, utáltam, hogy újra ilyenekkel kell foglalkoznunk. Már épp válaszolni akartam neki, mikor közelebb lépett, és tapogatni kezdett, rögtön tudtam, mire készül, s hogy ő is tudja, én mire készültem. Az egyetlen esélyem most foszlott szerte. Hogy hihettem, hogy ez beválik? Ennyire bolond nem lehetek... - Mert Katherine irányít, tudom,így kell lennie. Te nem ilyen vagy, Elena! Nem lennél képes ártani a szeretteidnek, nem lennél képes... - bizonygattam, bá nem tudtam, saját magamnak, avagy neki. Megfeszült az állkapcsom, ahogy tovább beszélt, egy részem azon gondolkodott, talán most kellene cselekednem, míg a másik, a józanabbik részem tisztában volt vele, hogy esélytelen. Csak egy dobásom volt, azt is elszúrtam. - Ha olyan sokáig voltál mellettünk, és ismersz minden trükköt. Azt is tudod, hogy mindvégig játszottam veled? Itt és most. Az egész csak egy színjáték volt, Elena. - kezdtem bele, majd végül nem folytattam tovább. Volt egy olyan érzésem, nem fog nekem hinni, nem hiszi majd el, hogy nem komolyan gondoltam az elhangzott szavaim. - Most mit akarsz tenni? Megölsz azzal a karóval? Az nem változtat a dolgokon. - néztem a rögtönzött fegyverre a kezében, majd az arcára, várva valamiféle reakciót, amiből kitalálhatom, mi lesz a következő lépése. Megérdemeltem volna ezért a sok hazugságért, hogy belém döfje azt a karót, mégis reméltem, hogy nem teszi meg.

Ez most jó béna lett  Nappali - Page 3 3739568389

ex-Stefan Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
ex-Stefan Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
Nappali - Page 3 K62k2AB
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
96
Titulus :
Másik felem :
178
Lejátszási listám :
paul 'herohair' wesley
Tartózkodási helyem :
mystic falls

Nappali - Page 3 Empty
TémanyitásNappali - Page 3 EmptySzer. Ápr. 17, 2019 5:04 pm

Sejtettem, hogy érdekelni fogja, mit is tett a drágalátos fivére. Mosolyogva fürkésztem az arcát, mielőtt szóra nyitottam volna a számat.
- Tudod, a szívem ott volt a kezében… szorongatta, kínzott… - Magyaráztam, miközben elhúztam a számat. Nem akartam tovább mesélni arról, ami történt; hiszen nem akartam elárulni magamat. Mármint azt, hogy jelenleg semmi esélye a megölésemre, ha netán ezt forgatná a fejében. A továbbiakra megrezdült egy arcizmom, még az ajkaimat is összepréseltem.
- Ez övön aluli volt, Stefan. – Az, hogy sosem tapasztalhatom meg a gyermekáldás mivoltát, s abban rejlő szépségét. Nem mintha valaha terveztem volna ilyesmit, azaz, régen talán igen, amikor még hittem a szerelemben, s hittem Damon Salvatore-ban. Képes lettem volna rávenni őt az emberi életre, ahogyan én is képes lettem volna újra egy átlagos lánnyá válni, csak azért, hogy „boldogan éljünk, míg meg nem halunk”, családként, gyerekekkel az oldalunkon. Ez mára már semmit sem jelentett nekem.
Sőt, valójában semmi sem érdekelt. Csakis az, hogy mindegyikükön bosszút álljak.
- Nem mintha azt akarnám, hogy tetsszen az, amit csinálok. – Nevettem fel röviden, majd figyeltem, mit össze nem szerencsétlenkedik. Aztán persze, nem hagyhattam ki, hogy én ne tapintsak érzékeny, vagy éppen fájó pontra. Figyeltem is a reakcióját, a szemeit, az arca vonásait. Mintha figyelmen kívül akart volna hagyni, úgy rázogatta meg inkább azt az üveget, ahelyett, hogy velem beszélt volna.
- Menj csak. – Vontam fel a szemöldökömet, azon kattogva, hogy miről akarhat még beszélni velem, ami olyan nagyon fontos lehet. Egy sóhajjal felálltam, a poharamat lerakva az asztalra, aztán nézelődni kezdtem a polcokon. Fotók, s miegymás… ha szerencsém volt, még a kis Saltzman porontyokról is láthattam képet, ami azt hiszem, előnyös is volt. A léptekre felfigyelve azonnal megfordultam, majd végigmértem.
- Mondd csak, Stefan… miért érdekel téged még mindig Katherine, mikor a legnagyobb gondod most én kell, hogy legyek? – Kérdeztem, miközben közelebb léptem hozzá, az üvegért nyúltam az egyik kezemmel, míg a mellkasára simítottam a másikkal, onnan pedig a derekára, végül a combja irányába, s ha nem állított meg, akkor beleütköztem valami tárgyba, mely a zsebében… oh. Egyből hátrébb léptem tőle. Nem volt nehéz kitalálnom, mivel akar kedveskedni nekem a vámpír. Számítottam-e rá? Egy részem talán igen.
- Cseles. Ugyanakkor… nem gondolod, hogy kiszámítható? – Az egyik hozzám közel levő asztal lábát törtem le, oldalra döntve a fejemet. – Nem fogod belém szúrni azt a tűt, Stefan. – Néztem rá kihívóan, túlságosan is Katherine-esen
- Nem rémlik, hogy hány évig voltam mellettetek? Ismerem az összes trükköt és taktikát, amivel előállhattok. – S bár ezeket a szavakat mormoltam, mégsem voltam eléggé gyanakvó, mikor kiment egy újabb üveg whiskyért a konyhába. De erről nem kellett tudnia. Az, hogy kiszúrtam a trükkjét, nos, nekem kedvezett. A karóval szórakoztam a kezemben, így figyelve őt.

445 words || sweet but psycho || note: - || kredit || inspirate by

Elena Gilbert
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Elena Gilbert

163
C szint:
Kalmithil
C szint:
Molar

Ez az én történetem :
129
Titulus :
.•° Warrior Princess
Másik felem :
.•° Kedves naplóm! Túléltem az első napot. Legalább 37-szer mondtam, hogy "jól vagyok, köszönöm", de egyszer sem gondoltam komolyan. De senkinek sem tűnt fel. Ha valaki megkérdezi, "Hogy vagy?", igazából nem is kíváncsi a válaszra.
32
Lejátszási listám :
.•° Nina Dobrev
Tartózkodási helyem :
.•° Mystic Falls
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
.•° Eliffe

Nappali - Page 3 Empty
TémanyitásNappali - Page 3 EmptyHétf. Ápr. 15, 2019 9:44 pm

Liar, liar...

Elena & Stefan
Egyre nehezebb volt rávenni magam a hazugságokra. Már egyáltalán nem voltam biztos benne, ezzel elérek-e bármit is, bár... nagyon úgy tűnt, hogy kizökkentettem. Legalább egy kis időre. Láttam rajta a dühöt, azt, hogy tényleg elhiszi minden egys szavamat, amitől talán csalódott is lett - már ha képes volt még valódi érzelmekre, nem változott teljesen Katherine agymosott zombijává. Őszintén nem akartam belegondolni abba, Damon mégis mi a fenét művelhetett, amire épp utalni próbált a velem szemben ülő lány. A lány, akit egykor ismertem, akit még annak idején, évekkel ezelőtt szerettem. Most egyáltalán nem hasonlított régi önmagára, inkább volt Katherine tükörképe; valódi hasonmása, mintsem Elena Gilbert. Márépp szólásra nyitottam a számat, hogy rákérdezzek, mi történt köztük Damonnel, mikor megszólalt. Valóban ledöbbentem, egy pillanatra még az arcom is megnyúlt. Hogy mi?! Tudtam, hogy a bátyám kikapcsolt, azt is, hogy nagyon nehéz időszakon ment keresztül, amiből én sem tudtam kirángatni, merthogy azt sem tudtam merre jár. Ezek szerint itt volt, Mystic Fallsban, itt szenvedett a városban, míg én éltem a kis életem Caroline-nal. A mellkasom feszült a felgyülemlett bűntudattól, s alig gurítottam le torkomon az italt, már mentem is, hogy újratöltsek. Hiszen az is volt a célom, hogy egymagam iszogassak, az nem számított, hogy közben társaságom akadt. - Azért a körülményekre igencsak kíváncsi lennék. Például, mit értesz az alatt, hogy majdnem megölt? - néztem rá kétkedve, pedig nem ezt éreztem, sokkal inkább csalódottságot, és még mindig azt a rohadt bűntudatot, ami megpróbált felzabálni belülről. Talán végre sikerül is neki. - Ugyan, mit tudsz te erről? Sosem tapasztalhatod meg. - vontam vállat, és fúrtam bele tekintetem az övébe, ha lehetőségem volt rá. Közben pedig alig bírtam kimondani a szavakat, amikkel valószínűleg nagyon ingoványos talajra léptem. Nem akartam őt bántani, mégsem volt más lehetőségem. Ki akartam csikarni belőle valódi érzelmeket, amiket nem Katherine és Kai tápláltak belé, vagy Isten tudja, kicsodák. Túl messzire mentem, éreztem, tudtam. Miközben magamat ostoroztam, hogy belerúgok a földön fekvőbe, aki jelen esetben Elena volt, az agyam egy hátsóbb, eldugottabb része azon kattogott, tartunk-e a házban verbénát , amivel esetleg leszerelhetném őt. Ha fel is lelhető a házban, nem itt, a nappaliban, ami kicsit megnehezítette a dolgokat. - Nem áll jól. - jelentettem ki minden magyarázat nélkül, és hűvösen pillantottam végig rajta. - Ez... ez a viselkedés. Nem áll jól. - ingattam a fejem, és felé mutattam két ujjammal, miközben a kezemben egyensúlyoztam a poharat,megtöltve a borostyán folyadékkal. Válaszra sem méltattam a kérdését, ő is tudta, hogy fájó pontra tapintott, jobban mondva sejthette. S valóban, egy kicsit fájt, hogy Caroline-nak és nekem nem lehet közöt gyermekünk, de ez már akkor tény volt, mikor hűségt esküdtünk az oltárnál. Lizzie és Josie viszont az életem egyik fénypontja volt, ebbe még ez az új, Katherine-szerű Elena sem rondíthatott bele. Boldog voltam, bár nem annyira, amennyire előadtam magam, annál sokkal keserűbb boldogság volt ez. Elena és Damon mentes boldogság, így nem lehetett teljes. A poharaink csilingelve értek össze, nekem pedig szinte a hanggal együtt ugrott be, hogy a konyhában a fűszeres polcon van elrejtve verbéna, no de... hogyan jussak el érte? A kiürült üveg felé pislogtam, kezembe véve rázogattam meg, s fintorogva fordítottam hátat a lánynak. - Hozok még. Egy fontos dolgot még meg kell beszélnem veled, szóval ne mozdulj el, rendben? - egy szempillantás alatt kint voltam a konyhában, az egyik szekrényből előkaptam egy irtó régi whisky-t, amit még Caroline adott a születésnapomra, közben pedig a zsebembe süllyesztettem egy injekcióstűt is. A nappaliba lassú léptekkel indultam vissza, egy kicsit arra számítva, hogy Elena már nem lesz ott, vagy talán arra, hogy már nem lesz egyedül. Ha még mindig ott volt, rámosolyogtam, egy amolyan "nem kedvellek, de jó vendéglátó vagyok" arckifejezéssel, és felé nyújtottam az üveget. - Tehát, visszatérve a kérésedre. Rendben, nem árulom el senkinek, ha cserébe válaszolsz egy kérdésre. Katherine mikor tolja ide a képét? - Nem engedtem el ezt a témát, tudtam, hogy az ő keze van a dologban, s azt is, hogy előbb-utóbb majd felbukkan, de én tudni akartam, hogy mi a terve, s hogy mégis mikor mászik elő a tüzes gödréből. Fogalmam sem volt róla, tudja-e miben sántikálok - ugyan nem adtam semmi erre utaló jelet -, mindenesetre meg kellett próbálnom kicseleznem őt. Az üveg még bontatlan volt, reméltem, emiatt majd lejjebb ad a gyanakvásából, bár ha Katherine a fejébe mászott... Gyakanvóbb lehetett, mint eddig bármikor.

Ez most jó béna lett  Nappali - Page 3 3739568389

ex-Stefan Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
ex-Stefan Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
Nappali - Page 3 K62k2AB
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
96
Titulus :
Másik felem :
178
Lejátszási listám :
paul 'herohair' wesley
Tartózkodási helyem :
mystic falls

Nappali - Page 3 Empty
TémanyitásNappali - Page 3 EmptySzomb. Ápr. 06, 2019 12:05 am

Őszinte, álarcok nélkül – mi sem egyszerűbb és csodálatosabb. Biztosan megkönnyebbült most, hogy nem kell adnia az álszentet, ahogyan mindig is. Azonban nem akartam erre szavakat pazarolni már, csak folytattam a monológomat, melyet a drága bátyjáról zengtem. Közben Stefant fürkésztem, a reakcióit és igencsak meglepődtem, hogy nem igazán érdekli, mi történt Damonnel.
- Oh, hogy én mit csináltam? Inkább miért nem úgy teszed fel a kérdést, hogy Ő mit tett velem? – Nevettem fel halkan, ám ezután inkább elcsendesedtem és hagytam, hogy összehordjon megint mindenfélét. Bár, nyilvánvalóan az igazat magyarázta, a saját szemszögéből… nem mintha egyetértettem volna vele. Újból felnevettem, mikor arra tett utalást, sőt, nyílt célzást, miszerint Damon nem tudott elengedni engem. Aztán gondoltam egyet és végül szóra nyitottam a számat.
- Ha azt hiszed, képtelen volt elengedni engem, tévedsz. Ugyanis majdnem megölt engem. Csak a szerencsémen múlt, hogy most itt lehetek és Veled beszélgethetek, Stefan. Tehát, ha eddig azt gondoltad, hogy Damon szeretett engem… most beláthatod, hogy nem így van. Akit szeretünk, azt sosem bántjuk, nem?
Amint biztos voltam abban, hogy a whiskyben nincs verbéna, már nyúltam is a pohárért, s végül kortyoltam belőle. Nosztalgikus volt ezt az alkoholt iszogatni, túlságosan is.
- Valóban nem tudom, hogyan lehet egy vámpírnak gyereke, de tudod, ami még ennél is érdekesebb, az az, hogy… nos, Caroline nem éppen anyának való, nem igaz? – Ejtettem meg egy gúnyos mosolyt. A régi Elena mindenkiben a jót látta, én viszont azt hiszem, mindenkiben kiszúrtam a rossz tulajdonságokat, s ezeket erősítettem magamban és bennük is, avagy a róluk alkotott képemben.
Mivel belekezdett a nagyszerű sikertörténetbe, a mesébe, így újból a whiskybe temetkeztem. Sőt, nem is igazán szenteltem a sztorijának figyelmet, csak a lényeget emeltem ki a sorok közül. Kai Parker, Gemini, mágia, az ikrek átkerülése… világos. Sosem voltam tisztában azzal, hogy a mágia mikre is lehet képes. S mint olyan… nos, erre nem igazán számítottam.
- Oh, és most kit hívnak apucinak? Téged vagy Alaricot? – Néztem végül rá, gúnyosan mosolyogva, majd leraktam a kiürült poharamat.
Nehezemre esett elképzelni őket egy családként. Rengeteg idő telt el, mióta utoljára itt lehettem és ez idegesítő volt. Mindenki boldogan élte a kis életét, míg velem senki sem törődött. S pont ez támasztotta alá a legeslegjobban azt, amit gondoltam. Azt, hogy senkinek sem értem semmit és mindenki boldog volt nélkülem. Nyeltem egy nagyobbat, majd felálltam, hogy a whiskys üveghez lépve magamhoz vegyem és újabb kört töltsek a magam részére. Az üveget letéve, a poharat felvéve néztem újra rá.
- Ezt jól gondolod. Épp ezért élvezd ki az utolsó pillanatokat… s tudod, mit? Mindenkit meglátogatok sorban és nem szeretném, ha idő előtt kikotyognád, hogy visszatértem. Ugye nem nagy kérés, hogy legyen ez az egész… a kettőnk titka? – Egy ártatlan mosolyt küldtem felé, majd a poharamat emeltem, hogy még vele is koccinthassak. Nem érdekelt, hogy az övében van-e még ital egyáltalán, vagy sem…

468 words || sweet but psycho || note: - || kredit || inspirate by

Elena Gilbert
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Elena Gilbert

163
C szint:
Kalmithil
C szint:
Molar

Ez az én történetem :
129
Titulus :
.•° Warrior Princess
Másik felem :
32
Lejátszási listám :
.•° Nina Dobrev
Tartózkodási helyem :
.•° Mystic Falls
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
.•° Eliffe

Nappali - Page 3 Empty
TémanyitásNappali - Page 3 EmptyKedd Ápr. 02, 2019 6:34 pm

I missed you so much

Elena & Stefan
Először Kai bukkant fel, majd hirtelen, a semmiből Elena is, aki egyáltalán nem önmaga. A közelében sincs annak a lánynak, akit ismerek. Egyértelmű volt számomra, hogy ez nem véletlen, hogy Kai keze is benne van a dologban, ahogy Katherine-é is. A hasonló a hasonlót vonzza. Bele sem mertem gondolni, mit tehettek Elenával, ami miatt így kifordult magából, de kellett lennie egy módnak, hogy visszarántsuk őt, hogy újra a régi legyen. Még nem tudtam, hogy van-e értelme annak a kegyetlen "tréfának", amit vele űzök, de ki kellett zökkentenem egy kicsit, elterelni a figyelmét, mert ha csak egy esélyem van... másképp nem sikerülhet. Azt kellett mutatnom neki, amit Katherine elhitetett vele, a tiltakozásomnak amúgy sem lett volna semmi értelme. - Ó, nem. Ezúttal másképp van. Őszinte vagyok, életemben először, és el sem tudom mondani neked, mennyire jól esik! - hozzá hasonlóan, én is felnevettem, és esküszöm meglepődtem rajta, hogy nem lát át mindezen. A valódi Elena már rég megsejtette volna, hogycsak át akarom verni, de ez az új... biztosan borzalmas dolgokat kellett átélnie, hogy így megtört. Azt gondolja, mindenki átverte, kihasználta, és semmi vette őt mindig is, miért ne hinné el, ha én magam is ugyanezt mondom neki? Persze szomorú, hogy elhiszi, amiket összehordok, még csak nem is gyanakszik, de talán mindezt az előnyömre tudom fordítani. Egyelőre nem tudtam, miként, viszont folytatnom kellett ezt a színjátékot. Érdeklődő arcot vágtam, ahogy Damonről beszélt, kcisit a szemöldökömet is összevontam, pedig legszívesebben ráüvöltöttem volna, hogy térjen már észhez, és azonnal árulja el, mi történt a testvéremmel. Helyette csak vállat vontam, mintha nem is számítana, mi van vele, csak minimális kíváncsiságot mutattam, mint aki élvezi, ha szenvedni látja, és csak a szenvedése okát akarja megtudni. Hogy aztán jól kigúnyolja, vagy a képébe röhögjön. Nem, ez egyáltalán nem én voltam, de talán Elena most pont ilyennek látott. - Mit műveltél mert megint szerencsétlennel? - sóhajtottam fel, mintha Damon csak és kizárólag a nők miatt szenvedett volna, akikkel az évek során dolga volt. - Igaz, bármi is történt, megérdemelte. Olyan ostoba, és naiv, nem tanul soha semmiből. Nem úgy, mint én. A Katherine-hez, és hozzád hasonló nőket el kell engedni, nem tehetsz mást. Különben a fejedre nőnek, és szép lassan felemésztenek belülről. Mint valami halálos kór. - ingattam a fejemet, miközben próbáltam legyűrni az empatikus énemet, aki nem csak sajnálta Elenát, hanem együtt is érzett vele. Mert pontosan tudtam milyen azt hinni, hogy mindenki elárult, hogy mindenki ellenem van, s minderről én tehetek. Ő is hasonlóképp érezhetett, hogy az egész élete egy nagy, kövér hazugság, és senkiben sem bízhat. - Nem mondtam le róla. Csak egyszerűen... ő nem tud továbblépni. Képtelen elengedni a dolgokat. Emlékszel, Katherine után is vagy száznegyvenöt éven keresztül epekedett. Tényleg azt hitted, hogy rólad majd pár év alatt lemond? Szerintem szánalmas, szóval ha nem látja be, akkor minek foglalkozzam vele.. Értelmetlen. - legyintettem. Egy lusta vigyor terült szét az arcomon, úgy tűnik, az efféle szerepjátékokhoz hozzászoktam az évek alatt. Megerőltető volt mindezt eljátszani, de ugyanolyan hihető is. Megérte, mert Elena egyre inkább elveszítette a kontrollt, látszólag kiborult, és már nem figyelt annyira a részletekre. Tudtam, hogy nagyjából tíz százalék esélyem van legyűrni, elkapni, és később észhez téríteni, a maradék kilencvenben megtörténhet, hogy elfut, ledöf, vagy egyszerűen csak nyakamat töri. Szavait ezúttal én hagytam figyelmen kívül, ahogy komótosan italt töltöttem magamnak, és egy másik pohába neki is, de azt csak úgy ott hagytam a kisasztalon, rá bízva, iszik-e belőle vagy sem. Az üvegből töltöttem magamnak is, amibe időközben bele is kortyoltam, így nem gyanakodhatott többé, nem előre kitöltött italról volt szó. Azért kinéztem belőle, hogy csak azért sem iszik, de ez az ő döntése volt. Amikor helyet foglalt, felvettem a neki szánt poharat, és odanyújtottam neki. Az agyam eközben folyamatosan azon kattogott, mint művelhettek vele, mi Katherine célja, és hogy kapcsolódik hozzá Kai. Ő talán csak a lányokon akart bosszút állni, mert Parker vér folyt az ereikben, Katherine viszont minket vett célba - legalábbis így gondoltam, ennek volt némi értelme, már ha egyáltalán van bármi értelme is annak, amit az a két pszichopata művel. Meglepett, hogy Elena nem tud az ikrekről, ezek szerint nem avatták bele mindenbe. Ebből is látszott, hogymásnak a keze munkája mindaz, hogy ő itt van, és ostoba vádakkal dobálózik, amiknek még csak alapjuk sincs. Soha, egyikünk sem ártana neki szándékosan, ezt neki is pontosan tudnia kellene. Sóhajtottam egyet, és vele szemben, egy fotelben foglaltam helyet, mint aki ráér, és unatkozik. - Sok mindenről maradtál le, mi? Gondolom most épp próbálsz rájönni, hogy a fenébe lehet egy vámpírnak gyereke. - féloldalas mosolyt villantottam rá, és vagy fél percig biztosan nem szólaltam meg. Egyre nehezebb volt tettetnem. - Oké, tehát... mikor Kai leszúrta Jo-t, a Gemini koven egy varázslatot használt, amivel áthelyezte a babákat Caroline testébe. Nem tudtad, hogy egy vámpír képes kihordani egy gyereket, csak nemzeni nem tud? Nos, mi sem. Mindenesetre, a kicsiket Caroline és Alaric nevelték, de én is besegítettem nekik. Boszorkányok, elszívó erővel, szóval... - Csak arra az esetre mondtam el neki mindezt, ha esetleg a fejébe venné, hogy meglátogatja őket. Talán Kai képes bántani őket, de egy sima, mezei vámpír nem, ahhoz túl sokat tudnak. - Minden tökéletes volt, amíg nm voltál itt. Gondolom, eddig tartott az idilli élet. - vágtam egy grimaszt, és a maradék italt is felhajtottam, igazán szükségem volt rá. Sokszor elképzeltem, hogy elmesélem Elenának, hogyan is lettek a lányok az életünk részei, de nem hittem volna, hogy így kell a tudtára adnom. Mint aki örül, hogy nem volt a része mindennek, és most elkeseredett, mert újra felbukkant, és már sosem lesz semmi ugyanolyan. Ez igaz is volt, de nem olyan értelemben, ahogy előadtam. Nem lesz semmi ugyanolyan, mert Katherine tönkretette az újraegyesülés pillanatait, amit már sosem kapunk vissza, s amit sosem bocsájtok meg neki. Hagytam, hogy Elena feldolgozza mindezt, de kezdtem reményvesztett lenni. Talán csak jobb, ha hagyom elmenni, s majd aztán állunk neki tervet szövögetni. Nem akartam így elengedni, jelenleg mégsem láttam más módot.

ex-Stefan Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
ex-Stefan Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
Nappali - Page 3 K62k2AB
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
96
Titulus :
Másik felem :
178
Lejátszási listám :
paul 'herohair' wesley
Tartózkodási helyem :
mystic falls

Nappali - Page 3 Empty
TémanyitásNappali - Page 3 EmptyVas. Feb. 24, 2019 12:42 am

Ha Stefan nem jött volna a városba, akkor sem lett volna semmi sem rendben. A barátaim, akikben mindig is bíztam… biztos, hogy előbb-utóbb elárultak volna. Sőt, jobban belegondolva, Caroline mindig utált. A kezdetektől fogva féltékeny volt rám. Bonnie állt mellettem, de a sors útjai kifürkészhetetlenek… Sóhajtottam egy nagyobbat, megrázva a fejemet, hogy elfelejtsem, amiken az előbb gondolkodtam.
Stefan volt előttem, őt kellett ezúttal elintéznem – legalábbis valamilyen formában. Egyelőre a halálát nem akartam, pusztán azt, hogy szenvedjen. Élje át azt, amit én. Tudja, milyen, ha az embert elárulják és cserben hagyják.
- Mindig ezt csináltad, nem, Stefan? Magadra vállaltál mindent, hogy megvédj másokat. De most nincs szükség erre. – Nevettem rá, miközben megcsóváltam a fejemet. Nevetséges volt a helyzet, s az, hogy mennyire próbálta bizonygatni a saját igazát. A továbbiakra bólintottam egy aprót.
- Egy szörnyeteg. Bár nem vagyok benne biztos, hogy az is maradt, miután… elvégzett egy apró kis feladatot. – Jegyeztem meg sejtelmesen, pedig én magam sem tudtam, mi történt a vámpírral. Lehet, az érzelmei még jobban eltűntek belőle, de az is lehet, hogy visszakapcsolt. Ez attól is függött, mennyire voltak komolyak az érzései irántam… már ha egyáltalán voltak érzései. Szóval, ezt számba véve, talán elment és lemészárolt még néhány városbeli ártatlant. Ahogyan mindig is tette.
- Szóval lemondtál a testvéredről, Stefan? Ez nem vall rád. – Figyeltem őt gondolkodva, majd tettem néhány lépést felé, egyre dühösebben, ahogyan tovább hallgattam őt. Igen, átvertek. Úgy láttam, Stefan élvezi a helyzetet, azt, hogy végre nem kell álarcot viselnie előttem.
- Tudod, mit gondolok, Stefan? Azt, hogy nem vagytok egyiken sem különbek Katherinetől. Mindannyian játszotok mások érzéseivel, vagy épp mások életével… csakis saját magatokra gondoltok. Önzőek vagytok. – Vágtam az arcába néhány oktávval hangosabban, aztán dühösen löktem az egyik szekrénynek. Kezdett eluralkodni rajtam teljesen a düh, a kétségbeesés egyfajta érzése.
A továbbiakra viszont nem reagáltam. Csak figyeltem, ahogyan a italos asztal felé veszi az irányt és azon gondolkodtam, hogy miről maradhattam még le, amíg Csipkerózsikát játszottam Kai Parker jóvoltából. Nem mintha számított volna… vagy mégis? Tudni, hogy mennyire boldogok voltak, amíg nem voltam? Épp eleget tudtam. Nem akartam hallani a sikertörténeteit Stefannak.
- Rendben, halljuk, milyen volt az Elena Gilbert mentes életed? Örömködd ki magad, Stefan… hiszen mostantól egy perc nyugtod sem lesz. – Talán meglephettem azzal, hogy nem estem újfent neki. Egyszerűen fogtam magam és leültem, kényelembe helyezve magam, miközben őt figyeltem, szikrázó tekintettel. Vártam, hogy töltsön abból a whiskyből. Bár nem lettem volna olyan hülye, hogy előtte kortyoljak bele… itt sosem lehetett az ember biztos abban, hogy nem kap-e verbénát az italába.
- Tehát… gyerekek? – Ez tényleg érdekelt. Nem tudtam semmiféle gyerekről, hiszen Stefan vámpír volt, azaz mondjuk ki: nem volt képes gyerekeket nemzeni… Caroline pedig szintén vámpír, azaz halott, tehát hogyan is hordhatott volna ki akár egy gyereket is? De ebben a világban sok rejtély volt. Talán lemaradtam valamiről, amíg szundikáltam.

467 words || sweet but psycho || note: kis gonosz Stefan Very Happy  || kredit || inspirate by

Elena Gilbert
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Elena Gilbert

163
C szint:
Kalmithil
C szint:
Molar

Ez az én történetem :
129
Titulus :
.•° Warrior Princess
Másik felem :
32
Lejátszási listám :
.•° Nina Dobrev
Tartózkodási helyem :
.•° Mystic Falls
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
.•° Eliffe

Nappali - Page 3 Empty
TémanyitásNappali - Page 3 EmptyKedd Feb. 19, 2019 2:57 pm

I missed you so much

Elena & Stefan
Az utolsó szavai Damonről már árulkodóak voltak, de nekem nem esettle, csak mikor már késő volt. Pedig egyértelműnek kellett volna lennie, Elena sosem beszélt így Damonről, de az a pármásodperc, amíg ez eljutott az agyamig, is rettentően sok volt. Fény derült a nagy titokra, de azt kell, hogy mondjam, egész ügyesen csinálta, attól eltekintve is így gondolom, hogy roppant elkeserítő és zavarbaejtő volt őt így látni. Minden porcikám tiltakozott az ellen, hogy bántsam őt, akár még szavakkal is. Muszáj volt megtennem, hátha ki tudom zökkenteni kicsit, bár egyelőre foglamam sem volt róla, mégis hogyan szedálnám le, ha esetleg adódna egy lehetőség. Tartottam itthon egy kis verbénát, szükség esetére, természetesen jól elzárva, de ahhoz fel kellett volna mennem az emeletre. Egy kis időre megpróbáltam nem gondolni erre, nehogy véletlenül elszóljam magam, vagy gyengéd pillantást küldjek a nő irányába, aki teljesen idegennek tűnt. Bele sem mertem gondolni, mit művelhetett vele Katherine - vagy Kai, ki tudja, neki ebben mi szerepe -, hogy elérte mindazt, ami most a szemem elé tárul, vagy ami kínkeservesen üti meg a füleimet. Ő nem Elena. - Ha én nem jövök a városba... - ingatom a fejem, mert még ha hazugságokkal is állok elő, akkor sem szeretem ismételni magam. - Tudod, hogy minden másképp alakult volna. Szóval szerintem de, az én hibám. Egyetlen döntésis képes megváltoztatni sokak életét, sokak tetteit. Itt jelen esetben én indítottam el a lavinát. - vállat vonok, mintha most már mindegy volna, s mintha épp az lett volna a célom, hogy tönkretegyek ezzel mindenkit. Persze tudta, hogy egykor szerettem, azt nem is tagadhattam le, sőt, nem is akartam. Azzal viszont nincs tisztában, hogy nem örülök annak, hogy így látom, és egyáltalán nem voltam boldog attól a ténytől, hogy ő nem részese az életünknek. Az ellenkezőjét próbáltam elhitetni vele, ami nagyon nehezemre esett. Ahogy Damont említette, egy pillanatra összevontam a szemöldökeim, szerencsére ez nem volt árulkodó, mert ha igaz is volna mindaz, amit eddig összehordtam, akkor is meghökkennék, hogy felkereste Damont,  ő viszont minket nem. - Áh, akkor láttad, milyen állapotban van. Önmaga lehet, nélküled. Nem kell többé megjátszania magát a kedvedért, s legalább minket is békén hagy. - Ezek a szavak még inkább marják a torkomat, ahogy kiejtem őket a számon. Ha már úgy adom elő, hogy én vagyok a rossz fiú, miért törődnék a testvéremmel, aki állandóan rossz döntéseket hoz. A valóságban persze tudtam, hogy én vagyok a rosszabb, mert én küzdök, mégis többször bukom el, mint Damon, aki ha elengedi magát, rossz dolgokat tesz, de jó érdekből. Igyekeztem fenntartani az álarcot, közönyös arc, laza testtartás, utóbbi különösen nehéz volt, mert a történtek után meg voltak feszülve az izmaim, arcomra pedig aggódó ráncok költöztek - s mindezt most lepleznem kellett. Különösen, hogy Damon említése után csak arra tudtam gondolni, vajon ott mit adhatott elő ez az új Elena, s a bátyám milyen állapotban lehet most. - Valakinek rá kellett világítania az igazságra, hiszen... egész idáig bűbájos voltál, és bedőltél minden hazugságnak, nemde? - vontam fel egyik szemöldököm, és egy apró mosolyt villantottam rá, mintegy hülyének nézveőt, hogy egész idáig a sötétben tapogatózott. Tudtam, hogy ez Katherine műve, hogy ő férkőzött a fejébe,s ki tudja miféle módszerekkel vette rá erre a sok baromságra, amiket összehordott. Mindenki szerette őt, mindenki azért tett bizonyos dolgokat, hogy őt védjük meg ezzel, még akkor is, ha olykor hatalmas ára volt. De egészen biztos voltam abban, ogy még Bonnie sem cselekedett volna máshogy, pedig elveszítette a nagymamáját, az édesanyja pedig vámpírrá változott. Az igazság az, hogy ezekért mind én, és Damon voltunk a felelősek, nem Elena, így őrá senki sem haragudott soha. Az egyik szekrénynek hajított, aminek azonnal beszakadt az ajtaja, én pedig nevetve, lassan kászálódtam ki belőle. Egyre nehezebb volt fenntartani az álcát, ugyanakkor bele is jöttem valamelyest. -Látod, ebben igazad van! - csattantam fel, miközben tekintetem gonoszan csillant meg. Fogalmam nem volt, hogyan tudtam ennyire megjátszani magam, miközben csak azt éreztem, hogy mennyire fáradt vagyok, s hogy rám férne egy ital. - Miért nem iszunk valamit, miközben elmesélem, mennyire jó volt nélküled? Például gyerekeket nevelgetni hármasban, vagy... ó, az esküvőm! - gonoszkás, féloldalas mosoly költözött az arcomra, miközben tettem egy lépést az italos asztalka irányába, és kezemmel arrafelé intettem. Tekintetem kérdőn emeltem rá, s volt egy olyan érzésem, hogy nem akarja elfogadni a felkínált italt, verbénától tartva. S milyen jó is lett volna, ha tartunk idelent verbénás whisky-t! De hát ki gondolta, hogy Elena visszatér az álom átokból, arról a helyről, ahol ezidáig volt, s rosszabbul viselkedik, mint maga Katherine Pierce?

ex-Stefan Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
ex-Stefan Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
Nappali - Page 3 K62k2AB
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
96
Titulus :
Másik felem :
178
Lejátszási listám :
paul 'herohair' wesley
Tartózkodási helyem :
mystic falls

Nappali - Page 3 Empty
TémanyitásNappali - Page 3 EmptyVas. Feb. 17, 2019 2:46 pm

Figyeltem, ahogy lehajtja a fejét és egyértelmű volt; miért. Nehezére esett beszélni arról, hogy a bátyja megint őrült ámokfutásba kezdett és nem tudta, miként rántsa vissza a teljes önpusztítástól. Bár szerintem ez lehetetlen volt. Damon mindig is rossz volt, hiába próbált más lenni – állítólagosan miattam. Csak ürügy volt, hogy más útra tudjon lépni, de ez eddig a pontig tartott. Az a Damon, aki odakint volt és számtalan embert megölt, az a Damon, aki tombolt… nos, az volt a valódi énje.
- Mi van, ha nem vagyunk képesek megmenteni őt? – Tettem fel a kérdést halkan. – Mi van, ha csak el kellene őt engednünk? Nem lehetsz mindig ott, hogy megvédd és helyrehozd helyette a dolgokat. – Mondtam tovább, habár ezzel a kis monológgal már nem voltam hű a szerepemhez, hiszen… én mindig kiálltam Damon mellett. Meg akartam menteni, kifogásokat, mentségeket kerestem az összes bűnére, hisz szerettem. Jó, hogy jelen pillanatban tisztán látok már és az érzéseimnek hűlt helye. Egyedül a bosszú, a gyilkolási vágy maradt bennem és csakis erre volt szükségem.
Az álcám lehullt és megmutattam, hogy ki is vagyok valójában. A kis ártatlan Elena Gilbert a múlté – s most lehet üdvözölni az újat, aki talán még Katherine Piercenél is rosszabb lesz. Talán mindig is a rossz oldalon álltam. Lazán csípőre tettem az egyik kezemet, ahogy beszélni kezdett. Egy pillanatra megrándult az ajkam is, mikor bevallotta, hogy igazam van. Erre nem számítottam, de talán jobb volt így. Kimondta és ezzel még hivatalosabbá tette a történteket.
- Barátok? Stefan… tévedsz. Az, hogy Caroline és Bonnie hogyan viszonyulnak hozzám, az nem a Te hibád. Ne legyél mártír. A te hibád csupán annyi, hogy pótléknak használtál. A külsőm miatt kezdtél beszélgetni velem… Katherine-t kerested bennem, de sajnálom, én nem ő vagyok! – Tártam ki a karjaimat idegesen, de közben mégis felnevettem. – De igen, sok mindent elrontottál. Nem hiába jöttem el hozzád… és csak, hogy tudd, már Damonnél is jártam. – Mosolyra húzódtak az ajkaim, majd újból felnevettem. Az a találkozó igazán nevetséges volt. Még mindig nem tudom, Damon mit csinált, miután megölt. Elégedetten tovább ment, vagy talán…? Hmm, elgondolkodtató volt.
S az is, hogy összeroppantsam-e a lányos, mégis vámpír erőmmel Stefan torkát, avagy sem. Levegőért kapkodott, én pedig egyre inkább élvezettel bámultam őt. A halálát akartam. Minden porcikám erre vágyott, az ujjaim mégsem fonódtak ennél szorosabban a nyaka köré. Így volt lehetősége a sajátos kis tervére: lehámozta magáról az ujjaimat és a karomat megragadva a kanapénak hajított. Megütöttem magam néhány helyen, de igyekeztem hamar összeszedni magam és feltápászkodni. Ahogy felemeltem a fejemet, a tincseim az arcomba lógtak. A kérdései megleptek. Felnevettem. Ezen csak nevetni lehetett.
- Azt hiszed, Katherine küldött? Magamtól jöttem. Nem elég egyértelműek a szándékaim, Stefan? – Odasuhantam hozzá és ezúttal én kaptam el a karját, hogy az egyik szekrény felé taszítsam nagy erővel. Az sem érdekelt, ha a szekrény rádől.
- Kaihoz semmi közöm, azon túl, hogy volt olyan rendes és levette rólam az álom átkot. Hiszen ti… ti semmit sem tettetek, hogy visszahozzatok. Ez is csak azt támasztja alá, hogy mindenki boldogabb a jelenlétem nélkül, hiszen én sosem érdekeltelek titeket. – Egyre dühösebben beszéltem, s ezzel egyidejűleg a hangom is néhány skálával magasabbra ugrott.

518 words || mad world || note: hmm Nappali - Page 3 564837130  || kredit || inspirate by

Elena Gilbert
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Elena Gilbert

163
C szint:
Kalmithil
C szint:
Molar

Ez az én történetem :
129
Titulus :
.•° Warrior Princess
Másik felem :
32
Lejátszási listám :
.•° Nina Dobrev
Tartózkodási helyem :
.•° Mystic Falls
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
.•° Eliffe

Nappali - Page 3 Empty
TémanyitásNappali - Page 3 EmptyCsüt. Feb. 14, 2019 9:38 pm

I missed you so much

Elena & Stefan
Az, hogy Elena újra itt volt, reményt adott, s mosoly szökött az arcomra, amire az utóbbi pár napban egyáltalán nem volt példa. Talán akkor, mikor Lizzie-t próbáltam megvígasztalni, s lebeszélni arról, hogy Kai nyomába eredjen. Még Caroline közelében sem voltam képes a mosolygásra, mert vele együtt aggódtam, s vele együtt kínzott az a mélységes harag, amit az a pokolfajzat irányába éreztem.
A kérdésre nem feleltem először, csak lehajtottam a fejem, és nyeltem egy nagyot, hátha eszembe ötlik valami, amivel kicsit elterelhetem a témát. Ez azonban komoly téma volt, s túl gyenge voltam jelenleg ahhoz, hogy okos hazugsággal álljak elő. Csak lassan bólintottam, és rögtön szólásra nyitottam a számat. - Ne aggódj! Most, hogy újra itt vagy, vissza fog térni. Megoldjuk, ahogy eddig is tettük. Ha engem vissza tudtatok rángatni a szakadék széléről mindannyiszor, neki is tudunk segíteni. - Zúdítottam rá minden biztató szót, ami akkor és ott eszembe jutott, megállás nélkül, végül nagy levegőt vettem a mondatok végén, ami egy sóhajként távozott.
Olyan hirtelen fordult minden rosszra, hogy időm sem volt cselekedni. A szavai arra engedtek következtetni, hogy valóban Elena áll előttem, nem Katherine, ez nem az ő mocskos játéka, vagy talán mégis.. Próbáltam ésszerűen gondolkozni, de olyan abszurd volt az egész szituáció, hogy csak kapkodtam a levegőt, miközben azt a lányt bámultam, akiről azt gondoltam, ismerem. Akinek minden jó, és rossz oldalát ismerem már. Ezzel még nem volt dolgom, s nem is mertem belegondolni, mi történhetett vele az évek alatt, hogy így kifordult önmagából. Szomorúságot, és újfent dühöt éreztem, amit képzelen voltam leküzdeni, csak tombolt bennem megannyi más érzelemmel együtt, megállíthatatlanul, kínzóan. Miután feltápászkodtam a földről, s újra a két lábamon álltam bizonytalanul, kétkedve, ráemeltem a tekintetem, és nem láttam sehol azt az Elenát, akit ismertem. Mintha kitöröltek volna belőle minden reményt, mindent, ami ő maga volt egykor. S előttem állt egy bosszúszomjas idegen, én pedig még azt sem értettem, egyáltalán miért dühös. Egy dologban azonban biztos voltam, Kainak és talán még Katherine-nek is köze van ehhez. Senki másból nem nézek ki ilyen mértékű gonoszságot és bosszúvágyat. Az első gondolatom az volt, hogy be kell bizonyítanom neki, nem használta senki pótléknak, a barátai pedig mindennél jobban szeretik őt, de aztán taktikát változtattam. Felemelt állal néztem vele farkasszemet, elszántan meredtem rá, mintha egyáltalán nem fájna mindaz, amit összehord. - Igazad van. Minden velem kezdődött. Ha elhagyom Mystic Falls-ot, soha nem változol át, ember maradsz, és biztonságban leélheted a halandó életed, ahogy a többi barátod is. Most már késő ezen bánkódnod, de ha valakit meg akarsz büntetni, hát elégedj meg velem. Végül is, én rontottam el az életed. Nem Caroline, nem Damon, s főleg nem Bonnie. Én tettem. És tudod mit? Egyáltalán nem bántam meg. - vágtam mindent az arcába, egy szuszra, egy pillanatra sem álltam meg, még levegőt venni sem. Arcomon eközben egy aljas vigyor ült, mintha örülnék a nyomorának. Valójában csak fel akartam bosszantani, hogy ne gondolkodjon tisztán, és legyűrhessem, hogy aztán talán bezárjam a pincébe, amíg észhez nem tér, vagy megvárjam, míg Caroline hazaér, hogy segíthessen meggyőzni. Féltem ugyanis, hogy amint ellátja a bajomat, elmegy, és a többiek után ered.
Erősebb voltam nála, még ha nem is sokkal - a dühtől, s ki tudja mitől akkora erőt fejtett ki, hogy néhány másodpercig csak levegőért kapkodtam, csak azután nyúltam az ujjai után, hogy lehámozzam a torkomról. Sikerült elég erőt kifejtenem ahhoz, hogy megragadjam a karját, és a kanapénak hajítsam, s abban a pillanatban már helyezkedtem is, hogy a szoba túlfelébe kerüljek, tőle távol. Tudtam, hogy nem fog leállni, addig nem, míg nem sebzett meg komolyabban, vagy nem végzett velem, de ezt nem engedhettem, semmiképp sem. Fogalmam nem volt arról, mi a fenét művelhetett vele Katherine, hogy lehet egyáltalán ő, és Kai is életben. Bizonyára nem véletlen egybeesés, hogy mindketten egyszerre tértek vissza a halálból, bár Katherine egyelőre nem tette tiszteletét. - Miért küldött Katherine? Te vagy mostantól a csicskája? Nagyon mélyre süllyedtél, ha helyette végzed el a piszkos munkát. És Kai? Két pszichopatával is lepaktáltál? - Folytattam a játszmát, amit elkezdtem, bár nem tudtam, meddig tudom még megjátszani magam, mielőtt bavallom neki, hogy Katherine csak a fejébe férkőzött, s valójában senki nem ártana neki soha.

ex-Stefan Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
ex-Stefan Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
Nappali - Page 3 K62k2AB
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :