Silhouette in the Darkness
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 101 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 101 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (415 fő) Kedd Okt. 15, 2024 11:27 am-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Hesperus
Csüt. Márc. 16, 2023 1:09 am

Always and Forever
Vas. Dec. 12, 2021 10:34 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:53 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:48 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:39 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:36 pm

Megosztás
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
ÜzenetSzerző
TémanyitásNappali - Page 4 EmptySzomb. Dec. 29, 2018 3:33 am

To: Stefan Salvatore

Egy megjátszott mosoly, majd fejbiccentés elég volt ahhoz, hogy lezártnak tekintsem a téma ezen szakaszát. Katherine és az, hogy mire képes, nekem mim van, s neki mi nincs… de valójában én magam is hozzá tartoztam már, s hozzám Stefanék egyáltalán nem. Sőt, soha nem is tartoztak hozzám, csupán illúzió volt az egész. Egy káprázat, melyből pont, hogy Katherine ébresztett fel. A gonosz hasonmásom talán mégsem annyira gonosz. Vagy tévednék? Oh, nem hinném.
A Damon iránti érdeklődésem látszólagosan megnyugtatta, eloszlatott mindenféle kételyt, mely eddig a pontig ébredhetett benne.
- Hogy érted azt, hogy „rendbe fog jönni”? Ugye nem kapcsolta ki az érzéseit? – Ijedten kaptam a kezemet a számhoz, s kerekedtek el a szemeim. Megjátszottam az aggódást, de magamhoz képest roppant jól. Hihetően. Tudtam, hogy az érzelmes énem, az, aki szerelmes volt Damonbe, hogyan aggódna és mennyire vissza akarná kapni a szeretett férfit. Egy részem, egy kis részem talán vágyott erre az egészre. Arra, hogy ezek a dolgok valóságosak legyenek, ne csupán hazugság. De… az volt. Hazugság. Damon és az érzései, a megjátszott szerelme irántam… s a többiek megjátszott szeretete. Sosem kellett volna megismernem őket. Sosem.
Nem sokáig bírtam a színészkedést. Hamar kibújt a szög a zsákból, s megmutattam a fogam fehérjét. Figyeltem, ahogy a torkához kap, majd egy apró mosollyal néztem végig rajta. A kérdésre felnevettem.
- Katherine? – A térdeimre támaszkodva hajoltam lejjebb hozzá, s egyik kezemet a fiú állára csúsztattam, hogy azzal fordítsam magam felé. – Szerinted Katherine vagyok? Ennyire még én sem vagyok jó színész, Stefan. – Elléptem tőle, hagyva ezáltal, hogy felegyenesedjen. A tekintetemből eltűnt minden mosoly, s így, komolyan néztem vissza rá.
- Hogy miért csinálom? Valóban ezt akarod tudni? A bosszúért. Mindannyian csak szórakoztatok velem. S minden veled kezdődött, Stefan… te, aki Katherine pótléknak használtál. A többiek pedig… kezdjem sorolni? Caroline folyton féltékeny volt rám. Bonnie utál, hiszen mindig én vagyok a középpontban és engem kell megmenteni. S Damon… ő is csak pótléknak használt. – Sziszegtem a fogaim közt, s beugrott egy-egy kép, érzés, mikor ezek az emberek bántottak engem. Bár erről már én magam sem tudtam eldönteni, valóság-e vagy az agyam szórakozik. Nyeltem egy nagyot, majd visszaléptem Stefanhoz és a falnak löktem erősen.
- Egyesével megöllek titeket. S ezúttal nem Katherinetől kell félnetek, hanem Tőlem. Ő pusztán segített abban, hogy mindent tisztán lássak… - Stefan torkára csúsztattam az ujjaimat és megszorítottam, elzárva a levegő útját lassan. Nem úgy néztem ki, mint aki hamar le akar állni, vagy úgy egyáltalán abba akarnám hagyni.

404 words || one last time || note: ez béna lett :( || kredit || inspirate by

Elena Gilbert
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Elena Gilbert

163
C szint:
Kalmithil
Nappali - Page 4 Tumblr_n5qnnyED451qgbcj3o2_250
C szint:
Molar

Ez az én történetem :
Az életem ennyi titkot rejt :
129
Titulus :
.•° Warrior Princess
Másik felem :
A lelkem zárt ajtói mögött :
.•° Kedves naplóm! Túléltem az első napot. Legalább 37-szer mondtam, hogy "jól vagyok, köszönöm", de egyszer sem gondoltam komolyan. De senkinek sem tűnt fel. Ha valaki megkérdezi, "Hogy vagy?", igazából nem is kíváncsi a válaszra.
Ennyi éve vagyok a világon :
32
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
.•° Nina Dobrev
Tartózkodási helyem :
.•° Mystic Falls
℘ ℘ ℘ :
Nappali - Page 4 Tumblr_nf0brkmp9h1qik2bvo8_r1_250
Az álarc mögött :
.•° Eliffe

Nappali - Page 4 Empty
TémanyitásNappali - Page 4 EmptyCsüt. Nov. 29, 2018 1:59 am

I missed you so much

Elena & Stefan
A helyzet kezdett kicsit abszurd lenni, vagy inkább ismerős, hiszen Katherine megannyiszor próbált már keresztbetenni nekünk. Elena a hasonmása volt, akit a szerettei vettek körül, barátok, akikre mindig számíthatott, akik védték őt, és támogatták. Katherine mellett soha nem volt senki, csupán olyan szövetségesek, akik önző okokból, vagy önvédelemből segítették őt, nem tudom, hogy volt-e valaha bárki, aki igazán törődött vele. Ez a szituáció arra emlékeztetett, mikor Elena még halandó volt, Katherine pedig a "halálból" bukkant fel, hogy összezavarja Damont, és éket verjen közénk. A kapcsolatunkat is veszélyeztette Elenával, akivel egy ideig megjátszottuk a szakítást, csak hogy biztonságban legyen, de végül rossz vége lett. A szavai mintha visszarepítettek volna évekkel korábbra, s újra furcsa érzés kerített hatalmába, amit ezúttal is próbáltam elnyomni magamban. - Őszintén, Elena, én már nem tudom, hogy az a nő mire képes. Azt viszont tudom, hogy mi itt vagyunk neked, s ez olyan dolog a birtokodban, ami neki nincs meg. - Mert bármivé is vált Katherine, már nem az a lány volt, akibe beleszerettem, s nem is az a haldokló, akit megsajnáltam, ő valami egészen mássá, gonosszá formálódott az évek alatt, olyasvalakivé, mint Kai. Természetesen féltem, de inkább másokat féltettem, mint a saját életem. Az kevésbé volt fontos, hogy én jól legyek, Caroline, és a lányok biztonsága volt az első, valamint most már Elenáé is, hogy újra itt volt velünk.
Alaptalan volt az aggódásom, s igazam lett, mert amint lefutottuk a tiszteletköröket, rögtön Damonre terelődött a szó, akiről egyáltalán nem akartam még beszélni, ám... mégis mit tehettem? Róla kérdezett, a férfiről, akibe halálosan szerelmes volt, akit nem láthatott jó ideje, s aki annyira nem bírta Elena hiányát, hogy kikapcsolt. Azt pedig, hogy kudarcot vallottam, végképp nem szerettem volna beismerni, mert bárki bármit mond, feladtam. Nem kerestem tovább, féltem, hogy bántani fog valakit, inkább elengedtem, pedig addig kellett volna keresnem őt, győzködni, míg végül beadja a derekát, és hazajön. - Damon... most nincs itt. Tudod, ő viselte a legnehezebben a hiányod. Biztos vagyok benne, hogy amint értesül arról, hogy visszakaptunk, minden rendbe fog jönni. - Legalábbis bíztam benne, hogy Elena lesz a trükkje a visszakapcsolásának, ő lesz a kulcs ahhoz, hogy visszatérjen, s nem veszett még el annyira, hogy semmi, és senki sem érdekli. Emlékeztem még azokra az időkre, mikor én győztem meg magam arról, hogy jobb neki nélkülem, s olyannyira eltaszítottam magamtól, hogy végül a bátyám karjaiban kötött ki. Így utólag már egyáltalán nem bántam, mindketten megkaptuk a lányt, de akkor pokoli érzés volt. Sejtettem, hogy mi játszódik le Damon agyában, csak reménykedtem benne, hogy ő nem olyan ostoba, mint én voltam minden egyes kikapcsolásnál.
Az a különös érzés, ami kétszer is hatalmába kerített röpke öt perc alatt, újra visszatért, de ezúttal olyan erősen rúgott gyomorszájon, hogy egy pillanatra megtorpantam. Elena... hirtelen visszatér, nem Damonről érdeklődik, és furcsán viselkedik. Bonnie-ról sosem volt ilyen véleménnyel, inkább hálás volt neki, amiért mindent megtesz érte, vagy egy kis bűntudata volt miatta, de nem csodálkozott a tettein. Természetes volt, hogy feláldoztuk a saját életünket olykor a másikért, másképp nem is cseledtünk soha. A rémálom csak folytatódott, reagálni sem tudtam semmire, képtelen voltam akár megmozdulni is, a szavai pedig hideg epngeként hatoltak át rajtam. Megállíthattam volna abban, hogy a torkomnál fogva a falhoz szegezzen, ha nem is azonnal, a falhoz érkezve biztosan, mégsem tettem semmit. Meg sem próbáltam ellenállni, csak álltam ott, levegőért kapkodva, és teljesen összezavarodva. Ahogy ellépett tőlem, térdemre támaszkodtam egyik tenyeremmel, míga másikkal a torkomhoz kaptam. Néhány pillanat még eltelt - vagy talán percek, fogalmam sem volt, az időérzékem teljesen elveszítettem -, mire meg tudtam szólalni. - Nem Elena vagy, igaz? Nem lehetsz ő. Katherine...? - suttogtam, de annyira nem voltam biztos már semmiben, hogy az utolsó pillanatban valahogy kérdéssé formálódott a kijelentésem. Felegyenesedtem, ám nem moccantam, még mindig nem, olyan voltam, mint akit jéghodeg vízzel nyakon öntöttek. - Miért csinálod ezt? - ez volt az egyetlen, amit ki tudtam préselni összeszorított fogaim közül, s közben végig azon morfondíroztam, hogy mi történik, s miért. Már abban is kételkedni kezdtem, hogy ez a valóság, nem pedig valami rémálom, amibe a fotelben elszundítva kerültem, a bourbon mellékhatása gyanánt.

ex-Stefan Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
ex-Stefan Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
Nappali - Page 4 K62k2AB
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
96
Titulus :
somewhere between heaven and hell
Másik felem :
Nappali - Page 4 Tumblr_inline_pfnaikuB8F1qlt39u_250
Caroline is my beautiful wife
178
Lejátszási listám :
paul 'herohair' wesley
Tartózkodási helyem :
mystic falls

Nappali - Page 4 Empty
TémanyitásNappali - Page 4 EmptyHétf. Nov. 26, 2018 12:58 pm

Stefan nevetését őszintén nem tudtam hova tenni. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy rájött, nem az az ártatlan fruska áll előtte, hanem valaki egészen más… de aztán eloszlatta az ilyesféle gondolataimat. Így hát folytatódhatott még a játék egy kicsit.
- Katherineről van szó, Stefan. Nem hunyhatunk szemet fölötte, hisz te is tudod, hogy mi mindenre képes… - Magyaráztam kissé kiakadva, megjátszva az aggódást, hogy atyaég, bánthatja a barátaimat, vagy az ég tudja, kiket… barátok, mi? Ők nem azok. Sosem voltak azok. Csak árulók és színészek, nem többek. Megfeszült egy pillanatra az állkapcsom, majd ellazítottam. Érdeklődést mutatva hallgattam, mennyire boldog életet él ő és Caroline… a végére meg sóhajtottam egy nagyot.
- Damon… ő hol van? – Kérdeztem halkan, mint aki fél a választól. – Ugye nem csinált semmi hülyeséget? – Tettem hozzá, miközben Stefan szemeit kezdtem fürkészni, válaszok után kutatva. Vajon elért már ide a híre, hogy…? Nem, ha Damon hazajött volna, tudná, hogy én elméletileg halott vagyok. Tehát Damon nem volt itt. Mondjuk, ha a halálom semmit nem váltott ki belőle, akkor esélyesen haza sem jön, hanem eltűnik örökre és azzá a szörnyeteggé válik, aki valójában mindig is volt.
- Bonnie aggódott? Pedig… - Zavartan félrenéztem. - …örülhetett volna, hogy végre nem vagyok. Én, akit mindig meg kell menteni és akiért ő mindig feláldozza magát. – Nevettem fel, majd visszafordultam Stefan felé, még mindig nevetve.
- Sőt, talán mindenkinek boldognak kellett volna lennie nélkülem, nem, Stefan? – Már nem érdekelt az ártatlan-Elena álca. Odasuhantam elé, majd a torkát elkapva a falhoz szorítottam. – Az én jelenlétem mindig is csak teher volt nektek… szegény ártatlan Elena Gilbert, aki folyton a figyelem középpontjában van, és elveszi mindenki boldogságát… - Tekintetemet Stefanéba fúrtam. Mosolyogtam, de ez a mosoly emlékeztethette Katherinere. – Ha jól értem, azt mondod, Caroline a feleséged lett, igaz? Úgy tűnik, a ti boldog befejezésetek majdnem meglett… de visszajöttem. – Suttogtam, majd elléptem tőle. – Mindent tönkre fogok tenni. – Jelentettem ki határozottan, miközben végigmértem a férfit, akit egykor szerettem.

320 words || one last time || note: remélem, jó Nappali - Page 4 3909542699 || kredit || inspirate by

Elena Gilbert
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Elena Gilbert

163
C szint:
Kalmithil
C szint:
Molar

Ez az én történetem :
129
Titulus :
.•° Warrior Princess
Másik felem :
.•° Kedves naplóm! Túléltem az első napot. Legalább 37-szer mondtam, hogy "jól vagyok, köszönöm", de egyszer sem gondoltam komolyan. De senkinek sem tűnt fel. Ha valaki megkérdezi, "Hogy vagy?", igazából nem is kíváncsi a válaszra.
32
Lejátszási listám :
.•° Nina Dobrev
Tartózkodási helyem :
.•° Mystic Falls
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
.•° Eliffe

Nappali - Page 4 Empty
TémanyitásNappali - Page 4 EmptyHétf. Okt. 29, 2018 6:03 pm

I missed you so much

Elena & Stefan
Elena és Damon hiánya teljesen beleitta magát a napjaimba. Eleinte bármit megtettem volna azért, hogy megtaláljam Elenát, segíteni akartam Damonnek, hogy ne veszítse el a lányt, akiért annyit küzdött, Caroline-nak pedig visszaadni a barátnőjét.. Aztán a bátyámat is elveszítettem, akiért szintén mindent megtettem, hogy hazahozzam. Épp úgy kudarcot vallottam, mint évekkel ezelőtt, amikor elhagytam a várost, azzal együtt pedig cserben hagytam a szeretteimet. Túl sok volt ez már nekem, valakivel mindig történt valami, ami miatt nem lehetett boldog. Kikapcsolt érzések, elfelejtett emlékek, elveszített hónapok, emberek, akik meghaltak, akik eltűntek az életünkből... Sok mindent kellett elviselnünk az évek során, de kezdtem besokallni.
Az ital egy kis megnyugvást nyújtott, legalább egy rövid időre csillapította a gondolataimat, s azt az égető hiányérzetet, ami belülről próbált meg felemészteni. Elena személyében azonban sokkal többet kaptam, mint egy kis megnyugvás. Olyan erős megkönnyebbülés töltött el, hogy a döbbenet, és az ölelés után még egy nevetés is kibuggyant belőlem. Önfeledt, felszabadító nevetés, az a fajta, amit ritkán hall, és hallat az ember. Miután megszólalt, kezdtem elhinni, hogy tényleg itt van, a házunkban, ahová rengeteg emlék kötötte őt. - Katherine terve most nem fontos. Foglalkozunk vele később, most csak örüljünk annak, hogy újra itt vagy, itthon. - Legszívesebben azonnal nyúltam volna a telefonért, hogy értesítsem Caroline-t a fejleményekről, de úgy éreztem, túl sok volna Elenának annyi öröm, amennyivel Care megtöltené a teljes házat egymaga, sőt, az egész várost. Csak szép lassan, apró lépésekben szokja meg újra az életét, ami várt rá, annak ellenére, hogy meg sem tudtam volna mondani, milyen régóta hagyott itt bennünket. A gondolataimból kiszakadva újra rá fókuszáltam, a hangjára, az arcára, mindenre, ami ő volt, de valami fura érzés mocorogni kezdett a gyomromban. Damon holléte nem is érdekli? Elhessegettem a gondolatot, mert bizonyára ővele akart először találkozni, de Elena mindig is a tapintatosságáról volt híres. - Boldog házas élet, na és persze gyerekek, akikről azt hittük, hogy sosem lehet. De nélkületek nem volt elég boldog. - vontam vállat, aztán gyorsan elmosolyodtam magam. Nem akartam rögtön azzal kezdeni, hogy Damon kikapcsolta az érzéseit, és elhagyta a várost, én pedig nem tudtam visszatartani, vagy hazahozni. Csak most kaptuk vissza őt, a bonyodalmakkal ráérünk foglalkozni később is. - Bonnie jól van a körülményekhez képest. Aggódott miattad. Mint mindannyian. - A részletekbe nem akartam belefolyni, a sok év kihagyás nehéz tud lenni, a felzárkózást pedig lassan kell csinálni. Ha mindent rázúdítanék, ami addig történt, amíg nem volt köztünk, valószínűleg itt ülhetnénk hetekig. Egyelőre csak tudatni akartam vele, hogy hiányzott nekünk, hogy nem felejtettük el, s hogy minden visszatérhet a régi kerékvágásba - többé-kevésbé.

ex-Stefan Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
ex-Stefan Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
Nappali - Page 4 K62k2AB
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
96
Titulus :
Másik felem :
178
Lejátszási listám :
paul 'herohair' wesley
Tartózkodási helyem :
mystic falls

Nappali - Page 4 Empty
TémanyitásNappali - Page 4 EmptyKedd Okt. 16, 2018 3:28 pm

Uh, a Salvatore villa. Ezer meg egy éve nem voltam itt, de megannyi emlék fűződött hozzá, ami jelen pillanatban nem érdekelt. Úgy értem, csak bosszantott minden, ami idekötött. S akik itt voltak, nos, szintén. Viszont mindenkivel találkozni akartam. Egyenként, hogy megmutassam, ki lettem és hogy megbosszuljam azt, ahogyan ők bántak velem. Damon volt az első a listámon, s bár nem tudom, mi lett vele azóta, reméltem, hogy a halálom egy picit legalább érdekli. Persze, a látszólagos halálom. Hisz ő nem sejthette, nem tudhatta, hogy Sierra majd szépen visszaküld engem ide. Oh igen, nem mondtam még, hogy jó kis alkut kötöttem? Mintha valóban halhatatlan lennék.
Ahogy beléptem a házba, ismerős illat csapta meg az orrom. Lassú léptekkel haladtam előre, mindent megszemlélve, aztán végül a nappaliba léptem, hisz onnan hallottam zajt. Stefan Salvatore… Matt után az „első nagy igaz” szerelmem. Nos, neki sem én kellettem, ahogyan Damonnak. Hiszen ő is csak azért figyelt fel rám, mert Katherine kiköpött mása vagyok. Végigmértem Stefant, aki végül rám emelte a tekintetét. Én magam egy szót sem szóltam, csak ártatlan ábrázattal bámultam rá, hitetlenkedve, hogy újra láthatom őt. Nem tudtam kinyögni egy szót sem… szegény én. Figyeltem, ahogy elindul felém, majd éreztem is, hogy karjai körém fonódnak. A fejemben csakis az járt, hogyan képes ennyire megjátszani magát, azt, hogy ennyire aggódott értem, mikor… számára is csak egy kolonc voltam. Azonban viszonoztam az ölelését, csak épp az arckifejezésem öltött új formát, az előbb ártatlanságom helyére valami egészen más költözött. Gyűlölet. De ahogy elszakadtam tőle, újból mosolyogtam, csillogó szemekkel, mint aki mindjárt elsírja magát.
- Stefan… én… fogalmam sincs, mi történt… Katherine elengedett… - Tártam ki a karjaimat, s vállaimat is kicsit felhúztam, majd leengedtem. – Nem értek semmit… de… talán ezzel is csak terve van, mint mindig. – Nyeltem egy nagyot, miközben őt fürkésztem. Végül is, igazam volt, bizonyos téren. Sőt, jobban belegondolva nem is hazudtam. Hisz tényleg elengedett… Nos, egyelőre nem akartam leleplezni magam. Adtam a régi Elenát.
- Tényleg? – Kérdeztem vissza meglepetten, majd elmosolyodtam. – Na és… mi van veled és Carolineal? Bonnie? – Az utolsó lány nevét némi éllel ejtettem ki a számon, amit talán észrevehetett Stefan is. – Úgy értem, velük még nem találkoztam… mióta visszajöttem. Te vagy az első. – Fürkésztem az arcát.

365 words || one last time || note: még nem Nappali - Page 4 1036049602 || kredit || inspirate by

Elena Gilbert
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Elena Gilbert

163
C szint:
Kalmithil
C szint:
Molar

Ez az én történetem :
129
Titulus :
.•° Warrior Princess
Másik felem :
32
Lejátszási listám :
.•° Nina Dobrev
Tartózkodási helyem :
.•° Mystic Falls
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
.•° Eliffe

Nappali - Page 4 Empty
TémanyitásNappali - Page 4 EmptySzer. Okt. 10, 2018 4:34 pm

I missed you so much

Elena & Stefan
Kezdett minden megint a feje tetejére állni. Hozzászokhattam volna már, hogy amikor úgy tűnik, hogy csupa öröm, és nyugalom az életünk, valami mindig történik... de a helyzet az, hogy sosem volt teljes a boldogságunk, a nyugalom pedig olyan luxus volt, amit nem kaphattunk meg. Hiszen hiába voltam örömittas házas, hiába tapasztaltam meg a gyermekvállalás örömét - még ha csak részben is, mellékszereplőként -, nem volt velem Damon, Elena pedig a jó ég tudja hol volt. Minden nap aggasztott, hogy egyikükről sem tudok semmit, de mintha csak megéreztem volna a rosszat. Hetek óta nem aludtam egy jót, feszült voltam, ingerült, és minél többször gondoltam rájuk, anál inkább görcsben állt a gyomrom. Aztán néhány nappal ezelőtt szó szerint eljött hozzánk a pokol, legalábbis az egyik féreg, hogy az ikrek életére törjön úgy, ahogy anno nem sikerült neki. Egészen addig próbáltam mellőzni az italt, nem whisky-be fojtani a bánatom, mert már nem csak önmagamra kellett gondolnom. De eljön az a pillanat, mikor már nem tehetsz mást, valahogy tompítanod kell a rossz gondolatokat, amik a tudatod mélyéről törnek elő, a rossz érzéseket a gyomrodban, és az állandó feszültséget. Kora este az iskolába mentem, hogy ránézzek Caroline-ra, megérdeklődjem, hogy vannak a lányok, és Alarictól, kell-e bármi segítség. Miután meggyőződtem róla, hogy a körülményekhez képest mindenki jól van, visszatértem a házba, hogy ne legyek láb alatt, és ne készítsen ki az ikreket az aggódásommal, rögtön a nappaliba vettem az irányt, ott is az italos szekrény volt az első megálló. Kivettem egy teljes üveg bourbont, félig töltöttem a poharam, s épp készültem leheveredni a kanapéra, mikor valamiféle zaj ütötte meg a fülem. Az ajtó felé fordultam, arra számítva, hogy talán Care hazaugrott ebédelni, de amit valójában láttam, az egyszerre volt sokkoló, és a legjobb dolog, ami az utóbbi hónapokban történt velem. Néhány másodpercig nem jutottam szóhoz, s mikor igen, hatalmasat kellett nyelnem, de még úgy is tátogtam vagy fél percig, mint egy hal az akváriumban. - Elena? - földbe gyökerezett lábakkal, leengedett karokkal meredtem lá, kész csoda volt, hogy a poharat nem ejtettem a szőnyegre. Egy teljes perc eltelt, vagy talán kettő is, mire meg tudtam moccanni, letenni a poharat a kis asztalra, és odalépni Elenához, hogy szorosan magamhoz öleljem. - Hogy lehetsz... - kezdtem bele, aztán mégsem folytattam, mert időközben ráébredtem, hogy ez nem a megfelelő időpont, hogy faggatni kezdjem. Az még bőven ráér, hiszen újra itt van, visszakaptuk, s ha ő itt van, nemsokára Damon is újra velünk lesz. Már láttam is magam előtt, ahogy Caroline teljesen felpörögve szervezkedik, azután pedig megünnepeljük a visszatérésüket. Elhúzódtam Elenától, és az arcára szegeztem a pillantásom, a barna szemekre, az ismerős, baráti arcra. - Nem tudod elhinni, mennyire hiányoztál nekünk. - végül csak ennyit tudtam kinyögni, bár annyira boldog voltam, és annyira meglepődtem a jelenlétén, hogy még az is végigfutott az agyamon, talán álmodom, vagy teljesen begolyóztam, és már hallucinálok is.

hamar letörlöd a vigyort a képemről, mi? Sad Nappali - Page 4 2143335336   

ex-Stefan Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
ex-Stefan Salvatore

163
C szint:
Kalmithil
Nappali - Page 4 K62k2AB
D szint:
Milk tooth

Ez az én történetem :
96
Titulus :
Másik felem :
178
Lejátszási listám :
paul 'herohair' wesley
Tartózkodási helyem :
mystic falls

Nappali - Page 4 Empty
TémanyitásNappali - Page 4 EmptySzer. Márc. 29, 2017 1:11 am

Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Always and Forever

163
C szint:
Kalmithil
Nappali - Page 4 Nui9OmD
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
Nappali - Page 4 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Nappali - Page 4 F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
1120
7
Lejátszási listám :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :

Nappali - Page 4 Empty
TémanyitásNappali - Page 4 Empty

Ajánlott tartalom