Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Zack Reed
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok@Theo_RebelStorm

Elisabeth Saltzman EmptyTheodore Storm
Today at 12:05 am@LestHunter85

Elisabeth Saltzman EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 11:46 pmLBlackwell89

Elisabeth Saltzman EmptyLarissa Blackwell
Yesterday at 11:46 pmAlec Michael Verona

Elisabeth Saltzman EmptyAlec Verona
Yesterday at 10:17 pmKastélykert

Elisabeth Saltzman EmptyKai Parker
Yesterday at 11:06 amKépzeletek tere

Elisabeth Saltzman EmptyKai Parker
Yesterday at 1:37 amNappali

Elisabeth Saltzman EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 1:33 amUtcák

Elisabeth Saltzman EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 1:07 amHope szobája

Elisabeth Saltzman EmptyKlaus Mikaelson
Csüt. Május 23, 2019 10:06 pmEddigi külsõk

Elisabeth Saltzman EmptyAlways and Forever
Csüt. Május 23, 2019 12:03 am
A tél díjazottjai
a tél őrangyala
Isaac Lestrange

a tél női karaktere
Lara & Katherine

A tél férfi karaktere
Zack Reed

a tél párosa
Kai & Katherine

a tél játéka

a tél előtörténete
A közönség kedvencei
a legjobb tag
Elisabeth Saltzman

a legjobb admin
Isaac Lestrange

a legjobb író
Larissa Blackwell

a legjobb ötletgazda
Reagan Blair

a legjobb alkotók
Hazel, Stefan & Isaac

a legjobb karakterek
Sierra & Poppy Parker

a legjobb szál
Zack Reed bosszúja az Ötök ellen

Share
 

 Elisabeth Saltzman

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Elisabeth Saltzman   Elisabeth Saltzman EmptySzer. Jún. 20, 2018 2:36 pm

Elisabeth Saltzman
All you need is a little faith, trust, and pixie dust.


Becenév:
Lizzie
Titulus:
Parker iker
Születési hely, dátum:
Mystic Falls, 2002. március 15.
Faj:
boszorkány
Beállítottság:
hetero
Play by:
Shelley Hennig

Átváltozás:
Születésem óta változatlanul egyedi vagyok.
Család:
Kissé bonyolult. Kezdem az egyszerűbbel – bár lehet, hogy nem ez a legmegfelelőbb szó rá –, az ikremmel, Josieval. Ő a másik felem, az a személy, aki a világon a legközelebb áll hozzám, nélküle el sem tudnám képzelni az életemet, mintha a lényem egy részétől fosztanának meg.
A szülők kérdésénél már kezd némileg bonyolódni a dolog. Aki nem járatos a természetfeletti témákban, igazán meg sem értheti ezt az egészet. Apám, Alaric Saltzman, egyetemi tanár, egykori vámpírvadász, aki egy ideig maga is vámpír volt. A valódi édesanyám Josette Parker volt, de elhunyt az esküvőjükön, apánk karjaiban. A testvére, vagyis a nagybátyám, Kai ölte meg, az egész családunkkal együtt, miközben mi még anya pocakjában voltunk Josieval. Ám a családunk, mikor rájöttek, hogy halálra vannak ítélve, utolsó tettükkel egy varázslattal – mivel egyben egy boszorkányokból álló koven voltak – áthelyeztek bennünket Caroline Forbesba, aki vámpír, és egyben az a nő, aki anyánként születésünk óta nevel bennünket. Mondtam, hogy komplikált... pedig ez még a rövidített, egyszerűsített változat.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

- Kérem a kezed! – nyújtom ki a karom Emily felé.
- Nem – feleli nekem automatikusan, makacsul, mire a homlokomat ráncolom, és sóhajtok.
- Ne csináld már, tudod, hogy egyedül nem vagyok rá képes – forgatom a szemeimet. Nem értem, most mit akadékoskodik már megint. Ez nem csak az én ötletem volt.
- Folyton beleviszel a rosszba. Tudod nagyon jól, hogy nem varázsolhatsz a tantermen kívül. Ha elkapnak... lehet, hogy te megúszod, mert az anyukád az igazgatónő, de én tuti büntetést kapok – ingatja fejét a barátnőm, és látom rajta, hogy tényleg aggódik. Nem értem, hogy miért. Ez csak egy kis apróság, senki nem fogja észrevenni. Mindenki órán van amúgy is, csak mi „jelentettünk beteget”. Az a varázstiltó szabály meg amúgy is hülyeség. A vámpíroknak nem tiltják meg, hogy vért igyanak, vagy szuperhallásuk legyen a tantermen kívül, ahogy a vérfarkasok is minden képességüknek birtokában vannak, bármerre járnak. Ez konkrétan diszkrimináció. Ez a véleményem. Legközelebb meg is mondom anyának. Bár kétlem, hogy érdekelné, hogy mit gondolok erről, de akkor is. Nem elég korlátozás a számomra és Josie számára is az, hogy csak akkor tudunk mágiát használni, ha előbb azt elszívtuk valahonnan?
- Tudod... van egy visszatérő álmom... -kezdek bele sejtelmesen. - Éjszaka van, a suli tanárai és diákjai már mind nagyrészt alszanak. Csak néhányan vagyunk ébren: te, én, Josie, Hope... a fiúk... Csendben osonunk ki az erdőbe, csak a lélegzetünk hallatszik, és egyedül a hold világít felettünk, a fénye átszűrődik az ágak között. Nagyon túlvilági az egész. Aztán a tisztásra érünk, ahol... meggyújtjuk a lámpásokat, és végre bulizuuuuunk. Kyle pedig megcsókol téged, ott a holdfényben – vigyorodom el a történet végéhez érve.
- Baromság! Ezt az egészet most találtad ki! - néz rám Em rosszalló pillantással, de látom ám, ahogy a szája széle aprót rándul a visszafojtott mosolygástól, az arca pedig kipirul. Pontosan tisztában vagyok vele, hogy felcsigázta a gondolat.
- Lehet. De a lényeg, hogy nem fog valóra válni, ha folyton a szabályok miatt aggódunk. Néha muszáj nagyot álmodni, és merésznek lenni – vonogatom felé a szemöldökeimet bátorításképpen. - Na, mit mondasz? - nyújtom felé ismét a karomat, és bár látszik rajta, ahogy az ajkát harapdálva tépelődik még egy kicsit, de végül engedelmesen a tenyerembe helyezi a kezét. Végre. A vérfarkas-erejét megcsapolva nyitom ki anya igazgatói irodájának ajtaját, és ahogy beljebb kerülünk, ugyanezt teszem a bezárt bárszekrénnyel is. Szerintem észre sem veszi, ha kicsit megdézsmáljuk a készletét. Ő nem gyakran szokott inni, leginkább csak a vendégeit és az iskola támogatóit szokta itt megkínálni bourbonnel, ha látogatást tesznek nálunk. Nekünk viszont erre most nagyobb szükségünk van, hisz nincs igazi buli alkohol nélkül. És nem Emily az egyetlen, aki nagy reményeket fűz az előttünk álló események sikeréhez...

but tonight you're a stranger or some silhouette

Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✩ only in the future, with my badass hunter
Play by :
✩ Shelley Hennig
Keresem :
✩ my father
Léptek száma :
27
Népszerûség :
1

Elisabeth Saltzman Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Saltzman   Elisabeth Saltzman EmptyPént. Jún. 29, 2018 8:51 pm

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Lizzie

Ohh, hát megérkezett az én drága, kicsi unokahúgocskám... Lizzie. Elisabeth Saltzman 165619248

Nem is lehetnék ettől boldogabb! Gyere, gyere csak beljebb, sőt, még annál is beljebb, avagy közelebb hozzám, hogy aztán... szépen lekaszaboljalak. Nagyon hiányoztál, ugye tudod? Tisztában vagy vele, mennyire csúnya dolog volt összeállni a Bennett boszorkával, s bezárni engem abba a nyomorúságos börtönvilágba? Ám... kérlek, a helyzet ennél viccesebb, ugye? Kint vagyok, kint, hogy téged és Jossiet is eltűntessem a föld felszínéről. S csak idő kérdése, hogy találkozzunk. Behajtom az árat azért, amit tettél. Tettetek. Szabad ilyet? Így bánni a kedvenc nagybácsival? Ohh, én nem hinném! Elisabeth Saltzman 1250325136
Ám, komolyabbra véve a figurát, s félretéve mindennemű ellenszenvet (mely nyilvánvalóan Kai Parkerből adódik), nos, örülök, tényleg örülök annak, hogy megérkeztél! Az arcváltozásokat is figyelemmel kísértem, s bár első pillanatban Shelleyt nem tudtam elképzelni az adott karakterhez, nos... ki tudja? Talán pont ő lesz a legtökéletesebb! S ennek örömére kapsz egy videót is:Ékes példája annak, hogy mennyire szeretlek, Lizzie! Elisabeth Saltzman 1382426647
A soraid olvastatták magukat, s bátran állítom, hogy Lizzie kedves lázadó jelleme tökéletesen átjön belőle. Így azt kell mondanom, hogy jó kezekben lesz nálad ez a leányzó, s nagyon várom a közös kis köreinket, melyben... lesz minden. Szenvedés, kínok, vér... dráma. Minden, ami jó kis showhoz kell. Ugye, te is várod már?

Nem is tartalak fel tovább, már csak foglalóznod kell, hogy végül... játékba kezdhess. Elisabeth Saltzman 165619248  Elisabeth Saltzman 564837130


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Kai Parker
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
❖ Myself (Queen of Hell in future)
Play by :
❖ Chris Wood
Léptek száma :
39
Népszerûség :
4

Elisabeth Saltzman Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Elisabeth Saltzman

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Boszorkányok-
^
ˇ