Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
suttogások
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Katherine Pierce


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokTheodore & Theophile szobája

Theodore Storm
Yesterday at 7:52 pmUtcák

Elisabeth Saltzman
Yesterday at 6:31 pmTrónterem

Katherine Pierce
Yesterday at 5:09 pmSikátor

Always and Forever
Hétf. Aug. 13, 2018 9:06 pmTörlések, figyelmeztetések

Always and Forever
Hétf. Aug. 13, 2018 9:01 pmPartnerkeresõ

Connie Walker
Vas. Aug. 12, 2018 9:22 pmConstance Walker

Larissa Blackwell
Vas. Aug. 12, 2018 1:50 pmNappali

Cassidy Hemingway
Szomb. Aug. 11, 2018 4:51 pmSarah Skyfesh

Sarah Skyfesh
Szomb. Aug. 11, 2018 12:57 amUdvar

Elisabeth Saltzman
Pént. Aug. 10, 2018 7:23 pm
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 5 5
Boszorkányok 8 0
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 2 0
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 0 0
Szirének 2 0
Démonok 1 1
Vadászok 2 1
Emberek 1 2
Összesen 23 14

Share | 
 

 Theodore & Theophile szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Theodore & Theophile szobája   Yesterday at 7:52 pm☾ To: Theophile Rhodes


☾ It is the distance that makes life a little hard


Az ember eljut arra a pontra, mikor mindenből elege lesz, főként akkor, mikor is minden széthullik körülötte, sőt, benne. A lelkem darabjaira, vagy inkább szilánkjaira hullt az utóbbi időben. Nem találtam a helyem és utáltam mindent, ami körülvesz. Pontosabban az, hogy egyik szerettem sem volt már sehol. Sem a legjobb barátom, sem pedig a bátyám. Mindketten elmentek, örökre. Talán Jefferson még visszatér egyszer, de ha nem, azért sem okolhatom őt. A bátyám viszont… sosem tér vissza.
Mióta megtudtam a halálhírét, nos, azóta sem voltam képes hazamenni. Egyszerűen képtelen vagyok bemenni abba a lakásba, ahol ő meg én éltünk éveken keresztül, majd ahonnan elköltöztem Jeffhez. S valljuk be, most már a legjobb barátom lakásában sem érezhetem teljesen jól magam, miközben róla semmit sem tudok, hiszen egyszerűen kisétált az életemből. Az egész lakás rá emlékeztetett és ez egy idő után túlságosan kikészített. Összepakoltam hát egy táskába a holmijaim, vagy legalábbis egy részét, majd magam mögött hagytam azt, amit az otthonomnak nevezhettem egy ideig. Tudtam, hogy bizonyára még visszatérek ide, de azt is tudtam, hogy nem mostanában. Időre volt szükségem, méghozzá nem is kevésre. Az autóhoz lépve egyből kinyitottam a hátsó ajtót, majd bedobtam a táskát az ülésre. Ezután becsaptam az ajtót és fogtam magam, beszálltam előre. A zárba illesztettem a kulcsot, majd pillanatokkal később már az övet csatoltam be. Mélyen szívtam magamba a levegőt, ahogy eltekintettem a ház felé. Mennyi buli volt ennek a háznak a falai közt, te jó ég. Mennyi emlék… és a végefelé mennyi fájdalom. Nyeltem egy nagyot, majd elszakítottam róla a tekintetem. A gázra nyomtam, majd elindultam. Tudtam, hogy még útbaesik a másik lakás, azaz jobban mondva az, melyben Nathaniellel éltünk… akartam vetni rá egy pillantást, mielőtt eltűnök innen. Ahogy az utcába értem, már kezdtem meggondolni magam, de nem hagytam, hogy eluralkodjon rajtam ez az érzés. A ház előtt lelassítottam, sőt, megálltam. Hosszasan figyeltem a ház falait, az ablakot. Nem láttam be egyáltalán, hiszen a függöny be volt húzva, de talán jobb is volt így. Sok emlék fűződött ehhez a házhoz is, bár sokkal kevesebb jó, mint rossz. Sóhajtottam. Minden miattam volt. Lehetett volna minden szép és jó, a kapcsolatunk gond nélküli, de nem voltam képes sosem túllépni a makacsságomon, a dacon, mely bennem volt. Mostanra pedig késő lett. Késő ahhoz, hogy változtassak. Hiszen ez már nem hozza vissza a bátyámat. Utána kéne mennem. Úgysincs számomra már semmi itt, ezen a világon.
Ez és ehhez hasonló gondolatok keringtek a fejemben, miközben kihajtottam a városból. Vetettem egy pillantást a Mystic Falls táblára is, majd magam mögött hagytam. McKinley-ig meg sem álltam. Talán a tanulás, vagy legalábbis maga a hely kissé eltereli a gondolataim. Szerettem volna ebben hinni.
Már a folyosón lépkedtem, kikerülgetve néhány arrafelé kószáló diákot, mire felértem az emeletre. Mondjuk rejtély volt, hogy másnak mi oka van már ilyen korán beköltözni a kollégiumba, hiszen még van pár hét a nyári szünetből. Ám nem zavart. Átnéztem mindenkin és semmi sem érdekelt. A kulcsot illesztettem a zárba, hogy kinyissam a szobám ajtaját, de… nos, nyitva volt. Meglepődtem. Aztán benyitottam. A tavalyi szobatársam év vége környékén elment, így hát nem értettem, hogy mi is folyik itt. Nekem senki sem szólt róla, hogy netán új szobatársat kapnék. Beléptem a szobába, majd ahogy körülnéztem, szembetaláltam magam egy ismeretlen ismerőssel. Úgy értem, látásból ismerős volt, de fogalmam sem volt róla, kicsoda ő.
- Hello. Öhm, te lennél az új… szobatárs? – Pislogtam rá, majd húztam el a számat. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy most azonnal innen is eltűnök, de aztán tovább gondoltam a dolgot. Talán nem lenne hülyeség egy új ismertség, kikapcsolódás, már ha ez a srác is benne van. Miket gondolok? Nem is vártam körülbelül választ, a saját ágyamhoz lépve dobtam le rá a táskámat. Úgy éreztem, senkire sincs szükségem. Sem barátokra, sem senkire. Ha valakire szükségem van, az Jefferson… és a bátyám. Na de, már tudjuk, hogy őket nem kaphatom vissza. Elszúrtam. Mindkettőt.

641 words ☾ Photograph ☾ note: szia Theo  Very Happy


I'm not a hero... I don't do good. it's not in me.


avatar
Vérfarkas vagyok
Play by :
☾ Mr. Perfect and Sexy Chace Crawford
Keresem :
Léptek száma :
53

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Theodore & Theophile szobája   Szomb. Ápr. 08, 2017 5:12 pm

***

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
349

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Theodore & Theophile szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba
» Kol hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Határon túl :: McKinley :: Whitmore Kollégium-
^
ˇ