Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff


Share | 
 

 Theophile Rhodes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Vérfarkas vagyok
Play by :
Cody Christian
Léptek száma :
7

TémanyitásTárgy: Theophile Rhodes   Pént. Okt. 20, 2017 1:11 am

Theophile Rhodes
idézet helye


Becenév:
Theo
Titulus:
Monster
Születési hely, dátum:
Atlanta, 1994. február 17.
Faj:
Vérfarkas
Beállítottság:
ide
Play by:
Cody Christian

Átváltozás:
Négy éve megöltem a mostoha húgomat.
Család:
Nevelőszülők neveltek és volt egy mostoha húgom.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

Öt évvel ezelőtt

Vér. Rengeteg vér. Próbálom kitalálni honnan jöhet és miért van ott mindenhol, de a fájdalom elveszi az eszem. Homályosan látok és nem kapok levegőt. Csak a saját zihálásomat hallom. A nedves talajt markolászom, vakon tapogatózom, míg bele nem ütközök valami hidegbe. Erősen lehunyom a szemeim, majd kinyitom őket. Elismétlem, míg valamennyire élesebb nem lesz a kép, és mikor meglátom mit szorongatok felüvöltök. Ellököm magam onnan, olyan messzire húzódom a testtől, amennyire csak lehet. Egy fának vetem a hátam.

- Carrie - nem tudom, hogy tényleg kimondom-e a húgom nevét, vagy csak képzelem, de ez valamit beindít. A fájdalom eltompul, a zihálásom elnémul, beszippant a sötétség, hogy aztán kilökjön magából. Jobb volt vakon, túl intenzív kép fogad. A húgom élettelen teste hever tőlem pár méterre. Üveges szemekkel bámul a semmibe, körülötte a saját vére színezi a talajt. Meghalt.

- Megöltem - javítom ki magam és elfog a hányinger.

Ezt akartad.

- NEM!

De igen. Utáltad őt, mert egy kotnyeles kis görcs volt.

- De nem akartam ezt. Nem akartam, hogy meghaljon!

Nekem akarsz hazudni? Gyilkos vagy.

- Nem vagyok!

Nézz csak rá. Nem lélegzik. Megölted, meggyilkoltad, végeztél vele...

- HALLGASS!

Megfizettem érte, méghozzá rendesen.

Nem könnyű beismerni magadnak, hogy mi vagy, de ha minden teliholdkor szörnyeteggé változol, akkor nem igazán menekülhetsz az igazság elől. Eleinte fel sem fogtam, mi történik, azt hittem a rémálmok és a bűntudat veszík el az eszem. Azért van az az elviselhetetlen fájdalom, azért nem emlékszem semmire és azért hallucinálok dolgokat. Ha nem találkozom Corával, talán még ma is ebben a hitben ringatnám magam. New Orleansban találkoztunk, pár héttel az után, hogy elmenekültem Atlantából. Egy bárban volt felszolgáló, és különös érzéke volt hozzá, hogy belelásson másokba. Boszorkány volt és segíteni akart. Addig egy szavát sem hittem el, míg rá nem kérdezett, kit öltem meg. Az ilyesmire nem szokás csak úgy "ráhibázni". Elmondott mindent, amit tudott, én meg egyszerűen a képébe nevettem. De a bogár már ott volt a fülemben. A következő telihold után felkerestem, és megkértem, hogy segítsen.

Nem lett könnyebb. nem szabadultam meg a kínoktól, de nem voltam egyedül és ez sokat segített. Kedveltem Corát, és ő is engem. Összemelegedtünk, próbáltam előre nézni és hagyni a múltat, de valahányszor lehunytam a szemem Carryt láttam, holtan. Mikor kinyitottam, akkor pedig Corát, ahogy békésen szuszog mellettem. Aztán a képek összemosódtak, már nem csak a húgomat láttam holtan, hanem a lányt is, akit szerettem. Innen tudtam, hogy a szörnyeteg nem szívódott fel, csak meghúzta magát. És ki tudja, mire ugrik majd. Nem engedhettem el magam, nem lehettem boldog. Hülye voltam, hogy azt hittem elfelejthetem a múltat. Kezdtem megváltozni. Elutasító lettem, gúnyos és szemét. Csak Cora volt nekem, akin ezt kitölthettem. Foggal-körömmel próbáltam ellökni magamtól, de olyan makacsul kapaszkodott belém. Bántanom kellett, másképp nem ment. A szörnyeteg elégedetten morgott, mikor kidobott, mikor elvágtam magam az egyetlen embertől is, aki szeretett. Eljöttem New Orleansból és vissza se néztem.

but tonight you're a stranger or some silhouette
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Vámpír vagyok
Play by :
.•° nikolina konstantinova dobreva
Léptek száma :
68

TémanyitásTárgy: Re: Theophile Rhodes   Szomb. Okt. 21, 2017 1:17 pm

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Theo Rhodes

El sem hiszem, hogy tegnap Emily, ma pedig Te vagy itt!    Hát mi ez, ha nem csoda? Na jó, elég az ömlengésből. Nagyon örülök, hogy itt vagy! És most rátérnék a történetedre.
Megölted a húgodat. Ez akárhonnan nézzük, nem valami szép, akkor sem, ha "csak" a mostoha húgod volt. Sajnálom, hogy így történt, mert a bűntudat el fog kísérni életed végéig... ugye? Ellöksz magadtól mindenkit. Ezzel bünteted saját magad. Néha pedig a saját irányunkba kell megbocsátani. Anélkül nem lehet továbblépni. Hmm. De azt hiszem, tartogat még számodra jót is a jövő! Hinned kell benne és ne lökj el mindenkit. Ezt tartsd észben!
Most pedig utadra is engedlek! Érezd nagyon jól magad nálunk!  

There was this moment. This one moment, where everyone else fell away,
and it was just the two of us


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Theophile Rhodes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Moira Lydia Rhodes
» James Rhodes - Vashazafi/Hadigép /Szabad/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Vérfarkasok-
^
ˇ